andreas-d Δημοσ. Κυριακή στις 03:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:16 μμ 5 λεπτά πριν, chios είπε Ωραίο αυτό με το ύφασμα, εδώ στην Ελλάδα δεν το κάνουμε. Άμα το ζητήσεις από τον πλακά γιατί να μην το κάνει, δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη διαδικασία στρώνεις πρώτα την κολλα και το πατάς τα κολλήσει.. Άμα ρίξεις μια μπουκάλα νερό στο πάτωμα εκεί θα μείνει μέχρι να εξατμιστεί..
TZORTZINO Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, για μασιφ κάγκελα καινούργια μου πρότειναν αρχικά το International Primocon και για χρώμα την εταιρία SIGMA Έχει καποιος γνώμη; Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:44 μμ από TZORTZINO
Doubt Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ 2 ώρες πριν, TZORTZINO είπε Καλησπέρα, για μασιφ κάγκελα καινούργια μου πρότειναν αρχικά το International Primocon 34 euro τα 750 ml? https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/metallikes-epifaneies/upostromata/astari-metallou-hroteh-primetal-aqua-075l-leuko-61796833 (γκρι είναι, δεν ξέρω γιατί το γράφουν λευκό)
chios Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ 3 ώρες πριν, TZORTZINO είπε Καλησπέρα, για μασιφ κάγκελα καινούργια μου πρότειναν αρχικά το International Primocon και για χρώμα την εταιρία SIGMA Έχει καποιος γνώμη; Για ποιο λόγο να βάλεις ασταρι μουραβιας σε κάγκελα; Για σκάφος είναι; 1
Tsif86 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:59 μμ 4 ώρες πριν, TZORTZINO είπε Καλησπέρα, για μασιφ κάγκελα καινούργια μου πρότειναν αρχικά το International Primocon και για χρώμα την εταιρία SIGMA Έχει καποιος γνώμη; Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος λόγος που πρότειναν αυτό το ασταρι συγκεκριμένα? Πχ είναι το ακίνητο κοντά σε θάλασσα η μέρος με ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες κτλ? Θεωρώ ότι είναι ακριβό για κάγκελα σπιτιού ,δεν ξέρω βέβαια και πόσα μέτρα είναι τα κάγκελα αν έχουν πολλά σχέδια κτλ. Για <<υπερβολικά διαβρωτικό>> περιβάλλον θά πήγαινα σε εποξειδικό αστάρι ως υπόστρωμα και μετά σε βερνικόχρωμα διαλύτη με προσθήκη σκληρυντή. Βέβαια εξαρχής το μέταλλο θέλει ιδιαίτερα προσεκτικό καθαρισμό με διαλυτικό για να φύγουν λάδια, σκόνες κτλ για να έχει ισχυρή πρόσφυση το αστάρι.
papoys1 Δημοσ. Τρίτη στις 07:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:03 πμ 13 ώρες πριν, TZORTZINO είπε Καλησπέρα, για μασιφ κάγκελα καινούργια μου πρότειναν αρχικά το International Primocon και για χρώμα την εταιρία SIGMA Έχει καποιος γνώμη; Και γω το θεωρώ υπερβολικό για καγκελα σπιτιου.Ισχυρό αστάρι είναι και το συγκεκριμένο. Το χρησιμοποιώ στο εξοχικό που είναι στην παραλία και εκτεθιμένο σε μελτέμια που διαβρώνουν τα μέταλλα, αντί για το απλό αστάρι μετάλλων. Θέλει μόνο διαλυτικό νιτρου για αραίωση και καθαρισμό εργαλείων γιατί το wite spirit δεν τα καθαρίζει και πάνε για πέταμα. 1
Petros Electron Δημοσ. Τρίτη στις 07:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:23 πμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, TZORTZINO είπε Καλησπέρα, για μασιφ κάγκελα καινούργια μου πρότειναν αρχικά το International Primocon και για χρώμα την εταιρία SIGMA Έχει καποιος γνώμη; Εγω τα εχω βάψει με αυτο και είμαι πολυ ικανοποιημένος. https://www.vitex.gr/product/heavy-metal-silicon/ Επίσης υπάρχει και το βερνίκι για εξτρα σκλήρυνση και προστασία (αν πχ εισαι κοντα σε θάλασσα, εγω στην πολη δεν το εχω βάλει) https://www.vitex.gr/product/heavy_metal_silicon_varnish/ Οτι και να επιλεξεις να ειναι γυαλιστερό και οχι ματ γιατι ο ηλιος θα στο "σπασει" ποιο γρηγορα απο οτι αν ηταν γυαλιστερό. Πριν τα βαψω τα πέρασα με ασταρι αλουμινίου και γαλβάνιζε. Επέλεξα αυτο γιατι εχει καλύτερη πρόσφυση απο το απλο ασταρι μετάλλων. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:24 πμ από Petros Electron 1
TZORTZINO Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 πμ Μου πρότειναν τα συγκεκριμένα για μεγαλύτερη αντοχή. Είναι για καγκελα μπαλκονιού σε σπίτι σε προάστιο της Αθήνας, δεν ειναι μεσα στη πόλη. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις προτάσεις.
Petros Electron Δημοσ. Τρίτη στις 10:24 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:24 πμ 33 λεπτά πριν, TZORTZINO είπε Μου πρότειναν τα συγκεκριμένα για μεγαλύτερη αντοχή. Είναι για καγκελα μπαλκονιού σε σπίτι σε προάστιο της Αθήνας, δεν ειναι μεσα στη πόλη. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις προτάσεις. Πολυ ακριβά θεωρώ χωρίς λόγο. Να ήσουν κοντα στην θάλασσα σε κανένα νησι να πω ναι. Αυτο που σου εχω βαλει στην περιγραφή το εχω δοκιμάσει σε πολλές μεταλλικές κατασκευές και σε κάγκελα και ειναι πολυ καλο. Απο εκει και περα η επιλογη ειναι δικη σου. 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Και γω το θεωρώ υπερβολικό για καγκελα σπιτιου.Ισχυρό αστάρι είναι και το συγκεκριμένο. Μπραβο παππού και εγω αυτο παιρνω ειναι πολυ καλο
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 01:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:42 μμ στη πολυκατοικια Αθηνα υπαρχει ενας μανιακος που κανει περιεργες ζημιες. Το τελευταιο θυμα στο ισογειο ακαλυπτο, μαλλον με τροχο εβγαλε το πιρο στο εδαφος και δε μπορουν πλεον να κλεισουν καλα τα πατζουρια. Καμμια ιδεα τι ειδους μαστορας ασχολειται με αυτο; (εινα σχεδον ιδια με αυτο της φωτο με βαση απο μαρμαρο)
hp8 Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ 23 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε μαλλον με τροχο εβγαλε το πιρο στο εδαφος και δε μπορουν πλεον να κλεισουν καλα τα πατζουρια. Καλό θα ήταν να έδειχνες πως ακριβώς είναι Αν είναι σαν της φωτο θα μπορούσες και μόνος σου να βάλεις ένα 6ρακι σιδερένιο καμματι Το θέμα είναι ότι χωρίς τον πίρο ανοίγει εύκολα Όχι ότι κι αν τον βάλεις θα είσαι σίγουρος Spoiler
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 02:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:41 μμ (επεξεργασμένο) ναι αυτο που γραφεις στη φωτο. Ο πιρος ειναι μεσα στο μαρμαρο αλλα τροχισμενος οποτε δε μπορει να ασφαλησει καλα. Επισης πως θα βγει το μισο κομματι που ειναι μεσα.... Επεξ/σία Τρίτη στις 02:42 μμ από vamvakoolas
XronisR Δημοσ. Τρίτη στις 03:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:25 μμ 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε στη πολυκατοικια Αθηνα υπαρχει ενας μανιακος που κανει περιεργες ζημιες. Το τελευταιο θυμα στο ισογειο ακαλυπτο, μαλλον με τροχο εβγαλε το πιρο στο εδαφος και δε μπορουν πλεον να κλεισουν καλα τα πατζουρια. Καμμια ιδεα τι ειδους μαστορας ασχολειται με αυτο; (εινα σχεδον ιδια με αυτο της φωτο με βαση απο μαρμαρο) Αλουμινας αλλά για τέτοιο θέματακι δεν πρόκειται να έρθει.Η παντζούροβεργα ασφαλίζει σε ένα τάφ κάτω,έκοψε το τάφ;
hp8 Δημοσ. Τρίτη στις 03:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:42 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε Επισης πως θα βγει το μισο κομματι που ειναι μεσα.... αν είχες βάλει μια φωτο θα το έκανες ποιο εύκολο Μ ένα τρυπάνι σιδήρου μπορείς να το φας Εναλλακτικα (φωτο) Spoiler Spoiler Επεξ/σία Τρίτη στις 04:01 μμ από hp8
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 04:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:40 μμ (επεξεργασμένο) ναι ακριβως αυτο βρηκα και εγω καπου κατα τυχη. Απλως δεν ειναι δικο μου το διαμερισμα οποτε δε θελω να κανω #@ια με το μαρμαρο (π.χ κανα ραγισμα) γιαυτο αναρωτιεμαι τι ειδους μαστορας μπορει να βαλει το ταυ Επεξ/σία Τρίτη στις 04:44 μμ από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα