Grfoxz Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 πμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, papresa είπε Μη φοβάσαι, δεν παθαίνουν τα βουτυρόπαιδα τίποτα. Ο πατέρας μου και οι θείοι μου που υπηρέτησαν πραγματικά υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες από 24-30 μήνες τι έπαθαν;;; Σε αντίθεση με τους σημερινούς "λαπάδες" που δεν σκληραγογούνται και πολλοί μας βγαίνουν κουνιστοί... Δεν φταίνε τα παιδιά, οι γονείς, το κράτος και η κοινωνία φταίει... Σου απάντησαν και αλλοι αλλα δεν κρατιέμαι. Σε περίπτωση που δες καταλαβες τι μαργαριτάρι είπες οριστε. Η ελληνική οικογέννεια στερείται για να στείλει τα παιδιά της στο στρατό. Τα ίδια τα παιδιά αφήνουν πίσω καριέρες, σχέσεις, φίλους, εισόδημα και πολλές φορές ψυχική και σωματική υγεία. Και όλα αυτα γιατι; Για να καθαρίζουν τουαλέτες, να ισιώνουν κουβέρτες και γίνονται κοροιδα των καραβανάδων. Στη θητεία μου έριξα με όπλο 2 φορες, ζητημα να ηταν 20 σφαίρες. Αλλά εβαψα, ξεχορτάριασα, άδειασα αποθηκες, επλυνα κάδους, κλαδεψα τριανταφυλλίες, έφτιαξα στο χαρτι πραγματα που στον υπολογιστή ηθελαν 1 λεπτο και ζουσα μέσα στην μπίχλα και την δυσωδία . Γενικά οπως καταλαβαίνεις εγινα άντρας και μου δίνανε μισθο(!) 8 ευρω χωρις καμια ντροπή! Ο έφεδρος επιτελεί έργο. Θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουν έτσι και με σεβασμό. Θα έπρεπε ο στρατός να είναι σχολείο. Δεν με νοιάζει πόσους μηνες ή χρονια. Αρκει να ήταν εκπαίδευση το πρωι, φαγητό το μεσημέρι, ελευθερος χρονος το απογευμα και το βράδυ ΥΠΝΟ. Οχι βασανιστήριο. ΣΚΟΠΙΑ λες και θα έρθει ο Solid Snake να κλεψει τις αποθηκες στις 2 τα χαράματα. Και όλα αυτα για να έρχονται κάποιοι να λένε τα ελληνικά παιδιά "λαπάδες" και κουνιστούς. Τι έπαθαν οι πατεράδες σου που υπηρέτησαν 30 μηνες? Θα σου πω, χάσαν 3 χρόνια απο τη ζωή τους. Χασαν 3 χρόνια εισόδημα, Κάναν παιδια 3 χρόνια μεγαλύτεροι και χάσαν απο 3-4 γκόμενες έκαστος. Αλλα ντάξει παλι καλα γίναν άντρες. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:17 πμ από Grfoxz 4
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ 5 ώρες πριν, Grfoxz είπε Σου απάντησαν και αλλοι αλλα δεν κρατιέμαι. Σε περίπτωση που δες καταλαβες τι μαργαριτάρι είπες οριστε. Η ελληνική οικογέννεια στερείται για να στείλει τα παιδιά της στο στρατό. Τα ίδια τα παιδιά αφήνουν πίσω καριέρες, σχέσεις, φίλους, εισόδημα και πολλές φορές ψυχική και σωματική υγεία. Και όλα αυτα γιατι; Για να καθαρίζουν τουαλέτες, να ισιώνουν κουβέρτες και γίνονται κοροιδα των καραβανάδων. Στη θητεία μου έριξα με όπλο 2 φορες, ζητημα να ηταν 20 σφαίρες. Αλλά εβαψα, ξεχορτάριασα, άδειασα αποθηκες, επλυνα κάδους, κλαδεψα τριανταφυλλίες, έφτιαξα στο χαρτι πραγματα που στον υπολογιστή ηθελαν 1 λεπτο και ζουσα μέσα στην μπίχλα και την δυσωδία . Γενικά οπως καταλαβαίνεις εγινα άντρας και μου δίνανε μισθο(!) 8 ευρω χωρις καμια ντροπή! Ο έφεδρος επιτελεί έργο. Θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουν έτσι και με σεβασμό. Θα έπρεπε ο στρατός να είναι σχολείο. Δεν με νοιάζει πόσους μηνες ή χρονια. Αρκει να ήταν εκπαίδευση το πρωι, φαγητό το μεσημέρι, ελευθερος χρονος το απογευμα και το βράδυ ΥΠΝΟ. Οχι βασανιστήριο. ΣΚΟΠΙΑ λες και θα έρθει ο Solid Snake να κλεψει τις αποθηκες στις 2 τα χαράματα. Και όλα αυτα για να έρχονται κάποιοι να λένε τα ελληνικά παιδιά "λαπάδες" και κουνιστούς. Τι έπαθαν οι πατεράδες σου που υπηρέτησαν 30 μηνες? Θα σου πω, χάσαν 3 χρόνια απο τη ζωή τους. Χασαν 3 χρόνια εισόδημα, Κάναν παιδια 3 χρόνια μεγαλύτεροι και χάσαν απο 3-4 γκόμενες έκαστος. Αλλα ντάξει παλι καλα γίναν άντρες. Εκείνο που λεει για τον πατέρα και θείο αλλά δεν λέει ο ίδιος τι έκανε πως το βλέπεις; 2
papresa Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εκείνο που λεει για τον πατέρα και θείο αλλά δεν λέει ο ίδιος τι έκανε πως το βλέπεις; Είχε ήδη μειωθεί στους 18 μήνες κολλέγιο... Εντάξει μπορεί να μην συμφωνείτε, καλώς ή κακώς Δημοκρατία έχουμε, όχι αυτήν του Περικλή, αλλά ένα αποκύημα Δημοκρατίας, κάθε ένας μπορεί να λέει ελεύθερα την γνώμη του. Πάλι επειδή είμαι ανώτερος άνθρωπος, θα ζητήσω συγγνώμη αν έχω προσβάλλει κάποιους... 1
Mike2002 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάω Ειδικές Δυνάμεις (ΜΑΛ ή ΜΑΚ) και προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει ρόλο η ΕΣΣΟ στην οποία θα παρουσιαστώ. Έχω ακούσει πως Β' και Γ' ΕΣΣΟ βγάζουν πιο συχνά άτομα για Α' ΜΑΛ. Ισχύει; Ποια ΕΣΣΟ προτείνετε για όποιον στοχεύει αλεξίπτωτα ή καταδρομείς; Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 9 minutes ago, Mike2002 said: Καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάω Ειδικές Δυνάμεις (ΜΑΛ ή ΜΑΚ) και προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει ρόλο η ΕΣΣΟ στην οποία θα παρουσιαστώ. Έχω ακούσει πως Β' και Γ' ΕΣΣΟ βγάζουν πιο συχνά άτομα για Α' ΜΑΛ. Ισχύει; Ποια ΕΣΣΟ προτείνετε για όποιον στοχεύει αλεξίπτωτα ή καταδρομείς; Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ ισχυει σα κανονα αλλα ξεχασες και ΣΤ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα