zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι έχει πάθει το τσοκ? Δεν σφίγγει ούτε ξεσφίγγει.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Δοκίμασε να το φυσήξεις με δυνατό αέρα να φύγει η σκόνη και μετά ρίξε wd-40 ή παρόμοιο και ζόρισέ το να γυρίσει. Επίσης έχω την εντύπωση ότι από την μέσα μεριά έχει μια ασφάλεια εγκοπής που αν την βγάλεις λύνει το τσοκ και θα καθαρίσει πιο καλά
Doubt Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Αν έχω καταλάβει σωστά δεν είναι τσοκ ακριβώς αλλά αντάπτορας που το κάνει από κατσαβίδι δράπανο.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Δοκίμασε να το φυσήξεις με δυνατό αέρα να φύγει η σκόνη και μετά ρίξε wd-40 ή παρόμοιο και ζόρισέ το να γυρίσει. Επίσης έχω την εντύπωση ότι από την μέσα μεριά έχει μια ασφάλεια εγκοπής που αν την βγάλεις λύνει το τσοκ και θα καθαρίσει πιο καλά Γυρίζει αλλά δεν κάνει κάτι, γυρίζει σχεδόν στον αέρα. Δεν είναι ότι έχει κολλήσει δηλαδή, απλά δεν λειτουγεί σωστά. 52 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν έχω καταλάβει σωστά δεν είναι τσοκ ακριβώς αλλά αντάπτορας που το κάνει από κατσαβίδι δράπανο. Ναι αυτό είναι.
Doubt Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Ναι αυτό είναι. Έψαξες καθόλου στο ίντερνετ αν είχαν κι άλλοι πρόβλημα; Βάλε τον κωδικό του μοντέλου στην αναζήτηση μήπως σου εμφανίσει κάτι. Αν έχεις την απόδειξη και το κουτί, πήγαινε το πίσω στο κατάστημα.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Έψαξες καθόλου στο ίντερνετ αν είχαν κι άλλοι πρόβλημα; Βάλε τον κωδικό του μοντέλου στην αναζήτηση μήπως σου εμφανίσει κάτι. Αν έχεις την απόδειξη και το κουτί, πήγαινε το πίσω στο κατάστημα. Ευχαριστώ, το κατάστημα έχει να κάνει τους πρώτους τρεις μήνες μόνο. Μετά απευθείας στην εξυηπηρέτηση πελατών που μου είπαν ότι δεν το καλύπτουν γιατί είναι εξάρτημα και όχι το ίδιο το εργαλείο και να κοιτάξω μήπως μπορώ να βρω κάπου να αγοράσω, αυτοί δεν έχουν. (Η αλήθεια είναι ότι με τόσα καλά που έχω διαβάσει για το after sales των lidl περιμένα κάτι καλύτερο ) edit, βλέπω ότι έχει το ali ίδια πολύ φτηνά οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι... Επεξ/σία 12 Ιουνίου από zio10
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Καλησπέρα. Έσπασε κατά λάθος ένα πήλινο αγγείο συναισθηματικής αξίας για εμένα. Τί είδους κόλλα μπορώ να χρησιμοποιήσω προκειμένου να κολλήσω το κομμάτι που έφυγε ;
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Υπάρχουν και κόλλες για κεραμικά αλλά και με γενικής χρήσης (στιγμής, βενζινόκολλα, εποξική κτλ) θα κολλήσει.
Grfoxz Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 3 ώρες πριν, zio10 είπε Ευχαριστώ, το κατάστημα έχει να κάνει τους πρώτους τρεις μήνες μόνο. Μετά απευθείας στην εξυηπηρέτηση πελατών που μου είπαν ότι δεν το καλύπτουν γιατί είναι εξάρτημα και όχι το ίδιο το εργαλείο και να κοιτάξω μήπως μπορώ να βρω κάπου να αγοράσω, αυτοί δεν έχουν. (Η αλήθεια είναι ότι με τόσα καλά που έχω διαβάσει για το after sales των lidl περιμένα κάτι καλύτερο ) edit, βλέπω ότι έχει το ali ίδια πολύ φτηνά οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι... Κοίτα να δεις.. θα βόλευε αν "χαλούσε" από "μόνο του" και το εργαλείο. Τότε θα σου έκαναν αντικατάσταση όλο το εργαλείο συν εξαρτήματα επειδή πάνε πακέτο. ;););)
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Κοίτα να δεις.. θα βόλευε αν "χαλούσε" από "μόνο του" και το εργαλείο. Τότε θα σου έκαναν αντικατάσταση όλο το εργαλείο συν εξαρτήματα επειδή πάνε πακέτο. ;););) Λογικά ναι, αλλά τους είπα κιόλας ότι δουλεύει και δεν θέλω να το κάνω. Θα παραγγείλω 1-2 από ali δεν πειράζει
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Doubt είπε Αν έχω καταλάβει σωστά δεν είναι τσοκ ακριβώς αλλά αντάπτορας που το κάνει από κατσαβίδι δράπανο. Ένα τσοκ είναι απλά μπαινοβγαίνει κιόλας. Έχω το ίδιο σε μπαταρίας 6 ώρες πριν, zio10 είπε Γυρίζει αλλά δεν κάνει κάτι, γυρίζει σχεδόν στον αέρα. Δεν είναι ότι έχει κολλήσει δηλαδή, απλά δεν λειτουγεί σωστά. Είσαι σίγουρος ότι το χρησιμοποιείς σωστά? Αν το πιάνεις από τον κόκκινο φαρδύ δακτύλιο είναι λογικό να μην κάνει τπτ γιατί αυτός είναι μόνο για να ασφαλίζει/ξεασφαλίζει το τσοκ από το σώμα του εργαλείου, όχι τα τρυπάνια από το τσοκ. Πρέπει να έχεις τοποθετημένο το τσοκ στο εργαλείο για να αλλάξεις μύτη
basilisgate13 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλησπερα ερωτηση για οσους γνωριζουν. Περασαν τα παιδια μετα απο λαθος συνενοηση απο δικης μου πλευρας στον τοιχο χαλαζιακο ασταρι για την μονωση αλλα σκεφτομουν τον συγκεκριμενο τοιχο να μην τον κανω μονωση για να μην χασω το σχεδιο που ειχε καθως ηταν σκαλιστος. Υπαρχει περιπτωση να σωθει τωρα η παει για μονωση και κρυψιμο; παραθετω φωτογραφιες!
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Αν το βάψεις δεν θα καλυφθεί το αστάρι; Θα είναι λίγο δύσκολο βέβαια (μάλλον θα θέλει πινέλο ή πιστόλι).
basilisgate13 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 8 ώρες πριν, zio10 είπε Αν το βάψεις δεν θα καλυφθεί το αστάρι; Θα είναι λίγο δύσκολο βέβαια (μάλλον θα θέλει πινέλο ή πιστόλι). Θα καλυφθεί αλλά σε ορισμένα σημεία έχει αλλοιωθεί αρκετά το σχέδιο. Με το βάψιμο απλά θα το καλύψω δεν ξέρω όμως πως θα φαίνεται. Και εγώ αυτό σκέφτηκα σαν πρώτη λύση
kokos23 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Θα καλυφθεί αλλά σε ορισμένα σημεία έχει αλλοιωθεί αρκετά το σχέδιο. Με το βάψιμο απλά θα το καλύψω δεν ξέρω όμως πως θα φαίνεται. Και εγώ αυτό σκέφτηκα σαν πρώτη λύση συγνώμη αλλά αυτό το ανάγλυφο το μόνο που κάνει είναι η σκόνη να κάθεται εύκολα επάνω και να μην καθαρίζει εύκολα Επεξ/σία 20 Ιουνίου από kokos23 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα