Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gx2 είπε

Και πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για αυτό; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο; 

Ήμουν ΕΛΠΕ πριν μετακομίσω στη Ζενίθ που δυστυχώς λήγει στις 22/8 και ψάχνω το επόμενο βήμα.

Οπως ανεφεραν παραπανω, μεσω befon, δινεται αυτο το προμο.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσακ μπαμ αλλαγή από ΔΕΗ πράσινο σε protergia κίτρινο το γνωστό. Η ΔΕΗ έστειλε αρνητικό λογαριασμό δηλαδή αφαίρεσαν την κατανάλωση από την εγγύηση (130ε). Τα επιστρέφουν αυτά; 

Και θα πρωτοπορήσω λέγοντας ότι μπορώ να στείλω πρόσκληση αν θέλει κανείς για protergia!!

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gx2 είπε

Και πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για αυτό; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο; 

Ήμουν ΕΛΠΕ πριν μετακομίσω στη Ζενίθ που δυστυχώς λήγει στις 22/8 και ψάχνω το επόμενο βήμα.

Edit:

Όπως ήδη απαντήθηκε προσφέρεται από befon αποκλειστικά για σταθερά προγράμματα.

2181818128 - νέες συνδέσεις για να συνδεθείς με befon.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Edit:

Όπως έχω ξαναγράψει , μου προσφέρθηκε και για κυμαινόμενο , το ELPEDISON Reward Night Saver . Δεν πήγα τότε και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alekout είπε

Όπως έχω ξαναγράψει , μου προσφέρθηκε και για κυμαινόμενο , το ELPEDISON Reward Night Saver . Δεν πήγα τότε και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα .

Αποφεύγουν να δίνουν το promo σε κυμαινόμενα. Εννοείται ότι μπορεί κάποιος να επιμείνει να δούμε εάν θα ενδωσουν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Edit:

Άρα συμφέρει να πάει κάποιος στην elpedison μέσω befon αντί σύστασης; Επίσης η befon έχει να κάνει αποκλειστικά με την elpedison ή και με άλλες εταιρείες; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, George! είπε

Άρα συμφέρει να πάει κάποιος στην elpedison μέσω befon αντί σύστασης; Επίσης η befon έχει να κάνει αποκλειστικά με την elpedison ή και με άλλες εταιρείες; 

H befon είναι το εμπορικό κομμάτι πωλήσεων της elpedison.Η σύσταση στην elpedison είναι 20 ευρώ Σκλαβενίτης συνήθως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, hountalass είπε

Τα επιστρέφουν αυτά

Ναι θα ζητήσεις να σου επιστραφούν σε iban. Θα πρέπει να μιλήσεις μαζι τους ή να δεις την διαδικασία στο πισω μέρος λογαριασμού εαν γράφει κάτι ή ψαξτο μεσω site επιστροφή απο δεη. Βρήκα αυτο κανε ενα τσεκ. https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/epistrofi-xrimaton/

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Ναι θα ζητήσεις να σου επιστραφούν σε iban. Θα πρέπει να μιλήσεις μαζι τους ή να δεις την διαδικασία στο πισω μέρος λογαριασμού εαν γράφει κάτι ή ψαξτο μεσω site επιστροφή απο δεη. Βρήκα αυτο κανε ενα τσεκ. https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/epistrofi-xrimaton/

Έκανα την αίτηση από το site τους, ευχαριστώ.

Περιμένω την πληρωμή τώρα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αγόρασα ένα διαμέρισμά και έχει οικιακό τριφασικό Γ1, Γ1Ν 25KVA  το οποίο είναι από την ήμερα ηλεκτροδότησης του στη ΔΕΗ...
Διαπίστωσα ότι η γραμμή είναι ακόμα στο όνομα του πρώτου ιδιοκτήτη που είχε δώσει κάποτε το οικόπεδο αντιπαροχή στα μέσα τις δεκαετίας του 90... Οι επόμενοι ιδιοκτήτες που το κατοίκησαν από τους οποίους και το αγόρασα αλλά και οι ενοικιαστές που έμειναν για λίγα χρόνια δε γύρισαν ποτέ τη γραμμή στο όνομά τούς...  Κανείς τους δεν ασχολήθηκε...

Δεν το έχω ψάξει ακόμα... Για να γυρίσω τη γραμμή στο όνομα μου χρειάζομαι  ΥΔΕ?
Δεν έχει ανανεωθεί ποτέ από όταν ηλεκτροδοτήθηκε... Τι έγραφα χρειάζεται να έχω για να το προχωρήσω?

Επίσης δεν είχα ποτέ οικιακό τριφασικό, έχει κάποια άλλη τιμολόγηση σε σχέση με το κοινό οικιακό?

Επεξ/σία από Deu164
Δημοσ.
1 minute ago, Deu164 said:

Δεν το έχω ψάξει ακόμα... Για να γυρίσω τη γραμμή στο όνομα μου χρειάζομαι  ΥΔΕ?

Σίγουρα θα σου ζητηθεί από ΔΕΔΔΗΕ αργότερα. Αλλά για την αλλαγή δεν θα χρειαστεί.

3 minutes ago, Deu164 said:

Επίσης δεν είχα ποτέ οικιακό τριφασικό, έχει κάποια άλλη τιμολόγηση σε σχέση με το κοινό οικιακό?

Ναι είναι πιο ακριβές οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Deu164 είπε

Καλησπέρα. Αγόρασα ένα διαμέρισμά και έχει οικιακό τριφασικό Γ1, Γ1Ν 25KVA  το οποίο είναι από την ήμερα ηλεκτροδότησης του στη ΔΕΗ...
Διαπίστωσα ότι η γραμμή είναι ακόμα στο όνομα του πρώτου ιδιοκτήτη που είχε δώσει κάποτε το οικόπεδο αντιπαροχή στα μέσα τις δεκαετίας του 90... Οι επόμενοι ιδιοκτήτες που το κατοίκησαν από τους οποίους και το αγόρασα αλλά και οι ενοικιαστές που έμειναν για λίγα χρόνια δε γύρισαν ποτέ τη γραμμή στο όνομά τούς...  Κανείς τους δεν ασχολήθηκε...

Δεν έχει ανανεωθεί ποτέ από όταν ηλεκτροδοτήθηκε... Τι έγραφα χρειάζεται να έχω για να το προχωρήσω?

Αν ΔΕΝ σου χρειάζεται, είναι πολύ ακριβο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/8/2025 στις 10:39 ΜΜ, Zus είπε

Δεν το γλιτώνω για τον Ιούλιο. Τελευταίος λογαριασμός εκδόθηκε από Volterra στις 4 Ιουλίου με ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης την 28η Ιουλίου. Η ενημέρωση ότι πλέον υπάγομαι στην Protergia ήρθε στις 24 Ιουλίου. Το ερώτημα είναι αν θα χρεωθώ από τις 4 έως τις 24 με τις τιμές που είχα επί Volterra ή με το πρόγραμμα της Volterra.

Ήρθε ο λογαριασμός Ιουλίου και λύθηκαν οι απορίες. Από 1 έως 31 Ιουλίου με έχουν χρεώσει 741 κιλοβατώρες (έχω έντονες ενστάσεις για την κατανάλωση, δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τις 550) με το value lite (αν το θυμάμαι καλά).

741 κιλοβατώρες Χ 0,14580 με το κωλοπρόγραμμα, 179€ βγήκε ο Ιούλιος, καθίσαμε στον άξονα…

Επόμενο μήνα την έχω κάνει γιατί η υπαγωγή μου στο πρόγραμμα έγινε χωρίς να ερωτηθώ και εμφανώς με κουτοπονηριά.

Επεξ/σία από Zus
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Σπίτι Β (400 kWh/μήνα, πράσινο ΔΕΗ)

σπίτι Α (300kwh/μήνα , πρασινο ΔΕΗ)

καταστημα (350kwh/μήνα, κίτρινο ΔΕΗ)

αξιζει να μεταφέρω σε κάποια από τα μπλε της ελπεντισον,ηρων, προτεργια ; Ποια είναι η εμπειρία σας με τις εν λόγω εταιρίες ;

Επεξ/σία από kdouv
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...