Προς το περιεχόμενο

Powerbank & aegean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά... Quick question γιατί πετάω αύριο... 

Έχω powerbank 65W και 30.000mAh με capacity όπως λέει το ίδιο 114 W/hours

Με sky express βλέποντας στο σάιτ είχε όριο τα 160 και δεν είχα όντως θέμα στο αεροδρόμιο 

Στην aegean βλέπω 100 σε αυτό το λινκ

https://el.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/plirofories-aposkevon/apagoreymena-ylika-kai-antikeimena/

Οι ερωτησεις μου γίνονται απλά για έξτρα γνώμες. Είναι κάτι που δεν βλέπω σωστά; 

Γίνεται να θέτει κάθε εταιρεία δικό της όριο ως προς αυτό;

Έχει πετάξει κάνεις με aegean και με περίπτωση έτσι σαν τη δική μου?

Σας ευχαριστω πολύ για κάθε απάντηση 

Να προσθέσω εδώ ότι η πτήση είναι εντός Ελλάδος 

Επεξ/σία από geomalliv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ερώτημα έχει να κάνει κατά κύριο λόγο, με το αεροδρόμιο αναχώρησης και επιστροφής. Ίσως εκεί θα έπρεπε να  αναζητήσετε απάντηση στο ερώτημά σας και όχι στα όσα αναφέρει η κάθε αεροπορική εταιρεία. Καμία Aegean και καμία Sky Express δεν θα σας ζητήσει να δείξετε τα χαρακτηριστικά του powerbank. Ο έλεγχος γίνεται αποκλειστικά από το προσωπικό του κάθε αεροδρομίου και όχι στον κισέ ή έξοδο της κάθε εταιρείας.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου... Το θέμα είναι αν θα το πάρω ή όχι μαζί γιατί άπαξ και το πάρω στο αεροδρόμιο δε μπορώ πχ να το βάλω στην παραδοτέα αποσκευη (αποτι ξέρω απαγορεύεται οριζόντια αυτό).

Τι να πω ίσως το ρισκάρω και ελπίζω να μην πέσω σε άνθρωπο που θα τον πειράξουν τα 14

Δημοσ.

Γιατί δεν επικοινωνείτε απευθείας με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών; Ό,τι και να σας πούμε εδώ, σίγουρα λιγότερο έγκυρο θα είναι από την ενημέρωση που θα λάβετε απ' αυτούς.

• Like 1
Δημοσ.

εχω ενα baseus power bank 30000 mah και 65W και δεν βρηκα πουθενα προβλημα,σε αρκετες χωρες της ευρωπης αλλα και εγχωρια που εχω ταξιδεψει. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, geomalliv είπε

Με sky express βλέποντας στο σάιτ είχε όριο τα 160 και δεν είχα όντως θέμα στο αεροδρόμιο 

Απλά σου λένε ότι αφού έχεις πετάξει ήδη, δεν θα έχεις θέμα. Με skyexpress αν πέταξες από Αθήνα, και ξανά πετάς από Αθήνα, δεν θα το πάρουν. Και αφού είναι εσωτερικού, ούτε και σε άλλο αεροδρόμιο θα ασχοληθούν 

Δημοσ.
Στις 10/8/2024 στις 2:55 ΜΜ, geomrk είπε

εχω ενα baseus power bank 30000 mah και 65W και δεν βρηκα πουθενα προβλημα,σε αρκετες χωρες της ευρωπης αλλα και εγχωρια που εχω ταξιδεψει. 

Το.ιδιο έχουμε λογικά. Όντως δεν είχα θέμα τουλάχιστον για εσωτερικου

Στις 10/8/2024 στις 3:04 ΜΜ, SabotazNic είπε

Απλά σου λένε ότι αφού έχεις πετάξει ήδη, δεν θα έχεις θέμα. Με skyexpress αν πέταξες από Αθήνα, και ξανά πετάς από Αθήνα, δεν θα το πάρουν. Και αφού είναι εσωτερικού, ούτε και σε άλλο αεροδρόμιο θα ασχοληθούν 

True

Δημοσ.

Ο έλεγχος εσωτερικού-εξωτερικού είναι κοινός, δεν υπάρχει διαφορά. Από το Β του Βενιζέλος φεύγουν εσωτερικού και όλες προς Σένγκεν. Δεν σου κάνουν διαφορετικό έλεγχο αν πας Θεσσαλονίκη ή Μόναχο ή αν πετάς με Aegean ή Sky ή Lufthansa. Ούτε έχω παρατηρήσει κάποιον διαφορετικό έλεγχο στο Α όπου φεύγουν εκτός Σένγκεν (Κύπρος, ΗΒ, ΗΠΑ κλπ). 

Δημοσ.

Τελικα, μπορει καποιος να παρει το powerbank του στο αεροπλανο ή οχι; Πρεπει ο επιβατης, να αναζητα πληροφοριες ανα αεροδρομιο ή αεροπορικη;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mindreader είπε

Τελικα, μπορει καποιος να παρει το powerbank του στο αεροπλανο ή οχι; Πρεπει ο επιβατης, να αναζητα πληροφοριες ανα αεροδρομιο ή αεροπορικη;

Ναι το παίρνεις μαζί σου στην καμπίνα αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλα,μεγαλύτερα απο τα όρια.Ανα αεροδρόμιο είναι οι πληροφορίες γιατί αυτοί το ψάχνουν.Δεν ελέγχει η αεροπορική τι κουβαλάς.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, mindreader said:

ναι,μπορεις αρκει. να μην ξεπερασεις το οριο των περιπου 27000 mah. παντα παιρνω μαζι μου ενα 10.000 mah

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mindreader είπε

Βασικά μόνο μαζί σου μπορείς να το πάρεις. Απαγορευονται μπαταρίες στις ckeck in αποσκευές. Δεν ξέρω αν έχουν μπει σε διαδικασία να αφαιρέσουν 

• Like 1
Δημοσ.

Απο το 2016 εχω πεταξει τουλαχιστον 250 φορες σε πτησεις εσωτερικου. Απ ολες αυτες με ρώτησαν μονο μια φορα στον γκισε του check-in αν εχει μπαταρία η παραδοτεα αποσκευη(σχετικα προσφατα). 

Στον ελεγχο των χειραποσκευων δεν μου εχει ζητηθει ποτε το power bank, σε αντιθεση με ταμπλετ φορητο υπολογιστη που πρεπει να τα εχω εξω καθε φορα.
Και μια φορα στις τρεις που πεταω μου κανουν swab test.

Δημοσ.

Πάντως εμένα μου έχουν καταστρέψει powerbank που είχα σε παραδοτέα αποσκευή, πριν περίπου 10 χρόνια. Και είχε χαρτί από την αστυνομία οτι βρήκαν τη συσκευή και την κατέστρεψαν. Κι έτσι έμαθα να το παίρνω μαζί μου :P 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πάντως εμένα μου έχουν καταστρέψει powerbank που είχα σε παραδοτέα αποσκευή, πριν περίπου 10 χρόνια. Και είχε χαρτί από την αστυνομία οτι βρήκαν τη συσκευή και την κατέστρεψαν. Κι έτσι έμαθα να το παίρνω μαζί μου :P 

Ισχυει σιγουρα πολλα χρονια, και ολο κι'ολο ειναι μια κατηγορια και μοναδικη :P

image.png.cc54a786a332f403ce695ad2164b93eb.png

image.png.049721adc44a95edf15cdd2c5adeabba.png

Οποτε μου λυθηκε η απορια αν το ελεγχουν και εχει συμβει σε καποιον :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...