kokos23 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Στις 28/2/2025 στις 6:30 ΜΜ, mechpanos είπε Φυσικά και αξίζει η επισκευή άντε το βρήκανε εύκολη λύση τώρα να αλλάζουμε τις συσκευές. όταν σου ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους δεν αξίζει η επισκευή, στην συγκεκριμένη περίπτωση η βλάβη πιστεύω ότι είναι αλλού και όχι μόνο στο καλώδιο, οπότε αν θέλει πχ100 να το φτιάξει τότε η αντικατάσταση είναι μονόδρομος...άποψή μου...
mechpanos Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 4 ώρες πριν, kokos23 είπε όταν σου ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους δεν αξίζει η επισκευή, στην συγκεκριμένη περίπτωση η βλάβη πιστεύω ότι είναι αλλού και όχι μόνο στο καλώδιο, οπότε αν θέλει πχ100 να το φτιάξει τότε η αντικατάσταση είναι μονόδρομος...άποψή μου... ΝΑΙ αλλά να εξεταστεί πρώτα! Πολλοί πάνε και πετάνε συσκευές 1000€ επειδή κάνει 200€ η επισκευή ή τους λένε στα μαγαζιά δεν αξίζει. Μαγαζιά είναι πώς θα πουλήσουν.
Grfoxz Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 3 ώρες πριν, mechpanos είπε ΝΑΙ αλλά να εξεταστεί πρώτα! Πολλοί πάνε και πετάνε συσκευές 1000€ επειδή κάνει 200€ η επισκευή ή τους λένε στα μαγαζιά δεν αξίζει. Μαγαζιά είναι πώς θα πουλήσουν. Δεν νομίζω να δώσει κανείς έξτρα 1000 ευρώ όταν μπορεί να την γλιτώνει με 200-400. Το πρόβλημα είναι στις πιο φθηνές συσκευές που τα εργατικά έχουν την ίδια τάξη μεγέθους με το κόστος επισκευής. Για μια συσκευή που κάνει 100 ευρώ είναι πχ 5ετιας καφετιέρα, όταν το κόστος φτάνει τα 50 ευρώ με εργατικά και ανταλλακτικά τότε το λογικό είναι να πάρω καινούργια. 1
infini Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Τι μου προτείνετε για να επισκευάσω την μπαλκονόπορτα που έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει;
kokos23 Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, infini είπε Τι μου προτείνετε για να επισκευάσω την μπαλκονόπορτα που έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει; Κακό αρχικό βάψιμο... φλόγιστρο, σπάτουλα και βγάζεις όλο το παλιό χρώμα, στοκάρισμα με σιδερόστοκο στις ενώσεις, τρίψιμο, αστάρωμα, τρίψιμο, βάψιμο... αυτή είναι η διαδικασία 2
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Μην περιμένεις στις ίντσες να βγάλεις άκρη με βάση την λογική. Πήγαινε σε ένα μαγαζί με υδραυλικά και πάρε ένα εξάρτημα 1/2 και ένα 3/4 και θα τα έχεις στο σπίτι να δοκιμάζεις κάθε φορά το εκάστοτε σπείρωμα και θα τα ταυτοποιείς έτσι 2
andreas-d Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zoranb είπε Το συγκεκριμένο ρακόρ είναι 1/2" ή 3/4" ? 3/4" χίλια τα εκατό.. Εσωτερικά μετράμε. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από andreas-d
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, andreas-d είπε 3/4" χίλια τα εκατό.. Εσωτερικά μετράμε. Και μένα με το μάτι εμπειρικά για 3/4 μου φαίνεται. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα με τέτοια μέτρηση. Εγώ αυτό που βλέπω στην φωτογραφία είναι ένα σπείρωμα 26 - 27 mm το οποίο θα ήταν πάνω από μία ίντσα και όχι 3/4 που είναι 19mm. Και όχι, δεν μετράμε εσωτερικά την τρύπα
zoranb Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 4 hours ago, Doubt said: Για πλυντήριο είναι; η ίντσα είναι 2,54 εκατοστά. Είναι για νερό με φίλτρο νερού ψυγείου. Μπαίνει σε γωνιακό διακόπτη αυτό το ρακόρ
andreas-d Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Και μένα με το μάτι εμπειρικά για 3/4 μου φαίνεται. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα με τέτοια μέτρηση. Εγώ αυτό που βλέπω στην φωτογραφία είναι ένα σπείρωμα 26 - 27 mm το οποίο θα ήταν πάνω από μία ίντσα και όχι 3/4 που είναι 19mm. Και όχι, δεν μετράμε εσωτερικά την τρύπα Πάντα εσωτερικά και το εξω μέρος του σπειρώματος.. Εγώ βλέπω 27-5 περίπου κλέβει και 2 χιλιοστά το μέτρο στα πριτσινια.. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από andreas-d
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Το ονομαστικό μέγεθος ενός σπειρώματος είναι αυτό που μετράμε εξωτερικά στο αρσενικό: Η τρύπα του εσωτερικού σπειρώματος δεν λέει κάτι εκτός αν κοιτάξεις σε ειδικούς πίνακες και βρεις σε ποιο αντιστοιχεί 1
Marthenil Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πέθανε ο κυκλοφορητής του καλοριφέρ, ένας Wilo Star RS 30/7, το θέμα είναι ότι όλοι οι καινούριοι της Wilo (και της Grundfos) έχουν διάφορα μπλιμπλίκια, θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στην τρέχουσα εγκατάσταση ή τσάμπα τα λεφτά και απλά να πάρω τον πιο φτηνό από τις 2 εταιρείες; (με τα ίδια χαρακτηριστικά φυσικά) Απ'ότι καταλαβαίνω εγώ πάλι σε ρύθμιση σταθερής ταχύτητας θα τον έχω οπότε στράφι τα εξτρά. Περιμένω και μια πρόταση από επαγγελματία, απλά ενημερωτικά ρωτάω. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από Marthenil
hp8 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, Marthenil είπε Απ'ότι καταλαβαίνω εγώ πάλι σε ρύθμιση σταθερής ταχύτητας θα τον έχω οπότε στράφι τα εξτρά. αν πάρεις τον αντίστοιχο σε ινβερτε γιατί να το έχεις σε σταθερή ταχύτητα ? Αν παλι παρεις τον αντίστοιχο μη ινβερτερ τότε θα τον έχεις σε σταθερή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα