Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Infamous13 είπε

Καλησπέρα, κάποια ιδέα για επιδιόρθωση; Ουσιαστικά θέλω να γεμίσω το μικρο κενό μεταξύ τοίχου (γυψοσανίδα) και κάσας.

Σκέφτηκα γέμισμα με αφρό πολυουρεθάνης, κόψιμο με πριονάκι ότι προεξέχει από αφρό, στοκάρισμα πάνω από τον αφρό και βάψιμο.

Αλλά θέλω και τα δικά σας φώτα.

Messenger_creation_16A5CFC8-B604-4E9C-A48B-B7CD7BFBDECC.jpeg

Ο αφρός θα σου λερώσει την κάσα, τον μεντεσέ, το πάτωμα και δεν συμμαζεύεται. Κομμάτια φελιζόλ από κάποια συσκευασία, μικρά ώστε να σφηνώσουν στο κενό και μετά με πιστόλι ακρυλικό στόκο και "δάχτυλο".

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά την εφαρμογή μαστιχης, περνάω στόκο από πάνω ή απλά το βάφω;

Πώς να είναι αυτό το υλικό, σαν την σιλικόνη; Μπορεί να βαφτεί μετά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Infamous13 είπε

Μετά την εφαρμογή μαστιχης, περνάω στόκο από πάνω ή απλά το βάφω;

Πώς να είναι αυτό το υλικό, σαν την σιλικόνη; Μπορεί να βαφτεί μετά;

Βάφεται η μαστίχη κανονικά.

Έχει πιο κρεμώδη υφή από αυτή της σιλικόνης.

Βάλε φελιζόλ να πάρει τα μεγάλα κενά και βάλε από μαστίχη όπως σου είπαν, πέρνα από πάνω δάκτυλο ή βρεγμένο σφουγγάρι - πανί και τελείωσες.

Δημοσ.

Μή βάλεις στόκο γιατί ξεραίνεται και από τη συστολή διαστολή και τους τρανταγμούς της κάσας θα σκάσει.

Δημοσ.

Αν βάλω splitter στην κεραία της τηλεόρασης για να συνδέσω και μια συσκευή ακόμα θα έχω απώλειες και πιο αδύναμο σήμα; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν βάλω splitter στην κεραία της τηλεόρασης για να συνδέσω και μια συσκευή ακόμα θα έχω απώλειες και πιο αδύναμο σήμα; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. 

Δεν έχει σημαντικό κόστος να κάνεις δοκιμή... βάλε απλά βύσματα τύπου f και κάνε δοκιμή. Αν έχεις θέματα μετά πάς για ενισχυτή.

Εφόσον το σήμα σου δεν έχει σημαντικό πρόβλημα το πιθανότερο είναι οτι θα παίξει απροβλημάτιστα.

Παλαιότερα ήταν πιο εύκολο να βγάλεις θέματα με το αναλογικό, τώρα με το ψηφιακό είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...