MaKek Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Να κανω και εγω μια ερωτηση,τι γινεται στην περιπτωση που ο μηχανικος της τραπεζας εκτιμησει το σπιτι περισσοτερα απο αυτα που χρειαζεσαι?Δηλαδη αν το σπιτι εχει π.χ. 100000 και η τραπεζα το εκτιμησει 110000?Σου βγαζουν δανειο για ποιο ποσο?
tsifpan Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, MaKek είπε Να κανω και εγω μια ερωτηση,τι γινεται στην περιπτωση που ο μηχανικος της τραπεζας εκτιμησει το σπιτι περισσοτερα απο αυτα που χρειαζεσαι?Δηλαδη αν το σπιτι εχει π.χ. 100000 και η τραπεζα το εκτιμησει 110000?Σου βγαζουν δανειο για ποιο ποσο? Ισχύει ότι γραφτεί στο συμβόλαιο αγοράς και από αυτό θα πάρεις το 90% και το 10% το βάζεις εσύ 1
Terteri Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 9 ώρες πριν, MaKek είπε Να κανω και εγω μια ερωτηση,τι γινεται στην περιπτωση που ο μηχανικος της τραπεζας εκτιμησει το σπιτι περισσοτερα απο αυτα που χρειαζεσαι?Δηλαδη αν το σπιτι εχει π.χ. 100000 και η τραπεζα το εκτιμησει 110000?Σου βγαζουν δανειο για ποιο ποσο? Εάν το εκτιμήσει παραπάνω τότε παίρνετε κανονικά τα χρήματα τα οποία έχετε ζητήσει για το συγκεκριμένο ακίνητο. Εάν ζητήσατε 100.000€ θα πάρετε 90.000€ από την τράπεζα και θα πρέπει να βάλετε τα 10.000€ εσείς. Δίνετε δηλαδή εσείς το 10% και το υπόλοιπο 90% το παίρνετε κανονικά από την τράπεζα σύμφωνα με το ποσό που έχει ζητηθεί για το συγκεκριμένο σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα