Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mike15 είπε

εαν θες να μεινεις δεη και κανεις μεγαλες καταναλωσεις,μην πας σταθερο, χωρις την εκπτωση δεν σε συμφερει.εκλογες ερχονται,υπαρχει παροχολογια,εαν παει να ξεφυγει η κιλοβατωρα,που κανονικα ειναι παραπανω αποτι πρεπει ψηλα αλλα αυτο ειναι το καρτελ ελλαδας,θα ριξει επιδοτηση.τουλαχιστον με τα περσυνα δεδομενα,που δεν ειχαμε και εκλογολογια.

απο 450-600 kwh το μηνα εχω αναλογα το μηνα/εποχη...

δεν εμπιστευομαι εναλλακτικους στη δεη θα μεινω αλλα ψαχνω να δω τι συμφερει... Το πρωι με πηραν τηλ οτι εληξε κ να ανανεωσω τους ειπα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω ακομα... κ οντως το ψαχνω...

για εκλογες δε ξερω κ δεν εχω ακουσει κατι... 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να δουμε τι λεει το enter 2 πηρα την αποφαση να σπασω το συμβολαιο με το online θεωρω οτι με συμφερει το εβαλε κανενας αλλος?

Δημοσ.

Σχετικά με την εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ ξέρει κανείς τι ισχύει , βλέπω στο mydei την έκδοση λογαριασμού 3/5 -2/6 στην οποία η κατανάλωση είναι ίδια με τον προηγούμενο μήνα (4Kwh) , εμείς μετακομίσαμε πλέον και από 3/5 έως 2/6 είχαμε μεγαλύτερη προφανώς κατανάλωση από 4Kwh φαντάζομαι στον επόμενο μήνα θα μετρηθεί σωστά ; τι γίνεται με αυτό μπερδεύτηκα😕

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

απο 450-600 kwh το μηνα εχω αναλογα το μηνα/εποχη...

δεν εμπιστευομαι εναλλακτικους στη δεη θα μεινω αλλα ψαχνω να δω τι συμφερει... Το πρωι με πηραν τηλ οτι εληξε κ να ανανεωσω τους ειπα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω ακομα... κ οντως το ψαχνω...

για εκλογες δε ξερω κ δεν εχω ακουσει κατι... 

ενα μελος εκανε αλλαγη σε εναλλακτικο και τον πηρε η δεη και του εδωσαν 50αρικο για ονλαιν..ξερω οτι δεν εισαι τουριστας,οπως και εγω αλλα αν τους ελεγες αν σε ξαναπαρουν οτι φευγεις για αλλου ισως σου κανουν καποια καλη προταση για σταθερο,μονο ετσι.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Στο πατρικό στο χωριό θα το γυρίσω έως τέλη Ιούλη στο κίτρινο Home4all, από πράσινο Γ1Ν1 που είναι τώρα. Δεν ήθελαν να πάμε στο Online καθώς δεν ήθελαν 12μηνη δέσμευση και χάσαμε το 100άρικο (με το οποίο θα ερχόταν στα ίδια). 

Παραδοσιακά από τότε που έχουμε τα πολύχρωμα τιμολόγια, το κίτρινο είναι ελαφρά φθηνότερο (1-2 λεπτά) από το πράσινο και επιπλέον δίνει 2% έκπτωση με πάγια εντολή.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/3/2025 στις 11:19 ΜΜ, 1J4t είπε

Εγώ είπα να το κάνω το πείραμα και πήρα την υποτιθέμενη προσφορά. Η εκπροσώπηση μου από την ΔΕΗ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Οπότε αν βγει αληθινή η προσφορά θα πρέπει να περάσουν 3 μήνες από την έναρξη εκπροσώπησης, για το αν θα δωθούν τα 50 ευρώ τον 2ο μήνα και τα 50 ευρώ τον 3ο μήνα, που είναι το promo της cqs. Θα ενημερώσω τότε είτε πετύχει το πείραμα είτε όχι. Επειδή οι καταναλώσεις μου είναι αρκετά μικρές σκέφτηκα δεν έχω πολλά να χάσω. Έτσι κι αλλιώς, "και με τα πολλά στη φυλακή και με τα λίγα μέσα"!

Τα αποτελέσματα του πειράματος. Το promo από την cqs ήταν μόνο για Myhome enter. Ήταν 50 ευρώ από τη ΔΕΗ στον 1ο λογαριασμό, +50 ευρώ από cqs στον 2ο λογαριασμό, +50 ευρώ από την cqs στον 3ο λογαριασμό, +50 ευρώ από ΔΕΗ στον 6ο λογαριασμό. Τα 100 ευρώ της ΔΕΗ φαίνονται και στο συμβόλαιο. Τα 100 ευρώ της cqs γραπτά δεν υπάρχουν πουθενά. Τελικά, πήρα τα 50 ευρώ της ΔΕΗ στον πρώτο λογαριασμό και στον 2ο λογαριασμό (τον 2ο μήνα δηλαδή) πήρα 100 ευρώ! Για τα 50 ευρώ τον 6ο μήνα δεν ανησυχώ γιατί είναι και στο συμβόλαιο της ΔΕΗ. Δεν πήγε άσχημα αυτό για μένα τελικά. Στην επισύναψη έχω τους δύο λογαριασμούς. Ελπίζω να μην ξέχασα να σβήσω τα προσωπικά στοιχεία.

ΔΕΗ 1ος ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ.pdf ΔΕΗ 2ος ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ.pdf

• Like 3
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Σχετικά με την εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ ξέρει κανείς τι ισχύει , βλέπω στο mydei την έκδοση λογαριασμού 3/5 -2/6 στην οποία η κατανάλωση είναι ίδια με τον προηγούμενο μήνα (4Kwh) , εμείς μετακομίσαμε πλέον και από 3/5 έως 2/6 είχαμε μεγαλύτερη προφανώς κατανάλωση από 4Kwh φαντάζομαι στον επόμενο μήνα θα μετρηθεί σωστά ; τι γίνεται με αυτό μπερδεύτηκα😕

Εδώ και 2 λογαριασμούς μου έρχεται και εμένα εκτίμηση δεδδηε και ενώ πληρώνω κανονικά μου ήρθε σήμερα νέος λογαριασμός με τρέχον ποσό πιστωτικό (καμία λογική) αλλά με όλα τα ποσά ληξιπρόθεσμα και ειδοποίηση διακοπής ρεύματος.

Οι άνθρωποι είναι απλά ανίκανοι να φτιάξουν το σύστημα των χρεώσεων. 

Άνοιξα τικετ για το θέμα αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα. 

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Εδώ και 2 λογαριασμούς μου έρχεται και εμένα εκτίμηση δεδδηε και ενώ πληρώνω κανονικά μου ήρθε σήμερα νέος λογαριασμός με τρέχον ποσό πιστωτικό (καμία λογική) αλλά με όλα τα ποσά ληξιπρόθεσμα και ειδοποίηση διακοπής ρεύματος.

Οι άνθρωποι είναι απλά ανίκανοι να φτιάξουν το σύστημα των χρεώσεων. 

Άνοιξα τικετ για το θέμα αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα. 

Καλημέρα.. Δεν περνάει ο Δεδδηε από εκεί;  Τι γίνεται;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Δεν περνάει ο Δεδδηε από εκεί;  Τι γίνεται;

Τώρα που το είπες μπήκα μπω να δω την τηλεμέτρηση και έχει σταματήσει να δουλεύει από Μάρτιο και δεν έχει γίνει και καμία μέτρηση από τότε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CMOS_Z είπε

Τώρα που το είπες μπήκα μπω να δω την τηλεμέτρηση και έχει σταματήσει να δουλεύει από Μάρτιο και δεν έχει γίνει και καμία μέτρηση από τότε.

Για παρε κανενα τηλεφωνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε έναντι και εκκαθαριστικό, νομίζω έχουν κάνει λάθη αλλά δε βγάζω ξεκάθαρη άκρη.

Βγάζει κανείς άκρη (συνολικά :P ) ποιο είναι το σωστό ποσό του εκκαθαριστικού;

O έναντι

Spoiler

1.png.58370b3c8cdf72e0713ab76e5ae499c5.png

Ο εκκαθαριστικός

Spoiler

2.png.d8645fae2f0f1ecdbb24c0d875658733.png

Αν αθροίσω διαφορά χρέωσης ρεύματος + φπα + διάφορα + Δήμος + διαφορά ερτ βγαίνει το ποσό. Άρα είναι σωστό αλλά το έχουν γράψει όσο πιο περίεργα μπορούσαν; 🤔

Επεξ/σία από Diinekis21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...