mechpanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Ιδανικά θα έπρεπε κάτω από το πλακάκι να υπάρχει στεγανοποιητική μεμβράνη, που να γυρνάει και στο σοβατεπί. Κάτω στο σοβατεπί στην ένωση με το πλακάκι του δαπέδου να μην έχει μπει αρμός αλλά μαστίχη. Αυτό είναι το ιδανικό για να αποφεύγεται το φούσκωμα του στηθαίου λόγω υγρασιών. Ωστόσο αυτό που επιτείνει το πρόβλημα είναι αυτή η σωλήνα που τρέχει μπροστά από το στηθαίο, η οποία κατακρατά υλικά και υγρασία και εμποτίζεται μέσα από τους αρμούς το στηθαίο και μετά μέσω τριχοειδών φαινομένων και εξατμησοδιαπνοής, ξεφλουδίζει το χρώμα. Ξήλω-τη. 3
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mechpanos said: Ιδανικά θα έπρεπε κάτω από το πλακάκι να υπάρχει στεγανοποιητική μεμβράνη, που να γυρνάει και στο σοβατεπί. Κάτω στο σοβατεπί στην ένωση με το πλακάκι του δαπέδου να μην έχει μπει αρμός αλλά μαστίχη. Αυτό είναι το ιδανικό για να αποφεύγεται το φούσκωμα του στηθαίου λόγω υγρασιών. Ωστόσο αυτό που επιτείνει το πρόβλημα είναι αυτή η σωλήνα που τρέχει μπροστά από το στηθαίο, η οποία κατακρατά υλικά και υγρασία και εμποτίζεται μέσα από τους αρμούς το στηθαίο και μετά μέσω τριχοειδών φαινομένων και εξατμησοδιαπνοής, ξεφλουδίζει το χρώμα. Ξήλω-τη. Πάντως μέχρι και σήμερα που ξέρω 3 που χτιζουν σπιτια καινουργια κανεις δε βάζει κάποια στεγανοποιηση. Επίσης μια φορα που το ειπα με κοιτάγανε ΠΟΛΥ περίεργα μάστορας και μηχανικός και λεγανε "δε ξέρεις, κόλλα μπαίνει και δε περνάει τίποτα" Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από ΠάρηςΓ
mechpanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Πάντως μέχρι και σήμερα που ξέρω 3 που χτιζουν σπιτια καινουργια κανεις δε βάζει κάποια στεγανοποιηση. Επίσης μια φορα που το ειπα με κοιτάγανε ΠΟΛΥ περίεργα μάστορας και μηχανικός και λεγανε "δε ξέρεις, κόλλα μπαίνει και δε περνάει τίποτα" Χαλάς την πιάτσα γι'αυτό. 2
zoranb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 12 hours ago, ΠάρηςΓ said: ...και λεγανε "δε ξέρεις, κόλλα μπαίνει και δε περνάει τίποτα" Πού μπαίνει κόλλα, δεν κατάλαβα!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 5 hours ago, zoranb said: Πού μπαίνει κόλλα, δεν κατάλαβα! Ότι με πλακάκι και κολλα δε περνάει νερό. Γενικά τη κολλα την έχουν για τα πάντα
Liverpool89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Καλημερα, καλη Κυριακη. Εχω το παρακατω πολυφορτιστη. Ενω φορτιζε καλα ή ετσι νομιζα, χτες εβαλα ενα φωτιστικο δωματιου, που παιρνει τροφοδοσια usb c, μετα απο καποια ωρα, το φωτιστικο εσβησε, λεω χαλασε. Το ξαναδοκιμαζω, ξανα τα ιδια, αναψε για λιγο και εσβησε. Το αλλαζω και το βαζω στο φορτιστη του κινητου, ολα μια χαρα. Ολη την νυχτα φωτιζε. Εδω και μια εβδομαδα δεν φορτιζε και το ρολοι, πηγαινε μεχρι τα μισα. Ειπα οκ χαλασε το ρολοι. Το εχω βαλει σε πολυπριζο. Παιζει να χαλασε ή να μην εχει την απαραιτητη ισχυ ή να θελει να το βαλω απευθειας στην πριζα του τοιχου; Απλα σκεφτομαι αν χαλουσε δεν θα εδινε καθολου ρευμα. Ολα αυτα απο τις θυρες usb A, απο της type c που εχει το κινητο το φτανει στο 100%, με γρηγορη φορτιση.
Doubt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Αν σε πρίζα απευθείας λειτουργεί κανονικά, δούλεψε το έτσι. Αν έχει πρόβλημα, είναι στην εγγύηση κι έχεις την απόδειξη, το πας πίσω και σου επιστρέφουν χρήματα χωρίς πολλά πολλά. Τουλάχιστον έτσι γινόταν μέχρι πρόσφατα (Lidl)
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, Liverpool89 said: Καλημερα, καλη Κυριακη. Εχω το παρακατω πολυφορτιστη. Ενω φορτιζε καλα ή ετσι νομιζα, χτες εβαλα ενα φωτιστικο δωματιου, που παιρνει τροφοδοσια usb c, μετα απο καποια ωρα, το φωτιστικο εσβησε, λεω χαλασε. Το ξαναδοκιμαζω, ξανα τα ιδια, αναψε για λιγο και εσβησε. Το αλλαζω και το βαζω στο φορτιστη του κινητου, ολα μια χαρα. Ολη την νυχτα φωτιζε. Εδω και μια εβδομαδα δεν φορτιζε και το ρολοι, πηγαινε μεχρι τα μισα. Ειπα οκ χαλασε το ρολοι. Το εχω βαλει σε πολυπριζο. Παιζει να χαλασε ή να μην εχει την απαραιτητη ισχυ ή να θελει να το βαλω απευθειας στην πριζα του τοιχου; Απλα σκεφτομαι αν χαλουσε δεν θα εδινε καθολου ρευμα. Ολα αυτα απο τις θυρες usb A, απο της type c που εχει το κινητο το φτανει στο 100%, με γρηγορη φορτιση. Μου έχει τύχει να μη φορτίζουν απλές συσκευές λογω chip πχ. Τι καλώδιο βάζεις σε αυτα;
Liverpool89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Μου έχει τύχει να μη φορτίζουν απλές συσκευές λογω chip πχ. Τι καλώδιο βάζεις σε αυτα; Τα καλωδια που βαζω ειναι τα δικα τους, που εχουν στην συσκευασια. Το φωτακι σημερα το δοκιμασα με το πολυφορτιστη απευθείας στην πριζα δεν εσβησε ακομα. Εκτος και αν εχει κανενα αισθητηριο που να σβηνει, αλλα πολυ απιθανο σεναριο, γιατι εχω το ιδιο στου μικρο το δωματιο και αναβει ολο το βραδυ. Το ρολοι μαλλον εχει θεμα γιατι και στου κινητου το φορτιστη, με το καλωδιο του ρολογιού δεν ανεβαινει πανω απο εκει που ανεβαινε και με τον πολυφορτιστη. Μεχρι 77% μαξ. 55 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Μου έχει τύχει να μη φορτίζουν απλές συσκευές λογω chip πχ. Τι καλώδιο βάζεις σε αυτα; Αυτο με το chip μπορει να εχεις δικιο, εναν φακο που εχω επαναφορτιζομενο, στο πολυφορτιστη δεν φορτιζε, αλλα απο την αρχη, στον απλο του κινητου μια χαρα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Liverpool89
Grfoxz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα, καλη Κυριακη. Εχω το παρακατω πολυφορτιστη. Ενω φορτιζε καλα ή ετσι νομιζα, χτες εβαλα ενα φωτιστικο δωματιου, που παιρνει τροφοδοσια usb c, μετα απο καποια ωρα, το φωτιστικο εσβησε, λεω χαλασε. Το ξαναδοκιμαζω, ξανα τα ιδια, αναψε για λιγο και εσβησε. Το αλλαζω και το βαζω στο φορτιστη του κινητου, ολα μια χαρα. Ολη την νυχτα φωτιζε. Εδω και μια εβδομαδα δεν φορτιζε και το ρολοι, πηγαινε μεχρι τα μισα. Ειπα οκ χαλασε το ρολοι. Το εχω βαλει σε πολυπριζο. Παιζει να χαλασε ή να μην εχει την απαραιτητη ισχυ ή να θελει να το βαλω απευθειας στην πριζα του τοιχου; Απλα σκεφτομαι αν χαλουσε δεν θα εδινε καθολου ρευμα. Ολα αυτα απο τις θυρες usb A, απο της type c που εχει το κινητο το φτανει στο 100%, με γρηγορη φορτιση. Μήπως φορτίζεις πάνω από μια συσκευές; Έχει μια μέγιστη ισχύ που μπορεί να δώσει.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Μήπως φορτίζεις πάνω από μια συσκευές; Έχει μια μέγιστη ισχύ που μπορεί να δώσει. Max 2 συσκευες. Χτες ειχε μονο το φωτακι. Ξερω οτι μπορει να δωσει 30w, μεγιστο. Πχ δυο PD type cδεν μπορει να αποδοσει.
FoZzZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω τη φορα κλεισιματος πορτας εσωτερικης ξυλινης?
nickol-us Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, FoZzZ είπε ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω τη φορα κλεισιματος πορτας εσωτερικης ξυλινης? Θα ήθελες να ανεβάσεις κάποια σχετική φωτό; Γενικά δεν γίνεται αυτό που ζητάς ή τουλάχιστον δεν είναι κάτι απλό. Όι πιο καινούργιες "προκάτ" πόρτες έχουν επιλογή φοράς κλεισίματος αλλά αυτό επιλέγεται κατά την αρχική εγκατάσταση καθώς πρέπει η κάσα να μπει με συγκεκριμένη φορά και να μπουν ανάλογα οι μεντεσέδες. Ακόμη κι αν καταφέρεις να βάλεις δικούς σου μεντεσέδες ή γυρίσεις αυτούς που έχει, θα πρέπει λογικά να σκεφτεί η φωλιά του κλεισίματος (γλώσσας) ανοίγματος - κλειδώματος
FoZzZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 51 λεπτά πριν, nickol-us είπε Θα ήθελες να ανεβάσεις κάποια σχετική φωτό; Γενικά δεν γίνεται αυτό που ζητάς ή τουλάχιστον δεν είναι κάτι απλό. Όι πιο καινούργιες "προκάτ" πόρτες έχουν επιλογή φοράς κλεισίματος αλλά αυτό επιλέγεται κατά την αρχική εγκατάσταση καθώς πρέπει η κάσα να μπει με συγκεκριμένη φορά και να μπουν ανάλογα οι μεντεσέδες. Ακόμη κι αν καταφέρεις να βάλεις δικούς σου μεντεσέδες ή γυρίσεις αυτούς που έχει, θα πρέπει λογικά να σκεφτεί η φωλιά του κλεισίματος (γλώσσας) ανοίγματος - κλειδώματος τωρα δεν εχω ευκαιρη φωτο. αλλα οι μεντεσεδες ειναι μεσα στη κασα. μεντεσεδες αγοραζω και τρυπες για τη γλωσσα θα μπορεσω να κανω
BigBlack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 25 minutes ago, FoZzZ said: τωρα δεν εχω ευκαιρη φωτο. αλλα οι μεντεσεδες ειναι μεσα στη κασα. μεντεσεδες αγοραζω και τρυπες για τη γλωσσα θα μπορεσω να κανω Εγώ το έκανα κόβοντας την κάσα στο ύψος του πατώματος και με σκάψιμο 2-3 πόντους στο σοβά-τούβλο γύρω γύρω της την απελευθέρωσα, την αντίστρεψα, την ζύγιασα με ξύλινες σφήνες στη θέση που έπρεπε και τη στερέωσα με αφρό πολυουρεθάνης χαμηλής διόγκωσης. Κατόπιν "ξύρισα" την περισσευούμενη πολυουρεθάνη, στοκάρισα και έβαψα το μπάλωμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα