mountains1 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 πμ 9 ώρες πριν, apapadop837 είπε Πράσινο ΔΕΗ για Ιούλιο λοιπόν: 0,156€/kWh κανονικό, ~0,126€/kWh μειωμένο, εδώ: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/g1-g1n/ Ακριβοτερο και απο το μπλε;;;;;;;; 😑
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:27 πμ 10 ώρες πριν, apapadop837 είπε Πράσινο ΔΕΗ για Ιούλιο λοιπόν: 0,156€/kWh κανονικό, ~0,126€/kWh μειωμένο, εδώ: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/g1-g1n/ αναμενομενο
kaktos77 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:25 πμ Ενεργοποίησα το online, προσφορά βλέπω δεν βγάζουν, ανέβηκαν τα πράσινα και τα κίτρινα, όπως ήταν αναμενόμενο, τα enter είναι πανάκριβα και ειδικά το 2χρονο είναι πρόβλημα. Βλέπουμε από του χρόνου... 1
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ Κι εγώ μάλλον θα πάω στο Online. Βγαίνει τελικός από πράσινο σε μπλε; 1
kaktos77 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 πμ 22 λεπτά πριν, phanispal είπε Κι εγώ μάλλον θα πάω στο Online. Βγαίνει τελικός από πράσινο σε μπλε; Δεν νομίζω, απλώς στον επόμενο λογαριασμό κάποιες κιλοβατώρες θα στις βάλουν με την τιμή του πράσινου. Εγώ αναμένω λογαριασμό τώρα με 6 διαφορετικές χρεώσεις, δύο με το παλιό online (κανονικό και νυχτερινό τιμολόγιο), δύο με το πράσινο και δύο με το νέο online.
jkoukos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:10 μμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Κι εγώ μάλλον θα πάω στο Online. Βγαίνει τελικός από πράσινο σε μπλε; Στην ΔΕΗ εφόσον γίνει αλλαγή μεταξύ προγραμμάτων, δεν βγαίνει τελικός. Απλά ο πρώτος λογαριασμός μετά την αλλαγή θα έχει ξεχωριστές χρεώσεις ανάλογα των ημερών σε κάθε πρόγραμμα και τα τιμολόγια τους.
pasxaliskar Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ μια ερωτηση, γιατι θα με τρελανουν.. μεχρι περιπου τα μεσα του μηνα είχα το παλιο σταθερο ολες 0.123 την τελευταια μερα πυο εληγε το προγραμμα πηγα στο myhome enter two με 0.145 και μειωμενο 0,95 εαν θυμαμαι καλα.. εχουμε 2 ρολογια το παλιο το κλασικο το βραδυνο δεν θα επρεπε καποιες να της εχει με 0.145 και καποιες με 0,095 ? γιατι τις βαζει ολες με 0,145 εχω καταλαβει κατι λαθος ? update: κατι μου ειπαν στο τηλ επειδη εχω ΚΟΤ υπαρχει κατωτερο οριο τις 200 η 250 δν θυμαμαι για αυτο ισχυει? ξερει κανεις κατι ?
ant_ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:08 μμ Τεα Μαιου 81.95 τιμη Γ1 14.4 kw Tεα Ιουνιου 83.65 Τιμη Γ1 15.6 kw Μιλαμε για αυξηση μολις 2% το πηγανε γυρω στο 10% πανω Και περυσι με Τεα γυρω στο 85 η τιμη που δινανε ητανε γυρω στις 12.5 kw Τωρα με την ιδια Τεα το πηγανε 15.6 μιλαμε για 25% πανω σε 1 χρονο Κατι καρτελ του καλι κ του παμπλο ηταν απλα γατακια μπροστα τους 4 2
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 05:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:12 μμ 2 λεπτά πριν, ant_ είπε Τεα Μαιου 81.95 τιμη Γ1 14.4 kw Tεα Ιουνιου 83.65 Τιμη Γ1 15.6 kw Μιλαμε για αυξηση μολις 2% το πηγανε γυρω στο 10% πανω Και περυσι με Τεα γυρω στο 85 η τιμη που δινανε ητανε γυρω στις 12.5 kw Τωρα με την ιδια Τεα το πηγανε 15.6 μιλαμε για 25% πανω σε 1 χρονο Κατι καρτελ του καλι κ του παμπλο ηταν απλα γατακια μπροστα τους Πρεπει να φανε και οι τεμπεληδες πως θα γινει. Γεροι να ειμαστε να ταϊζουμε τα κοπροσκυλα. Σε λιγο θα παμε στις 1000kw το τετραμηνο και θα πληρωνουμε περισσοτερα απο οτι καποτε με 2000kw το τετραμηνο.
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:14 μμ 8 ώρες πριν, phanispal είπε Κι εγώ μάλλον θα πάω στο Online. Βγαίνει τελικός από πράσινο σε μπλε; νομιζα οτι ειχες μπει ηδη.τωρα εληξε? δεν προλαβες το προμο με 50+50? 2 ώρες πριν, Arkin είπε Πρεπει να φανε και οι τεμπεληδες πως θα γινει. Γεροι να ειμαστε να ταϊζουμε τα κοπροσκυλα. Σε λιγο θα παμε στις 1000kw το τετραμηνο και θα πληρωνουμε περισσοτερα απο οτι καποτε με 2000kw το τετραμηνο. φιλε ,εξοφλουν την επιδοτηση που εδωσαν περσυ και προεξοφλουν την επιδοτηση που λογικα θα δωσουν και φετος,γιαυτο μας κλεβουν αλογιστα.
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 μμ 2 ώρες πριν, mike15 είπε νομιζα οτι ειχες μπει ηδη.τωρα εληξε? δεν προλαβες το προμο με 50+50? Όχι, δεν ασχολήθηκα. Δεν ήταν κακό αλλά τέλος πάντων.
profile Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 πμ Μη ξεχνάτε και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Κάθε χρόνο (στο περίπου οι χρονολογίες) τσιμπάνε προς τα πάνω. Η τελευταία αναπροσαρμογή ισχύει από 1-7-2025. Το ΜΜΧ μόνο ψιλοπέφτει 1
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 πμ 6 ώρες πριν, mike15 είπε νομιζα οτι ειχες μπει ηδη.τωρα εληξε? δεν προλαβες το προμο με 50+50? φιλε ,εξοφλουν την επιδοτηση που εδωσαν περσυ και προεξοφλουν την επιδοτηση που λογικα θα δωσουν και φετος,γιαυτο μας κλεβουν αλογιστα. Εγω ξερω οτι πριν 10 χρονια εκαιγα 2000kw και πληρωνα 350 ευρω και σημερα καιω 1100 το τετραμηνο και πληρωνω 330. Ειναι απατεωνες οσο δεν παει αρμεγουν ενα δικτυο δεκαδων χρονων χωρις να κουνιεται φυλλο. Καμια επιδοτηση δεν πηρα προσωπικα ποτε. Εχουμε απειρες ΑΠΕ και αντι να πεφτει το πραγμα μονο ανεβαινει για να φανε τα κοπροσκυλα που δεν κανουν τιποτα. 4 1
ermoulis Δημοσ. Πέμπτη στις 08:26 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:26 πμ σε οσους ειστε ονλαιν προγραμμα ειδατε το παγιο σας εννια ευρω απο 3,5 οπως μου ηρθε εμενα;wtf
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:56 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:56 πμ 26 λεπτά πριν, ermoulis είπε σε οσους ειστε ονλαιν προγραμμα ειδατε το παγιο σας εννια ευρω απο 3,5 οπως μου ηρθε εμενα;wtf οχι κανονικα ερχεται 3,5..μου αφαιρεσαν και το greenpass απο τον πρωτο λογαριασμο. 6 ώρες πριν, Arkin είπε Εγω ξερω οτι πριν 10 χρονια εκαιγα 2000kw και πληρωνα 350 ευρω και σημερα καιω 1100 το τετραμηνο και πληρωνω 330. Ειναι απατεωνες οσο δεν παει αρμεγουν ενα δικτυο δεκαδων χρονων χωρις να κουνιεται φυλλο. Καμια επιδοτηση δεν πηρα προσωπικα ποτε. Εχουμε απειρες ΑΠΕ και αντι να πεφτει το πραγμα μονο ανεβαινει για να φανε τα κοπροσκυλα που δεν κανουν τιποτα. περα απο την κοροιδια,εμενα αυτο που μου την δινει ειναι τα υπερογκα ποσα που εχουμε απο τα δημοτικα τελη,σχεδον 20 ευρω.γενικα πληρωνουμε την ερτ που δεν την βλεπουμε,τα δημοτικα τελη αυξηθηκαν μολις ειδαν τις υπερογκες και αδικαιολογητες αυξησεις του ρευματος. μα ο κοσμος δεν ξερει,δεν γνωριζει..αλλα και να γνωριζε δεν μπορει να αντιδρασει περα απο το να διαμαρτυρεται σε καποιο γκαλοπ η' συνεντευξη στον δρομο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα