Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση,τι γινεται στην περιπτωση που ο μηχανικος της τραπεζας εκτιμησει το σπιτι περισσοτερα απο αυτα που χρειαζεσαι?Δηλαδη αν το σπιτι εχει π.χ. 100000 και η τραπεζα το εκτιμησει 110000?Σου βγαζουν δανειο για ποιο ποσο?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MaKek είπε

Να κανω και εγω μια ερωτηση,τι γινεται στην περιπτωση που ο μηχανικος της τραπεζας εκτιμησει το σπιτι περισσοτερα απο αυτα που χρειαζεσαι?Δηλαδη αν το σπιτι εχει π.χ. 100000 και η τραπεζα το εκτιμησει 110000?Σου βγαζουν δανειο για ποιο ποσο?

Ισχύει ότι γραφτεί στο συμβόλαιο αγοράς και από αυτό θα πάρεις το 90% και το 10% το βάζεις εσύ

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, MaKek είπε

Εάν το εκτιμήσει παραπάνω τότε παίρνετε κανονικά τα χρήματα τα οποία έχετε ζητήσει για το συγκεκριμένο ακίνητο. Εάν ζητήσατε 100.000€ θα πάρετε 90.000€ από την τράπεζα και θα πρέπει να βάλετε τα 10.000€ εσείς. 

Δίνετε δηλαδή εσείς το 10% και το υπόλοιπο 90% το παίρνετε κανονικά από την τράπεζα σύμφωνα με το ποσό που έχει ζητηθεί για το συγκεκριμένο σπιτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...