Doubt Δημοσ. Κυριακή στις 12:10 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:10 πμ 40 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Καλησπέρα. Για μια ακόμη φορά χρειάζομαι τις συμβουλή σας. Θέλω να βάψω τα κάγκελα του μπαλκονιού και μια ντουλάπα που έχω στο μπαλκόνι και επειδή θέλω να τα τρίψω αποφάσισα να αγοράσω ένα τριβείο. Επειδή έχω ήδη μια 2,5 Ah μπαταρία της Einhell , σκέφτηκα να πάρω το συγκεκριμένο ασύρματο. Θα βγει στα 40 ευρώ. Είναι μια καλή επιλογή ή είναι καλύτερα να αγοράσω ένα ενσύρματο; Πχ αυτό ; Ευχαριστώ 40 έχει το σκέτο χωρίς μπαταρία/φορτιστή. Για μένα δεν αξίζει τόσα λεφτά για 10 μέτρα κάγκελο και μια ντουλάπα. Με 1-2 μέτρα τέτοιο και το χεράκι σου, θα κάνεις δουλειά πολύ καλή. https://www.homepraktika.gr/xrwmata-e3oplismos-domhshs/xrwmata_ergaleia-bafhs-pinela-xartotainies/ergaleia-bafhs-pinela-xartotainies_gyaloxarta/gyaloxarto-pani-se-rolo-ypshlhs-poiothtas-platoys-20cm-gia-leiansh-3yloy-kai-metalloy-p80-epilogh-me-to-metro-smirdex-650 Από πάνω 2 χέρια αστάρι https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/metallikes-epifaneies/upostromata/astari-metallou-hroteh-primetal-aqua-075l-leuko-61796833 και είσαι σούπερ. 2
scullyist Δημοσ. Κυριακή στις 11:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:22 μμ Πόση ώρα μετά από σοβάτισμα τρίβω; Πρέπει να είναι λίγο νωπό ακόμα;
NikosKallithea Δημοσ. Δευτέρα στις 09:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:16 πμ 9 ώρες πριν, scullyist είπε Πόση ώρα μετά από σοβάτισμα τρίβω; Πρέπει να είναι λίγο νωπό ακόμα; Πρέπει να ξεραθεί τελείως ο σοβας αλλιως κολλαει στα τριβεία και γίνεται χειρότερος έναντι να γινει λειος 1
Bourdoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 03:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:07 μμ Στις 11/5/2025 στις 12:10 ΠΜ, Doubt είπε 40 έχει το σκέτο χωρίς μπαταρία/φορτιστή. Για μένα δεν αξίζει τόσα λεφτά για 10 μέτρα κάγκελο και μια ντουλάπα. Με 1-2 μέτρα τέτοιο και το χεράκι σου, θα κάνεις δουλειά πολύ καλή. https://www.homepraktika.gr/xrwmata-e3oplismos-domhshs/xrwmata_ergaleia-bafhs-pinela-xartotainies/ergaleia-bafhs-pinela-xartotainies_gyaloxarta/gyaloxarto-pani-se-rolo-ypshlhs-poiothtas-platoys-20cm-gia-leiansh-3yloy-kai-metalloy-p80-epilogh-me-to-metro-smirdex-650 Από πάνω 2 χέρια αστάρι https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/metallikes-epifaneies/upostromata/astari-metallou-hroteh-primetal-aqua-075l-leuko-61796833 και είσαι σούπερ. Έχω ήδη την μπαταρία για αυτό το σκέφτηκα. Και το μπάτζετ υπάρχει έτσι κι αλλιώς.
vagpap Δημοσ. Δευτέρα στις 05:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:36 μμ Καλησπέρα. Χρειάζομαι και εγώ συμβουλή. Project: Νέα φωτιστικά τα οποία είναι semi flush mount - έχουν βάση η οποία βιδώνει στο ταβάνι και σε αυτή τη βάση κουμπώνει το φωτιστικό. Το θέμα: Το ταβάνι αυτή τη στιγμή έχει γάτζο και ροζέτα γύψινη. Η ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να "κόψω" τη ροζέτα στο κέντρο της (και να μη μου πέσει/σπάσει ολόκληρη) ώστε να δημιουργήσω τρύπα περίπου 14cm και να περάσει από εκεί? Το εναλλακτικό είναι να τη βγάλω εντελώς, απλά μετά θα θέλει στοκάρισμα και βάψιμο σχετικά άμεσα γιατί είναι σε σαλόνι και το WAF είναι πολύ χαμηλό για να το αφήσω έτσι
nickol-us Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 μμ 4 λεπτά πριν, vagpap είπε Καλησπέρα. Χρειάζομαι και εγώ συμβουλή. Project: Νέα φωτιστικά τα οποία είναι semi flush mount - έχουν βάση η οποία βιδώνει στο ταβάνι και σε αυτή τη βάση κουμπώνει το φωτιστικό. Το θέμα: Το ταβάνι αυτή τη στιγμή έχει γάτζο και ροζέτα γύψινη. Η ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να "κόψω" τη ροζέτα στο κέντρο της (και να μη μου πέσει/σπάσει ολόκληρη) ώστε να δημιουργήσω τρύπα περίπου 14cm και να περάσει από εκεί? Το εναλλακτικό είναι να τη βγάλω εντελώς, απλά μετά θα θέλει στοκάρισμα και βάψιμο σχετικά άμεσα γιατί είναι σε σαλόνι και το WAF είναι πολύ χαμηλό για να το αφήσω έτσι Αν και το βλέπω δύσκολο εγχείρημα, θα πρότεινα ποτήρι γυψοσανίδας, μήπως με τις πολλές στροφές το κόψει καθαρά πριν σπάσει. Πολλά από αυτά που έχω δει, είναι κούφια εσωτερικά και σπάνε για πλάκα. Μακάρι να σου βγει. 1
vagpap Δημοσ. Δευτέρα στις 06:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:00 μμ 17 minutes ago, nickol-us said: Αν και το βλέπω δύσκολο εγχείρημα, θα πρότεινα ποτήρι γυψοσανίδας, μήπως με τις πολλές στροφές το κόψει καθαρά πριν σπάσει. Πολλά από αυτά που έχω δει, είναι κούφια εσωτερικά και σπάνε για πλάκα. Μακάρι να σου βγει. Αν κρίνω από άλλο δωμάτιο, είναι κούφιο από κάτω (δεν είναι μασίφ μέχρι το ταβάνι) οπότε με βλέπω να μου έρχεται πακέτο... Thanks!
Myonas Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Καλησπερα παιδια. Θελω τη βοηθεια σας. Εχω ενα μπαλκονι και θελω να αλλαξω πλακακια. Τα παλια σηκωθηκαν στις μεσαιες σειρες. Ειναι τετραγωνα 30x30 περιπου. Ο λογος που εγινε αυτο δεν ξερω ποιος ειναι, αλλα μου εχουν πει οτι αυτος που τα εβαλε πριν 15 χρονια δεν εκανε καλη δουλεια με την τσιμεντοκονια και γενικα δεν ξερω ποσο καλος μαστορας ειναι. Δεν τα εχω ξηλωσει ακομα να δω τι γινεται απο κατω. Η ερωτηση ειναι τωρα που θα τα αλλαξω (εχω παρει καποια 15x60), επειδη ειναι παραγωνο το μπαλκονι σε ολες τι πλευρες του και εχω σιφονι και στις δυο μεριες στη μακρια μερια και θελω να μοιραστει η κλιση, πως να ξεκινησω τα πλακακια? Μπορω να τα ξεκινησω απ τη μεση προς τα δεξια με μια κλιση και τα αριστερα την αλλη κλιση? Υποτιθεται πως πανε 1/4 με 3/4 σταυρωτα. Ή επειδη στη μεση ειναι το ψηλοτερο σημειο δεν θα μπορεσουν να σταυρωσουν? Επισης το μπαλκονι ειναι μπροστα στη θαλασσα, πολλη υγρασια δηλαδη, και εχει διαστασεις περιπου 10x5, θα χρειαστω καποια ιδιαιτερη διαδικασια τυπου αρμο διαστολης για να γλιτωσω σηκωματα στο μελλον? Εννοειται πως εχω παρει κολλες s2 για να βοηθησω οσο μπορω. Ευχαριστω
zoranb Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 μμ (επεξεργασμένο) Πώς θα ζητήσω τις βίδες που χρειάζονται για να βιδώσει το στήριγμα με τη βέργα που είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο; Οι βίδες αυτές, βίδωναν κ τρύπαγαν κατευθείαν τη βέργα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:00 μμ από zoranb
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Πώς θα ζητήσω τις βίδες που χρειάζονται για να βιδώσει το στήριγμα με τη βέργα που είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο; Οι βίδες αυτές, βίδωναν κ τρύπαγαν κατευθείαν τη βέργα. αυτοδιάτρητες ,πάρε μια για δείγμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα