aGka8l Δημοσ. Δευτέρα στις 01:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:13 μμ Εχω αυτον τον μαντροτοιχο που ειναι αρκετά μέτρα, περιπου 70. Το εχω τρίψει με τροχακι ειναι ακομα ψιλοχαλια, τι θα μπορούσα να του κάνω; να βαψω απευθείας με τσιμεντοχρωμα; κολλα διχτυ; σοβα; επισσης την πάνω επιφάνεια με τι μπορει να ισιωθει για να μπει βάση για περιφραξη
sphinxgr Δημοσ. Δευτέρα στις 02:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:21 μμ 1 ώρα πριν, aGka8l είπε Εχω αυτον τον μαντροτοιχο που ειναι αρκετά μέτρα, περιπου 70. Το εχω τρίψει με τροχακι ειναι ακομα ψιλοχαλια, τι θα μπορούσα να του κάνω; να βαψω απευθείας με τσιμεντοχρωμα; κολλα διχτυ; σοβα; επισσης την πάνω επιφάνεια με τι μπορει να ισιωθει για να μπει βάση για περιφραξη Πεταχτό στο πλάι ή χτίσε πέτρα / τουβλακια. Απο πάνω δεν θέλει κάτι. Αν θες να ειναι όμορφο, μαρμαρο.
cthulhucarbide Δημοσ. Δευτέρα στις 04:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:29 μμ 5 ώρες πριν, noasgr είπε Καλησπέρα παίδες, Έφτιαξε ο καιρός και λέω φέτος πριν τις διακοπές να βάλω αυτόματο πότισμα στην αυλή. Υπάρχουν διάφορα φυτά/λουλούδια και 3-4 δέντρα, με διαφορετικές ανάγκες για νερό. Η βασική μου απορία είναι, πώς υπολογίζω την ροή και την διάρκεια του ποτίσματος, για να "πέσει" η σωστή ποσότητα νερού στην κάθε περίπτωση; (δεν ξέρω εάν έγινα κατανοητός... 🙄 ) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Φτιάχνεις το δίκτυό σου με σωλήνες μπεκ κλπ, παίρνεις και ένα μηχάνημα αυτόματου ποτίσματος και αυτό που ζητάς είναι το πιο εύκολο της υπόθεσης. Ενεργοποιείς το μηχάνημα για πχ 5 λεπτά και βλέπεις πόσο νερό έπεσε και αυξομειώνεις ανάλογα την διάρκεια του ποτίσματος. Αν σε ένα σημείο θες να πέφτει περισσότερο νερό από ένα άλλο τότε αυξομειώνεις την ροή του κάθε μπεκ. Μετά από δοκιμές λίγων ημερών βρίσκεις την σωστή συνταγή
hp8 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 μμ 11 ώρες πριν, noasgr είπε πώς υπολογίζω την ροή και την διάρκεια του ποτίσματος, για να "πέσει" η σωστή ποσότητα νερού στην κάθε περίπτωση; Τα ρυθμιζόμενα μπεκ ανάλογα με την πίεση ψεκάζουν - δίνουν και ανάλογα λίτρα νερού στο φυτό
papoys1 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 26/5/2025 στις 10:46 ΠΜ, noasgr είπε Καλησπέρα παίδες, Έφτιαξε ο καιρός και λέω φέτος πριν τις διακοπές να βάλω αυτόματο πότισμα στην αυλή. Υπάρχουν διάφορα φυτά/λουλούδια και 3-4 δέντρα, με διαφορετικές ανάγκες για νερό. Η βασική μου απορία είναι, πώς υπολογίζω την ροή και την διάρκεια του ποτίσματος, για να "πέσει" η σωστή ποσότητα νερού στην κάθε περίπτωση; (δεν ξέρω εάν έγινα κατανοητός... 🙄 ) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Εχω χρησιμοποιήσει άπειρα στα αυτόματα ποτίσματα στο εξοχικό και στο σπίτι όταν λείπω το καλοκαίρι. τελικά κατέληξα σε αυτά Ολα τα μπεκ έχουν προβλήματα ειδικά αν το νερό έχει άλατα αλλά τα συγκεκριμένα έχουν τα πιο λίγα προβλήματα σπάνια θα φράξουν πέραν του ότι ρυθμίζονται πολύ εύκολα για την ποσότητα νε ρού που θες τρέξει γιατί άλλο νερό θέλει ένα μικρό λουλούδι και άλλο ένα μικρό ή μεγαλύτερο δέντρο. Αν δείς στο σκρουτζ υπάρχουν πολλά αλλά καλό είναι να πάρεις έναν τύπο που θα βρείς πως να τον ρυθμίζεις καλύτερα.
prototypegr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καλησπέρα. Για κρέμασμα κορνιζών σε γυψοσανίδα, τι να χρησιμοποιήσω καλύτερα, για όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά στην γυψοσανίδα? https://www.skroutz.gr/s/53046196/Wadfow-Vida-Gypsosanidas-Galvanize-120tmch-WXT1B01.html ή https://www.skroutz.gr/s/27039505/Hard-Plast-Oupa-Leyka-No6-100tmch.html Υπόψιν ότι αυτά που θα κρεμαστούν δεν έχουν πολύ βάρος.
