Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lefteraz είπε

Καλησπέρα! 
Εχω ένα θέμα με το ψυγείο το οποίο εδώ κι μια εβδομάδα ανά διαστήματα κάνει έναν δυνατό θόρυβο τύπου βουητό όχι συνεχόμενο. Κρατάει λίγα δευτερόλεπτα και σταματάει για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά από κάποια ώρα σταματάει τελείως και μετά πάλι από την αρχή. Επειδή όλες μου οι εμπειριες με τεχνικούς που έχω φωνάξει από δουλευταρά και γκουγκλ ήταν τραγικές (9 στις δέκα με έκλεψαν αποδεδειγμένα) είπα να αναζητήσω κάποιον τεχνικό από εδώ (περιοχή Θεσσαλονίκη).
Το ψυγείο είναι ένα candy με τον καταψύκτη κάτω περίπου δεκαετίας. 

Μια ερώτηση αν ειναι nofrost. όταν ανοίγεις την πόρτα ο ήχος σταματάει ή συνεχίζει. Αν σταματάει το πιο πιθανό  είναι από ανεμιστήρα που βρίσκεται στην κατάψυξη για να μην πιάνει πάγο.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να περάσω το καλώδιο έξω στο μπαλκόνι για να συνδεθεί με την πρίζα της τέντας. Προτείνετε να βάλω κανάλι πάνω από την πόρτα και να ανοίξω μια μικρή τρύπα στο ξύλο ψηλά στη 2η φωτογραφία για να πάει προς τα έξω; Η πρίζα της τέντας είναι πίσω από το δεξί πατζούρι.

Πρίζα_1.jpg

Πρίζα_2.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα έχετε να προτείνετε καλή και όσο γίνεται ποιοτική μπαταρία μπάνιου και νιπτήρα; Όπως επίσης και για οικονομική λεκάνη τουαλέτας.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mechpanos είπε

Θα τον φωνάξω τον μάστορα να μου το βγάλει, θα μου το ρυθμίσει πάλι ΟΚ, αλλά κάθε φορά αυτό θα γίνεται.

ειναι πανευκολο να το βγαλεις. Ριχνεις το ρολο τερμα κατω. Το ξεκρεμας, και γυρνας τον αξονα να βρεις την βιδα που κραταει στην θεση του το μοτερ. Την ξεβιδωνεις, και μετα σπρωχνεις λιγο πιο μεσα το μοτερ και παιρνεις ολο τον αξονα στο χερι. Βαζεις καινουργιο μοτερ με 70-80ευρω, ξανακρεμας τον αξονα, και βιδωνεις την βιδα στην θεση της για να κραταει το μοτερ οσο εξω χρειαζεται για να στεκεται ο αξονας. Παιζεις με τα καλωδια να βρεις το επανω κατω μην ανοιγεις και διακοπτες και ενω το μοτερ ειναι στο τερμα κατω, κρεμας ξανα την ψαθα επανω στον αξονα. 

Πατας κουμπι και δουλευει. Αν χρειαστει ρυθμισμα , με το πλαστικο κατσαβιδακι εχει μια βιδα το μοτερ για να ρυθμισεις το πανω και κατω.

13 λεπτά πριν, someone- είπε

Όπως επίσης και για οικονομική λεκάνη τουαλέτας.

τι εννοεις "οικονομικη" ?
Bianco Ceramica ειναι το φθηνοτερο αξιοπρεπες που μπορεις να παρεις. Εγω θα εδινα 300 παντως τουλαχιστον. Κατι ideal , leroy, praktiker ειναι σκουπιδια! Στην πρωτη χρηση θα τριβεις με το πιγκαλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, infini είπε

Θέλω να περάσω το καλώδιο έξω στο μπαλκόνι για να συνδεθεί με την πρίζα της τέντας. Προτείνετε να βάλω κανάλι πάνω από την πόρτα και να ανοίξω μια μικρή τρύπα στο ξύλο ψηλά στη 2η φωτογραφία για να πάει προς τα έξω; Η πρίζα της τέντας είναι πίσω από το δεξί πατζούρι.

Πρίζα_1.jpg

Πρίζα_2.jpg

Καλύτερα με κανάλι και τα υπόλοιπα όπως αναφέρες,  όμως κοίτα και για εναλλακτικές πχ αυτή η πόρτα που φαίνεται, μήπως έχει τρόπο να πάρεις από μέσα ρεύμα η ακόμα και από κάποιο κουτί διακλάδωσης..

Επεξ/σία από andreas-d
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vstromrider είπε

τι εννοεις "οικονομικη" ?
Bianco Ceramica ειναι το φθηνοτερο αξιοπρεπες που μπορεις να παρεις. Εγω θα εδινα 300 παντως τουλαχιστον. Κατι ideal , leroy, praktiker ειναι σκουπιδια! Στην πρωτη χρηση θα τριβεις με το πιγκαλ.

Και να φανταστείς στο καλό σπίτι για μπάνιο και wc έβαλα ideal standard επειδή είχα την ψευδαίσθηση ότι είναι ποιοτικες χαχα. 

Επεξ/σία από someone-
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, someone- είπε

Και να φανταστείς στο καλό σπίτι για μπάνιο και wc έβαλα ideal standard επειδή είχα την ψευδαίσθηση ότι είναι ποιοτικες χαχα. 

Ideal είναι πολύ καλή, όμως και η Roca έχουν εξαιρετική πορσελάνη..

Τις θεωρώ ισάξιες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Ideal είναι πολύ καλή, όμως και η Roca έχουν εξαιρετική πορσελάνη..

η ideal ΗΤΑΝ πολυ καλη. Σημερα ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Θες λεκανη της προκοπης ? GSI ! κρεμαστη με geberit καζανακι. Δεν ακουγεται τιποτα, δεν κολλαει τιποτα. τραβας καζανακι μονο για να βλεπεις πως το στροβιλιζει και πως τα τραβαει ολα.

Επεξ/σία από Vstromrider
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, someone- είπε

Καλησπέρα έχετε να προτείνετε καλή και όσο γίνεται ποιοτική μπαταρία μπάνιου και νιπτήρα;

Πολύ καλές για την τιμή τους είναι οι fiore, ιταλικές.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Πολύ καλές για την τιμή τους είναι οι fiore, ιταλικές.

Βλέπω τις προτείνουν υδραυλικοί αλλά δε βλέπω να κινούνται στην αγορά

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

η ideal ΗΤΑΝ πολυ καλη. Σημερα ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Ίσως,

όμως η Roca είναι κορυφή σε πορσελάνη,

εγώ εχω κρεμαστή vigour Derby και στα δύο μπάνια,  ωραία πορσελάνη έχουν και αυτές..

3 λεπτά πριν, someone- είπε

Βλέπω τις προτείνουν υδραυλικοί αλλά δε βλέπω να κινούνται στην αγορά

Φθηνή σειρά είναι η fiore τις θυμάμαι το μακρινό 95 τις βάζαμε σε πολυκατοικίες, ιταλικές έβγαζε και βρύσες και εσταγαν μετά απο  ένα μήνα και ήθελαν όλο σφίξιμο και μετά αλλαγή λαστιχάκια περιστροφικες τοίχο μπάνιου και γέφυρα νιπτήρα.. που τις θυμήθηκα..

18 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

η ideal ΗΤΑΝ πολυ καλη. Σημερα ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Θες λεκανη της προκοπης ? GSI ! κρεμαστη με geberit καζανακι. Δεν ακουγεται τιποτα, δεν κολλαει τιποτα. τραβας καζανακι μονο για να βλεπεις πως το στροβιλιζει και πως τα τραβαει ολα.

Geberit  κορυφή..

inbound5095301420766422320.jpg

Δημοσ.
14 hours ago, andreas-d said:

Ίσως,

όμως η Roca είναι κορυφή σε πορσελάνη,

εγώ εχω κρεμαστή vigour Derby και στα δύο μπάνια,  ωραία πορσελάνη έχουν και αυτές..

Φθηνή σειρά είναι η fiore τις θυμάμαι το μακρινό 95 τις βάζαμε σε πολυκατοικίες, ιταλικές έβγαζε και βρύσες και εσταγαν μετά απο  ένα μήνα και ήθελαν όλο σφίξιμο και μετά αλλαγή λαστιχάκια περιστροφικες τοίχο μπάνιου και γέφυρα νιπτήρα.. που τις θυμήθηκα..

Geberit  κορυφή..

inbound5095301420766422320.jpg

Άσχετο, γυψοσανίδα μέσα στο μπάνιο μπαίνει;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, peragialos είπε

Γιατί να μην μπαίνει; Υπάρχει ειδική για μπάνια, και εκεί που είναι η μπανιέρα βάζουμε ή guardex ή τσιμέντοσανίδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, peragialos είπε

Φυσικά όμως η πράσινη και στοκαρισμα με τον αντίστοιχο πράσινο στοκο, όμως σωστό είναι να ντυθεί με ειδικό ύφασμα που είναι αδιαπέραστο στο νερό πριν τα πλακάκια..

Αυτή η δουλειά γίνεται στο εξωτερικό, και την ίδια διαδικασία έχω κάνει και εγώ στα μπάνια μου στην Γερμανία.

https://youtu.be/b4okbGZZVaw?si=VFWCfezz3V_gHQkJ

Επεξ/σία από andreas-d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...