andreas-d Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1comment είπε Καλά και γιατί δεν ακολούθησε ο γιος σου το δρόμο του "εύκολου Ι5" όπως είπε ο υπουργός; Που θεωρώ ότι θα εξακολουθήσει να είναι "εύκολο" και πολύ καλά θα κάνει γιατί όποιος δεν θέλει να μπει (αυτό αφορά τα μουφα), ούτε πρόκειται να εκπαιδευτεί ούτε να αποκομίσει τίποτα απολύτως από αυτό που λέγεται στρατός. Κοίτα θα σου απαντήσω, πρώτων εγώ προσπάθησα να το πίσω να πάει όμως πήγε ο μικρότερος ειδικές δυνάμεις και δεν έπαθε τίποτα όπως δεν πάθαμε τίποτα και εμείς και εκατομμύρια παιδιά που πάνε στο στρατό, το κακό έγινε διότι είχε πάρει δύο αναβολές για να τελειώσει την τέχνη του και παράλληλα την εξασκουσε( πρακτική) μόλις τελείωσε τον κράτησαν στη δουλειά με μισθό 2400€ καθαρά, οπότε δεν αφήνεις αυτά τα λεφτά για να γυρίσεις μετά από εννέα μήνες και να ψάχνεις ξανά δουλειά.. Εμένα δεν μου άρεσε, αλλά ακούγεται λογικό για παιδί που ζει μόνιμα στο εξωτερικό και δεν έχει ούτε αφμ στην Ελλάδα.. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από andreas-d
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:10 μμ (επεξεργασμένο) On 30/09/2025 at 16:55, 1comment said: Αλλάζει η θητεία: 9μηνο για όλους, αυστηρότερα Ι5 Ο στόχος είναι να περιοριστεί η καταχρηστική χρήση του δικαιώματος απαλλαγής. στο ηδη καταχρηστικο το να πηγαινεις φανταρος με το ζορι για να εξυπηρετησεις συμφεροντα και να κανεις δουλειες για να τα ξυνουν οι αποπανω. ps. υπεγραφα πραγματα για περιπου 10 με 13 ατομα Επεξ/σία Κυριακή στις 09:19 μμ από poulinos 1
JC_Denton Δημοσ. Πέμπτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:27 μμ Όλο το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που διέρρευσε https://www.militaire.gr/olo-to-nomoschedio-toy-ypetha-poy-dierreyse-den-echoyn-allaxei-tipota-gia-to-soma-ypaxiomatikon/
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Μια ίσως άσχετη ερώτηση Πριν μέρες σε ένα τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση είχε ερώτηση για το πότε καταργήθηκε στο στρατό το κούρεμα με την ψιλή και η σωστή απάντηση ήταν το 1982 και συμφωνεί και ο... Google Πήγα φαντάρος αλλά με 5 χρόνια αναβολή με την 82Δ ΕΣΣΟ αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι και τα προηγούμενα χρόνια το κούρεμα δεν ήταν... γουλί όπως στην ελληνική ταινία Νόμος 4000 για όσους την έχουν δει. Μετά από. ..μόλις 43 χρόνια θυμάμαι λάθος;;; Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Γιάννης Platano
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) αν και αλλαζουν ολα αργα στο στρατο, η οδηγια ειναι για ευπρεπες κουρεμα των στρατευσιμων. Δεν ειναι αναγκαιο να εισαι γλομπος αλλα ουτε να εισαι με χαιτη. Μερικες μοναδες εχουν κουρειο αλλα μερικες οχι. Μαλιστα τα στελεχη μερικες φορες για τιμωρια λενε να κουρευτεις και να μη ξαναερθεις αλλα αν δεν υπαρχει κουρειο θα πρεπει ο στρατιωτης να πληρωσει απο τη τσεπη.... Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από vamvakoolas 1
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, phanispal είπε Σε ποιο κούρεμα αναφέρεσαι; Σε αυτό που λένε με την "ψιλή" Αν δεν κάνω λάθος είναι... ο γλόμπος. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Γιάννης Platano
phanispal Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μόνο στις Ειδικές Δυνάμεις θα πετύχεις τέτοια πλέον. 1
1comment Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 5/10/2025 στις 9:10 ΜΜ, poulinos είπε στο ηδη καταχρηστικο το να πηγαινεις φανταρος με το ζορι για να εξυπηρετησεις συμφεροντα και να κανεις δουλειες για να τα ξυνουν οι αποπανω. ps. υπεγραφα πραγματα για περιπου 10 με 13 ατομα Όπως είπα, προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα στις απαλλαγές Ι5 με χαρτί γιατρού. Δεν πρόκειται η επιτροπή να μην δώσει σημασία στο χαρτί ιδιώτη γιατρού που γράφει ότι σε παρακολουθεί καιρό και έχεις συγκεκριμένα προβλήματα. Ίσως γίνει πιο αυστηρό το πρωτόκολλο στο 414 και σε εξετάζουν (που μέχρι τώρα δεν εξέταζαν). Αλλά είναι τεράστιο το ρίσκο και η ευθύνη να λένε ξαφνικά ότι είσαι μια χαρά επειδή δεν πήγες σε δημόσιο νοσοκομείο να σε διαγνώσει. Δεν γίνεται αυτό. Θα μπουν ένα σωρό τρελοί με σοβαρά ψυχικά μέσα. Φαντάζεστε θέματα στις ειδήσεις "ο τάδε φαντάρος πήρε το όπλο και σκότωσε το συφάνταρό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ψυχικά θέματα αλλά δεν του έδωσαν απαλλαγή επειδή δεν είχε πάει σε δημόσιο νοσοκομείο." Την επόμενη μέρα με το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει ο υπουργός πήγε σπίτι του.
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Μόνο στις Ειδικές Δυνάμεις θα πετύχεις τέτοια πλέον. Ναι αλλά το ερώτημα μου είναι αν πριν το 1982 το κούρεμα ήταν με την ψιλή δηλαδή γλόμπος. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Γιάννης Platano
teot Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι αλλά το ερώτημα μου είναι αν πριν το 1982 το κούρεμα ήταν με την ψιλή δηλαδή γλόμπος. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Πήγα φαντάρος με την 81Γ... και τότε δεν υπήρχε το κούρεμα με την ψιλή, μάλιστα κυκλοφορούσε οτι αν κουρευτείς με την ψιλή μπορεί να φας καμπάνα γιατί το κάνεις απο αντίδραση. Πιθανόν να είχε καταργηθεί στο μιλητό χωρίς αν έχει βγει κάποια διαταγή .. η όπως αλλιώς λέγονται στον στρατό ... και το 1982 να επισημοποιήθηκε και για αυτό θεωρούν οτι καταργήθηκε το 82. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, teot είπε Πιθανόν να είχε καταργηθεί στο μιλητό χωρίς αν έχει βγει κάποια διαταγή .. η όπως αλλιώς λέγονται στον στρατό ... και το 1982 να επισημοποιήθηκε και για αυτό θεωρούν οτι καταργήθηκε το 82. Έτσι ακριβώς Θυμάμαι παιδιά που πήγαν κανονικά χωρίς αναβολή της ηλικίας μου κάπου το 1978, γεννημένος το 1958, που ήταν να πάω κι εγώ και δεν ήταν κουρεμένοι με την ψιλή. Ακόμα θυμάμαι το ΑΣΜ μου 107/35682/79 107 Στρατολογικό γραφείο Καλαμάτας Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα