chios Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Άλλη μία λύση που χρησιμοποιώ εγώ σε τέτοια μερεμερια είναι αφρός πολυουρεθάνης, όταν πήξει τον κόβεις και βάζεις στόκο. 1
dnote Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 13/4/2025 στις 11:59 ΠΜ, zio10 είπε Τα πάνελ πολυουρεθάνης προσφέρουν καθόλου θερμομόνωση σε σχέση με μια χοντρή ζελατίνα πχ; Θέλω να κλείσω ένα μικρό χώρο στο μπαλκόνι για ρούχα βιβλία κτλ αλλά να μη τα φάει το κρύο και η υγρασία. αυτη ειναι η δουλεια τους θερμομονωση ηχομονοση 5 ώρες πριν, barsik είπε Θελω να βαψω τον τοιχο και εχει μια αρκετα μεγαλη και βαθια τρυπα, και δεν ξερω τι να χρησιμοποιήσω. Ποια η διαφορα τους? ετοιμο σοβα με κομματια απο πετραδακια ή τουβλα για αρχη και μετα στοκο. ο στοκος αν ειναι πιο παχης απο 0,5 cm θα σου κανει κρακελαρισματα. ή αφροστοκος απευθειας. αυτος εχει ογκο. Επεξ/σία 14 Απριλίου από dnote 2
Doubt Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 5 ώρες πριν, barsik είπε Αυτες ειναι οι τρυπες που θελω να γεμισω. Αρα απ'οτι καταλαβα σοβας ειναι για μεγαλυτερες τρυπες, δηλαδη πριν τον στοκο. Μετα στοκος απο πανω και μετα ασταρωμα και βαψιμο? Sorry αλλά η λογική λέει, βγάζεις σοβατεπί επισκευάζεις τον τοίχο, βάζεις σοβατεπί. Ποιος στην έκανε τη δουλειά; 4 ώρες πριν, barsik είπε Ναι οταν εβγαλαν τα παλαια σοβατεπι εγινε αυτο. 2
1988panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μιας και δεν κατέχω πολλά από μπετά, στο δοκάρι που έχω κυκλομενο μπορώ να τρυπισω για να κρεμασω κάτι; Θέλω να βάλω ένα στορι στο παράθυρο και δεν ξέρω που να το στερέωσω Επεξ/σία 15 Απριλίου από 1988panos2171
1988panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Και πως θα φτάσει μέχρι πίσω στον τοίχο; Πάνω ακριβώς από το παράθυρο είναι το κουτί του πατζουριου
Doubt Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 8 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Και πως θα φτάσει μέχρι πίσω στον τοίχο; Πάνω ακριβώς από το παράθυρο είναι το κουτί του πατζουριου Εννοεί μια τρύπα σε κάθε πλευρά του κουτιού για το ρολό. (όχι όμως στο ύψος που είναι το ηλεκτρολογικό κουτί, καλού κακού) Ήδη υπάρχει μια τρύπα βασικά, η δεξιότερη από τις τρεις.
1988panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Βάζω μια φωτό μόνο με το παράθυρο για να είναι πιο ξεκάθαρο. Ο τοίχος με τις τρύπες αριστερά δεν έχει καμία σχέση
Grfoxz Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 12 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Βάζω μια φωτό μόνο με το παράθυρο για να είναι πιο ξεκάθαρο. Ο τοίχος με τις τρύπες αριστερά δεν έχει καμία σχέση Αυτό που σου λένε είναι να τρυπήσεις κάπου κάτω από το δοκάρι, εκεί που τελειώνει η ταινία σχετικά. Και το στορι να είναι λίγο μεγαλύτερο από το πλάτος του παραθύρου
1988panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Το στορι όμως δε μπορείς να πάει πρόσωπο στον τοίχο, πως θα το βιδωσω;
mechpanos Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Τρύπα άνετα. Προφανώς κρεμιέται από πάνω και όχι από το πλάι, ε;...
vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 12:50 ΜΜ, stel106 είπε Καλημέρα σας εχει βαψει κανεις καποιο επιπλο με ριπολινη κλπ? Η θα γινει χειροτερο πιστευετε? Έχω βάψει τα ντουλάπια της κουζίνας. Είναι ξύλινα, ήταν τα κλασικά καφέ ντουλάπια με λούστρο. Τα έβαψα λευκά, άλλαξα πάγκο και χερούλια και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, φαίνονται σαν καινούρια. Έτριψα (ελαφρώς) όλες τις επιφάνειες με γυαλόχαρτο. Μετά πέρασα ένα χέρι αστάρι: Vechro Smaltolux Master Primer Eco Οικολογικό Ακρυλικό Αστάρι Πολλαπλών Χρήσεων Λευκό Κατάλληλο για Πλαστικό - PVC / Αλουμίνιο / Ξύλο 0.75lt | Skroutz.gr Αφού στεγνώσει τρίβεις πάλι ελαφρά. Στη συνέχεια έβαψα με αυτό: Vechro Ακρυλικό Ριπολίνη Οικολογική Νερού Smaltolux Hydro Eco 0.75lt Λευκό Σατινέ | Skroutz.gr Πήρα και πιστόλι βαφής (κάποιο της Einhell - δεν θυμάμαι ποιο), επειδή οι πόρτες ήταν με σχέδιο και το πινέλο άφηνε γραμμές. Τις επίπεδες επιφάνειες τις έκανα με ρολό, γενικά το χρώμα που χρησιμοποίησα απλώνει πολύ καλά. Για πλήρη κάλυψη πέρασα 3 χέρια, τα 2 που αναφέρουν οι οδηγίες δεν επαρκούσαν στη δική μου περίπτωση. Γενικά πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. PS: Πρέπει να αλλάξω και τα πλακάκια 😁 10
sphinxgr Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Έχω την ακόλουθη βρύση. Έχει ξεκινήσει κ ανεβαίνει με τεράστια δυσκολία ο διακόπτης που εναλλάσσει βρύση με ντους. Τι μπορώ να κάνω? Πως βγαίνει? Υπάρχουν ανταλλακτικά του μηχανισμού? βάζω κ μια φωτό απο την κάτω μεριά.
papoys1 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Έχω την ακόλουθη βρύση. Έχει ξεκινήσει κ ανεβαίνει με τεράστια δυσκολία ο διακόπτης που εναλλάσσει βρύση με ντους. Τι μπορώ να κάνω? Πως βγαίνει? Υπάρχουν ανταλλακτικά του μηχανισμού? βάζω κ μια φωτό απο την κάτω μεριά. Εδω σε έχω. Ειχα παρόμοιο πρόβλημα μου εξήγησε υδραυλικός το έλυσα και ανέβασα βιντεάκι μήπως βοηθήσω και καποιον άλλο. Μάλλον βοήθησε αρκετούς. Δες και μάλλον έχεις το ίδιο πρόβλημα.😜 https://www.youtube.com/watch?v=-xEdNEGTsbU&t=50s 3 2
stel106 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 10 ώρες πριν, vdanasto είπε Έχω βάψει τα ντουλάπια της κουζίνας. Είναι ξύλινα, ήταν τα κλασικά καφέ ντουλάπια με λούστρο. Τα έβαψα λευκά, άλλαξα πάγκο και χερούλια και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, φαίνονται σαν καινούρια. Έτριψα (ελαφρώς) όλες τις επιφάνειες με γυαλόχαρτο. Μετά πέρασα ένα χέρι αστάρι: Vechro Smaltolux Master Primer Eco Οικολογικό Ακρυλικό Αστάρι Πολλαπλών Χρήσεων Λευκό Κατάλληλο για Πλαστικό - PVC / Αλουμίνιο / Ξύλο 0.75lt | Skroutz.gr Αφού στεγνώσει τρίβεις πάλι ελαφρά. Στη συνέχεια έβαψα με αυτό: Vechro Ακρυλικό Ριπολίνη Οικολογική Νερού Smaltolux Hydro Eco 0.75lt Λευκό Σατινέ | Skroutz.gr Πήρα και πιστόλι βαφής (κάποιο της Einhell - δεν θυμάμαι ποιο), επειδή οι πόρτες ήταν με σχέδιο και το πινέλο άφηνε γραμμές. Τις επίπεδες επιφάνειες τις έκανα με ρολό, γενικά το χρώμα που χρησιμοποίησα απλώνει πολύ καλά. Για πλήρη κάλυψη πέρασα 3 χέρια, τα 2 που αναφέρουν οι οδηγίες δεν επαρκούσαν στη δική μου περίπτωση. Γενικά πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. PS: Πρέπει να αλλάξω και τα πλακάκια 😁 εκανες πολυ ωραια δουλεια πραγματικα ευχαριστω και για ολη την βοηθειαα !!θα το παλεψω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα