vamvakoolas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου ευχαριστω! ισως κανω και τις 2 λυσεις. Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το ταυ για τον πιρο;
Petros Electron Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ευχαριστω! ισως κανω και τις 2 λυσεις. Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το ταυ για τον πιρο; https://www.pomola.gr/category/124_1879/oreixalkina-siderenia-exartimata-patzoyroberges.html
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Οκ πιστεύω θα βρεθεί λύση και θα το φτιάξεις, αλλά ποιος πάει και κανείς τέτοια πράγματα σε ξένα σπίτια;! Αν είναι δυνατόν!
Grfoxz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, zio10 είπε Οκ πιστεύω θα βρεθεί λύση και θα το φτιάξεις, αλλά ποιος πάει και κανείς τέτοια πράγματα σε ξένα σπίτια;! Αν είναι δυνατόν! Captain minor inconvenience 1
kotsoz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? το πρόβλημα μου είναι ότι είδα κατσαρίδα να βγαίνει δίπλα από τον σωλήνα
hp8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kotsoz είπε στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? εσύ έχεις την υποδοχή εμείς φωτο ? Ανεξάρτητα με αυτο σιλικόνη θα βόλευε ? ΥΓ αν βαίνει με γωνία στο τοίχο μήπως βολεύει το λάστιχο της φωτο Τερματική Γωνία - Καμπύλη Αποχέτευσης PVC Λευκή Φ40 με Λάστιχο Φ32 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από hp8
lector Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, kotsoz είπε Καλημέρα, στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? το πρόβλημα μου είναι ότι είδα κατσαρίδα να βγαίνει δίπλα από τον σωλήνα Γεμισμα επιφανειακα με καποιο υλικο (πχ εφημεριδα) και μετα πιστολι σιλικονης ή στοκαρισμα απο πανω; 1
Petros Electron Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kotsoz είπε Καλημέρα, στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? το πρόβλημα μου είναι ότι είδα κατσαρίδα να βγαίνει δίπλα από τον σωλήνα Λαστιχοταινια. Αυτό μου ερχεται στο μυαλό. Απλή και εύκολη στην εφαρμογή. https://www.skroutz.gr/s/20756935/3M-Monotiki-Tainia-Scotch-23-19mm-x-9-15m.html https://www.skroutz.gr/s/19018156/Wurth-Aytovoulkanizomeni-Monotiki-Tainia-25mm-x-3m-0985077200-Mayri.html?sku_loop=true Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Petros Electron
Doubt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, kotsoz είπε Καλημέρα, στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? το πρόβλημα μου είναι ότι είδα κατσαρίδα να βγαίνει δίπλα από τον σωλήνα Για να μη δώσεις 10-15€ υπάρχει η σούπερ προηγμένη τεχνολογία https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=πατσαβούρα 1
chios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Σαμπρέλα ποδηλάτου, κόβεις λουρίδα και την βάζεις γύρω από το λάστιχο του πλυντηρίου, και τζάμπα τα περισσότερα βουλκανιζατέρ τις πετάξει. 1
kotsoz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έψαχνα αν υπάρχει κάτι έτοιμο σαν προιον που κάνει συγκεκριμένα αυτή τη δουλειά και απλά δεν ξέρω πως να το ψάξω αλλά ένας υδραβλικός θα μου έλεγε ότι θέλεις το "σπαστό μπουλονοσίφωνο" ή κάτι τέτοιο 🤣 Τώρα για τα workarrounds που προτείνατε θα τα δοκιμάσω όλα και το αποτέλεσμα θα δείξει ευχαριστω και πάλι
zoranb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μπορώ με ένα δορυφορικό πιάτο να πιάνω δωρεάν τα Ελληνικά κανάλια που πιάνω με την αναλογική κεραία; Εάν ναι, τί άλλο εκτός από το πιάτο χρειάζομαι;
Petros Electron Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, zoranb είπε Μπορώ με ένα δορυφορικό πιάτο να πιάνω δωρεάν τα Ελληνικά κανάλια που πιάνω με την αναλογική κεραία; Εάν ναι, τί άλλο εκτός από το πιάτο χρειάζομαι; Οχι δεν μπορεις, δεν ειναι ελεύθερα FTA (free to air). Είναι κωδικοποιημένα. Επισης ειναι σε 2 δορυφόρους και θελει 2 πιατα αν θελεις να εχεις και ΕΡΤ και DIGEA. Στο εμπόριο υπαρχουν κάποιοι δορυφορικοί δέκτες που παίρνουν "κλειδια" Αυτα τα κλειδιά λοιπον ανοιγουν τα καναλια και μπορείς να τα δεις. Ο λογος που ειναι κλειδωμένα ειναι οτι απαγορεύετε η θεαση τους πλην τον Ελλαδικό χώρο για θεμα πνευματικών δικαιωμάτων στο περιεχόμενο τους. Περισσότερα μπορεις να δεις στο παρακάτω αρθρο. Ειναι αρκετά χρονια που δεν ασχολούμαι πλεον με τα δορυφορικά, δεν ξερω αν εχουν αλλάξει τα δεδομένα (πιθανον να ειναι πλεον ολα στον ιδιο δορυφορο) https://digitaltvinfo.gr/arthrografia/afieroma/doryforika-kanalia-me-biss-5/ https://www.tech-mail.gr/η-digea-ξεκίνησε-εκπομπές-από-τον-hellas-sat-39e-7686/ Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Petros Electron 1
chios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, zoranb είπε Μπορώ με ένα δορυφορικό πιάτο να πιάνω δωρεάν τα Ελληνικά κανάλια που πιάνω με την αναλογική κεραία; Εάν ναι, τί άλλο εκτός από το πιάτο χρειάζομαι; Έναν δέκτη κατά προτίμηση edision π.χ Piccollino S2 Full HD, γιατί μπαίνει εύκολα το τροποποιημένο λογισμικό με τα σωστά μπισκότα, στοχεύεις Hellas sat39º και βλέπεις όλα τα κανάλια, πιάτο κατά προτίμηση 80αρι. 1
Petros Electron Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chios είπε Έναν δέκτη κατά προτίμηση edision π.χ Piccollino S2 Full HD, γιατί μπαίνει εύκολα το τροποποιημένο λογισμικό με τα σωστά μπισκότα, στοχεύεις Hellas sat39º και βλέπεις όλα τα κανάλια, πιάτο κατά προτίμηση 80αρι. Ισχυει ολα τα καναλια πλεον ειναι στο hellasat2. Οποτε ακυρο τα 2 πιατα. Το θεμα ειναι οτι στον δικο μου δεν τα ανοιγει, εκανα update το μπισκότο (χειροκίνητα) αλλα τσιφος. Τεσπα δεν με ενοχλει ετσι και αλλιώς εχω επίγεια κεραία, απλα εχω χρονιά να ασχοληθώ παρόλο που εχω 3 πιατα επανω με 6 LNB συνολικά.. Ισως να θελει firmware update, δεν ξερω αν υπάρχει πλεον για τον αρχαίο amiko δέκτη που εχω edit: Τελικα καταφερα να ανοιξω μονο τα SD τα HD τα ξεχναω γιατι Αναφορά σε κείμενο Τα HD κανάλια εκπέμπουν χωρίς το αναγνωριστικό flag που ειδοποιεί τον δέκτη να προχωρήσει στην αποκρυπτογράφησή τους. Οπότε χρειάζεται προσοχή από τους χρήστες, καθώς ενδεχομένως να μην ανοίγουν σε μερικούς από τους δέκτες του εμπορίου, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν ανεπίσημο λογισμικό με κατάλληλο patch. Οποτε δεν υπαρχει firmware για τον δεκτη μου. Αν αγορασεις δεκτη για αυτον τον σκοπο καλυτερα να πας σε κάποιον με enigma που θα εχει ποιο πολλες δυνατότητες. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από Petros Electron 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα