Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Κακώς το ανακατεύεις το θέμα με την έννοια ότι αποκλείεται να λειτουργήσει με την λογική:

Δώσε και σε αυτόν να ΜΗΝ μας ενοχλεί 

Ποιος φορέας δίνει την επιδότηση? Ο τελικός και μοναδικός έλεγχος αν δόθηκε σωστά γίνεται από τον παροχο? Ποιος ελέγχει αν δικαιούμαι να πάρω ή όχι την επιδότηση? Απλά θέλω να καταλάβω πως λειτουργεί το σύστημα. Γιατί από την επικοινωνία με την Ζενιθ κατάλαβα ότι ο έλεγχος δεν γίνεται από αυτήν. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ATmega είπε

Ποιος φορέας δίνει την επιδότηση? Ο τελικός και μοναδικός έλεγχος αν δόθηκε σωστά γίνεται από τον παροχο? Ποιος ελέγχει αν δικαιούμαι να πάρω ή όχι την επιδότηση? Απλά θέλω να καταλάβω πως λειτουργεί το σύστημα. Γιατί από την επικοινωνία με την Ζενιθ κατάλαβα ότι ο έλεγχος δεν γίνεται από αυτήν. 

Την δικαιούσαι η ΟΧΙ?

Αυτό είναι το ερώτημα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Την δικαιούσαι η ΟΧΙ?

Αυτό είναι το ερώτημα 

Ποιος θα το πει αυτό και ποιος θα ελέγξει αν έγινε σωστά? 

Πάντως όχι ο δεδδηε σύμφωνα την απάντηση που έλαβα μέσω ΡΑΕ. 

Spoiler

Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι, για τα θέματα της τιμολόγησης της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και της χορήγησης επιδοτήσεων από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης, θα χρειαστεί να απευθυνθείτε στον Προμηθευτή σας.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.
Με εκτίμηση,
Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημοσ.
2 minutes ago, fysikos said:

δεν μου εμφανίζει τον πάροχο

Δεν εμφανίζει πάροχο. Από την αλλαγή αριθμού θα καταλάβεις εάν έχει γίνει η αλλαγή. Εάν από πχ 02 γίνει 03, τότε έχει γίνει η αλλαγή από εκεί που ήσουν σε εκεί που πήγες. 

Δημοσ.

Οσοι ειχαμε παρει το Protergia 6μηνο και ληγει, πηρε παραταση 2 μηνες η ληξη του (φαινεται στο συμβολαιο)

Εχουν αρχισει ομως και παιρνουν τηλ για να ανανεωσουμε απο τωρα ενω εχουμε 3 μηνες ακομα 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, adi32 είπε

Οσοι ειχαμε παρει το Protergia 6μηνο και ληγει, πηρε παραταση 2 μηνες η ληξη του (φαινεται στο συμβολαιο)

Εχουν αρχισει ομως και παιρνουν τηλ για να ανανεωσουμε απο τωρα ενω εχουμε 3 μηνες ακομα 

Μάλλον από.λαθοε το γράφει στο συμβόλαιο. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο πριν βρεθείς προ εκπλήξεων. Ίσως είναι λάθος συστήματος 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BOOKER_ είπε

Μάλλον από.λαθοε το γράφει στο συμβόλαιο. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο πριν βρεθείς προ εκπλήξεων. Ίσως είναι λάθος συστήματος 

Όχι μου το είπαν στο τηλέφωνο 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Όχι μου το είπαν στο τηλέφωνο 

Κι εμένα το ίδιο μου είπαν αλλά μπορεί ν'αλλαξει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ενημέρωση όπως μου είπε.

Τώρα θα καλέσω αύριο να κάνω ανανέωση γιατί λήγει το 6μηνο μεθαύριο οπότε θα προσπαθήσω να ζητήσω και κανένα δωράκι αν γίνεται να μου δώσουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Μέσα Δεκεμβρίου είχα αλλάξει και εγώ σε secure6M (με τιμή 8.5 λεπτά). Η λήξη του συμβολαίου ήταν 10 Ιουνίου του 25. Τώρα πλέον γράφει στο λογαριασμό 10 Αυγούστου 25.

Για ποιο λόγο όμως άραγε να πήραν παράταση; 

Και αν όντως ισχύει το 10 Αυγούστου δε βλέπω λόγο να "κουνηθω" μέχρι τότε! Δεν παίζει καλύτερη τιμή προς το παρόν! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Κι εμένα το ίδιο μου είπαν αλλά μπορεί ν'αλλαξει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ενημέρωση όπως μου είπε.

Τώρα θα καλέσω αύριο να κάνω ανανέωση γιατί λήγει το 6μηνο μεθαύριο οπότε θα προσπαθήσω να ζητήσω και κανένα δωράκι αν γίνεται να μου δώσουν.

Όχι να μην κάνετε ανανέωση γιατί θα πάει με το 0.099 ενώ τώρα έχουμε πιο λιγο. 

Βέβαια δεν ξέρω πόσο θα πάει τον Ιούνιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ATmega είπε

Ποιος θα το πει αυτό και ποιος θα ελέγξει αν έγινε σωστά? 

Πάντως όχι ο δεδδηε σύμφωνα την απάντηση που έλαβα μέσω ΡΑΕ. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι, για τα θέματα της τιμολόγησης της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και της χορήγησης επιδοτήσεων από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης, θα χρειαστεί να απευθυνθείτε στον Προμηθευτή σας.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.
Με εκτίμηση,
Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Είναι πολλά τα αδιευκρίνιστα στην Ελλάδα. Πάντως η ΚΥΑ αναφέρεται ξεκάθαρα στους μήνες ΑΥΓ,ΣΕΠ,ΔΕΚ. Είναι αδιευκρίνιστο για ΦΕΒ,ΜΑΡ. Σωστό το να μην προσπαθούμε να ενεργούμε εναντίον του συμφέροντός μας.

Επεξ/σία από Περρυ
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, adi32 είπε

Όχι να μην κάνετε ανανέωση γιατί θα πάει με το 0.099 ενώ τώρα έχουμε πιο λιγο. 

Στο 0,095 είμαι τώρα και το 12μηνο έχει 0,099.Μικρο το κακό.

Το θέμα είναι είναι αυτό που είπες ότι δεν ξέρουμε πόσο θα πάει τον Ιούνιο κι αν αλλάξει και το σημαντικότερο αν αποφασίσουν να μας πετάξουν σε άλλο χωρίς ειδοποίηση.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου ειπαν οτι επειδη καταργηθηκε το 6 μηνο υποχρεωθηκαν να δωσουν 2 μηνες παραταση 

Τωρα πανε να γλιτωσουν μαλλον τα λεφτα απο αυτους που ειχαν 0,08...   και να τους ριξουν στο 0,099 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...