Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πλακάκια στο μπάνιο ενός διαμερίσματος έχουν φουσκώσει όπως στις φωτο. Σηκώνουν επιδιόρθωση ή επανατοποθέτηση;

Screenshot_2025-07-01-23-48-59-523_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2025-07-01-23-48-39-225_com.google.android.apps.photos.jpg

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gcf είπε

Τα πλακάκια στο μπάνιο ενός διαμερίσματος έχουν φουσκώσει όπως στις φωτο. Σηκώνουν επιδιόρθωση ή επανατοποθέτηση;

ναι. Ξηλωμα. Τα πας σε ενα μαρμαραδικο και στα καθαριζουν απο τις παλιες κολλες.
Καθαριζεις οτι κολλα μπορεις απο κατω

revinex καργα

και κολλας με πολυ καλη κολλα πλακιδιων.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gcf είπε

Screenshot_2025-07-01-23-48-59-523_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2025-07-01-23-48-39-225_com.google.android.apps.photos.jpg

Πας για καινούργια, δεν βγαίνουν αυτά ακέραια χωρίς ζημιές.

• Like 1
Δημοσ.

Βγαίνουν άμα ξέρει ο μάστορας. Και εξαρτάται και πώς ξεκολλάνε και αν έχει κουφωσιές από πίσω.

Εμένα μου κεκολλησε ένα κομμάτι μάρμαρο και πήρα ένα σωληνάριο sikaflex το τούπωσα από πίσω και εφάρμοσε τέλεια χωρίς να καθίσω να αφαιρέσω κόλλες.

Δημοσ.

Ένας μάστορας που έδειξα τις φωτο μου είπε ότι δεν βγαίνουν χωρίς να σπάσουν, άλλος προτείνει ως προσωρινή λύση να κλείσουν τα κενά γεμίζοντας όσο μέσα πάει με ειδικό υλικό (σιλικόνη; κόλλα;).

• Like 1
Δημοσ.

Να το δω και να μην το πιστέψω.

2 ώρες πριν, mechpanos είπε

Βγαίνουν άμα ξέρει ο μάστορας.

41 λεπτά πριν, hp8 είπε

Άλλο να το κάνεις χάριν του YouTube κι άλλο να παίζει μεροκάματο.

1 ώρα πριν, gcf είπε

Ένας μάστορας που έδειξα τις φωτο μου είπε ότι δεν βγαίνουν χωρίς να σπάσουν, άλλος προτείνει ως προσωρινή λύση να κλείσουν τα κενά γεμίζοντας όσο μέσα πάει με ειδικό υλικό (σιλικόνη; κόλλα;).

Μην δώσετε λεφτά για προσωρινή λύση, χαμένα θα πάνε.

Το πάτωμα είναι εντάξει;

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό με το φλόγιστρο ήθελα να βάλω. Συμφωνώ βέβαια ότι όταν παίζει μεροκάματο δεν ξέρω αν ασχολείται κανένας μάστορας να κάνει τέτοια δουλειά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Κι εγώ αυτό με το φλόγιστρο ήθελα να βάλω

Μαϊμού μου φαίνεται εμένα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gcf είπε

Ένας μάστορας που έδειξα τις φωτο μου είπε ότι δεν βγαίνουν χωρίς να σπάσουν

διωξτον και φερε αλλον. Τι δεν βγαινουν? αυτα εχουν ηδη βγει! 50 πλακακια μου σηκωθηκαν σε υπογειο στην Αθηνα. Ουτε ενα δεν εσπασε ο μαστορας. Ολα ξανακολληθηκαν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Άλλο να το κάνεις χάριν του YouTube κι άλλο να παίζει μεροκάματο.

Μάλλον ξέχασες το  λεφτά υπάρχουν + τα γιδοπρόβατα :) Πέραν του χαβαλέ. Τα παλμικά πολυεργαλεια ξεκινάνε από 30 ευρώ Οπότε θα μπορούσε και μόνος του να προσπαθήσει Ανεξάρτητα με αυτό η παράθεση μου αφορούσε - έδειξε εναλλακτική στη απάντηση των μαστόρων που έχουν μια περπατημένη που τους βολεύει και αυτήν προτείνουν 

Δημοσ.

Θα έκανα με εργαλείο καλό καθάρισμα αρμών θα τους γέμιζα πολύ καλά , στοκάρισμα και όσο αντέξουν. Αν ξαναγίνει αυτό πας για καινούργια.Που να βγάλεις και να καθαρίσεις τόσα πλακάκια;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, hp8 είπε

Τα παλμικά πολυεργαλεια ξεκινάνε από 30 ευρώ Οπότε θα μπορούσε και μόνος του να προσπαθήσει

Επειδή δεν ξέρουμε ποιος μας διαβάζει, αυτά τα εργαλεία είναι και από τα πιο επικίνδυνα να σου κόψουν κανένα δάχτυλο. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Doubt είπε

Επειδή δεν ξέρουμε ποιος μας διαβάζει, αυτά τα εργαλεία είναι και από τα πιο επικίνδυνα να σου κόψουν κανένα δάχτυλο. 

Έχω ένα BULLE στα 300 watt με γωνία Ταλάντωσης 3,2°(που σημαίνει 1 cm μετακίνηση δεξιά αριστερά) και αυτόματο κλείδωμα λάμας Αν δεν βάλεις το δάχτυλο στη λάμα δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει κάτι Με το ίδιο σκεπτικό το τρυπάνι θα μπορούσε λόγο της περιστροφής να είναι το ίδιο ίσως και περισσότερο επικίνδυνο μιας και το  χρησιμοποιούμε τακτικά, η μια σεγα ξύλου Και μάλιστα με τα μεγάλα δόντια  (Άποψη μου πάντα) Με δεδομένο ότι όλοι μας  εδώ  είμαστε ενήλικες και νοήμονες εκτιμώ, οφείλουμε να είμαστε σε θέση να κρίνουμε από μόνοι μας αν θα προβούμε σε μια ενέργεια η όχι ανάλογα με τις γνώσεις και την ικανότητα μας Είναι αυτονόητο ότι οι προτάσεις επιδιόρθωσης κάποιου προβλήματος από  όλους μας δεν σημαίνει και επιβολή πραγματοποίησης  από τον ενδιαφερομενο Οφείλει να έχει την δίκη του κρίση (κάπως έτσι βγήκε το ρητό Αν σου πω να πέσεις στο γκρεμό θα πέσεις ? )  Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα συμβόλαιο με κανέναν που να εφαρμόζει μια πρόταση που θα γράψω. Οι περισσότεροι βάφουμε τα σπίτια μόνοι μας Αν δεν έχεις μια σταθερή σκάλα και και δεν προσέξεις άνετα πέφτεις και σπας το κεφάλι σου 

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση λίγο χαζή για κάποιους. Μένω σε παλιό σπίτι 2 ορόφων κατασκευής του 65-70. Οι τοίχοι είναι πέτρινοι. Θέλω να βάλω ανεμιστήρα οροφής αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τρυπήσω και να βάλω ούπα κανονικά όπως σε σπίτι σύγχρονο. Η ερώτησή μου ουσιαστικά είναι αν γνωρίζει κανένας αν τα σπίτια τέτοιας χρονολογίας έχουν πλάκα μπετό απο πάνω ή χρησιμοποιήουσαν κάτι άλλο και δεν γίνεται να στηριχτεί με ούπα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...