Doubt Δημοσ. Τρίτη στις 04:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:50 μμ 7 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ναι ακριβως αυτο βρηκα και εγω καπου κατα τυχη. Απλως δεν ειναι δικο μου το διαμερισμα οποτε δε θελω να κανω #@ια με το μαρμαρο (π.χ κανα ραγισμα) γιαυτο αναρωτιεμαι τι ειδους μαστορας μπορει να βαλει το ταυ Άσε να το αναλάβει ο ιδιοκτήτης ή εναλλακτικά μπορείς να βάλεις ένα σύρτη σε κάθε φύλλο κάθετα και να ανοίξεις τρύπες στο μάρμαρο για να ασφαλίζει.
hp8 Δημοσ. Τρίτη στις 05:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:06 μμ 18 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε γιαυτο αναρωτιεμαι τι ειδους μαστορας μπορει να βαλει το ταυ Μάστορας σιδεράς - αλουμινας χλωμό να έρθει Την έχουν δει αφ υψηλού Στη γειτονιά κάποιος που να κάνει ψιλομερεμετια ? Εναλλακτικά μια πρόκα με το κεφάλι προς τα κάτω και με κόλλα προσπάθησε να το τραβήξεις Η στείλε στους δουλευταραδες Αλλα θα πληρώσεις αδρά
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ ευχαριστω! ισως κανω και τις 2 λυσεις. Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το ταυ για τον πιρο;
Petros Electron Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ευχαριστω! ισως κανω και τις 2 λυσεις. Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το ταυ για τον πιρο; https://www.pomola.gr/category/124_1879/oreixalkina-siderenia-exartimata-patzoyroberges.html
zio10 Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ Οκ πιστεύω θα βρεθεί λύση και θα το φτιάξεις, αλλά ποιος πάει και κανείς τέτοια πράγματα σε ξένα σπίτια;! Αν είναι δυνατόν!
Grfoxz Δημοσ. Τρίτη στις 11:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:47 μμ 41 λεπτά πριν, zio10 είπε Οκ πιστεύω θα βρεθεί λύση και θα το φτιάξεις, αλλά ποιος πάει και κανείς τέτοια πράγματα σε ξένα σπίτια;! Αν είναι δυνατόν! Captain minor inconvenience 1
kotsoz Δημοσ. Τετάρτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:22 πμ Καλημέρα, στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? το πρόβλημα μου είναι ότι είδα κατσαρίδα να βγαίνει δίπλα από τον σωλήνα
hp8 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:07 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:07 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kotsoz είπε στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? εσύ έχεις την υποδοχή εμείς φωτο ? Ανεξάρτητα με αυτο σιλικόνη θα βόλευε ? ΥΓ αν βαίνει με γωνία στο τοίχο μήπως βολεύει το λάστιχο της φωτο Τερματική Γωνία - Καμπύλη Αποχέτευσης PVC Λευκή Φ40 με Λάστιχο Φ32 Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:40 πμ από hp8
lector Δημοσ. Τετάρτη στις 01:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:12 μμ 3 ώρες πριν, kotsoz είπε Καλημέρα, στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? το πρόβλημα μου είναι ότι είδα κατσαρίδα να βγαίνει δίπλα από τον σωλήνα Γεμισμα επιφανειακα με καποιο υλικο (πχ εφημεριδα) και μετα πιστολι σιλικονης ή στοκαρισμα απο πανω;
Petros Electron Δημοσ. Τετάρτη στις 01:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:36 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kotsoz είπε Καλημέρα, στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? το πρόβλημα μου είναι ότι είδα κατσαρίδα να βγαίνει δίπλα από τον σωλήνα Λαστιχοταινια. Αυτό μου ερχεται στο μυαλό. Απλή και εύκολη στην εφαρμογή. https://www.skroutz.gr/s/20756935/3M-Monotiki-Tainia-Scotch-23-19mm-x-9-15m.html https://www.skroutz.gr/s/19018156/Wurth-Aytovoulkanizomeni-Monotiki-Tainia-25mm-x-3m-0985077200-Mayri.html?sku_loop=true Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:37 μμ από Petros Electron
Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 01:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:42 μμ 4 ώρες πριν, kotsoz είπε Καλημέρα, στον τοίχο του μπάνιου υπάρχει υποδοχή για να μπαίνει η αποχέτευση του πλυντηρίου ρουχων υπαρχει κάτι που να κλείνει την τρύπα περιμετρικά έχοντας μέσα τον σωλήνα της αποχέτευση ? το πρόβλημα μου είναι ότι είδα κατσαρίδα να βγαίνει δίπλα από τον σωλήνα Για να μη δώσεις 10-15€ υπάρχει η σούπερ προηγμένη τεχνολογία https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=πατσαβούρα 1
chios Δημοσ. Τετάρτη στις 01:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:48 μμ Σαμπρέλα ποδηλάτου, κόβεις λουρίδα και την βάζεις γύρω από το λάστιχο του πλυντηρίου, και τζάμπα τα περισσότερα βουλκανιζατέρ τις πετάξει.
kotsoz Δημοσ. Τετάρτη στις 02:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:29 μμ Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έψαχνα αν υπάρχει κάτι έτοιμο σαν προιον που κάνει συγκεκριμένα αυτή τη δουλειά και απλά δεν ξέρω πως να το ψάξω αλλά ένας υδραβλικός θα μου έλεγε ότι θέλεις το "σπαστό μπουλονοσίφωνο" ή κάτι τέτοιο 🤣 Τώρα για τα workarrounds που προτείνατε θα τα δοκιμάσω όλα και το αποτέλεσμα θα δείξει ευχαριστω και πάλι
zoranb Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Μπορώ με ένα δορυφορικό πιάτο να πιάνω δωρεάν τα Ελληνικά κανάλια που πιάνω με την αναλογική κεραία; Εάν ναι, τί άλλο εκτός από το πιάτο χρειάζομαι;
Petros Electron Δημοσ. Τετάρτη στις 11:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:18 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, zoranb είπε Μπορώ με ένα δορυφορικό πιάτο να πιάνω δωρεάν τα Ελληνικά κανάλια που πιάνω με την αναλογική κεραία; Εάν ναι, τί άλλο εκτός από το πιάτο χρειάζομαι; Οχι δεν μπορεις, δεν ειναι ελεύθερα FTA (free to air). Είναι κωδικοποιημένα. Επισης ειναι σε 2 δορυφόρους και θελει 2 πιατα αν θελεις να εχεις και ΕΡΤ και DIGEA. Στο εμπόριο υπαρχουν κάποιοι δορυφορικοί δέκτες που παίρνουν "κλειδια" Αυτα τα κλειδιά λοιπον ανοιγουν τα καναλια και μπορείς να τα δεις. Ο λογος που ειναι κλειδωμένα ειναι οτι απαγορεύετε η θεαση τους πλην τον Ελλαδικό χώρο για θεμα πνευματικών δικαιωμάτων στο περιεχόμενο τους. Περισσότερα μπορεις να δεις στο παρακάτω αρθρο. Ειναι αρκετά χρονια που δεν ασχολούμαι πλεον με τα δορυφορικά, δεν ξερω αν εχουν αλλάξει τα δεδομένα (πιθανον να ειναι πλεον ολα στον ιδιο δορυφορο) https://digitaltvinfo.gr/arthrografia/afieroma/doryforika-kanalia-me-biss-5/ https://www.tech-mail.gr/η-digea-ξεκίνησε-εκπομπές-από-τον-hellas-sat-39e-7686/ Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:19 μμ από Petros Electron 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα