Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, HardwareZone said:

Την όρεξη και τον χρόνο για να κάνετε τουρισμό για ψευτοδωράκια που την βρίσκετε ήθελα να 'ξερα.

Ψευτοδωρακια;

Εδώ και 2 χρόνια, όχι μόνο δε πληρώσαμε τίποτα για ρεύμα αλλά πληρωθήκαμε κιόλας.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

Την όρεξη και τον χρόνο για να κάνετε τουρισμό για ψευτοδωράκια που την βρίσκετε ήθελα να 'ξερα.

O καθένας πράττει όπως θεωρεί καλύτερα. Εγω απλά θα επιβεβαιώσω τον @ekrepali ότι τα τελευταία 2+ χρόνια έχω κάνει τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων από τον ενεργειακό τουρισμό.

• Like 7
Δημοσ.
37 minutes ago, HardwareZone said:

Εγώ θα σε ρωτούσα πως γίνεται 8 στους 10 να μένουν ΔΕΗ πράσινο μπετόν αρμέ. Αλλά έχει ήδη απαντηθεί προ πολλού στην ψυχολογία της μάζας.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω σταθερό οικιακό για εξοχικό, έχω το εξής πρόβλημα: Το ρολόι της ΔΕΗ είναι μέσα στον κήπο οπότε συνέχεια μας έρχονται λογαριασμοί έναντι και μια φορά το χρόνο μπορεί να τύχει να περάσουν και να είναι κάποιος στο σπίτι να τους ανοίξει, οπότε θα θέλαμε να μπορούμε να έχουμε εκκαθαριστικό πιο συχνά.Συν ότι θέλουμε να φύγουμε κολασμένα από το ληστρικό πράσινο της ΔΕΗ.

Το Ζενίθ Power Home Secure Plus που είναι το πιο συμφέρον φαίνεται ότι δεν δέχεται καταχώρηση ηλεκτρονικά.Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; 

Στο σπίτι έχω Ζενίθ αλλά περνάει κάθε μήνα συνεργείο και δίνει τις μετρήσεις οπότε δεν έχω ασχοληθεί να τις περνάω στο app .

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Elise76 είπε

Καλησπέρα!

Ψάχνω σταθερό οικιακό για εξοχικό, έχω το εξής πρόβλημα: Το ρολόι της ΔΕΗ είναι μέσα στον κήπο οπότε συνέχεια μας έρχονται λογαριασμοί έναντι και μια φορά το χρόνο μπορεί να τύχει να περάσουν και να είναι κάποιος στο σπίτι να τους ανοίξει, οπότε θα θέλαμε να μπορούμε να έχουμε εκκαθαριστικό πιο συχνά.Συν ότι θέλουμε να φύγουμε κολασμένα από το ληστρικό πράσινο της ΔΕΗ.

Το Ζενίθ Power Home Secure Plus που είναι το πιο συμφέρον φαίνεται ότι δεν δέχεται καταχώρηση ηλεκτρονικά.Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; 

Στο σπίτι έχω Ζενίθ αλλά περνάει κάθε μήνα συνεργείο και δίνει τις μετρήσεις οπότε δεν έχω ασχοληθεί να τις περνάω στο app .

Κανονικά πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση ο υπάλληλος στο ρολόι. Μπορεί να μπλέξεις άσχημα γι αυτό. Πέραν όμως αυτού για να βγάζεις εκκαθαριστικό θα πρέπει να μετριέται. Άρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παίρνεις την ένδειξη. Για παράδειγμα μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση κάποιας κάμερας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HardwareZone είπε

Φίλε αν τον κάνεις 2  φορές μετά είναι πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία.Πλέον γίνεται και τηλεφωνικά μόνον. Αλλά καταλαβαίνω πως μερικοί βαριούνται να μπλέκουν 

Δημοσ.
24 minutes ago, Elise76 said:

Καλησπέρα!

Γιατί δεν στέλνεις δικές σου μετρήσεις κάθε μήνα. Μπορείς και τηλεφωνικά με αυτοματοποιημένο σύστημα, πολύ εύκολα. Το κάνω στο εξοχικό, στέλνω μία μέτρηση στο περίπου κάθε μήνα και την δέχεται μια χαρά. 

• Like 1
Δημοσ.

Το να δινεις τις ενδειξεις εσυ στον Δεδδηε δεν παίζει σαν λύση;;;

Γιατι σε κλειστό εξοχικό εδώ και 2 χρόνια αυτο κάνω και πάντα λαμβάνω εκκαθαριστικους λογαριασμους.

Δημοσ.
Στις 26/3/2025 στις 9:54 ΠΜ, juanjk είπε

Εγκρίθηκαν πριν λίγες ημέρες νέοι συντελεστές απωλειών ΔΕΔΔΗΕ από 01/05/2025, όπου από 13.57% αυξάνεται σε 16,19% (αύξηση υπέρ ΔΕΔΔΗΕ κατά 19,30%, ενώ για τον οικιακό και επαγγελματικό καταναλωτή αύξηση 2,31%).

Θα επηρεάσει άμεσα, πιθανά χωρίς να χρειαστεί μονομερή τροποποίηση όρων, τα κυμαινόμενα προγράμματα που χρησιμοποιούν απευθείας τους συντελεστές απωλειών ΔΕΔΔΗΕ ή αναφέρουν στον υπολογισμό το «Κόστος Προμηθευτή». Στα υπόλοιπα κυμαινόμενα προγράμματα όπου ορίζει ο πάροχος τους συντελεστές υπολογισμού της χρέωσης δεν αλλάζει άμεσα κάτι, εκτός αν αποφασίσει ο πάροχος να πραγματοποιήσει μονομερή αλλαγή με ειδοποίηση 60 ημέρες πριν την εφαρμογή της αλλαγής.

Απόκρυψη περιεχομένων
Μεταβολές συντελεστών απώλειας δικτύου ΔΕΔΔΗΕ με ισχύ από 01/05/2025
Ε-282/2024 απόφαση της ΡΑΑΕΥ (ΦΕΚ Β΄1179/12.03.2025)

Απώλειες Δικτύου Διανομής μέχρι σήμερα Νέες Απώλειες Δικτύου Διανομής Μεταβολή
Χαμηλής Τάσης 1,1357 1,1619 2,31%
Μέσης Τάσης 1,0367 1,0459 0,89%

τελικα, η ΖΕΝΙΘ γραφει στον τελευταιο λογαριασμο:

Από 1.5.2025 ο συντελεστής "Χ" ο οποίος αντικατοπτρίζει τις εκτιμώμενες συνολικές απώλειες στο Δίκτυο Διανομής και επηρεάζει την τιμή προμήθειας του προϊόντος σας (παρ. 3.1 των Ειδικών Όρων), θα αναπροσαρμοστεί σε 1,2119. Διατηρείτε το δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης προμήθειας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.zenith.gr ή στο 18321

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι Ηρών. Πήρα το 50ευρω και τέλος. Υπάρχει κάτι άλλο για κίτρινο αυτή τη περίοδο εκεί έξω? 

ΥΓ.

Θα παρακαλούσα να μην μου στείλετε οι κλασσικοί πρωτεργια μπλε τιμολόγιο με 10 ευρώ ανά μήνα για 5 μήνες . Θα κάτσω να υπερχρεωθω 2 έτη κλειστό συμβόλαιο με πάγια χρέωση κάθε μήνα, με ποινή αποδέσμευσης, για ένα σπίτι με κατανάλωση 150μαξ(που η χαμηλή τιμή στο ρεύμα παίζει τρίτο τέταρτο ρόλο στο τελικός κόστος) για να βγάλετε εσείς 50 ευρώ. Είστε στο ινσομνια στο νήμα που εφηύρε την ορολογία ενεργειακό τουρισμό και κάθεστε και προτείνεται μπλε τιμολόγια. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Εγώ είμαι Ηρών. Πήρα το 50ευρω και τέλος. Υπάρχει κάτι άλλο για κίτρινο αυτή τη περίοδο εκεί έξω? 

ΥΓ.

Θα παρακαλούσα να μην μου στείλετε οι κλασσικοί πρωτεργια μπλε τιμολόγιο με 10 ευρώ ανά μήνα για 5 μήνες . Θα κάτσω να υπερχρεωθω 2 έτη κλειστό συμβόλαιο με πάγια χρέωση κάθε μήνα, με ποινή αποδέσμευσης, για ένα σπίτι με κατανάλωση 150μαξ(που η χαμηλή τιμή στο ρεύμα παίζει τρίτο τέταρτο ρόλο στο τελικός κόστος) για να βγάλετε εσείς 50 ευρώ. Είστε στο ινσομνια στο νήμα που εφηύρε την ορολογία ενεργειακό τουρισμό και κάθεστε και προτείνεται μπλε τιμολόγια. 

Nrg simple 3. Χωρις δώρο όμως. Υποθέτοντας ότι δεν επιθυμεις ούτε το κιτρινο της Προτεργιας λόγω της διαδικασίας των συστασεων

• Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Γιατί δεν στέλνεις δικές σου μετρήσεις κάθε μήνα. Μπορείς και τηλεφωνικά με αυτοματοποιημένο σύστημα, πολύ εύκολα. Το κάνω στο εξοχικό, στέλνω μία μέτρηση στο περίπου κάθε μήνα και την δέχεται μια χαρά. 

Αυτό θέλω, να δίνω εγώ τις μετρήσεις! Τηλεφωνικά στην Ζενίθ ή στον ΔΕΔΔΗΕ ή τις δίνετε;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

τελικα, η ΖΕΝΙΘ γραφει στον τελευταιο λογαριασμο:

Από 1.5.2025 ο συντελεστής "Χ" ο οποίος αντικατοπτρίζει τις εκτιμώμενες συνολικές απώλειες στο Δίκτυο Διανομής και επηρεάζει την τιμή προμήθειας του προϊόντος σας (παρ. 3.1 των Ειδικών Όρων), θα αναπροσαρμοστεί σε 1,2119. Διατηρείτε το δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης προμήθειας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.zenith.gr ή στο 18321

Ξέρει κανείς αν ισχύει και για ελπε αυτό; Δεν βλέπω κάτι να γράφει στους λογαριασμούς.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Κανονικά πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση ο υπάλληλος στο ρολόι. Μπορεί να μπλέξεις άσχημα γι αυτό. Πέραν όμως αυτού για να βγάζεις εκκαθαριστικό θα πρέπει να μετριέται. Άρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παίρνεις την ένδειξη. Για παράδειγμα μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση κάποιας κάμερας.

Τι να σας πω, δεν ξέρω, το σπίτι το αγοράσαμε έτσι πριν από 6 χρόνια, δεν το χτίσαμε εμείς εξαρχής.Και δεν μας έχει ειδοποιήσει και κανείς από την ΔΕΗ ότι πρέπει να βγάλουμε το ρολόι έξω...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Elise76 είπε

Τι να σας πω, δεν ξέρω, το σπίτι το αγοράσαμε έτσι πριν από 6 χρόνια, δεν το χτίσαμε εμείς εξαρχής.Και δεν μας έχει ειδοποιήσει και κανείς από την ΔΕΗ ότι πρέπει να βγάλουμε το ρολόι έξω...

Εμένα μου είχαν κρεμάσει ειδοποίηση, οπότε έχω ανοικτά την πόρτα της Αυλής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...