Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dve είπε

Τραγικο μπασκετ αν μπορεις να το πεις ετσι στο τελος αλλα... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... επιτελους νικησαμε τους Ισπανους σε ματς που μετραει.

Το βασικότερο είναι ότι πήγαν σπίτι τους. Πιστεύω ο Σπανούλης έχει κρυφοεκσπερματίσει τώρα που του παίρνουν συνέντευξη.

• Like 1
  • Haha 8
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτός που παίρνει τη συνέντευξη σε παράλληλο σύμπαν είδε το παιχνίδι; Το σκατα είδε τα τελευταία λεπτά και λέει για ομαδάρα και παιχνιδαρα...

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Έγιναν σημεία και τέρατα, μας έβγαλαν την ψυχή και στο τέλος μας ευνόησε και η ήττα από τη Βοσνία για να αποκλειστεί η Ισπανία. Το τέλειο σενάριο,  αλλά με αυτά που βλέπουμε δεν τους έχουμε καθόλου εμπιστοσύνη 

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Laksman είπε

Έγιναν σημεία και τέρατα, μας έβγαλαν την ψυχή και στο τέλος μας ευνόησε και η ήττα από τη Βοσνία για να αποκλειστεί η Ισπανία. Το τέλειο σενάριο,  αλλά με αυτά που βλέπουμε δεν τους έχουμε καθόλου εμπιστοσύνη 

Δε σε κακίζω και εγώ το ίδιο χαιρέκακος είμαι. Χέστηκα που βγήκαμε πρώτοι, αρκεί που πήγαν σπίτια τους.🤣

όπως και να έχει κουτσά κουτσά τώρα ανοίγει η 4αδα με αυτούς τους αντίπαλους που έχουμε.

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Δε σε κακίζω και εγώ το ίδιο χαιρέκακος είμαι. Χέστηκα που βγήκαμε πρώτοι, αρκεί που πήγαν σπίτια τους.🤣

Βασικά είναι καλό (για εμάς) μια μεγάλη ομάδα να αποκλείεται 😎

Δημοσ.

ημιτελικος με αταμαν τωρα αν απλα μας παιξουν 40-60 στο πιο αμπαλο ευρωμπασκετ ολων των εποχων.

δεν παιρνω στα σοβαρα ισραηλ και σοβιετικους.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Laksman είπε

Βασικά είναι καλό (για εμάς) μια μεγάλη ομάδα να αποκλείεται 😎

Κάποτε μεγάλη ομάδα. Βέβαια σε 3 χρόνια στους Ολυμπιακούς όταν ψηθούν οι μικροί τους θα μας κόψουν πάλι ταρίφα.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Laksman είπε

Θα μείνει και στην ιστορία ότι εμείς αφήσαμε για πρώτη φορά εκτός 16αδας την Ισπανία σε Ευρωμπάσκετ 😁

rly δεν έχει ξαναγίνει? 🤣

yeah-boi-yeah-boy.gif

• Haha 1
Δημοσ.

Νικώντας έτσι και γλυτώνοντας έτσι από του χάρου τα δόντια με ότι καλύτερο διαθέτουμε  και με τον Γιάννη σε απίστευτη μέρα, δίνοντας  το 110% των δυνατοτήτων μας, την Εθνική Νέων της Ισπανίας εγώ δεν το λέω μεγάλη επιτυχία. 

Και ο δρόμος έχει το Ισραήλ μπροστά. Ας μην βιαζόμαστε να ονειρευόμαστε 8αδες και 4αδες.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό νομίζω.

Προφανώς να χαρούν, επιτυχία είναι, αλλά αν αρχίσουν τα "τους έχουμε" κτλ. τους Ισραηλινούς, πολύ φοβάμαι πως μας περιμένει άσχημη έκπληξη.

Σήμερα έκανε ο Λούκα παπάδες (απείρως εντυπωσιακότερους της πολύ καλής εμφάνισης του Γιάννη), και πάλι εκεί οι Ισραηλινοί, το πάλευαν. 

Επίσης, αφού χαρούν, και ηρεμήσουν λίγο, ας τους πει κάποιος να μην κάνουν φάουλ σε σκοτωμένα τρίποντα στο 1,5 δεύτερο, γιατί δεν θα μας χαρίζονται συνέχεια στις βολές.

• Like 2
Δημοσ.

14sec πριν τη λήξη γιατί δεν πήραμε τάιμ άουτ να κάνουμε σωστή επαναφορά από το δικό τους μισό?

Μας έκλεψαν μπάλα και σούταραν 5 βολές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά πάντως η διαιτησία είναι τραγική. 

Στο μπάσιμο του Σλουκα τουλάχιστον 2 φαουλ. 

Στο καλάθι του Γιάννη στο τέλος ήταν αντιαθλητικο γιατί ο ισπανός καθαρά πήγε στα χέρια. 

Επίσης σε άλλη φάση που έβγαλε ο Γιάννης την μπάλα έξω με 3 ισπανους από πάνω του να τον έχουν σκεπάσει με τα χέρια.. 

Τεσπα.. Τέλος καλά όλα καλά... 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενο

Επεξ/σία από @pnea1973
Βρήκα την φωτό!!!!!!! Πόσα φάουλ έχουν γίνει εκεί;;;;; Κανένα σύμφωνα με τα αρχ@ διαιτητές!
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Laksman είπε

Ναι, αλήθεια είναι 😁

Και το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα ραβασάκι από τους Bucks και ένα throw με τη Βοσνία. Τόσο εύκολα, τόσο απλά.🤣

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...