stelakis1914 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Για τόσο μικρό βάρος μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ακόμα και με ψιλά καρφάκια. Κάρφωμα με βαρύ σφυρί κι ένα χτύπημα, όχι επαναλαμβανόμενα.
zio10 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Καρφακια ή μικρές βίδες χωρίς ούπα. Υπάρχουν και κάποιες λύσεις χωρίς τρύπημα αλλά νομίζω αφήνουν υπολείμματα αν βγουν που δεν ξέρω πόσο εύκολα αφαιρούνται.
zio10 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ξέρει κανείς αν και πως ρυθμίζεται η μπαλκονόπορτα της φωτογραφίας έστω να μαζέψει λίγο προς τα δεξία και να μη βρίσκει το ένα φύλλο με το άλλο; Έχει τζόγο και αν την πιέσω την ώρα που την κλείνω δεν βρίσκει αλλά θα ήθελα να μείνει σταθερά στη σωστή θέση.
hp8 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 34 λεπτά πριν, zio10 είπε έστω να μαζέψει λίγο προς τα δεξία και να μη βρίσκει το ένα φύλλο με το άλλο; λασκάρισε την - σπρωχτην προς την κάσα και ξανασφίξε Πρόσεξε όταν την λασκάρεις να μην κάνει κίνηση προς τα αριστερα 1
zio10 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 16 λεπτά πριν, hp8 είπε λασκάρισε την - σπρωχτην προς την κάσα και ξανασφίξε Πρόσεξε όταν την λασκάρεις να μην κάνει κίνηση προς τα αριστερα Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω! 1
papresa Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Έχω κάτι εσωτερικές πόρτες, ξύλινες, γερές - κατάγερες, η μάνα μου έχει φαγωθεί να τις αλλάξουμε... Της λέω τέτοια πόρτα τώρα δεν θα βρεις. Θα βρεις μελαμίνη, laminate, κλπ και μόνο φιγούρα θα πληρώσουμε... Για να πάμε σε ξύλο, ούτε συζήτηση... Λόγω τιμής. Σαν να την έπεισα να τις ανανεώσουμε. Τρίψιμο, βάψιμο, καινούργια πόμολα και να τες καινούργιες... Έκανα μία έρευνα άλλος μου είπε βελατουρα και χρώμα νερού (δεν θυμάμαι αν το λέω σωστά) άλλος χρώμα κιμωλίας, αλλά το δεύτερο λέει είναι δύσκολο στην εφαρμογή. Τι προτείνετε;
zio10 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 5 ώρες πριν, hp8 είπε λασκάρισε την - σπρωχτην προς την κάσα και ξανασφίξε Πρόσεξε όταν την λασκάρεις να μην κάνει κίνηση προς τα αριστερα Δεν φαίνεται να λασκάρει, γυρίζει αλλά δε μοιάζει με βίδα. Είναι αυτό που κινείται με την κίνηση που κάνει το πόμολο για να ασφαλίσει ή να ελευθερώσει την πόρτα.
andreas-d Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν φαίνεται να λασκάρει, γυρίζει αλλά δε μοιάζει με βίδα. Είναι αυτό που κινείται με την κίνηση που κάνει το πόμολο για να ασφαλίσει ή να ελευθερώσει την πόρτα. Αυτή η βιδα στην φωτογραφία είναι για να ρυθμίζει την σύσφιξη του παραθύρου στο πλαίσιο, μόνο εάν περνάει αέρας η έχουν πέσει τα λάστιχα το ρεγουλαρουμε..
cthulhucarbide Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 13 ώρες πριν, papoys1 είπε Εχω χρησιμοποιήσει άπειρα στα αυτόματα ποτίσματα στο εξοχικό και στο σπίτι όταν λείπω το καλοκαίρι. τελικά κατέληξα σε αυτά Ολα τα μπεκ έχουν προβλήματα ειδικά αν το νερό έχει άλατα αλλά τα συγκεκριμένα έχουν τα πιο λίγα προβλήματα σπάνια θα φράξουν πέραν του ότι ρυθμίζονται πολύ εύκολα για την ποσότητα νε ρού που θες τρέξει γιατί άλλο νερό θέλει ένα μικρό λουλούδι και άλλο ένα μικρό ή μεγαλύτερο δέντρο. Αν δείς στο σκρουτζ υπάρχουν πολλά αλλά καλό είναι να πάρεις έναν τύπο που θα βρείς πως να τον ρυθμίζεις καλύτερα. Αυτά έχουν πολύ μεγάλη ροή νερού και μάλλον το μεγάλο τους άνοιγμα είναι ο λόγος που δεν σου βουλώνουν από άλατα. Μερικοί στις κριτικές λένε ότι χαλάει συνέχεια η ρύθμισή τους. Τα έχω χρησιμοποιήσει και γω πρόσφατα αλλά δεν έχω άποψη ακόμα. Αμφιβάλλω αν θα είναι χρήσιμα για τον φίλο μπεκ με τόσο μεγάλη ροή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα