Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, barca10 είπε

Τι ακριβώς χαρτί ζητάω από τον Δήμο ξέρουμε;

Ευχαριστώ.

Βεβαίωση οδοαρίθμησης από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Όταν την πάρεις στα χέρια σου, η αλλαγή στον ΔΕΔΔΗΕ είναι εύκολη υπόθεση. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, stelakis1914 said:

Βεβαίωση οδοαρίθμησης από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Όταν την πάρεις στα χέρια σου, η αλλαγή στον ΔΕΔΔΗΕ είναι εύκολη υπόθεση. 

@barca10 Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας δίνει βεβαίωση οδοαρίθμησης. Είχα πάει πριν από χρόνια όταν τακτοποιήσαμε ένα αυθαίρετο, γιατί άλλη αρίθμηση έχει τώρα κι άλλη αρίθμηση είχαν τα παλιά συμβόλαια.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
Στις 13/10/2025 στις 10:59 ΠΜ, Kozanitis1 είπε

Καλημέρα, δες αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία την αδυναμία πρόσβασης, μήπως σε εξυπηρετήσουν από τον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ (μαγειρεύοντας το με κάποια άλλη αιτία για αντικατάσταση μετρητή), να αντικαταστήσουν τον υπάρχων με έναν "έξυπνο" τηλεμετρούμενο, ώστε να μην ασχοληθείς ξανά.. ;) 

Έχω ακούσει περίπτωση με ηλικιωμένους σοβαρά άρρωστους στο σπίτι το έκαναν με πρόφαση την ευκολότερη αλλαγή παρόχου και αποφυγή περιπτώσεων φίλων της ιταλικής ομάδας που λένε άνοιξε θεία από τη ΔΕΗ είμαστε..

έχω ζητήσει, ξεκίνησα με το πιο απλό αίτημα να μου αλλάξουν το εξωτερικό κουβούκλιο γιατί με τα χρόνια έχει γίνει καφέ και δεν διαβάζονται οι ενδείξεις εύκολα, πριν 4-5 χρόνια αυτό, μόλις έμαθα για τους έξυπνους μετρητές έκανα αίτηση, ακόμα περιμένω...

υ.γ. έχει πέσει στην αντίληψή μου  συζήτηση (δεν θυμάμαι που) που όταν αλλάζεις μετρητή τον παλιό στον ελέγχουν παρουσία σου και αν δεν λειτουργεί σωστά σου κόβουν μπιλιετάκι 2000€ για διαφυγόντα κέρδη...κάποιοι πάνε με ηλεκτρολόγους μαζί στον έλεγχο και κάποιοι με δικηγόρο...κανένας δεν βρίσκει άκρη... 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kokos23 είπε

έχω ζητήσει, ξεκίνησα με το πιο απλό αίτημα να μου αλλάξουν το εξωτερικό κουβούκλιο γιατί με τα χρόνια έχει γίνει καφέ και δεν διαβάζονται οι ενδείξεις εύκολα, πριν 4-5 χρόνια αυτό, μόλις έμαθα για τους έξυπνους μετρητές έκανα αίτηση, ακόμα περιμένω...

υ.γ. έχει πέσει στην αντίληψή μου  συζήτηση (δεν θυμάμαι που) που όταν αλλάζεις μετρητή τον παλιό στον ελέγχουν παρουσία σου και αν δεν λειτουργεί σωστά σου κόβουν μπιλιετάκι 2000€ για διαφυγόντα κέρδη...κάποιοι πάνε με ηλεκτρολόγους μαζί στον έλεγχο και κάποιοι με δικηγόρο...κανένας δεν βρίσκει άκρη... 

Καλημερα... Θα βαλουν καποια στιγμη ηλεκτρονικο μετρητη οταν θα ερθει και  η σειρα σου..Υπομονη. Μην ακους αυτα που λενε οι διαφοροι... Αν δεν εχει πειραχθει ο μετρητης να μην φοβασαι..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Home Online αν γίνει διακοπή σταθερού συμβολαίου περίπου στο 6μηνο επιβάλλεται κανονικά το πέναλτι?

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inler είπε

Σε Home Online αν γίνει διακοπή σταθερού συμβολαίου περίπου στο 6μηνο επιβάλλεται κανονικά το πέναλτι?

Ναι αλλα νομιζω ειναι πολυ λιγο μιας και στο 9μηνο σε αφηνουν να φυγεις χωρις πεναλτι αρα για 3 μηνες μπαινει. Ποσο ειναι ακριβως δεν γνωριζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι αλλα νομιζω ειναι πολυ λιγο μιας και στο 9μηνο σε αφηνουν να φυγεις χωρις πεναλτι αρα για 3 μηνες μπαινει. Ποσο ειναι ακριβως δεν γνωριζω.

Εξαρτάται πότε ξεκίνησε η σύμβαση. Μέχρι τον Απρίλη φέτος στον 10ο μήνα το πέναλτι ήταν μηδενικό (εξού και η αναφορά ότι φεύγεις αδαπάνως μετά τον 9ο που ήταν 30€) και στο 6μηνο ήταν 65€.

Αντίθετα οι συμβάσεις από τον Μάιο φέτος προβλέπουν μείωση του πέναλτι 10€ ανά μήνα, που ξεκινά από τα 100€ τον 1ο και μηδενίζει στον 11ο (στον 6ο είναι 50€).

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 1
Δημοσ.

Άρα είσαι με το προηγούμενο καθεστώς. Για σιγουριά μπορείς να κατεβάσεις στο mydei τους ειδικούς όρους του δικού σου συμβολαίου και να δεις τι προβλέπει.

Δημοσ.
Στις 12/10/2025 στις 3:38 ΜΜ, kokos23 είπε

Παιδιά μια βοήθεια, έχω ξανά θέμα με τον δεδδηε, έστειλα στη ΔΕΗ ότι δεν πήρα λογαριασμό Σεπτεμβρίου και μου απάντησαν ότι φταίει ο δεδδηε ...ο δεδδηε έχει να μετρήσει από Ιούλιο και στέλνω εγώ κάθε μήνα τις μετρήσεις δηλ Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο, όμως τον Σεπτέμβριο δεν μου εκδοσε λογαριασμό η ΔΕΗ και ο ένας με ρίχνει στον άλλον ...τι κάνω; Ραε;

ενημέρωση σχετικά:

πέρασε ο δεδδηε δεν με βρήκε, έβαλε χαρτί, πήρα τηλέφωνο έδωσα kwh και σε λίγες μέρες βγήκε ο λογαριασμός από τη δεή...

ο λογαριασμός είναι εκκαθαριστικός, η τιμή που έχει βάλει η δεή είναι οκ μετά από σπάσιμο του κεφαλιού και πράξεις διαιρέσεις προσθέσεις πολλαπλασιασμούς....

πρόσθεσα την τιμή της kwh τον 6,7,8,9,10 μήνα και διαίρεσα διά 5, μετά πολλαπλασίασα με τις kwh συνολικής κατανάλωσης και η  τιμή συμπίπτει ( όχι ακριβώς αλλά η διαφορά είναι αμελητέα στα 2 €) με την τιμή που με έχει χρεώσει η δεη στο ρεύμα...

επίσης έκανα το ανάποδο, μοίρασα τις συνολικές kwh στους μήνες και πολλαπλασίασα με την εκάστοτε τιμή μηνός, πάλι ήμουν κοντά στην τιμή της δεή...

συμπέρασμα, η δεή παρόλο που είχα 5 μήνες να πάρω εκκαθαριστικό λογαριασμό λειτούργησε άψογα και είναι ένας λόγος που έχω σταματήσει τον τουρισμό γιατί με τις άλλες εταιρείες δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με τους λογαριασμούς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οφτόπικ.

Μπορεί κάποιος να βάλει το λινκ με το excel σύγκρισης παρόχων;

Έχω ακόμα εκείνο από τις 02/12/24.

Ευχαριστώ.

EDIT: Συγγνώμη αν είναι σε λάθος νήμα.

Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται για Χορήγηση Διζωνικού;

Μου ζητάει να ανεβάσω διάφορα χωρίς να επεξηγεί.

Θέλω να το κάνω για τον θείο μου.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Alexcxvtr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...