zio10 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Η περίπτωσή μας είναι πολύ παρόμοια (απλά εγώ έχω μονο 1 όροφο μέχρι τον ηλιακό και είναι σπίτι συγγενών) Υπάρχει μήπως πατάρι πάνω από το μπάνιο με ηλεκτρικό θερμοσίφωνα ή να περνά καμιά σωλήνα από εκεί? (πχ στο δικό μου ο παλιός ηλεκτρικός ήταν εκεί και από εκεί περνούσαν οι γραμμές για το μπάνιο) ίσως θα μπορούσε να μπει ταυ εκεί και να βγει από τρύπα έξω ψηλά Το από έξω δε θα το επιχειρούσα. Έχω ηλεκτρικό θερμοσίφωνα στον τοίχο του μπάνιου, όχι σε πατάρι και όλες τις σωλήνες του μπάνιου σε εμφανές σημείο.
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχω ηλεκτρικό θερμοσίφωνα στον τοίχο του μπάνιου, όχι σε πατάρι και όλες τις σωλήνες του μπάνιου σε εμφανές σημείο. Δες μήπως υπάρχει κάποιο σημείο μετά το ρολόι μέχρι το διαμέρισμά σου που η κεντρική παροχή να είναι εμφανής ή να περνά από κάποιο σημείο που μπορείς να πάρεις μια απομάστευση. 1
mariosnik_ Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Καθάριζα ένα ντουλάπι και βρήκα καταχωνιασμενα σε μια σακούλα τα παρακάτω αντικείμενα μαζί με ένα κλειδί που ταιριάζει αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Το μυαλό μου πάει σε στηρίγματα κάδου πλυντηρίου η σε ουπατ για στήριξη πολύ μεγάλου βάρους σε τοίχο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 6 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Καθάριζα ένα ντουλάπι και βρήκα καταχωνιασμενα σε μια σακούλα τα παρακάτω αντικείμενα μαζί με ένα κλειδί που ταιριάζει αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Το μυαλό μου πάει σε στηρίγματα κάδου πλυντηρίου η σε ουπατ για στήριξη πολύ μεγάλου βάρους σε τοίχο. Για τον κάδο του πλυντηρίου είναι. 1 1
kokos23 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 13 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Καθάριζα ένα ντουλάπι και βρήκα καταχωνιασμενα σε μια σακούλα τα παρακάτω αντικείμενα μαζί με ένα κλειδί που ταιριάζει αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Το μυαλό μου πάει σε στηρίγματα κάδου πλυντηρίου η σε ουπατ για στήριξη πολύ μεγάλου βάρους σε τοίχο. κάδος... 1
van62 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Καλημερα σε ολους. Μια βοηθεια παλι για οποιον γνωριζει. Αλλαξα το τελαρο κρεβατιου επειδη θα βαλω νεο στρωμα και χρειαζονταν πυκνες σανιδες 2cm αποσταση, αλλα αυτο που εβαλα, ειναι απο πευκο και 3 ημερες τωρα μυριζει εντονα. Νομιζετε θα σταματησει καποια στιγμη συντομα ειτε θα μυριζει ετσι συνεχεια?? Το ειχα και 8 ωρες αφησει ανοικτο στο μπαλκονι,αλλα τιποτα....
stel106 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Καλημέρα σας εχει βαψει κανεις καποιο επιπλο με ριπολινη κλπ? Η θα γινει χειροτερο πιστευετε?
DrLo Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, stel106 είπε Καλημέρα σας εχει βαψει κανεις καποιο επιπλο με ριπολινη κλπ? Η θα γινει χειροτερο πιστευετε? Έχω βάψει εγώ αλλά ήταν περισσότερο "πείραμα" / παιχνίδι σε παλιό επιπλο παρά πραγματική προσπάθεια και δεν είχα ξαναβάψει ποτέ. Δεν είχε βγει ότι καλύτερο, ίσως γιατί δε χρησιμοποίησα το σωστό ρολάκι, αλλά οκ. Τι σε προβληματίζει; Η υφή της ριπολίνης ή κάτι άλλο; νομιζω έχει σημασία και το χρώμα. επείδή είχα βάψει κάτι άσπρο και κάποιο σε ένα χρωμα γκριζωειδές ... στο ασπρο οι ατέλεις φαινονταν πολύ πιο ευκολα (ίσως γιατί το από κάτω ήταν σκούρο) ενώ στο κρι έβγαινε κάπως καλύτερο τελικό απότέλεσμα. Επεξ/σία 9 Απριλίου από DrLo
stel106 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, DrLo είπε Έχω βάψει εγώ αλλά ήταν περισσότερο "πείραμα" / παιχνίδι σε παλιό επιπλο παρά πραγματική προσπάθεια και δεν είχα ξαναβάψει ποτέ. Δεν είχε βγει ότι καλύτερο, ίσως γιατί δε χρησιμοποίησα το σωστό ρολάκι, αλλά οκ. Τι σε προβληματίζει; Η υφή της ριπολίνης ή κάτι άλλο; νομιζω έχει σημασία και το χρώμα. επείδή είχα βάψει κάτι άσπρο και κάποιο σε ένα χρωμα γκριζωειδές ... στο ασπρο οι ατέλεις φαινονταν πολύ πιο ευκολα (ίσως γιατί το από κάτω ήταν σκούρο) ενώ στο κρι έβγαινε κάπως καλύτερο τελικό απότέλεσμα. Σε γκρι θελω να κανω κατι ειναι η αλήθεια αλλα να σκεφτομαι αν θα βγει καλο το αποτελεσμα η αν θα φαω κοπο χρημα κλπ και μετά παει για αλλαγη το επιπλο που θέλω να βαψω Ειδα βιντεακια αρκετα στο ιντερνετ με ωραιο αποτελεσμα αλλα καμια φορα απο την θεωρία στην πραξη ... Στις 5/4/2025 στις 11:14 ΜΜ, zio10 είπε Είναι εφικτό να βγει μια βρύση στο μπαλκόνι παίρνωντας νερό από το μπάνιο αλλά από έξω προς τα μέσα; Να μη σπάσει το μπάνιο δηλαδή, να γίνει εξωτερικά ό,τι δουλειά χρειάζεται. Επειδη το εκανα προσφατα αλλα με ανακαίνιση μπανιου Πως θα βγει η σωληνα να περασει πχ δωματιο κλπ για να βγει μπαλκονι? Εμας εσκαψε στο δωματιο στο κατω μερος του τοιχου και μετα βγήκε μπαλκονι Μονη λύση εαν το μπανιο ειναι εσωτερικα του μπαλκονιού ισως μπορέσει να τραβήξεις βρυση αλλα και παλι μια τρυπα στο μπανιο σύνδεση Τ κλπ πρέπει να γινει 1
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 6 ώρες πριν, stel106 είπε Επειδη το εκανα προσφατα αλλα με ανακαίνιση μπανιου Πως θα βγει η σωληνα να περασει πχ δωματιο κλπ για να βγει μπαλκονι? Εμας εσκαψε στο δωματιο στο κατω μερος του τοιχου και μετα βγήκε μπαλκονι Μονη λύση εαν το μπανιο ειναι εσωτερικα του μπαλκονιού ισως μπορέσει να τραβήξεις βρυση αλλα και παλι μια τρυπα στο μπανιο σύνδεση Τ κλπ πρέπει να γινει Σκεφτόμουν πχ επειδή η πλάτη της βρύσης του ντους είναι ο τοίχος του μπαλκονιού αν γινόταν να πάμε από έξω προς τα μέσα μέχρι τη βρύση χωρίς να σπάσουμε τα πλακάκια. Αλλά πιο εφικτό μου φαίνεται να τραβήξουμε σωλήνες εξωτερικούς ψηλά στον τοίχο του μπάνιου που δεν έχει πλακάκι και να βγει από εκεί έξω.
