vali Δημοσ. Σάββατο στις 02:05 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:05 πμ 2 hours ago, ioio said: Πάρε την ΕΔΑ ή το αντίστοιχο αν είσαι επαρχία για να κάνει έλεγχο. Τους είχα καλέσει κι είχαν έρθει σε νέο ηλεκτρονικό μετρητή. Δεν υπήρχε διαρροή. Κατέληξα ότι ο καινούριος λέβητας για έλεγχο καλής λειτουργίας καίει κάτι λίγο σε περίοδο αδράνειας. Το έγραφε και στο manual μάλιστα. Το ξέρω ότι ενεργοποιήται μόνος του ο λέβητας, αλλά αυτό προϋποθέτει να είναι στο ρευμα. Εγώ μετα το Πάσχα κατέβασα την ασφάλεια στον πινακα. Μάλλον θα κλεινω και τις βάνες του αερίου οταν καλοκαιριάζει.
leftermann Δημοσ. χθες στις 02:55 μμ Δημοσ. χθες στις 02:55 μμ ειμαι στο my home gas contro της δεη απο τον Ιανουαριο. Εχει ρητρα προωρης αποχωρησης; Ψάχνω στους όρους και δεν βρισκω κατι, μονο οτι η συμβαση εχει 12μηνη διαρκεια...
ioio Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 7 ώρες πριν, leftermann είπε ειμαι στο my home gas contro της δεη απο τον Ιανουαριο. Εχει ρητρα προωρης αποχωρησης; Ψάχνω στους όρους και δεν βρισκω κατι, μονο οτι η συμβαση εχει 12μηνη διαρκεια... Πάρε τηλέφωνο να μάθεις αν έχει . Κι εγω είμαι σε αυτό και μου ήρθε sms από ΔΕΗ ότι η σύμβαση λήγει και να καλέσω για ανανέωση. Σε ένα μήνα περίπου λήγει.θεωρω ότι αν είσαι στον τελευταίο μηνα δεν θα έχεις ρήτρα αλλά καλύτερα κάλεσε για σιγουριά.
ATmega Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Σταθερό από την ΔΕΗ στα 0,042€ με 100€ δώρο για νέους πελάτες https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gascontrol/ 1
HERTHAN Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, ATmega είπε Σταθερό από την ΔΕΗ στα 0,042€ με 100€ δώρο για νέους πελάτες https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gascontrol/ Και με 7 ευρώ πάγιο αντί για 5 ευρώ που είχε το προηγούμενο με τιμή 0,045.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ο συνδυασμός προγραμμάτων που θέλει η Ζενιθ για να δώσει στο σταθερό του φυσικού αερίου στα 0.031€ θέλει συγκεκριμένο πρόγραμμα ρεύματος ή με ό,τι να 'ναι? Επίσης πρέπει να είναι στο ίδιο σπίτι ή απλά ίδιο ΑΦΜ?
janus5555 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες καλημέρες, είμαι στο gas benefit της ΔΕΗ μέχρι το Νοέμβριο. Κατανάλωση max 1000kwh το μήνα, τους κρύους μήνες μόνο. Τί προτείνετε να κάνω να πάω κάπου αλλού ή να παραμείνω;
thermaikos4 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) αντε να βγαλουμε και εδω τα κομπιουτερακια. 100αρικο στη ΔΕΗ, 0,038 στην elpedison με δωρο τα παγια του 2025, καποιον συνδυασμο σε ρευμα κ φυσικο αεριο σε προτεργια/ζενιθ. πφφφ.. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από thermaikos4
CMOS_Z Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 16 ώρες πριν, ATmega είπε Σταθερό από την ΔΕΗ στα 0,042€ με 100€ δώρο για νέους πελάτες https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gascontrol/ Σε παλαιότερες ανανεώσεις control έπερνα τις προσφορές και ας μην ήμουν νέος πελάτης. Δε ξέρω εάν ισχύει τώρα αυτό, θα μάθουμε σύντομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα