1comment Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Στις 26/7/2025 στις 6:32 ΠΜ, phanispal είπε Γι' αυτό υποχρεωτική στράτευση στα 18, αμέσως μετά το λύκειο. Θα το θελες πολύ αλλά η κατάσταση σήμερα είναι εύκολα Ι5 για ψυχολογικούς λόγους. Ας δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία πόσοι τελικά μπαίνουν στρατό σε καθε κάλεσμα και πόσοι παίρνουν αναβολή-απαλλαγή. Θα μας εκπλήξει το ποσοστό. Μπορεί να είναι και 50%.
phanispal Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δεν το θέλω πολύ, έχω εκφράσει αρκετές φορές τη θέση μου στο θέμα στρατός. Το είπα και πιο πίσω, εφόσον είναι υποχρεωτική η στράτευση, καλύτερα στα 18. Αν κάποια στιγμή γίνει εφικτό να καταργηθεί, δε θα τίθεται θέμα συζήτησης.
Grfoxz Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Δεν το θέλω πολύ, έχω εκφράσει αρκετές φορές τη θέση μου στο θέμα στρατός. Το είπα και πιο πίσω, εφόσον είναι υποχρεωτική η στράτευση, καλύτερα στα 18. Αν κάποια στιγμή γίνει εφικτό να καταργηθεί, δε θα τίθεται θέμα συζήτησης. Σκέψου ενας νέος που εχει μόλις δώσει πανελλαδικές μετα απο τετοια πίεση να πέσει στα χερια τον καραβανάδων Καλυτερα μεγάλοι, να εχουν διαμορφωθει οσο το δυνατό σαν ενήλικες για να καταλάβουν τι χαζομαρα είναι στις μέρες μας ο Στρατός και να τους επηρεάσει οσο δυνατό λιγότερο.
phanispal Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες ΟΚ, ο καθένας έχει την άποψή του. Προσωπικά διαφωνώ, θεωρώ πως όσο μεγαλύτερος τόσο πιο πολύ θα απηυδήσεις από τη σαπίλα και όσο μικρότερος τόσο πιο πολύ στα @@ σου όλα. Αυτό βίωσα εγώ από πρώτο χέρι. Σκέψου να είσαι ή να τελειώνεις τη σχολή, να είσαι ήδη στην αγορά εργασίας ή να επεξεργάζεσαι προτάσεις και να έχεις να κάνεις και το φανταρικό. Γι' αυτό μετά μπαίνεις εδώ και ρωτάς για Ι5.
andreas1gr Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Σκέψου ενας νέος που εχει μόλις δώσει πανελλαδικές μετα απο τετοια πίεση να πέσει στα χερια τον καραβανάδων Καλυτερα μεγάλοι, να εχουν διαμορφωθει οσο το δυνατό σαν ενήλικες για να καταλάβουν τι χαζομαρα είναι στις μέρες μας ο Στρατός και να τους επηρεάσει οσο δυνατό λιγότερο. Το αντίθετο ισχύει... Γιατί εγω που ακολούθησα την δική σου λογική, ο Στρατός μου φάνηκε βουνό... Πάρα ήμουν μεγάλος σε ολα για να μπω σε ενα εντελώς διαφορετικό μοτίβο... Χίλιες φορές στα 18.... ΥΓ. Ο Στρατός δεν πρόκειται να σε επηρεάσει πουθενά αρνητικά... Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από andreas1gr
dsi44 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, andreas1gr said: Το αντίθετο ισχύει... Γιατί εγω που ακολούθησα την δική σου λογική, ο Στρατός μου φάνηκε βουνό... Πάρα ήμουν μεγάλος σε ολα για να μπω σε ενα εντελώς διαφορετικό μοτίβο... Χίλιες φορές στα 18.... ΥΓ. Ο Στρατός δεν πρόκειται να σε επηρεάσει πουθενά αρνητικά... εγω πηγα 28 και τους γλεντησα κανονικα,διακοπες επι πληρωμη μιας και ημουν ΔΕΑ.Μιλαμε για επος. ανετα το εκανα επαγγελμα,να με πληρωνουν για να κανω τη στρατιωτικη θητεια αλλων. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από dsi44
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, dsi44 είπε εγω πηγα 28 και τους γλεντησα κανονικα,διακοπες επι πληρωμη μιας και ημουν ΔΕΑ.Μιλαμε για επος. ανετα το εκανα επαγγελμα,να με πληρωνουν για να κανω τη στρατιωτικη θητεια αλλων. ΔΕΑ............ 1
panosno1com Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 ώρες πριν, dsi44 είπε εγω πηγα 28 και τους γλεντησα κανονικα,διακοπες επι πληρωμη μιας και ημουν ΔΕΑ.Μιλαμε για επος. ανετα το εκανα επαγγελμα,να με πληρωνουν για να κανω τη στρατιωτικη θητεια αλλων. Πως τους γλεντησες για πες ! 1
phanispal Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Με το να κάτσει 8 μήνες παραπάνω. Μιλάμε για ΖΩΑΡΑ. 1 2
dsi44 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 8 μηνες επι 744ε ετσι και ζωαρα στην κω καθε μερα παραλια,οταν απολυθηκα αντι να γραψει το ταμειο μειον εχε +2000 07:00-14:30 γεια σας κοροιδα και φυσικα στο στρατοπεδο απλα εκανα οτι ηθελα χωρις να τσακωνομαι ομως. τα κοροιδα πανε και μπαινουν μεσα. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από dsi44
phanispal Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Νταξ φυτοζώησες 8 μήνες, δεν έγινες και επιστήμονας. Αλλά ΟΚ, όπως το βλέπει ο καθένας. Κάποιος άλλος θέλει να τελειώνει όσο γρηγορότερα γίνεται αυτό το θέατρο του παραλόγου για να κάνει κάτι άλλο. 1
Grfoxz Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Κάποιος άλλος θέλει να τελειώνει όσο γρηγορότερα γίνεται αυτό το θέατρο του παραλόγου για να κάνει κάτι άλλο Εμένα αν μου λέγανε 1 μήνα θητεία αλλά στο ΙΡΑΚ θα πήγαινα με τα 1000. Οτιδήποτε για να τελειώσει πιο γρήγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα