zoranb Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 hours ago, Ukforthemoment said: Δεν ασχολείσαι με την παλιά,στην ανακύκλωση. Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς Δεν υπάρχει κάτι να της κάνεις,την πετάς στην ανακύκλωση.
rose from hell Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Βιδωμα μπροστινης πινακιδας αυτοκινητου Δεν πιανουν οι βίδες στην μασκα δεν θελω να βαλω πιο χοντρες το ξαναέκανα και δεν κράτησε για πολύ Δεν μπορω να βαλω απο μεσα παξιμαδια πρεπει να κατέβει η μασκα για να γινει αυτο Προχειρη λυση εκλεισα τις τρυπες με σιλικόνη και την ξαναβιδωσα Ψαχνω για μια καλύτερη και πιο δυνατη λυση ,να δοκιμάσω με ούπα ? σκεφτόμουν κατι τετοιο να μην κανω αλλες τρύπες https://www.temu.com/gr-en/40pcs-carbon-steel-expansion-bolt-nut-set-m4-m5-m6-petal-shaped-cross-screw-rivet-nuts--accessories-for-secure-fastening--brass-fasteners-g-601100089349880.html?_oak_name_id=858628757907466982&_oak_mp_inf=EPits6qo1ogBGhZnb29kc19lazkybHFfcmVjb21tZW5kINb156f0Mg%3D%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F0b5b5726-a90f-4681-a03a-903409867935.jpg&spec_gallery_id=6314084087&refer_page_sn=10032&refer_source=10016&freesia_scene=11&_oak_freesia_scene=11&_oak_rec_ext_1=NTc4&_oak_gallery_order=740607813%2C16776296%2C1615360739%2C314085196%2C1374410333&refer_page_el_sn=200444&_x_sessn_id=x1bxp652zv&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1749208922321_c184rucci0 Επεξ/σία 6 Ιουνίου από rose from hell
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, rose from hell είπε Βιδωμα μπροστινης πινακιδας αυτοκινητου Δεν πιανουν οι βίδες στην μασκα δεν θελω να βαλω πιο χοντρες το ξαναέκανα και δεν κράτησε για πολύ Δεν μπορω να βαλω απο μεσα παξιμαδια πρεπει να κατέβει η μασκα για να γινει αυτο Προχειρη λυση εκλεισα τις τρυπες με σιλικόνη και την ξαναβιδωσα Ψαχνω για μια καλύτερη και πιο δυνατη λυση ,να δοκιμάσω με ούπα ? Βάλε βάση που θα πιάνουν οι βίδες σε άλλο σημείο. https://www.skroutz.gr/c/3216/plaisia-pinakidas-autokinitou.html ή αν μπορείς να στερεώσεις κάτι σαν https://ekollias.gr/product-category/klips-autokinitou/vides-autokinitoy/ 1
aGka8l Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 4/6/2025 στις 2:34 ΜΜ, stel106 είπε Ζεστο νερο δεν εχεις με τον λεβητα? Εμας μας ειπε οτι προς καλοκαιρι θα κλεινουμε τα νερα του λεβητα και ανοίγουμε τα νερά του ηλιακου και αν μια μέρα έχεις ηλιοφάνια δεν εκμεταλεύεσαι τα νερά απο τον ηλιακό αλλα συνεχίζεις και παίρνεις απο το kiturami ?το kiturami exei flow switch δλδ μολις δει ροή ξεκινάει απευθείας και ζεσταίνει τα νερά αλλα αμα εχεις ετσι κλειστά τα νερά του ηλιακού χανεις το νερό του σωστα? εμένα ο υδραυλικός έχει εγκαταστήσει αυτή την https://brassform.gr/proionta/thermostatikes-valvides/valvides-ektropis-anamiksis/4512-4534-solar.html θερμοστατική εκτροπής, οπως φαίνεται η εικόνα αριστερά έχει συνδέσει την είσοδο απο τον ηλιακό , στην μέση την εισοδο απο το kiturami και στην δεξια την έξοδο προς το σπίτι .τον χειμώνα δεν δουλευε οταν ο ηλιακός δεν έιχε ζεστο το kiturami δεν εχει θέμα η εξοδος για τα νερά χρήσης ηταν καυτή , δεν ξερω αν ή συνδεση ειναι λάθος ή κατι άλλο , επίσσης αυτη η βαλβίδα εκτροπης εχει πανω ενα βανακι το οποιο δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλευεί.
stel106 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, aGka8l είπε και αν μια μέρα έχεις ηλιοφάνια δεν εκμεταλεύεσαι τα νερά απο τον ηλιακό αλλα συνεχίζεις και παίρνεις απο το kiturami ?το kiturami exei flow switch δλδ μολις δει ροή ξεκινάει απευθείας και ζεσταίνει τα νερά αλλα αμα εχεις ετσι κλειστά τα νερά του ηλιακού χανεις το νερό του σωστα? εμένα ο υδραυλικός έχει εγκαταστήσει αυτή την https://brassform.gr/proionta/thermostatikes-valvides/valvides-ektropis-anamiksis/4512-4534-solar.html θερμοστατική εκτροπής, οπως φαίνεται η εικόνα αριστερά έχει συνδέσει την είσοδο απο τον ηλιακό , στην μέση την εισοδο απο το kiturami και στην δεξια την έξοδο προς το σπίτι .τον χειμώνα δεν δουλευε οταν ο ηλιακός δεν έιχε ζεστο το kiturami δεν εχει θέμα η εξοδος για τα νερά χρήσης ηταν καυτή , δεν ξερω αν ή συνδεση ειναι λάθος ή κατι άλλο , επίσσης αυτη η βαλβίδα εκτροπης εχει πανω ενα βανακι το οποιο δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλευεί. δυστυχως οχι δεν μπορω ταυτοχρονα δεν ξερω δλδ αν μπορει να γινει επειδη οι γραμμες ηταν ηδη τραβηγμενες σε προγενεστερο χρονο η αμεσα ζεστο νερο απο τον λεβητα η γυρισμα στου ηλιακου τα νερα για τους 6-7 μηνες που εχει ηλιοφανεια θα το δω παντως αν γινεται να ειναι και τα 2 ταυτοχρονα και με την βαλβιδα που εστειλες αν και δεν πιστευω το βανακι που αναφερεις ειναι για ρυθμιση απο 30-60 αναλογα που θελεις να ανοιγει ωστε να στελνει τα ζεστα νερα Επεξ/σία 7 Ιουνίου από stel106
aGka8l Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, stel106 είπε δυστυχως οχι δεν μπορω ταυτοχρονα δεν ξερω δλδ αν μπορει να γινει επειδη οι γραμμες ηταν ηδη τραβηγμενες σε προγενεστερο χρονο η αμεσα ζεστο νερο απο τον λεβητα η γυρισμα στου ηλιακου τα νερα για τους 6-7 μηνες που εχει ηλιοφανεια θα το δω παντως αν γινεται να ειναι και τα 2 ταυτοχρονα και με την βαλβιδα που εστειλες αν και δεν πιστευω το βανακι που αναφερεις ειναι για ρυθμιση απο 30-60 αναλογα που θελεις να ανοιγει ωστε να στελνει τα ζεστα νερα Σε ευχαριστώ, θα το δω αλλιως αν δεν παίξει η λύση ειναι 2 ηλεκτροβανες με sonoff 1
mechpanos Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 6/6/2025 στις 11:42 ΠΜ, rose from hell είπε Βιδωμα μπροστινης πινακιδας αυτοκινητου Δεν πιανουν οι βίδες στην μασκα δεν θελω να βαλω πιο χοντρες το ξαναέκανα και δεν κράτησε για πολύ Δεν μπορω να βαλω απο μεσα παξιμαδια πρεπει να κατέβει η μασκα για να γινει αυτο Προχειρη λυση εκλεισα τις τρυπες με σιλικόνη και την ξαναβιδωσα Ψαχνω για μια καλύτερη και πιο δυνατη λυση ,να δοκιμάσω με ούπα ? σκεφτόμουν κατι τετοιο να μην κανω αλλες τρύπες https://www.temu.com/gr-en/40pcs-carbon-steel-expansion-bolt-nut-set-m4-m5-m6-petal-shaped-cross-screw-rivet-nuts--accessories-for-secure-fastening--brass-fasteners-g-601100089349880.html?_oak_name_id=858628757907466982&_oak_mp_inf=EPits6qo1ogBGhZnb29kc19lazkybHFfcmVjb21tZW5kINb156f0Mg%3D%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F0b5b5726-a90f-4681-a03a-903409867935.jpg&spec_gallery_id=6314084087&refer_page_sn=10032&refer_source=10016&freesia_scene=11&_oak_freesia_scene=11&_oak_rec_ext_1=NTc4&_oak_gallery_order=740607813%2C16776296%2C1615360739%2C314085196%2C1374410333&refer_page_el_sn=200444&_x_sessn_id=x1bxp652zv&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1749208922321_c184rucci0 Ουπα γυψοσανίδας που ανοίγουνε με το σφίξιμο και δεν θα πάει πουθενά. 2 1
lucanis Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Καλησπέρα. Πως μπορώ να καθαρίσω φτερωτή από air condition; Δοκίμασα με ένα πιστολάκι αέρα που έχω από το temu αλλά δεν κουνήθηκε τίποτα. Σας ευχαριστώ.
Vstromrider Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε Καλησπέρα. Πως μπορώ να καθαρίσω φτερωτή από air condition; Δοκίμασα με ένα πιστολάκι αέρα που έχω από το temu αλλά δεν κουνήθηκε τίποτα. Σας ευχαριστώ. πινελο και ηλεκτρικη σκουπα ακομα καλυτερα, πινελο και ραντιστηρα με νερο και σαπουνι και ελεφαντακι να τρεχουν. ακομα καλυτερα, πινελο, πιεστικο χαμηλης πιεσης για τετοια δουλεια, και ελεφαντακι να τρεχουν. 2
mitsos2321 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Μάστορες του forum. Εχω μια απορία σχετικά με θερμομόνωση. Θα ήθελα να κάνω θερμομόνωση σε με ταράτσα (πλάκα) η οποία βέβαια λόγω του οτι το σπίτι ειναι 60 χρονών δεν φτιάχτηκε με σχέδιο και μου έχουν πεί οτι δεν σηκώνει βάρος. Πριν 3 χρόνια έκανα υγρομόνωση με hyperdesmo να πίασω τις υγρασίες τουλάχιστον αλλά το σπίτι το καλοκαίρι βράζει και το χειμώνα παγώνει. Η ταράτσα είναι περίπου 60 τμ τι μπορώ να κάνω για να εξασφαλίσω αρχικά οτι δεν θα βάλω βάρος στην ταράτσα και έπειτα να έχω το καλύτερο συνδυασμό απόδοσης-τιμής. Επειδή το σπίτι ειναι σχετικά ψιλό (3-3.1 μετρα) μου έχουν προτείνει ακόμα και εσωτερικά γυψοσανίδες αλλα τις φοβάμε διοτι μετά δεν θα έχω έλεγχο της υγρασίας. Μιας και ζώ στην Κρήτη μου είπαν και για αυτή την εταιρία οτι κάνει κάτι αντίστοιχο χωρίς βάρος (δεν γνωρίζω τι όμως) https://www.ergatex.gr/gr Παρακαλώ τα φώτα σας. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από mitsos2321
Doubt Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 2 ώρες πριν, lucanis είπε Καλησπέρα. Πως μπορώ να καθαρίσω φτερωτή από air condition; Δοκίμασα με ένα πιστολάκι αέρα που έχω από το temu αλλά δεν κουνήθηκε τίποτα. Σας ευχαριστώ. Για την εσωτερική μονάδα μιλάς φαντάζομαι, υπάρχουν και βίντεο στο YouTube. 1
mechpanos Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 8/6/2025 στις 5:38 ΜΜ, mitsos2321 είπε Καλησπέρα σας Μάστορες του forum. Εχω μια απορία σχετικά με θερμομόνωση. Θα ήθελα να κάνω θερμομόνωση σε με ταράτσα (πλάκα) η οποία βέβαια λόγω του οτι το σπίτι ειναι 60 χρονών δεν φτιάχτηκε με σχέδιο και μου έχουν πεί οτι δεν σηκώνει βάρος. Πριν 3 χρόνια έκανα υγρομόνωση με hyperdesmo να πίασω τις υγρασίες τουλάχιστον αλλά το σπίτι το καλοκαίρι βράζει και το χειμώνα παγώνει. Η ταράτσα είναι περίπου 60 τμ τι μπορώ να κάνω για να εξασφαλίσω αρχικά οτι δεν θα βάλω βάρος στην ταράτσα και έπειτα να έχω το καλύτερο συνδυασμό απόδοσης-τιμής. Επειδή το σπίτι ειναι σχετικά ψιλό (3-3.1 μετρα) μου έχουν προτείνει ακόμα και εσωτερικά γυψοσανίδες αλλα τις φοβάμε διοτι μετά δεν θα έχω έλεγχο της υγρασίας. Μιας και ζώ στην Κρήτη μου είπαν και για αυτή την εταιρία οτι κάνει κάτι αντίστοιχο χωρίς βάρος (δεν γνωρίζω τι όμως) https://www.ergatex.gr/gr Παρακαλώ τα φώτα σας. Ειδικά γι'αυτό που θες, isokreta Χαρκιολάκης έχω δει έργα του σε ομάδα στο fb και έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς το ζήτημα θερμοϋγρομόνωσης.
souvlakomanis Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλησπέρα, Θέλω να βιδώσω κάτι ντουλάπια τοίχου απο ΙΚΕΑ. Με ούπα 8mm και 5mm βίδα fischer είμαι οκ; ο τοίχος είναι παλιός πέτρινος. Μήπως να πάω να πάρω σιδερένια ούπα;
andreas-d Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 11 ώρες πριν, souvlakomanis είπε Καλησπέρα, Θέλω να βιδώσω κάτι ντουλάπια τοίχου απο ΙΚΕΑ. Με ούπα 8mm και 5mm βίδα fischer είμαι οκ; ο τοίχος είναι παλιός πέτρινος. Μήπως να πάω να πάρω σιδερένια ούπα; Το θέμα είναι να καταφέρεις να τρυπήσεις την πέτρα χωρίς να σπάσει ώστε να έβαζες μεταλλικό ουπα.. Νομίζω και με τα Fischer αν πιάσουν καλά θα είσαι κομπλέ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα