Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος εάν η Ηλεκτρονική Ταυτότητα πρέπει να είναι οριστικοποιημένη ή μπορεί να υποβληθεί στα δικαιολογητικά της τράπεζας προσχέδιο της "Σε επεξεργασία"; Εννοώ στην 1η φάση που υποβάλλεις τα δικαιολογητικά στην τράπεζα για δέσμευση του κεφαλαίου από το πρόγραμμα.

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, June είπε

Γνωρίζει κάποιος εάν η Ηλεκτρονική Ταυτότητα πρέπει να είναι οριστικοποιημένη ή μπορεί να υποβληθεί στα δικαιολογητικά της τράπεζας προσχέδιο της "Σε επεξεργασία"; Εννοώ στην 1η φάση που υποβάλλεις τα δικαιολογητικά στην τράπεζα για δέσμευση του κεφαλαίου από το πρόγραμμα.

Ευχαριστώ!

Εμένα,πριν 2 βδομάδες, η τράπεζα δέχτηκε την προσωρινή και περιμένω να μου πουν πως πάει η αίτηση μου.

Αλλά γενικά μου είχανε πει ότι την προσωρινή καταθέτεις στην αρχή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πόσο καιρό από την υπογραφή συμβολαίου και ολοκλήρωση του κτηματολογίου κάνατε να υπογράψετε σύμβαση με την τράπεζα;

Δημοσ.

Έρχεται και ΣΠΙΤΙ μου 3  από ότι έμαθα. Το κακό είναι ότι οι τιμές των ακινήτων θα ανέβουν άλλο 30% επάνω.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, xartemporas είπε

Μεγάλη αποτυχία το πρόγραμμα.

για σενα. για μενα που πουλησα 20 χιλιαρικα πανω ηταν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!

Δημοσ.
On 20/07/2025 at 16:39, phanispal said:

Παίζει να μας το έχεις πει δεκαπέντε φορές μέχρι τώρα.

ναι φιλε, γιατι πηρε ενα νεο παιδι στο χωριο σπιτι, ειναι δημοσιος υπαλληλος και θα κανει νεα ζωη με τα παιδακια του και τη γυναικα του. πηρε μονοκατοικια με 55 χιλιαρικα. Εσεις στις πολεις πληρωστε επι 3.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Για τους ιδιοκτήτες ναι καλό είναι, ξεφορτώνονται τα χρεπια τους και βγάζουν και φράγκα.Ο.σκοπός του προγράμματος που είναι και καλά να βοηθηθουν οι ελληνικές οικογένειες, δεν υλοποιείται σε καμία περίπτωση, για αυτο το θεωρώ αποτυχημένο και εκ των πραγμάτων, φαίνεται ότι όντως είναι. Βγάζουν οι ιδιοκτήτες, οι τράπεζες, οι μαστορες με τις ανακαινίσεις, κινείται το χρήμα και μέχρι εκεί. Υπάρχει μεγάλο προβλημα στέγασης στην χώρα που δεν λύνεται με τέτοια προγράμματα. Πρέπει να αυξηθεί πολύ η προσφορά για να ομαλοποιηθεί κάπως η κατάσταση στην αγορά.

On 20/07/2025 at 16:45, fidepab982 said:

ναι φιλε, γιατι πηρε ενα νεο παιδι στο χωριο σπιτι, ειναι δημοσιος υπαλληλος και θα κανει νεα ζωη με τα παιδακια του και τη γυναικα του. πηρε μονοκατοικια με 55 χιλιαρικα. Εσειςστις πολεις πληρωστε επι 3.

Σε καλή μεριά τα 20 χιλιάρικα.(55 χιλιάρικα αντί για 35, σε τι κατάσταση και τι έτος κατασκευής έχει; )Τα σκατα που λες ομως για τις πόλεις , που ξέρεις αν κάποιου είναι επιλογή η εχει εγκλωβιστεί; Και όπως και να έχει γιατί να μην βοηθηθεί κάποιος που μένει σε μεγάλη πόλη; Αν είναι, να βγάλουν προγράμμα μόνο για επαρχία τότε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, σε λίγες ημέρες κλείνει 6μηνο η προέγκριση που έχω από την Alpha bank και σπίτι δυστυχώς δεν έχω βρει, έχει τύχει σε κάποιον να δώσουν παραπάνω προθεσμία στο εξάμηνο της προέγκρισης; Αν κάνω εκ νέου αίτηση με τη νέα φορολογική θα βγω εκτός λόγω μικρής αύξησης που είχα! Μίλησα με την υπάλληλο της Τράπεζας και απάντηση σαφή δεν είχε, απλά πρότεινε να κάνω αίτηση για κανονικό στεγαστικό! 

Επεξ/σία από Petros_o
Δημοσ.
5 minutes ago, Petros_o said:

Καλησπέρα σας, σε λίγες ημέρες κλείνει 6μηνο η προέγκριση που έχω από την Alpha bank και σπίτι δυστυχώς δεν έχω βρει, έχει τύχει σε κάποιον να δώσουν παραπάνω προθεσμία στο εξάμηνο της προέγκρισης; Αν κάνω εκ νέου αίτηση με τη νέα φορολογική θα βγω εκτός λόγω μικρής αύξησης που είχα! Μίλησα με την υπάλληλο της Τράπεζας και απάντηση σαφή δεν είχε, απλά πρότεινε να κάνω αίτηση για κανονικό στεγαστικό! 

Νομίζω γίνεται συμψηφισμός των τελευταίων τριών ετών και βγαίνει ο μέσος όρος.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Νομίζω γίνεται συμψηφισμός των τελευταίων τριών ετών και βγαίνει ο μέσος όρος.

Είμαι εκτός και πάλι, είχα αυξημένο εισόδημα πριν 3 χρόνια, και οι δύο συνδυασμοί για ελάχιστα επάνω 😔

• Sad 1
Δημοσ.
On 20/07/2025 at 16:45, fidepab982 said:

ναι φιλε, γιατι πηρε ενα νεο παιδι στο χωριο σπιτι, ειναι δημοσιος υπαλληλος και θα κανει νεα ζωη με τα παιδακια του και τη γυναικα του. πηρε μονοκατοικια με 55 χιλιαρικα. Εσεις στις πολεις πληρωστε επι 3.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του... Με κάτι πάνω από τον βασικό στην επαρχία δεν έμεινα πόσο μάλλον και με την οικογένεια μαζί. Δυστυχώς η αγορά εργασίας και η οικονομία εκεί είναι νεκρές μόνο στις σεζόν από τον τουρισμό, τον υπόλοιπο καιρό κυνηγάνε μύγες.
Δόξα τον Θεό σπίτια έχουμε και οι 2 δικά μάς στον τόπο καταγωγής μάς που τυγχάνει να είναι και τα 2 δίπλα στη θάλασσα. Το ένα το χωρίζει ένας δρόμος από την παράλια και το άλλο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Βολευόμαστε και περνάμε εκεί τα Σαββατοκύριακα, άδειες, γιορτές, διακοπές, αργίες... Τα παιδιά οπότε βρουν την ευκαιρία πηγαίνουν στους παππούδες μια στους μεν μια στους δε, μένουν δίπλα και στις 2 περιπτώσεις. Βρίσκουμε και εμείς τον χρόνο μάς σαν ζευγάρι, πάμε τη βόλτα μας...
Η σύζυγος δουλεύει remote από το σπίτι οπότε η δουλειά δεν την εμποδίζει κανονίζω και εγώ με τη δική μου και τη βρίσκουμε την άκρη μάς,  μερικές φορές τους πηγαίνω ενδιάμεσα στα ρεπό βρίσκω και εγώ για λίγες μέρες την ησυχία μου!
Το ιδανικό δεν είναι αλλά δεν είναι και άσχημα οι διακοπές δε μας στοιχίζουν μια μικρή περιουσία οπότε θέλουμε πάμε και φεύγουμε, και γενικά όσο περισσότερο μπορούμε τη βγάζουμε εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Petros_o said:

πρεπει να κανεις αιτηση για παραταση πριν ληξει η τωρινη προεγκριση ,γιατι μετα θα μετρησει και η τελευταια φορ.δηλ.

Επεξ/σία από dsi44

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...