stel106 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 35 λεπτά πριν, zio10 είπε Σκεφτόμουν πχ επειδή η πλάτη της βρύσης του ντους είναι ο τοίχος του μπαλκονιού αν γινόταν να πάμε από έξω προς τα μέσα μέχρι τη βρύση χωρίς να σπάσουμε τα πλακάκια. Αλλά πιο εφικτό μου φαίνεται να τραβήξουμε σωλήνες εξωτερικούς ψηλά στον τοίχο του μπάνιου που δεν έχει πλακάκι και να βγει από εκεί έξω. οι σωληνες του μπανιου σκεψου ειναι απο την μερια του μπανιου μεσα στο τουβλο και εχει μπει και σοβας - κολλα πλακιδιων κλπ απο εξω θα πρεπει να κανει ενα μεγαλο ανοιγμα για να να βρει που θα ενωσει με την γραμμη για εξω αλλα και παλι δυσκολα ν μην σπασουν πλακακια εσωτερικα του μπανιου... ειναι λιγο δυσκολο να ξερεις το μονο που μου ηρθε τωρα στο μυαλο ειναι απο τα βανακια κατω απο την βρυση να ανοιξει τρυπα να βγει εξω η πλαστικη σωληνα και η ενωση να γινει κατω απο την βρυση του μπανιου (αν εχεις καποιο επιπλο κατω απο τον νιπτηρα δεν θα φαινεται κατι ασχημο οπτικα ) 1
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 41 λεπτά πριν, stel106 είπε οι σωληνες του μπανιου σκεψου ειναι απο την μερια του μπανιου μεσα στο τουβλο και εχει μπει και σοβας - κολλα πλακιδιων κλπ απο εξω θα πρεπει να κανει ενα μεγαλο ανοιγμα για να να βρει που θα ενωσει με την γραμμη για εξω αλλα και παλι δυσκολα ν μην σπασουν πλακακια εσωτερικα του μπανιου... ειναι λιγο δυσκολο να ξερεις το μονο που μου ηρθε τωρα στο μυαλο ειναι απο τα βανακια κατω απο την βρυση να ανοιξει τρυπα να βγει εξω η πλαστικη σωληνα και η ενωση να γινει κατω απο την βρυση του μπανιου (αν εχεις καποιο επιπλο κατω απο τον νιπτηρα δεν θα φαινεται κατι ασχημο οπτικα ) Θα το δω με τον υδραυλικό όταν έρθει η ώρα γιατί πρέπει να συνδυαστεί και με άλλες δουλειές. Τα βανάκια κάτω από τη βρύση έχουν από πισω δωμάτιο, οπότε το θεωρώ πιο δύσκολο. Νομίζω ότι γίνεται να πάρουμε πχ από θερμοσίφωνα που έχω δύο κενά βανάκια και να βγει έξω από ψηλά. Θα δούμε, ευχαριστώ!
lucanis Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Παιδιά αυτή η διάταξη που έχω στο σιφόνι της κουζίνας βουλώνει τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο, όσο και να προσέξεις (υπάρχει η κλασική σίτα και στους δύο νεροχύτες). Μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να μην συμβαίνει αυτό τόσο συχνά;
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 4 λεπτά πριν, lucanis είπε Παιδιά αυτή η διάταξη που έχω στο σιφόνι της κουζίνας βουλώνει τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο, όσο και να προσέξεις (υπάρχει η κλασική σίτα και στους δύο νεροχύτες). Μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να μην συμβαίνει αυτό τόσο συχνά; Nομίζω ότι χώραγαν λίγες ακόμα αναμονές. Στα σοβαρά μήπως θέλει μεγαλύτερη κλίση όταν φευγει απο τις γούρνες; 2
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Το σημείο που βουλώνει ίσως ήταν ένα σημάδι για το πως θα λυθεί το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα