chios Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Έτσι πλέον μπαίνουν τα πλακάκια, πολύ πιο εύκολα και σωστή αλφαδοποιηση
someone- Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλημέρα σε όλους, έχει ο παππούς της γυναίκας μου εναν ηλιακό 3ης ενέργειας 4 ετών και σταμάτησε ξαφνικά να ζεσταίνει το νερό με τον ήλιο, με το καλοριφέρ ζεσταίνει κανονικά. μίλησα με τον κατασκευαστή ήρθε το είδε μου λέει να αλλάξουμε τους καθρέφτες μήπως φταίει αυτό, τους αλλάζει με καινούριους καμία διαφορά σε μέρες με πολύ ήλιο που παλιότερα πυροβολούσε. Έχουν έρθει 3 υδραυλικοί καμία λύση χθες που πήγα στο μπάνιο άκουσα μια βρύση σα να τρέχει, κοιτάω τη βρύση του ντουζ κλειστή βάζω το αυτί στη βρύση και μέσα ακούγεται σα να δουλεύει αλλά το δε σταζει. Λέω εγώ με το φτωχό μυαλό μου μήπως αν και κλειστη αυτή "εσωτερικά" δουλεύει και "μπλέκει" συνεχώς το νερό με κρύο και το κρυώνει; Το ρολόι του νερού βέβαια το είδα χθες και δεν δείχνει κατανάλωση. Έρχεται καλοκαίρι οι άνθρωποι θα ανάβουν το ρεύμα να ζεσταθεί και υδραυλικός δε δίνει λύση
nickol-us Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 35 λεπτά πριν, Sebu είπε Αρα ειναι αντι της τοποθετησης του κλασικου πλαστικου σταυρου αναμεσα στα πλακιδια? Επισης υποθετω οτι αφου βαλω τον σταυρο και κολλησω τα πλακιδια, μετα πριν βαλω τον αρμοστοκο αναμεσα στο σταυρο τον βγαζω σωστα? Δεν "θαβεται" και δεν "επικαλυπτεται" απο τον αρμοστοκο. Αυτο θα ρωταγα για την αφαιρεση τους. Μετα πως τα σπας ωστε να μην μεινουν δοντια πλαστικα να εξεχουν και δεν μπορεις να κανεις αρμοστοκο? Αυτος δεν ειχε εργαλειο κοπαναγε τις σφηνες στη θεση τους με ματσολα 😁 Εχουν καταργησει δηλαδη τα πλαστικα σταυρουδακια και χρησιμοποιουν πλεον αυτα? Όταν τραβήξει η κόλλα, τα χτυπάς κόντρα (κάθετα) με μια ματσόλα, όπως είναι με τη σφήνα και σπάνε κάτω (έχουν αδύνατο σημείο χαμηλά, εκεί που πιάνει κόντρα στο πλακάκι). Το μεγάλο "μυστικό" που διαπίστωσα, είναι ότι όσο πιο καθαρός είναι ο αρμός από κόλλα ( ειδικά στο σημείο του αποστάτη) τόσες λιγότερες οι πιθανότητες να σου μείνει ποδαράκι μέσα. Οι σφήνες μπαίνουν ακόμη και με το χέρι, καθένας όπως βολεύεται. Εγώ δεν πήρα το εργαλείο, έτσι τις έβαζα, με το χέρι. Οι σταυροί δεν καταργήθηκαν καθώς είναι πάμφθηνοι. Αυτά είναι πιο ακριβά αλλά εξασφαλίζουν πιο βέβαιο αποτέλεσμα, ακόμη και σε έμπειρους. Μπορείς να βρεις άπειρα βίντεο σχετικά στο YouTube, είναι σύνηθες πλέον αυτός ο τρόπος εγκατάστασης. 18 λεπτά πριν, someone- είπε Καλημέρα σε όλους, έχει ο παππούς της γυναίκας μου εναν ηλιακό 3ης ενέργειας 4 ετών και σταμάτησε ξαφνικά να ζεσταίνει το νερό με τον ήλιο, με το καλοριφέρ ζεσταίνει κανονικά. μίλησα με τον κατασκευαστή ήρθε το είδε μου λέει να αλλάξουμε τους καθρέφτες μήπως φταίει αυτό, τους αλλάζει με καινούριους καμία διαφορά σε μέρες με πολύ ήλιο που παλιότερα πυροβολούσε. Έχουν έρθει 3 υδραυλικοί καμία λύση χθες που πήγα στο μπάνιο άκουσα μια βρύση σα να τρέχει, κοιτάω τη βρύση του ντουζ κλειστή βάζω το αυτί στη βρύση και μέσα ακούγεται σα να δουλεύει αλλά το δε σταζει. Λέω εγώ με το φτωχό μυαλό μου μήπως αν και κλειστη αυτή "εσωτερικά" δουλεύει και "μπλέκει" συνεχώς το νερό με κρύο και το κρυώνει; Το ρολόι του νερού βέβαια το είδα χθες και δεν δείχνει κατανάλωση. Έρχεται καλοκαίρι οι άνθρωποι θα ανάβουν το ρεύμα να ζεσταθεί και υδραυλικός δε δίνει λύση Παίζει να έχει βούλωμα το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού; Εκεί πάει το μυαλό μα είναι δύσκολο να μην το είδε αυτός που έβαλε τους νέους καθρέπτες. Μένει μετά να έχει αέρα το κύκλωμα και να μη δουλεύει σωστά; Περίμενε απάντηση κι από πιο έμπειρους... Και φώναξε καλύτερο υδραυλικό 1
chios Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 19 λεπτά πριν, someone- είπε Καλημέρα σε όλους, έχει ο παππούς της γυναίκας μου εναν ηλιακό 3ης ενέργειας 4 ετών και σταμάτησε ξαφνικά να ζεσταίνει το νερό με τον ήλιο, με το καλοριφέρ ζεσταίνει κανονικά. μίλησα με τον κατασκευαστή ήρθε το είδε μου λέει να αλλάξουμε τους καθρέφτες μήπως φταίει αυτό, τους αλλάζει με καινούριους καμία διαφορά σε μέρες με πολύ ήλιο που παλιότερα πυροβολούσε. Έχουν έρθει 3 υδραυλικοί καμία λύση χθες που πήγα στο μπάνιο άκουσα μια βρύση σα να τρέχει, κοιτάω τη βρύση του ντουζ κλειστή βάζω το αυτί στη βρύση και μέσα ακούγεται σα να δουλεύει αλλά το δε σταζει. Λέω εγώ με το φτωχό μυαλό μου μήπως αν και κλειστη αυτή "εσωτερικά" δουλεύει και "μπλέκει" συνεχώς το νερό με κρύο και το κρυώνει; Το ρολόι του νερού βέβαια το είδα χθες και δεν δείχνει κατανάλωση. Έρχεται καλοκαίρι οι άνθρωποι θα ανάβουν το ρεύμα να ζεσταθεί και υδραυλικός δε δίνει λύση Όταν έχει ήλιο έχεις τσεκαρει αν από τους καθρέφτες ανεβαίνει ζεστό νερό; Και αν είναι ζεστές οι επιστροφές.
Odysseas76 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλημέρα, θέλω να βάψω τα ντουλάπια μιας παλιάς κουζίνας χωρις να εχω εμπειρια, αλλα γενικά τα χέρια μου πιάνουν. Το χω ψαξει αρκετά οπότε σε γενικς γραμμες το πλανο ειναι, αφαιρεση πορτων-καθαρισμα-τριψημο-ασταρωμα 2 χερια-ελαφρυ τριψιμο-βαψιμο 2 χερια με ριπουλινη. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το ασταρι και ειναι η εξής. Το υλικο των ντουλαπιων ειναι απο καπλαμα αλλα καποιες επιφανειες οπως τα πλαινα και τα ενδιαμεσα απ τα ντουλαπια ειναι απο μελαμινη. Επειδη θελω να εχω ομοόμορφο αποτελεσμα, να χρησιμοποιήσω βελατουρα νερου που είναι για ξύλο; θα πιασει στις μελαμινες; Η καλύτερα για όλα να χρησιμοποιήσω αστάρι ειδικών εφαρμογών που ειναι για γυαλι, μεταλο, mdf, ξυλο, μελαμινη κτλ; Και αν ναι για το δεύτερο, ποιας μαρκας θα προτιμούσατε; εχω δει τα Vitex Grip 360, Vechro Smaltolux Hydro, Kraft Multi Primer, Χρωτεχ Aquavel. Ευχαριστώ!
Doubt Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, Odysseas76 είπε αφαιρεση πορτων-καθαρισμα-τριψημο-ασταρωμα 2 χερια-ελαφρυ τριψιμο-βαψιμο 2 χερια με ριπουλινη 1 χέρι αστάρι και μετά ριπολίνη όταν στεγνώσει 3 ώρες πριν, Odysseas76 είπε Το υλικο των ντουλαπιων ειναι απο καπλαμα αλλα καποιες επιφανειες οπως τα πλαινα και τα ενδιαμεσα απ τα ντουλαπια ειναι απο μελαμινη. Επειδη θελω να εχω ομοόμορφο αποτελεσμα, να χρησιμοποιήσω βελατουρα νερου που είναι για ξύλο; θα πιασει στις μελαμινες; Δεν βάφεται η μελαμίνη κανονικά. 4 ώρες πριν, someone- είπε Καλημέρα σε όλους, έχει ο παππούς της γυναίκας μου εναν ηλιακό 3ης ενέργειας 4 ετών και σταμάτησε ξαφνικά να ζεσταίνει το νερό με τον ήλιο, με το καλοριφέρ ζεσταίνει κανονικά. μίλησα με τον κατασκευαστή ήρθε το είδε μου λέει να αλλάξουμε τους καθρέφτες μήπως φταίει αυτό, τους αλλάζει με καινούριους καμία διαφορά σε μέρες με πολύ ήλιο που παλιότερα πυροβολούσε. Το πρώτο που κοιτάς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το υγρό του κυκλώματος μήπως χρειάζεται συμπλήρωση. Έγινε αυτό;
hp8 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 4 ώρες πριν, someone- είπε ηλιακό 3ης ενέργειας 4 ετών και σταμάτησε ξαφνικά να ζεσταίνει το νερό με τον ήλιο Υπάρχει ενότητα μονο για ηλιακούς Κλείνεις παροχή κρύου στο μποιλερ και έξοδο ζεστού από αυτο Κλείνεις και το κύκλωμα του καλοριφερ Πρωί ανεβαίνεις και λυνεις τελείως την τάπα πλήρωσης και το ασφαλιστικό του κλειστού κυκλώματος Περιμένεις να ζεστάνουν οι συλλέκτες και κοιτάς εκεί που έλυσες αν κάνει υπερχείλιση Έτσι διαπιστώνεις ότι δεν λείπουν υγρά και δεν έχεις αέρα στο κύκλωμα και οτι δεν εχεις βουλωμα στα 2/3 του κυκλώματος Ξαναβάζεις τάπα και ασφαλιστικό στην θέση τους Αφήνεις να περάσει κάνα 3ωρο με καλή ηλιοφάνεια και τσεκάρεις αν καίει η έξοδος του συλλέκτη και αν ζεσταίνεται καλα η έξοδος του μποιλερ προς το συλλέκτη Εν το μεταξύ βάλε και μια φωτο να δούμε τις συνδέσεις 5 ώρες πριν, someone- είπε μίλησα με τον κατασκευαστή ήρθε το είδε μου λέει να αλλάξουμε τους καθρέφτες μήπως φταίει αυτό, τους αλλάζει με καινούριους καμία διαφορά σε μέρες με πολύ ήλιο που παλιότερα πυροβολούσε. Αν τον εξόφλησες την πάτησες Κυνήγησε τον
Vstromrider Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 11 ώρες πριν, Sebu είπε Εχουν καταργησει δηλαδη τα πλαστικα σταυρουδακια και χρησιμοποιουν πλεον αυτα? Τα καινουργια ειδικα πλακακια , κατι lasercut κλπ, μπαινουν με αρμο 1χιλ. Συνεπως μπαινουν αναγκαστικα σφηνες. Γενικα δυσκολα βλεπεις πλακα να βαζει πλακακια με σταυρουδακια σημερα, εκτος και αν μιλαμε κανενα 20χ20 σε καμια αποθηκη.
Sebu Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 57 minutes ago, Vstromrider said: Τα καινουργια ειδικα πλακακια , κατι lasercut κλπ, μπαινουν με αρμο 1χιλ. Συνεπως μπαινουν αναγκαστικα σφηνες. Γενικα δυσκολα βλεπεις πλακα να βαζει πλακακια με σταυρουδακια σημερα, εκτος και αν μιλαμε κανενα 20χ20 σε καμια αποθηκη. Θενκς, με ενδιαφερει για σπιτι 20ετιας που θελω να κανω μια επισκευη σε υπαρχοντα πλακακια που εχουν κανονικο κλασικο μπαμπατσικο αρμο που εβαζαν τοτε (οχι 1 χιλ.) οποτε μαλλον θα δοκιμασω με σταυρουδακια εκτος και να παρω αυτα πιο πολυ για να ασκησουν και πιεση στα πλακακια προς τα κατω να κολλησουν καλυτερα.
nickol-us Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Sebu είπε Θενκς, με ενδιαφερει για σπιτι 20ετιας που θελω να κανω μια επισκευη σε υπαρχοντα πλακακια που εχουν κανονικο κλασικο μπαμπατσικο αρμο που εβαζαν τοτε (οχι 1 χιλ.) οποτε μαλλον θα δοκιμασω με σταυρουδακια εκτος και να παρω αυτα πιο πολυ για να ασκησουν και πιεση στα πλακακια προς τα κατω να κολλησουν καλυτερα. Αυτοί οι αποστάτες, πρέπει να διεισδύσουν κι απο τις δύο πλευρές. Αν απο τη μία είναι παλιά προ-εγκατεστημένα πλακάκια, αν δεν είναι κούφια, θα πρέπει να δημιουργήσεις διάκενο για να μπει ο αποστάτης απο κάτω, με κάποιο dremel ή τροχό. Έχε το στα υπόψιν. Επεξ/σία 2 Απριλίου από nickol-us 1
Sebu Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 4 hours ago, nickol-us said: Αυτοί οι αποστάτες, πρέπει να διεισδύσουν κι απο τις δύο πλευρές. Αν απο τη μία είναι παλιά προ-εγκατεστημένα πλακάκια, αν δεν είναι κούφια, θα πρέπει να δημιουργήσεις διάκενο για να μπει ο αποστάτης απο κάτω, με κάποιο dremel ή τροχό. Έχε το στα υπόψιν. Θενκς Θελω να επισκευασω καμια 10αρια πλακακια που εχουν σηκωθει και εχουν σπασει οι αρμοι. Να καθαρισω απο κατω, να βαλω νεα κολλα ή ισως και τσιμεντο για να μην ξαναξεκολλησουν ποτέ, οποτε σκεφτομουν τουλαχιστον να το εφαρμοζα αυτο αναμεταξυ τους ως μεθοδο και περιμετρικα να βαλω κατι βαρυ επανω να βοηθησει να τα κραταει κατω μεχρι να πιασει το μεσο προσφυσης.
nickol-us Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 17 λεπτά πριν, Sebu είπε Θενκς Θελω να επισκευασω καμια 10αρια πλακακια που εχουν σηκωθει και εχουν σπασει οι αρμοι. Να καθαρισω απο κατω, να βαλω νεα κολλα ή ισως και τσιμεντο για να μην ξαναξεκολλησουν ποτέ, οποτε σκεφτομουν τουλαχιστον να το εφαρμοζα αυτο αναμεταξυ τους ως μεθοδο και περιμετρικα να βαλω κατι βαρυ επανω να βοηθησει να τα κραταει κατω μεχρι να πιασει το μεσο προσφυσης. Δεν χρειάζεται βάρος για να κρατηθούν τα πλακάκια κάτω, το ανέφερες ξανά, δεν ξέρω γιατί το σκέφτεσαι έτσι. Οι αποστάτες δεν τα κρατούν κάτω, τα σφίγγουν μεταξύ τους ώστε να έρθουν στο ίδιο επίπεδο και να μην ανοίγουν. Τα πλακάκια "βεντουζάρουν" επάνω στην "χτενισμένη" κόλλα. Τσιμέντο επίσης δεν χρειάζεται να βάλεις, εκτός κι αν είναι μεγάλο το κενό και δεν φτάνει να γεμίσει με κόλλα. 1
mechpanos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Για πλακάκια που πετάνε στον αέρα θέλει καλή κόλλα και τήρηση ΑΡΜΩΝ, 2 mm +
Disrespect Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μάγκες μακριά από douleutaras.gr 110 ευρώ αλλαγή φλοτέρ στο καζανάκι της τουαλέτας πήραν από την αδερφή μου. Το ανταλλακτικό κάνει 15 ευρώ... Ένα τηλέφωνο να με έπαιρνε η έξυπνη θα της το είχα αλλάξει σε 10 λεπτά. 2
kokos23 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου όλοι οι τεχνικοί κόβουν κεφάλια, είτε είναι ιδιώτες είτε μέσω της εν λόγω εφαρμογής...θα έπρεπε να ρωτήσει τιμή πριν... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα