Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το cosmote - protergia. Σταθερή cosmote είμαι καιρό πελάτης. Στη protergia είμαι απο τέλος Μαΐου. Μπορώ κάπως να επωφεληθω και εγώ ;

• Like 1
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Το παραθέτω κι εδώ για όσους έχουν cosmote σταθερη και θέλουν να μεταβούν σε protergia για ρεύμα/αέριο(ως συνδιαστικο promo για κάποιους μπορεί να βολέψει-5 ευρώ έκπτωση σε μηνιαία βάση)

Εγώ το έχω κάνει ήδη και μόλις έλαβα το μήνυμα ενεργοποίησης της έκπτωσης.

Υγ.Προφανως το εν λόγω promo δε συνδυάζεται με σύσταση.(άλλο κανάλι πώλησης)

https://www.cosmote.gr/pdf/COSMOTE-Protergia_New_Offer.pdf

COSMOTE-Protergia_New_Offer-1 (1).pdf 162.65 kB · 11 downloads

Πόσες παροχές έχεις; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Το παραθέτω κι εδώ για όσους έχουν cosmote σταθερη και θέλουν να μεταβούν σε protergia για ρεύμα/αέριο(ως συνδιαστικο promo για κάποιους μπορεί να βολέψει-5 ευρώ έκπτωση σε μηνιαία βάση)

Εγώ το έχω κάνει ήδη και μόλις έλαβα το μήνυμα ενεργοποίησης της έκπτωσης.

Υγ.Προφανως το εν λόγω promo δε συνδυάζεται με σύσταση.(άλλο κανάλι πώλησης)

https://www.cosmote.gr/pdf/COSMOTE-Protergia_New_Offer.pdf

COSMOTE-Protergia_New_Offer-1 (1).pdf 162.65 kB · 11 downloads

Βλέπω μπορείς να πάρεις την έκπτωση και με σύσταση τρίτου.
Σε αυτή την περίπτωση κερδίζει κάτι αυτός που συστήνεις;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Βλέπω μπορείς να πάρεις την έκπτωση και με σύσταση τρίτου.
Σε αυτή την περίπτωση κερδίζει κάτι αυτός που συστήνεις;

Δυστυχώς όχι.Και εγώ παροχή τρίτου συστησα (απλα ήταν της οικογένειας)

26 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Ρώτησα για αυτό με την COSMOTE protergia και μου είπαν ότι γίνεται προς το παρόν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Δεν αναγράφεται κατι τέτοιο στο promo.

Δημοσ.
32 minutes ago, GREGORYMO said:

Έχει κάνει κάποιος σύσταση στον εαυτό για να φέρει 2' παροχή στην protergia?

Ξέρει που και πώς στέλνει την σύσταση?

Πας στην εφαρμογή, κάτω κατω, στέλνεις σύσταση. Έρχεται το link στο mail σου. Πατάς στο link, συμπληρώνεις στοιχεία αλλά με διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου. Στο οποίο εννοείται πρέπει να έχεις πρόσβαση για να απαντήσεις όταν σε καλέσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια σύσταση για protergia παρακαλώ.

Έσβησα όλα τα PM και τώρα θέλει κι ένας γνωστός μου.

Σκεφτόμουνα να τον καλέσω εγώ μόλις ενεργοποιηθώ αλλά αν αργήσει η αλλαγή μου, θα με βρίσει.

edit: Φτάνει παιδιά, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από foa_foa
Δημοσ.
1 hour ago, ekrepali said:

Πας στην εφαρμογή, κάτω κατω, στέλνεις σύσταση. Έρχεται το link στο mail σου. Πατάς στο link, συμπληρώνεις στοιχεία αλλά με διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου. Στο οποίο εννοείται πρέπει να έχεις πρόσβαση για να απαντήσεις όταν σε καλέσουν.

Μόλις έκανα την τρίτη σύσταση στον εαυτό μου, χρησιμοποίησα το ίδιο κινητό που έβαλα και στις άλλες δύο παροχές χωρίς να μου βγάλει κανένα σφάλμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Γίνεται και με σταθερό τηλέφωνο?

1 ώρα πριν, vali είπε

Μόλις έκανα την τρίτη σύσταση στον εαυτό μου, χρησιμοποίησα το ίδιο κινητό που έβαλα και στις άλλες δύο παροχές χωρίς να μου βγάλει κανένα σφάλμα.

Με email η VIBER?

Δημοσ.
1 hour ago, GREGORYMO said:

Με email η VIBER?

Το μόνο που μου ζητάει να συμπληρώσω η σελίδα που ανοίγει, είναι όνομα και τηλέφωνο. Τα συμπληρωνω, πατάω υποβολή και σε 1-2 εργάσιμες με κάλεσαν στο τηλέφωνο τις πρώτες δύο φορές και πιστεύω το ίδιο θα γίνει και με την σημερινη

Screenshot_2025-08-14-23-53-56-538_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vali είπε

Το μόνο που μου ζητάει να συμπληρώσω η σελίδα που ανοίγει, είναι όνομα και τηλέφωνο. Τα συμπληρωνω, πατάω υποβολή και σε 1-2 εργάσιμες με κάλεσαν στο τηλέφωνο τις πρώτες δύο φορές και πιστεύω το ίδιο θα γίνει και με την σημερινη

Screenshot_2025-08-14-23-53-56-538_com.android.chrome.jpg

ΕΣΥ έλαβες σύσταση.

ΕΓΩ μιλώ για κάποιον που στέλνει σύσταση 

Δημοσ.
25 minutes ago, GREGORYMO said:

ΕΣΥ έλαβες σύσταση.

ΕΓΩ μιλώ για κάποιον που στέλνει σύσταση 

Να εγώ ο ίδιος στέλνω και την σύσταση στον εαυτό μου. Έλαβα σύσταση πριν ένα μήνα από μέλος εδώ και τώρα έστειλα σύσταση από την δική μου εφαρμογη σε δύο άλλες παροχές που έχω.

• Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vali είπε

Να εγώ ο ίδιος στέλνω και την σύσταση στον εαυτό μου. Έλαβα σύσταση πριν ένα μήνα από μέλος εδώ και τώρα έστειλα σύσταση από την δική μου εφαρμογη σε δύο άλλες παροχές που έχω.

Το θέμα είναι ότι ΤΩΡΑ που έκανα την διαδικασία για την 3' παροχή μου ζητάνε ΑΛΛΟ αριθμό τηλεφώνου 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Το θέμα είναι ότι ΤΩΡΑ που έκανα την διαδικασία για την 3' παροχή μου ζητάνε ΑΛΛΟ αριθμό τηλεφώνου 

Μόνος σου την έκανες; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...