Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Τα πάνελ πολυουρεθάνης προσφέρουν καθόλου θερμομόνωση σε σχέση με μια χοντρή ζελατίνα πχ; Θέλω να κλείσω ένα μικρό χώρο στο μπαλκόνι για ρούχα βιβλία κτλ αλλά να μη τα φάει το κρύο και η υγρασία. Ναι, δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό που θέλεις να κάνεις. Αν δεν σε απασχολεί, ΟΚ, πάσο.
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Ναι, δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό που θέλεις να κάνεις. Αν δεν σε απασχολεί, ΟΚ, πάσο. Μια μικρή εσοχή είναι, δεν πολυφαίνεται και δεν έχει και κάποιος πρόβλημα. Αν και για την ζελατίνη νομίζω έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας.
andreas-d Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 5 ώρες πριν, zio10 είπε Τα πάνελ πολυουρεθάνης προσφέρουν καθόλου θερμομόνωση σε σχέση με μια χοντρή ζελατίνα πχ; Θέλω να κλείσω ένα μικρό χώρο στο μπαλκόνι για ρούχα βιβλία κτλ αλλά να μη τα φάει το κρύο και η υγρασία. Σίγουρα το πάνελ προσφέρει την καλύτερη προστασία για αυτό που θές να κάνεις, όμως για λόγους ασφαλείας κοίτα η κατασκευή να είναι καλά στερεωμένη, ξέρεις τα φυσικά φαινόμενα λόγο κλιματικής αλλαγής ειναι επικίνδυνα να φύγει κάνα πάνελ από το μπαλκόνι και να σκοτώσει κάνα περαστικό.. 1
Fan Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Υπάρχει πρόταση για κάποιο εντομοκτόνο για τα μυγάκια στο μπάνιο και ιδίως για τις προνύμφες τους; Για κάποιο λόγο βρίσκω συνέχεια αυτά μικρά σκουληκάκια γύρω από τη λεκάνη της τουαλέτας και δεν ξέρω τι να κάνω.
barsik Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Θελω να βαψω τον τοιχο και εχει μια αρκετα μεγαλη και βαθια τρυπα, και δεν ξερω τι να χρησιμοποιήσω. Ποια η διαφορα τους? Επεξ/σία 14 Απριλίου από barsik
tollisth Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 5 λεπτά πριν, barsik είπε Θελω να βαψω τον τοιχο και εχει μια αρκετα μεγαλη και βαθια τρυπα, και δεν ξερω τι να χρησιμοποιήσω. Ποια η διαφορα τους? Να γεμίσεις την τρυπά με κομμάτια από τούβλο η πέτρες οσο το δυνατόν περισσότερο όχι όμως να προεξέχει μετα βάζεις στόκο και ετοιμάζεις την επιφάνια για αστάρωμα και βάψιμο
barsik Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 λεπτό πριν, tollisth είπε Να γεμίσεις την τρυπά με κομμάτια από τούβλο η πέτρες οσο το δυνατόν περισσότερο όχι όμως να προεξέχει μετα βάζεις στόκο και ετοιμάζεις την επιφάνια για αστάρωμα και βάψιμο Ευχαριστω για την απαντηση. Γιατι στοκος και οχι σοβας? Αυτο με μπερδευει και θελω να καταλαβω την διαφορα τους.
georgiouu Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 8 λεπτά πριν, barsik είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Γιατι στοκος και οχι σοβας? Αυτο με μπερδευει και θελω να καταλαβω την διαφορα τους. εξαρταται απο το μεγεθος του προβληματος.ο στοκος καλυπτει μικρες ανωμαλιες,υπαρχουν και στοκοι που καλυπτουν μεγαλυτερες ανωμαλιες.Αν ομως εχεις μια μεγαλη τρυπα θα την γεμισεις με διαφορα υλικα τουβλα,λασπη,σοβα και αφου κλεισει η τρυπα θα ομαλοποιηθει η επιφανεια με στοκο 1
tollisth Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 3 λεπτά πριν, barsik είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Γιατι στοκος και οχι σοβας? Αυτο με μπερδευει και θελω να καταλαβω την διαφορα τους. Ναι γίνεται μιλάμε για μερεμέτι Αν ο τοίχος είναι σπατουλαριστος θα παρειςκατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/26781962/Isomat-Stuccocret-Stokos-Genikis-CHrisis-Akrylikos-Ritinouchos-Leykos-4kg.html#reviews Δουλεύετε πολύ ευκολά για να γίνει σωστη η επιφάνια Αν δεν είναι πάνε παρε λίγο στοκο σε σκόνη και είσαι μια χαρα
barsik Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 2 λεπτά πριν, georgiouu είπε εξαρταται απο το μεγεθος του προβληματος.ο στοκος καλυπτει μικρες ανωμαλιες,υπαρχουν και στοκοι που καλυπτουν μεγαλυτερες ανωμαλιες.Αν ομως εχεις μια μεγαλη τρυπα θα την γεμισεις με διαφορα υλικα τουβλα,λασπη,σοβα και αφου κλεισει η τρυπα θα ομαλοποιηθει η επιφανεια με στοκο 2 λεπτά πριν, tollisth είπε Ναι γίνεται μιλάμε για μερεμέτι Αν ο τοίχος είναι σπατουλαριστος θα παρειςκατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/26781962/Isomat-Stuccocret-Stokos-Genikis-CHrisis-Akrylikos-Ritinouchos-Leykos-4kg.html#reviews Δουλεύετε πολύ ευκολά για να γίνει σωστη η επιφάνια Αν δεν είναι πάνε παρε λίγο στοκο σε σκόνη και είσαι μια χαρα Αυτες ειναι οι τρυπες που θελω να γεμισω. Αρα απ'οτι καταλαβα σοβας ειναι για μεγαλυτερες τρυπες, δηλαδη πριν τον στοκο. Μετα στοκος απο πανω και μετα ασταρωμα και βαψιμο?
Morosana Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Αν είναι καμία μεγάλη τρύπα που σου άφησαν από κλιματιστικό αφού τη γεμίσεις με τούβλο πέτρες ή φελιζόλ χρησιμοποίησε Durostick d-66. Στην περιγραφή αναφέρεται σαν επισκευαστικός στόκος αλλά όταν στεγνώσει γίνεται μασιφ και μπορείς να τρυπήσεις και να στερεώσεις ξανά χωρίς να παίρνει χαμπάρι. Την επόμενη μπορείς να το τρίψεις και αν είσαι τόσο ψυχαναγκαστικος να στοκαρεις για να το κάνεις εντελώς φλατ αν και με σκέτο τρίψιμο βάφεις κατευθείαν
logokrimenos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 12 minutes ago, barsik said: Αυτες ειναι οι τρυπες που θελω να γεμισω. Αρα απ'οτι καταλαβα σοβας ειναι για μεγαλυτερες τρυπες, δηλαδη πριν τον στοκο. Μετα στοκος απο πανω και μετα ασταρωμα και βαψιμο? Κολώνα του σπιτιού έχει χαλάσει έτσι? Εγώ επειδή την βλέπω βαθιά θα έβαζα τσιμεντάκι πρώτα να παει μεσα, μετά μολις στεγνώσει λίγο έτοιμο σοβά τρίψιμο με γυαλόχαρτο και αν χρειαζόταν στόκο για το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα
barsik Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Μόλις τώρα, logokrimenos είπε Κολώνα του σπιτιού έχει χαλάσει έτσι? Εγώ επειδή την βλέπω βαθιά θα έβαζα τσιμεντάκι πρώτα να παει μεσα, μετά μολις στεγνώσει λίγο έτοιμο σοβά τρίψιμο με γυαλόχαρτο και αν χρειαζόταν στόκο για το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα Ναι οταν εβγαλαν τα παλαια σοβατεπι εγινε αυτο. Αρα τσιμεντο? Και μεσα πρεπει να βαλω και κομματια τουβλα? Η μονο τσιμεντο?
logokrimenos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου βγαλε μια κοντινή να δούμε ποσ βαθιά είναι, αλλά δε νομίζω να χρειαστεί.
georgiouu Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 25 λεπτά πριν, barsik είπε Ναι οταν εβγαλαν τα παλαια σοβατεπι εγινε αυτο. Αρα τσιμεντο? Και μεσα πρεπει να βαλω και κομματια τουβλα? Η μονο τσιμεντο? εγω θα το γεμιζα με κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/26540389/Durostick-Sovas-Episkeyastiko-Polymeriko-Inoplismeno-Tsimentokoniama-25kg-KOFI25-25kg.html και μετα στοκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα