Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Απο το Ε9 ξεκινά η δουλειά. Για κάποιο λόγο έχω 11m2 βοηθητικούς χώρους οι οποίοι αφορούν Parking pilotis. Το οποίο όμως είναι κοινόχρηστος χώρος, αποκλειστικής όμως χρήσης κ θεωρώ δεν θα έπρεπε να πληρώνω εγώ φόρους για αυτόν. 

Αν δεν είναι αυτοτελής οριζόντια ιδιοκτησία ή παρακολούθημα άλλης και δεν αναγράφεται στην οικοδομική άδεια ή το συμβόλαιο αγοροπωλησίας με χιλιοστά επί του οικοπέδου, κακώς αναφέρεται ως βοηθητικός χώρος στο Ε9. Το ότι έχεις την αποκλειστική χρήση είναι άσχετο.

Επεξ/σία από jkoukos
Δημοσ.

Μου ήρθε για πρώτη φορά έναντι λογαριασμός ενώ έχω ενταχθεί εδώ καιρό στη μηνιαία καταμέτρηση λόγω ηλεκτρονικού μετρητή.

Έχει τύχει σε κανάν άλλο; Όλες τις προηγούμενες φορές είχα κλειδωμένα και βγήκαν εκκαθαριστικοί, οπότε δεν παίζει να άλλαξε κάτι αυτήν τη φορά.

Μάλλον έχουν συστημικό θέμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Μου ήρθε για πρώτη φορά έναντι λογαριασμός ενώ έχω ενταχθεί εδώ καιρό στη μηνιαία καταμέτρηση λόγω ηλεκτρονικού μετρητή.

Έχει τύχει σε κανάν άλλο; Όλες τις προηγούμενες φορές είχα κλειδωμένα και βγήκαν εκκαθαριστικοί, οπότε δεν παίζει να άλλαξε κάτι αυτήν τη φορά.

μπορεις να το ποσταρεις να δουμε?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Καλημερα... Μπορει  να  μην σταθληκε η μετρηση απο την παροχη...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mike15 είπε

μπορεις να το ποσταρεις να δουμε?

Ένας κλασικός λογαριασμός είναι με ''εκτίμηση δεδδηε'' και 39 ημέρες αντί 29 που είναι συνήθως.

Είχα καλέσει και την εξυπηρέτηση πριν εκδοθεί ο λογαριασμός και μου είπαν πως είδαν κανονική τη μέτρηση. Άντε βγάλε άκρη.

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Μπορει  να  μην σταθληκε η μετρηση απο την παροχη...

Στάλθηκε απλώς για κάποιο περίεργο λόγο δεν ήταν εκκαθαριστικός. Σε όλη τη γειτονιά έγινε αυτό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Ένας κλασικός λογαριασμός είναι με ''εκτίμηση δεδδηε'' και 39 ημέρες αντί 29 που είναι συνήθως.

Είχα καλέσει και την εξυπηρέτηση πριν εκδοθεί ο λογαριασμός και μου είπαν πως είδαν κανονική τη μέτρηση. Άντε βγάλε άκρη.

εξυπηρετηση της δεδηε η' της δεη?...εκτιμηση σημαινει δεν εχουν μετρηση.πως λενε οτι εστειλαν μετρηση τοτε? αν ειχαν μετρηση θα εβαζαν τον αριθμο της μετρησης και οχι κατα εκτιμηση.

4 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Στάλθηκε απλώς για κάποιο περίεργο λόγο δεν ήταν εκκαθαριστικός. Σε όλη τη γειτονιά έγινε αυτό.

περιεργο για ολη την γειτονια.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mike15 είπε

εξυπηρετηση της δεδηε η' της δεη?...εκτιμηση σημαινει δεν εχουν μετρηση.πως λενε οτι εστειλαν μετρηση τοτε? αν ειχαν μετρηση θα εβαζαν τον αριθμο της μετρησης και οχι κατα εκτιμηση.

περιεργο για ολη την γειτονια.

Δεν βγάζεις άκρη, σιγά που θα ξέρει το 20χρονο στη τηλεφωνικό κέντρο με το βασικό μισθό τι συνέβη.

Θα περιμένω τον άλλο λογαριασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαγή στοιχείων κάρτας πώς κάνουμε;

Ήταν να τραβήξει χρήματα με πάγια εντολή χθες και δεν τα τράβηξε. Λογικά επειδή λήγει η κάρτα τέλος του μήνα αλλά έχω ήδη ενεργοποιήσει τη νέα (έχει ίδιο αριθμό αλλά διαφορετική ημερομηνία λήξης και CVC).

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αλλαγή στοιχείων κάρτας πώς κάνουμε;

Ήταν να τραβήξει χρήματα με πάγια εντολή χθες και δεν τα τράβηξε. Λογικά επειδή λήγει η κάρτα τέλος του μήνα αλλά έχω ήδη ενεργοποιήσει τη νέα (έχει ίδιο αριθμό αλλά διαφορετική ημερομηνία λήξης και CVC).

πας στο παροχες μου,λεπτομερειες

κατω εχει 

2025-09-252_32_17.png.c2c623cdb1c4a468ae0b0a48e8f68983.png

και διπλα δεξια

2025-09-252_32_08.png.e89c4e196af61feb75270d0017f0aa46.png

Επεξ/σία από mike15
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, advantix είπε

Νομίζω ότι η πάγια εντολή είναι συνδεδεμένη με το ΙΒΑΝ όχι με χρεωστική κάρτα.

Παλιότερα ήταν με iban , εδώ και 2-3 χρόνια το έχουν γυρίσει σε κάρτα. Αν είχες παλαιότερη ενεργή με Iban ισχύει ακόμα, κι εγώ έτσι το έχω.

Δημοσ.
Στις 7/9/2025 στις 12:16 ΠΜ, MARIOSNURSE είπε

Κίτρινο ΔΕΗ και βλέπεις.

Ειναι καλύτερο κρίνετε από το Γ1; Βγαινει συνολικά φτηνότερο απλο την εμπειρία σας;;;
ευχαριστω ήδη για την απαντηση και το ενδιαφερον σας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, UlveRz είπε

Ειναι καλύτερο κρίνετε από το Γ1; Βγαινει συνολικά φτηνότερο απλο την εμπειρία σας;;;
ευχαριστω ήδη για την απαντηση και το ενδιαφερον σας

Αν και μέχρι 500 ημερήσια το μήνα, ναι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/9/2025 στις 1:59 ΜΜ, MARIOSNURSE είπε

Αν και μέχρι 500 ημερήσια το μήνα, ναι.

Καλησπέρα Μάριε. Επειδή μετακόμισα μόλις και εγώ και κοιτούσα για ΔΕΗ πάλι. Με 150-170 δηλαδή μηνιαία κατανάλωση να δω και εγώ για 4all καλύτερα ε; Γιατί πριν είχα το μπλε online.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...