Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostakiss είπε

σε μαρμαρο δαπεδου που εχουν θεμα οι αρμοι που σπανε , τι λυση υπαρχει σε τετοιες περιπτωσεις?

Από κάτω τι έχει;

Ποιος τα είχε τοποθετήσει;

Δημοσ.
28 minutes ago, Doubt said:

Από κάτω τι έχει;

Ποιος τα είχε τοποθετήσει;

ετσι ειναι απο τοτε που κατασκευαστηκε η πολυκατοικια. εννοω δεν εγινε καποια προσθηκη εκτοτε.

σε καποια μερη πιθανον να εχει σωληνες νερου-θερμανσης(?) που πλεον δεν χρησιμοποιουνται.

κατα την ανακαινιση εκανα γυαλισμα, αλλα προφανως το θεμα εμφανιστηκε μετα , πιο πριν δεν ειχα παρατηρησει σε τι κατασταση ηταν

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kostakiss είπε

σε μαρμαρο δαπεδου που εχουν θεμα οι αρμοι που σπανε , τι λυση υπαρχει σε τετοιες περιπτωσεις?

Βγάζεις τους παλιούς αρμούς, καθαρίζεις πολύ καλά, βαζεις ένα καλό σφραγιστικό (κατά προτίμηση υβριδικό πολυμερές) μεγάλη ελαστικότητα.

Δημοσ.
4 minutes ago, st@kas said:

Βγάζεις τους παλιούς αρμούς, καθαρίζεις πολύ καλά, βαζεις ένα καλό σφραγιστικό (κατά προτίμηση υβριδικό πολυμερές) μεγάλη ελαστικότητα.

ο τεχνικος η αρμοδιος που μου ειχε γυαλισει τα μαρμαρα μου ειχε πει οτι το θεμα αυτο συμβαινει και γιατι καποια ειναι κουφια , αλλα και γιατι ο αρμος ειναι οριακα χωρις κενο ο ενας απο τον αλλον , οσο ισως σε παχος μια καρτα τραπεζας, οποτε αντιλαμβανομαι η αφαιρεση των προηγουμενων αρμων δεν ειναι τοσο ευκολο η και καθολου εφικτο(?)

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kostakiss είπε

ετσι ειναι απο τοτε που κατασκευαστηκε η πολυκατοικια. εννοω δεν εγινε καποια προσθηκη εκτοτε.

σε καποια μερη πιθανον να εχει σωληνες νερου-θερμανσης(?) που πλεον δεν χρησιμοποιουνται.

κατα την ανακαινιση εκανα γυαλισμα, αλλα προφανως το θεμα εμφανιστηκε μετα , πιο πριν δεν ειχα παρατηρησει σε τι κατασταση ηταν

Αν είναι πχ δεκαετία 80 κατασκευή, κάποιοι μάγκες τότε έκαναν το "γέμισμα" με άμμο και με την προσθήκη κόλλας (δεν ξέρω τι είδους κόλλα είναι, ίσως για ταπετσαρίες) τοποθετούσαν και τα μάρμαρα.

Το γυάλισμα χωρίς να ξέρεις τι γίνεται από κάτω δεν είναι σωστή κίνηση.

Δημοσ.
1 minute ago, Doubt said:

Αν είναι πχ δεκαετία 80 κατασκευή, κάποιοι μάγκες τότε έκαναν το "γέμισμα" με άμμο και με την προσθήκη κόλλας (δεν ξέρω τι είδους κόλλα είναι, ίσως για ταπετσαρίες) τοποθετούσαν και τα μάρμαρα.

Το γυάλισμα χωρίς να ξέρεις τι γίνεται από κάτω δεν είναι σωστή κίνηση.

Η κατασκευή είναι το 92'. 

Το γυαλισμα έχει γίνει.

Πρόκειται για κάτι διαχείρισιμο, απλά εφόσον μπορώ να το λύσω κάπως είπα να ρωτήσω πρώτα εδω. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostakiss είπε

ο τεχνικος η αρμοδιος που μου ειχε γυαλισει τα μαρμαρα μου ειχε πει οτι το θεμα αυτο συμβαινει και γιατι καποια ειναι κουφια , αλλα και γιατι ο αρμος ειναι οριακα χωρις κενο ο ενας απο τον αλλον , οσο ισως σε παχος μια καρτα τραπεζας, οποτε αντιλαμβανομαι η αφαιρεση των προηγουμενων αρμων δεν ειναι τοσο ευκολο η και καθολου εφικτο(?)

Αν είναι τόσο μικρό το κενό, είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να βγάλεις τους αρμούς 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostakiss είπε

Το γυαλισμα έχει γίνει.

Το ξέρω πως έγινε..

Βάλατε μια βαριά μηχανή να τρίψει ένα πάτωμα που δεν έχει τοποθετηθεί (προφανώς) σωστά.

(γι'αυτό έχετε και κούφια σημεία)

Η διαδικασία του τριψίματος επέτεινε το πρόβλημα. 

Εν ολίγοις, λύση δεν υπάρχει. Μόνο ξήλωμα.

Μιλάμε για εσωτερικό χώρο προφανώς, τα μπαλκόνια σας είναι ΟΚ?

Δημοσ.
Just now, Doubt said:

Το ξέρω πως έγινε..

Βάλατε μια βαριά μηχανή να τρίψει ένα πάτωμα που δεν έχει τοποθετηθεί (προφανώς) σωστά.

(γι'αυτό έχετε και κούφια σημεία)

Η διαδικασία του τριψίματος επέτεινε το πρόβλημα. 

Εν ολίγοις, λύση δεν υπάρχει. Μόνο ξήλωμα.

Μιλάμε για εσωτερικό χώρο προφανώς, τα μπαλκόνια σας είναι ΟΚ?

Σωστά, μιλάμε για εσωτερικο χώρο. 

Τα μπαλκόνια έξω είναι σα να τοποθετήθηκαν τωρα τα μάρμαρα , δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ακόμα και μετά από τρυψιμο.ωστοσο να αναφέρω ότι είναι άλλος τύπος μαρμαρων αυτός στο μπαλκόνι.

Λύση έστω προσωρινή σαν αρμο η κάτι που μπορώ να το κάνω κ μόνος? Αναφέρομαι για σημεία που έχουν ένα σχετικό βάθος σε όλο το σπίτι να είναι 2..στα άλλα έχει απλά σαν ξεφλουδισμα σε κάποιους αρμους

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakiss είπε

Λύση έστω προσωρινή σαν αρμο η κάτι που μπορώ να το κάνω κ μόνος? Αναφέρομαι για σημεία που έχουν ένα σχετικό βάθος σε όλο το σπίτι να είναι 2..στα άλλα έχει απλά σαν ξεφλουδισμα σε κάποιους αρμους

Τι χρώμα είναι ο αρμός;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...