godfather0991 Δημοσ. χθες στις 12:04 πμ Δημοσ. χθες στις 12:04 πμ (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, thn said: Ο καθένας τα βλέπει αλλιώς μαν σίγουρα. Πώς το βλέπω εγώ? Μπορώ να κάνω αυτό που κάνουν? Οχι. Αν μπορούσα θα ήμουν εγώ στην θέση τους. Το μόνο που μπορώ να δώσω είναι σεβασμός. Κριτική όχι. Και είναι και το ίδιο που απαιτώ απέναντι μου μιας και στην δική μου δουλειά δίνω όλο το είναι μου. Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Δεν πάει να πει όμως ότι όταν τα ακούω και τα διαβάζω δεν μου έρχεται να κάνω εμετό με τον οχετο που βγαίνει ασταμάτητα. Θες γιατί είμαστε μιζεριασμενοι με την επιλεγμένη καθημερινότητα μας που έχουμε διαλέξει ο καθένας μας? Θες γιατί έτσι έχουμε γαλουχηθεί? Ότι και να είναι δεν το μπορώ και μόνο φιλάθλων δεν δείχνει. Αλλά όλη η κοινωνία μας είναι έτσι καθημερινά. Πώς θα κρίνουμε τον άλλο για να μην κοιτάμε εμάς. Όπως και να έχει συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστώ για ότι μας έχουν δώσει μέχρι τώρα. Ελπίζω έστω και από την τηλεόραση να μπορέσω την Παρασκευή να είμαι έστω και έτσι δίπλα τους. Να ζήσω είτε την χαρά τους είτε την θλίψη τους. Εν μέρη σωστά αυτά που λες, αλλά η κριτική είναι μέρος της κοινωνίας μας και έτσι πρέπει. Αν δεν κρίνουμε δεν θα βελτιωθεί κάνεις μας. Πρέπει να κρίνουμε και εμάς και τους άλλους για να βελτιώνομαστε. Η συζήτηση γύρω απο το αν μια εθνική παρουσιάζει καλή εικόνα ή όχι, ή αν κάποια πράγματα γινονται σωστά ή όχι πρέπει να γίνεται. Πάντα με σεβασμό προφανώς, μακριά όσο γίνεται από οπαδικά (αυτά φαίρνουν την τοξικοτητα). Και οι ίδιοι οι αθλητές εχουν ανάγκη την σκληρή κριτική του κόσμου, για να μπορούν να νιώθουν και κάποια πίεση. Όλοι κρινόμαστε από την στιγμή που κάνουμε ένα επάγγελμα, κάτι που το κάνουμε στη δημόσιο σφαίρα. Άλλες φορές δεχόμαστε σωστή κριτική άλλες φορές ακούμε μπούρδες. Ένας άνθρωπος με κριτική σκέψη αυτά ας κάτσει να τα ξεχωρίζει, αν δεν μπορεί τότε είναι δικό του θέμα. Να μην κρίνουμε το προσωπικό βίο του κάθε ανθρώπου και τις προσωπικές του επιλογές αλλά αυτά τα παιδιά έχουν επιλέξει να παίξουν ένα άθλημα και θα κριθούν και για τα καλά τους και για τα κακά τους. Επεξ/σία χθες στις 12:05 πμ από godfather0991 3
thn Δημοσ. χθες στις 12:09 πμ Δημοσ. χθες στις 12:09 πμ 1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε Εν μέρη σωστά αυτά που λες, αλλά η κριτική είναι μέρος της κοινωνίας μας και έτσι πρέπει. Αν δεν κρίνουμε δεν θα βελτιωθεί κάνεις μας. Πρέπει να κρίνουμε και εμάς και τους άλλους για να βελτιώνομαστε. Η συζήτηση γύρω απ το αν μια εθνική παρουσιάζει καλή εικόνα ή όχι, ή αν κάποια πράγματα σωστά ή όχι πρέπει να γίνεται. Πάντα με σεβασμό προφανώς, μακριά όσο γίνεται από ομαδικά (αυτά φαίνονται την τοξικοτητα). Και οι ίδιοι οι αθλητές εχπυν ανάγκη την σκληρή κριτική του κόσμου, για να μπορούν να νιώθουν και κάποια πίεση. Όλοι κρινόμαστε από την στιγμή που κάνουμε ένα επάγγελμα, κάτι που το κάνουμε στη δημόσιο σφαίρα. Άλλες φορές δεχόμαστε σωστή κριτική άλλες φορές ακούμε μπούρδες. Ένας άνθρωπος με κριτική σκέψη αυτά ας κάτσει να τα ξεχωρίζει, αν δεν μπορεί τότε είναι δικό του θέμα. Να μην κρίνουμε το προσωπικό βίο του κάθε ανθρώπου και τις προσωπικές του επιλογές αλλά αυτά τα παιδιά έχουν επιλέξει να παίξουν ένα άθλημα και θα κριθούν και για τα καλά τους και για τα κακά τους. Αυτή την στιγμή έχουν επιλέξει μια εκπροσώπηση. Και αυτή θα έπρεπε να μας έχει από δίπλα. Κριτική για εμένα δεν υπάρχει σε αυτό. Το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι να πας να μπεις στο τεαμ και εκεί θα μπορείς να εκφράσεις την οποία κριτική Από έξω μόνο φίλαθλος μπορείς να είσαι και στο συγκεκριμένο μόνο να υποστηρίζει την χαρά και την λύπη τους. Τίποτα παραπάνω. 1
mike15 Δημοσ. χθες στις 12:23 πμ Δημοσ. χθες στις 12:23 πμ (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, thn είπε Δεν την παλεύουν αρκετοί από εμάς με την ασταμάτητη κλαψα. Όλοι οι τριποντακιδες, σουτερ, guardακιδες και προπονητές του καναπέ έχουν βγάλει ότι χολή υπάρχει. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που παίζουν, δυστυχώς με πολύ μεγαλο μερος κακών εθνικών φιλάθλων. Δεν είδα τον αγώνα γιατί μόλις γύρισα από δουλειά δυστυχώς, αλλά διαβάζω τώρα εδώ και πραγματικά ντρέπομαι. Χάσουν κερδίσουν τα παιδιά στον επόμενο εγώ μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω για την προσπάθεια. εγω ειχα πει οτι θα κερδισουμε,βασικα ειχα πει οτι μπορουμε να κερδισουμε,οπως το πιστευω και με την επομενη ομαδα,που την θεωρω πιο ευκολη,περασε πιο ευκολες ομαδες απο αυτες που παιξαμε εμεις.και ειμαστε και τουρκοφαγοι. απο εκει και περα δες λιγο τι εγραψα σε αλλο φορουμ γιατι δεν κανει να τους τσουβαλιαζουμε ολους σαυτο που λες.υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται και οχι απλα ειναι φαν χωρις να εχουν δει αλλους αγωνες η' να εχουν παιξει το τοπι. ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.και η κριτικη δεν μπορει να ειναι παντα καλη. εδω αυτο που γραφω σε αλλο φορουμ : ο σπανουλης εκανε λαθος επιλογες.οταν τον ρωτησε γιατι τοσα αστοχα κρισιμα τριποντα και δεν το σταματησε ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει.δεν σε ενδιαφερει οταν χανεις 2-3 οταν χανεις 9 ειναι θεμα.εαν χαναμε θα σε ενδιεφερε.αλλαζεις τον παικτη που σουταρει και αντι για σαματουροφ δινεις τα τριποντα στον τολιο που ηταν σημερα στην ζωνη του λυκοφωτος. αργησε πολυ να βγαλει τον μητογλου και αυτο στοιχισε στον γιαννη σε κουραση.στο τελος βαζει τον καλαιτζακη να πιεσει ενω ξερει οτι ειναι πολυ ζωηρος και επομενως προς ατακτο φαουλ,που το εκανε τελικα σε κρισιμη στιγμη.εχεις μεσα τον ντορσευ ενω βλεπεις οτι στην επιθεση παλι δεν μπορει.θα μου πεις ποιος αφου πηραμε 2 παικτες που μοστραρουν τον παγκο,μπρο και λαρυ.καποιος κυριος σε προηγουμενο θεμα ειπε για σουτερ ,οχι κυριε,εμεις δνε εχουμε σχολη σουτερ.ναι η δεκα,ο προμηθεας νους,ο μαντουλιδης ,ο αρης,βγαζουν τα καλυτερα ταλεντα αλλα σουτ δεν τους μαθαινει κανεις οπως οι πλαβι η' κροατες,σλοβενοι. εμεις σουταρουμε και ποτε μπαινουν ποτε οχι.εκεινοι σουταρουν κοντα στο κοκκινο.να πω ομως κατι: οσο και να μην παω τεχνικα τον σπανουλη και το τιμ του για επιλογες παγκου και αγωνα,πρεπει να παραδεχτω οτι εχιε ενα μεγαλο ταλεντο που καλυπτει ολα τα αλλα ,οπως ειχε και ο δρακος,ξερει να ενωνει τα παιδια ,να τους δινει αυτοπεποιθηση,να τους στηριζει και να τους ανταμοιβει δλδ. να παιρνει το 100% απο αυτους να τους κερδιζει και αυτο ειναι το μεγαλυτερο γιατι μπορει να καλυψει ολες τις ατελειες ενος αγωνα.αυτο κανουμε.σημερα κερδισαμε μια πολυ μεγαλη ομαδα.ειχα πει οτι μπορουμε να την κερδισουμε ,εαν οπως και τον προηγουμενο εκτος του γιαννη και του σλουκα ,βγει αλλος 1-2 τζοκερ.στον προηγουμενο ηταν ο σαμο,τωρα ηταν ο τολιο και ο κωστας.ειχα πει ποσο βελτιωμενος ειναι και σε αμυνα και σε επιθεση και κανει καλα με σωστες επιλογες αυτα που ξερει να κανει.θεωρω οτι ο κωστας ειναι ενας βασικο πλεον παικτης της εθνικης και εχει και αλλα να δωσει εαν θεωρησουμε οτι θα δουλεψει κιαλλο.επισης εχει ωριμασει και σαν παικτης-ατομο,βγαινει στο γηπεδο σημερα το ειδαμε πολυ.ο τολιος εξαιρετικος και στην οργανωση,βλακεια να αφηνει την μπαλα στον ντορσευ σαν ασσο ,οταν υπηρχε ο τολιος στο γηπεδο.αλλα κερδισαμε ,λεπτομερειες.εγω τι ξερω? παμε για την αλλη ομαδα,τουρκοφαγοι ειμαστε τι νομιζετε? την θεωρω πιο ευκολη ομαδα ,παμε για μεταλιο 1-2. 33 λεπτά πριν, thn είπε Ο καθένας τα βλέπει αλλιώς μαν σίγουρα. Πώς το βλέπω εγώ? Μπορώ να κάνω αυτό που κάνουν? Οχι. Αν μπορούσα θα ήμουν εγώ στην θέση τους. Το μόνο που μπορώ να δώσω είναι σεβασμός. Κριτική όχι. Και είναι και το ίδιο που απαιτώ απέναντι μου μιας και στην δική μου δουλειά δίνω όλο το είναι μου. Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Δεν πάει να πει όμως ότι όταν τα ακούω και τα διαβάζω δεν μου έρχεται να κάνω εμετό με τον οχετο που βγαίνει ασταμάτητα. Θες γιατί είμαστε μιζεριασμενοι με την επιλεγμένη καθημερινότητα μας που έχουμε διαλέξει ο καθένας μας? Θες γιατί έτσι έχουμε γαλουχηθεί? Ότι και να είναι δεν το μπορώ και μόνο φιλάθλων δεν δείχνει. Αλλά όλη η κοινωνία μας είναι έτσι καθημερινά. Πώς θα κρίνουμε τον άλλο για να μην κοιτάμε εμάς. Όπως και να έχει συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστώ για ότι μας έχουν δώσει μέχρι τώρα. Ελπίζω έστω και από την τηλεόραση να μπορέσω την Παρασκευή να είμαι έστω και έτσι δίπλα τους. Να ζήσω είτε την χαρά τους είτε την θλίψη τους. δεν παει ετσι κατα την γνωμη μου.το παιχνιδι εχει ορους και μεσα στο παιχνιδι ειναι οι φιλαθλοι,γιαυτους γινεται το παιχνιδι αλλιως θα επαιζαν με κλειστες πορτες η΄θα πηγαιναν στο τσιμεντο.οι φιλαθλοι ειναι μερος του παιχνιδιου και σαν μερος του παιχνιδιου που γινεται γιαυτους εχουν αποψη.ειναι σαν να λες οτι βλεπεις ενα τηλεπαιχνιδι η΄τωρα που ειναι της μοδας ενα ριαλιτυ δεν εχει αποψη ο θεατης.συμμετεχει και ο θεατης,αυτο ειμαστε και εχουμε κριση γιαυτο που βλεπουμε.ειναι δικαιωμα μας.τωρα το ποσο καλα η΄ασχημα την εκφραζουμε ειναι υποκειμενικο και ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου.εγω ας πουμε ειμαι αρης.επι 3 χρονια γκρινιαζαμε στο ιντερνετ.εχω γραψει ολοκληρο βιβλιο.καποια στιγμη ξερεις μπηκε ο προεδρος και μου απαντησε.αυτο το λες συμετοχη.ολα αυτα που γκρινιαξα και εγω και αλλοι σχετικοι τα πηραν υποψη τους και φετος με τον νεο επενδυτη τα εκαναν ολα σωστα.τωρα μπαινω και το μονο που γραφω ειναι σεβασμος και μπραβο.δεν μπορω να βλεπω και να σεβομαι οταν διαφωνω και αυτο που βλεπω με αφορα.θεωρω οτι ετσι νιωθουν και αλλοι.εσυ μπορεις να σιωπας,γιατι μαλλον δεν εχεις γνωμη,η΄δνε θελεις να την εκφρασεις.εγω οχι επειδη εχω παιξει σε ενα μικρο επιπεδο μπασκετ και πολυ τσιμεντο.αλλα πανω απολα εχω δει τα μεγαλυτερα τερατα του μπασκετ ,οταν ακομη αυτοι που παιζουν σημερα στην εθνικη ηταν παιδακια που δεν ειχαν ακουμπησει μπαλλα.μερικοι δεν ειχαν γεννηθει.επειδη τυχαινω και να κανω ατομικες προπονησεις μετα απο μια μικρη θητεια σαν προπονητης ομαδας,μιλαω και με τον νικο ζηση οταν βρισκομαστε λογω των υιων του και να ξερεις οτι σπανια συμφωνουμε,αλλα σεβομαστε την γνωμη του αλλου.αυτο ειναι το παιχνιδι ,αλληλεπηδραστικο. οσον αφορα την σημασια του φαν και της διαφορας του σωστου μα τον αρρωστο δες την ταινια με ντενιρο the fan.εκει μεσα απο την αρωστη πλευρα του φαν ντενιρο, ο ηρωας παικτης μετα την περιπετεια του με αυτον,καταλαβαινει οτι παιζει γιαυτους οχι για τον ευατο του και πρεπει να τους σεβεται και αυτος και να δεχεται την κριτικη τους. υ.γ. αυτο το φορσέ του γιαννη που λεει ο γελοιος ιωαννου,πρωτον απο που βγηκε? και δευτερον υπαρχει σαν ορολογια στο μπασκετ και εχω μεινει πισω ?ειναι απο τα καινουρια που εμαθε και πασαρει? για την δυναμη του γιαννη που βαζει εννοει φυσικα. Επεξ/σία χθες στις 12:25 πμ από mike15 2
primeragt Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ 14 minutes ago, thn said: Αυτή την στιγμή έχουν επιλέξει μια εκπροσώπηση. Και αυτή θα έπρεπε να μας έχει από δίπλα. Κριτική για εμένα δεν υπάρχει σε αυτό. Το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι να πας να μπεις στο τεαμ και εκεί θα μπορείς να εκφράσεις την οποία κριτική Από έξω μόνο φίλαθλος μπορείς να είσαι και στο συγκεκριμένο μόνο να υποστηρίζει την χαρά και την λύπη τους. Τίποτα παραπάνω. Άρα ούτε να τους λέμε παικταραδες και θεούς κλπ κλπ όταν πάνε καλά. Και αυτό κριτική είναι είναι. Κριτική χρειάζεται στα πάντα αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Με το σκεπτικό σου κανένας δε μπορεί να κάνει κριτική για κάποιον άλλο αν δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει εκείνος στο επίπεδο αυτού. Κανένας και για κανένα. Το ότι εκπροσωπούν την Εθνική δεν τους εξαιρεί κριτικής. Τα τρολ οι εμπαθείς κλπ φυσικά εξαιρούνται όχι γιατί κριτικάρουν αλλά για τον τρόπο που το κάνουν. 1 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2025 στις 9:18 ΠΜ, Rebelos2018 είπε Η ομάδα μας, έχει ταβάνι. Και το ταβάνι μας, είναι η 4αδα. Μπορούμε να κερδίσουμε την Ισπανία, την Τουρκία, και στην πολύ καλή μας ημέρα και πολύ κακιά δικιά τους, τους Γάλλους και τους Γερμανούς. Όμως, τους Σέρβους δεν μπορούμε να τους νικήσουμε. Το ματς στους 8, είναι όλη η ιστορία. Πιστεύω, πως σε ένα ηρωικό ματς, με μπόλικη συγκίνηση, με αίμα και ιδρώτα, με ένα σκορ τύπου 79 - 74, θα φτάσουμε στην πολυπόθητη τετράδα. Για τον Γιάννη, και τους δύο Κώστηδες. Αυτή ήταν η πρόβλεψη μου. Πάμε δυνατά για τον τελικό. Όλη η ομάδα, είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Οι μισοί και βάλε εδώ μέσα, συγγνώμη κιόλας, είστε για τα πανηγύρια. Χαιρέκακα, περιμένατε δύο κακές φάσεις, δύο χαμένες επιθέσεις για να προλάβετε να πείτε "τετέλεσθαι", τελειώσαμε, σας τα είπα εγώ και όλα αυτά τα γραφικά. Εξαιρετικό κοουτσαρισμα του Σπανούλη, πάρα πολύ καλό ματς από τον Σλούκα. Οι Γερμανοί, δεν θα περάσουν τελικό. Επεξ/σία χθες στις 12:29 πμ από Rebelos2018 1 1
basilis_k6 Δημοσ. χθες στις 12:34 πμ Δημοσ. χθες στις 12:34 πμ εγω παλι νομιζω οτι περιμενατε να τελειωσει το παιχνιδι, να κερδισουμε (που σχεδον ολοι εδω το περιμεναμε btw) για να ερθετε να γραψετε τη εξυπναδα σας για κακους φιλαθλους και κακη κριτικη. κερδισαμε μια κακη ομαδα παιζοντας μετρια -στην καλυτερη περιπτωση- με 0 στα 68 τριποντα και τους μισους παιχτες σε sleep mode. ετσι ηταν η εικονα, τι να κανουμε τωρα? Δεν πηραμε τηλεφωνο βραδυ στο σπιτι του προπονητη να του πουμε "εισαι αχρηστος" και να το κλεισουμε ουτε το ποσταραμε στον τοιχο του Γιαννη, στο ινσομνια ειστε στο μπλα μπλα, ημαρτον δηλαδη. 4
ilos Δημοσ. χθες στις 12:36 πμ Δημοσ. χθες στις 12:36 πμ 7 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Οι Γερμανοί, δεν θα περάσουν τελικό. Αν συμβεί αυτό , θα είναι μεγαλύτερη έκπληξη και από την Φινλανδία. Επίσης ο Doncic θα έχει βάλει μια 60ρα.🤣 1 1
thn Δημοσ. χθες στις 12:36 πμ Δημοσ. χθες στις 12:36 πμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, primeragt είπε Άρα ούτε να τους λέμε παικταραδες και θεούς κλπ κλπ όταν πάνε καλά. Και αυτό κριτική είναι είναι. Κριτική χρειάζεται στα πάντα αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Με το σκεπτικό σου κανένας δε μπορεί να κάνει κριτική για κάποιον άλλο αν δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει εκείνος στο επίπεδο αυτού. Κανένας και για κανένα. Το ότι εκπροσωπούν την Εθνική δεν τους εξαιρεί κριτικής. Τα τρολ οι εμπαθείς κλπ φυσικά εξαιρούνται όχι γιατί κριτικάρουν αλλά για τον τρόπο που το κάνουν. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Θα το πω χοντρά αλλά μόνο έτσι μου βγαίνει. Και δεν θα ασχοληθώ άλλο ακριβώς για αυτό το λόγο. Αν σας ενοχλεί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Ποιος είναι εγώ που θα πάρω τον βράχο που ήταν εκεί να τον πάω αλλού. Πραγματικά εύχομαι ότι καλύτερο αλλά όπως και να πάει εγώ μόνο θαυμασμό έχω για τα οποία παιδιά παίζουν και προσπαθούν, με τον οποιο τρόπο το καταφέρνουν σε εθνικό επίπεδο. Κατά τα άλλα δεν βλέπω μπάσκετ, ποδόσφαιρο ή γενικά αλλά αθλήματα. Και δεν αστειεύομαι καθόλου σε αυτό. Επίσης δεν είμαι και καμία ομάδα. Περίεργος άνθρωπος θα έλεγα. Αυτό που βλέπω είναι το δικό μου άθλημα της καθημερινότητας. Και στο ξεκαρφωτο βλέπω και ότι έχει να κάνει με Εθνικού επιπέδου σπορ. Επεξ/σία χθες στις 12:37 πμ από thn 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 12:40 πμ Δημοσ. χθες στις 12:40 πμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ilos είπε Αν συμβεί αυτό , θα είναι μεγαλύτερη έκπληξη και από την Φινλανδία. Επίσης ο Doncic θα έχει βάλει μια 60ρα.🤣 Άλλη μία έκπληξη χωράει πιστεύω. Επεξ/σία χθες στις 12:41 πμ από Rebelos2018
primeragt Δημοσ. χθες στις 01:07 πμ Δημοσ. χθες στις 01:07 πμ 25 minutes ago, thn said: Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Θα το πω χοντρά αλλά μόνο έτσι μου βγαίνει. Και δεν θα ασχοληθώ άλλο ακριβώς για αυτό το λόγο. Αν σας ενοχλεί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Ποιος είναι εγώ που θα πάρω τον βράχο που ήταν εκεί να τον πάω αλλού. Πραγματικά εύχομαι ότι καλύτερο αλλά όπως και να πάει εγώ μόνο θαυμασμό έχω για τα οποία παιδιά παίζουν και προσπαθούν, με τον οποιο τρόπο το καταφέρνουν σε εθνικό επίπεδο. Κατά τα άλλα δεν βλέπω μπάσκετ, ποδόσφαιρο ή γενικά αλλά αθλήματα. Και δεν αστειεύομαι καθόλου σε αυτό. Επίσης δεν είμαι και καμία ομάδα. Περίεργος άνθρωπος θα έλεγα. Αυτό που βλέπω είναι το δικό μου άθλημα της καθημερινότητας. Και στο ξεκαρφωτο βλέπω και ότι έχει να κάνει με Εθνικού επιπέδου σπορ. Άρα έτσι όπως λες εσύ δεν είσαι φίλαθλος κανενός αθλήματος. Είσαι ο κλασικός που απλά βλέπει η μαθαίνει για μια επιτυχία χαίρεται και τέλος. Αν χάναμε θα έλεγες απλά και τι έγινε οι άλλοι ήταν απλά καλύτεροι. Θα αγνοούσες τελείως αν χάναμε γιατί δεν το αξιζαμε, αν γιατί μαλακιστικαμε αν αν. Εκεί έρχεται η κριτική Καλή η κακη αρκεί να είναι καλοπροαίρετη. Μόνο με κριτική γίνεται κάνει καλύτερος. Κανείς δεν χαίρεται γιατι χάνουμε όχι. Το ότι το προβλέπει και το λέει δεν τον κάνει χαιρεκακκο όπως λες ειδικά αν τεκμηριώνει τη θέση του.
godfather0991 Δημοσ. χθες στις 01:07 πμ Δημοσ. χθες στις 01:07 πμ 46 minutes ago, thn said: Αυτή την στιγμή έχουν επιλέξει μια εκπροσώπηση. Και αυτή θα έπρεπε να μας έχει από δίπλα. Κριτική για εμένα δεν υπάρχει σε αυτό. Το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι να πας να μπεις στο τεαμ και εκεί θα μπορείς να εκφράσεις την οποία κριτική Από έξω μόνο φίλαθλος μπορείς να είσαι και στο συγκεκριμένο μόνο να υποστηρίζει την χαρά και την λύπη τους. Τίποτα παραπάνω. Η επιλογή τους είναι αξιοθαύμαστη αλλά δεν σημαίνει ότι δεν κρίνονται. Εφόσον πήγανε σε ένα τουρνουά θα κριθούν. Για μένα είναι λάθος να κρίνεις τους παίχτες που δεν πάνε αρνητικά, δεν είναι πόλεμος, άθλημα είναι, όποιος θελει πάει, όποιος θέλει αράζει σπίτι του. Δεν μπορούμε να βάζουμε ασπίδα το ότι επέλεξαν να παίξουν με την Εθνική, δεν το κάνουν γιατί αγαπάνε μόνο την πατρίδα τους ( που δεν μπορώ να το ξέρω αν όντως ισχύει ή όχι, και δεν με αφορα δικο τους θεμα ειναι αυτο.), αλλά το κάνουν και για προσωπικούς λόγους ο καθένας. Άλλοι γιατί θέλουν να φανούν, άλλοι γιατί θεωρούν ότι από την καριέρα τους λείπει ένα μετάλλιο, άλλοι γιατί θέλουν απλά να παίζουν. Δεν είναι ποτέ τα πράγματα άσπρο ή μαύρο. Επειδή κάποιος κάνει κάτι εθελοντικά δεν είναι αμηρως ευθυνων και κριτικης, φέρουμε ευθύνη για τις πράξεις μας και την απόδοση μας ανεξάρτητα αν παίρνουμε λεφτά κτλ. 34 minutes ago, thn said: Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Θα το πω χοντρά αλλά μόνο έτσι μου βγαίνει. Και δεν θα ασχοληθώ άλλο ακριβώς για αυτό το λόγο. Αν σας ενοχλεί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Ποιος είναι εγώ που θα πάρω τον βράχο που ήταν εκεί να τον πάω αλλού. Πραγματικά εύχομαι ότι καλύτερο αλλά όπως και να πάει εγώ μόνο θαυμασμό έχω για τα οποία παιδιά παίζουν και προσπαθούν, με τον οποιο τρόπο το καταφέρνουν σε εθνικό επίπεδο. Κατά τα άλλα δεν βλέπω μπάσκετ, ποδόσφαιρο ή γενικά αλλά αθλήματα. Και δεν αστειεύομαι καθόλου σε αυτό. Επίσης δεν είμαι και καμία ομάδα. Περίεργος άνθρωπος θα έλεγα. Αυτό που βλέπω είναι το δικό μου άθλημα της καθημερινότητας. Και στο ξεκαρφωτο βλέπω και ότι έχει να κάνει με Εθνικού επιπέδου σπορ. Τώρα διάβασα αυτή την απάντηση. Αφού δεν βλέπεις το άθλημα τότε πως μπορείς να ασκήσεις κριτική θετική ή αρνητική ή να ξέρεις αν η κριτική που ασκούμε είναι σωστή, λανθασμένη ή υπερβολική? Επίσης εσύ αυτή την στιγμή κρίνεις εμάς, άρα και εσύ μήπως δεν πρέπει να κρίνεις και να μην ανήκεις σε αυτή την κοινωνία που κρίνει καθημερινά? Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το θέμα της κριτικής ή μη είναι κάτι πολύπλοκο, κάτι που συζητιέται όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στον πολιτισμό, έχει κοινωνικές προεκτάσεις και δεν έχει να κάνει μόνο με μην κρίνεις για να μην κρίθεις, αυτό είναι μια απλούστευση. Επίσης στο νήμα αν εξαιρέσεις κάποιες περιπτώσεις που θα υπάρξουν δεν γίνεται αλλιώς, η κριτική των περισσότερων είναι ευπρεπές, με ενίοτε έναν χιούμοριστικο τόνο για να γελάσουμε και λίγο. 4
Charismo Δημοσ. χθες στις 06:16 πμ Δημοσ. χθες στις 06:16 πμ Μπορούμε να παραπονεθούμε επίσημα στην ΕΡΤ για τον Ιωάννου κάπως; Ο Κώστας Αντετοκούμπο γιατί δεν έχει κατοχυρωμένο παρατσούκλι ακόμα; Ημιτελικό φτάσαμε. 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 07:58 πμ Δημοσ. χθες στις 07:58 πμ 1 ώρα πριν, Charismo είπε Μπορούμε να παραπονεθούμε επίσημα στην ΕΡΤ για τον Ιωάννου κάπως; Ο Κώστας Αντετοκούμπο γιατί δεν έχει κατοχυρωμένο παρατσούκλι ακόμα; Ημιτελικό φτάσαμε. Έχει, το "Dream Protector". 3
Charismo Δημοσ. χθες στις 08:00 πμ Δημοσ. χθες στις 08:00 πμ 1 minute ago, Rebelos2018 said: Έχει, το "Dream Protector". Αν δεν το δω κατοχυρωμένο στη wikipedia του Ιωάννου δεν το δέχομαι. https://el.wikipedia.org/wiki/Βαγγέλης_Ιωάννου 4
phanispal Δημοσ. χθες στις 08:09 πμ Δημοσ. χθες στις 08:09 πμ Εν τω μεταξύ δεν πιάνω το λογοπαίγνιο με το rim και το dream. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα