Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, fidepab982 είπε

ναι φιλε, γιατι πηρε ενα νεο παιδι στο χωριο σπιτι, ειναι δημοσιος υπαλληλος και θα κανει νεα ζωη με τα παιδακια του και τη γυναικα του. πηρε μονοκατοικια με 55 χιλιαρικα. Εσεις φατε τα σκατα στις πολεις και πληρωστε επι 3.

Είναι ακριβώς δημόσιος υπάλληλος. Πήγαινε σαν ελεύθερος επαγγελματίας να δουλέψεις σε χωριό και όχι σε πόλη, και αν μέσα σε 2 χρόνια δεν τα μαζέψεις να έρθεις εντός της πολης εγώ σε κερνάω τον καφέ σου. Άλλες επιλογές έχει η πόλη άλλες το χωριό. Με ένα επάγγελμα δεν κρίνουμε την κατάσταση όταν το 1.500.000 είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα υπόλοιπα 9.500.000 είναι στον ιδιωτικό τομέα. Από στατιστική και μόνο είστε εκτός.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο το προγραμμα ηταν ανεκαθεν για επαρχια. Εγω πηρα διαμερισμα 60 τετρ, καινουριο του 2005, απλα ηταν κλειστο, 37.000. Απο Λαμια. 

Αθηνα το αντιστοιχο θα στοιχιζε 80.000. 

Οποτε εκπληρωθηκε το ονειρο μου,και δοξαζω τον θεο που δεν μένω Αθηνα.

Αθηνα σας λυπαμαι. Μεχρι και το νερο θα σας κλεινουν λογω λειψυδριας. Εδω θα μαστε και θα τα δειτε.

• Like 2
Δημοσ.
9 hours ago, lele322 said:

Αυτο το προγραμμα ηταν ανεκαθεν για επαρχια. Εγω πηρα διαμερισμα 60 τετρ, καινουριο του 2005, απλα ηταν κλειστο, 37.000. Απο Λαμια. 

Αθηνα το αντιστοιχο θα στοιχιζε 80.000. 

Οποτε εκπληρωθηκε το ονειρο μου,και δοξαζω τον θεο που δεν μένω Αθηνα.

Αθηνα σας λυπαμαι. Μεχρι και το νερο θα σας κλεινουν λογω λειψυδριας. Εδω θα μαστε και θα τα δειτε.

Μας λυπάσαι γιατί ξέρεις ότι με το οικονομικό σου στάτους θα έμενες Κολωνό. Δεν μένουμε όλοι Κολωνό. Αλλά φυσικά δεν θα έβρισκες σε καμία καλή περιοχή ούτε με 80.000 60 τμ του 2005. Άντε κάνα ισόγειο, αλλιώς μια 200αρα την θες.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Petros_o είπε

Καλησπέρα σας, σε λίγες ημέρες κλείνει 6μηνο η προέγκριση που έχω από την Alpha bank και σπίτι δυστυχώς δεν έχω βρει, έχει τύχει σε κάποιον να δώσουν παραπάνω προθεσμία στο εξάμηνο της προέγκρισης; Αν κάνω εκ νέου αίτηση με τη νέα φορολογική θα βγω εκτός λόγω μικρής αύξησης που είχα! Μίλησα με την υπάλληλο της Τράπεζας και απάντηση σαφή δεν είχε, απλά πρότεινε να κάνω αίτηση για κανονικό στεγαστικό! 

Εμένα πάντως μου ζήτησαν την καινούρια φορολογική με το που πήγα δεύτερη φορά στην τράπεζα. Και εγώ ήμουν ελάχιστα πάνω αλλά επειδή τα προηγούμενα 2 χρόνια ήμουν πολύ κάτω, είμαι και πάλι μέσα στο πρόγραμμα.
Γενικά, ξέρω 3 διαφορετικές υποθέσεις που τους ζήτησαν την νέα φορολογική από τον δεύτερο μήνα της προέγκρισης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μας λυπάσαι γιατί ξέρεις ότι με το οικονομικό σου στάτους θα έμενες Κολωνό. Δεν μένουμε όλοι Κολωνό. Αλλά φυσικά δεν θα έβρισκες σε καμία καλή περιοχή ούτε με 80.000 60 τμ του 2005. Άντε κάνα ισόγειο, αλλιώς μια 200αρα την θες.

Οπου και να μενεις δεν ζηλευω καθολου. Ειναι θεμα χρονου να σας κλεψουν σπιτι, αυτοκινητο να σας γρατσουνησουν,κινηση στους δρομους και πολλα πολλα άλλα. 

Βαλε και τα πανακριβα σπιτια ,αμα θες να κανεις προκοπη και αγορα σπιτιου,και ηρθε και εδεσε το γλυκο.

Ειστε χαντακωμενοι απο πολλες μεριες,απλα δεν το εχετε συνειδητοποιησει ακομα. Σιγα σιγα... 

Εξαιρω τους βερους Αθηναιους. Αυτοι γεννηθηκαν εκει ,ολοι οι υπολοιποι  βλαχοι κατεβηκαν Αθηνα ,και μετετρεψαν την Αθηνα αφορητη.

3 λεπτά πριν, lele322 είπε

Οπου και να μενεις δεν ζηλευω καθολου. Ειναι θεμα χρονου να σας κλεψουν σπιτι, αυτοκινητο να σας γρατσουνησουν,κινηση στους δρομους και πολλα πολλα άλλα. 

Βαλε και τα πανακριβα σπιτια ,αμα θες να κανεις προκοπη και αγορα σπιτιου,και ηρθε και εδεσε το γλυκο.

Ειστε χαντακωμενοι απο πολλες μεριες,απλα δεν το εχετε συνειδητοποιησει ακομα. Σιγα σιγα... 

Εξαιρω τους βερους Αθηναιους. Αυτοι γεννηθηκαν εκει ,ολοι οι υπολοιποι  βλαχοι κατεβηκαν Αθηνα ,και μετετρεψαν την Αθηνα αφορητη.

Επεξ/σία από lele322

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...