Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο προ 3ετίας Enter έγινε το ίδιο με σένα. Στο 1ο αίτημα μου ζητήθηκε ακριβή ημερομηνία διακοπής, στο 2ο αίτημα ζήτησα άμεσα και επανήλθαν πάλι με την ίδια απάντηση για ακριβή ημερομηνία, πράγμα που έκανα στο 3ο αίτημα και ολοκληρώθηκε κανονικά.

Πριν από 3 βδομάδες το έκανα σε 2 νέες συνδέσεις, μόνο που αυτή την φορά κατευθείαν στο αίτημα ζήτησα να γίνει διακοπή με την έκδοση του μηνιαίου λογαριασμού την Χ μέρα ακριβώς. Και πράγματι, την επόμενη της έκδοσης των 2 μηνιαίων ηλεκτρονικών λογαριασμών έγινε η διακοπή τους και δεν εμφανίζεται πλέον στο mydei.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 04/06/2025 at 21:37, myst77 said:

Καλησπέρα,
σε 22 ημέρες τελείωνει το my home Online (με 0,123/0,113)
η καταναλωσή μου είναι 300-330 KWh το μήνα

Αν θελω να μείνω στη ΔΕΗ τι με συμφέρει;

Ευχαριστώ για τον χρόνο παιδιά!

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να μου προτείνουν το  ΔΕΗ myHome EnterTwo
με επιπλέον πίστωση 50€ (πέρα των 50+50). Είπα να με καλέσουν αύριο
Ανανεώνω σε αυτό;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, myst77 είπε

Ανανεώνω σε αυτό;

έχεις διζωνικό μετρητή;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kokos23 είπε

έχεις διζωνικό μετρητή;

εμεις εχουμε αλλα συμφωνα με τις καταναλωσεις οριακα πιο φθηνο βγαινει  παλι το myhome online και λόγου χαμηλότερου παγιου .. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, myst77 είπε

Ανανεώνω σε αυτό;

καλο ειναι αφου εχεις νυχτερινο.τωρα 2 χρονια ειναι..παντως δεν νομιζω να βγει κατι φθηνοτερο του χρονου,μπορει πραγματικα εμεις με εναν χρονο ,του χρονου που θα ληξει να βρεθουμε στα ιδια η' και πιο ακριβα με καποιον που εκανε συμφωνια σαν το δικο σου 2 χρονια.

ζητα ακομα ενα 50ευρω ,τι εχεις να χασεις? το βλεπω δυσκολο να προχωρησει αυτο το διχρονο προγραμμα,οποτε πιεσε.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δεν έχει κάποια αξία έτσι όπως το έχουν κάνει.

Μη το λες! Δεν ισχυει για ολους. 60% ειχα εγω σε νυχτερινο στον τελευταιο λογαριασμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mike15 είπε

καλο ειναι αφου εχεις νυχτερινο.τωρα 2 χρονια ειναι..παντως δεν νομιζω να βγει κατι φθηνοτερο του χρονου,μπορει πραγματικα εμεις με εναν χρονο ,του χρονου που θα ληξει να βρεθουμε στα ιδια η' και πιο ακριβα με καποιον που εκανε συμφωνια σαν το δικο σου 2 χρονια.

ζητα ακομα ενα 50ευρω ,τι εχεις να χασεις? το βλεπω δυσκολο να προχωρησει αυτο το διχρονο προγραμμα,οποτε πιεσε.

2 χρονια 2 50ρικα 8 ευρω παγιο.. το αλλο 1 χχρονο 2 50ρικα 3.5 ευρω παγιο.. βγαινει σχεδον το ιδιο με νορμαλ καταναλωσεις. παω προς το my homeonline για το λογο οτι 2 50ρικα το χρονο αρα  4 50 ρικα τα 2 χρονια 

εκανα λαθος μονο στο ενα δινουν

Επεξ/σία από pasxaliskar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

2 χρονια 2 50ρικα 8 ευρω παγιο.. το αλλο 1 χχρονο 2 50ρικα 3.5 ευρω παγιο.. βγαινει σχεδον το ιδιο με νορμαλ καταναλωσεις. παω προς το my homeonline για το λογο οτι 2 50ρικα το χρονο αρα  4 50 ρικα τα 2 χρονια 

Σου έδωσαν για το online δύο 50 ρικα;

Επεξ/σία από dispi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, dispi είπε

Σου έδωσαν για το online δύο 50 ρικα;

οτι νανε ελεγα μπερδευτηκα νομιζα 50 + 50 δινουν σε ολα τα προγραμματα αλλα ειναι μονο στο myhome enter two

Επεξ/σία από pasxaliskar
Δημοσ.

χαζη ερώτηση αλλα για να ειμαι σίγουρος, ο ιδιος μετρητής με το βραδινό δν ειναι το μεσημεριανό ? δλδ πρακτικά αυτοι που είχαν βραδυνό ρευμα δν κανουν κατι το ιδιο πράγμα ειναι απλα αλλαζουν οι ωρες σωστα? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...