Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Αφ`ου είσαι ήδη Προτέργια, κοιτάς τα υπόλοιπα. Μπορείς εναλλακτικώς να πας και σε καποιο κυμαινομενο για κανά μήνα και να επιστρέψεις στην Προτέργια παίρνοντας και το δωρο

Μου έκανε κλικ να σου πω την αλήθεια το σταθερό του φυσικού αερίου Ελλάδας, σε σχέση με την κατανάλωση μου και αυτά που προσφέρει από τιμές και κάποιο bonus σβήσε - γράψε δηλαδή στο τεφτέρι, μάλλον πετυχαίνω την ίδια τιμή που έχω σήμερα εν τέλει...για κυμαινόμενο δεν το συζητώ καν, δε βλέπεις τι γίνεται με ενεργειακά, πολέμους, ουκρανικό και τα συναφή; Δεν θέλει και πολύ για να πάρουν τον ανήφορο οι τιμές χονδρικής και μετά να βλέπουμε τίποτα τρελές χρεώσεις τιμής συστήματος...άσε να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chakotay7 είπε

..για κυμαινόμενο δεν το συζητώ καν, δε βλέπεις τι γίνεται με ενεργειακά, πολέμους, ουκρανικό και τα συναφή; Δεν θέλει και πολύ για να πάρουν τον ανήφορο οι τιμές χονδρικής και μετά να βλέπουμε τίποτα τρελές χρεώσεις τιμής συστήματος...άσε να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο!

Υπάρχουν "κλειδωμένα" κυμαινομενα, με σταθερη δηλ τιμή για μικρό χρονικο διαστημα (πχ nrg simple 3 ή Ήρων yellow one home). Πας όσο διαρκεί η καλή τιμή, δεν δεσμευεσαι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chakotay7 είπε

Καλησπέρα στους συμφορουμίτες, υπάρχει καμία καλή ιδέα για σταθερό μπλε τιμολόγιο, μου τελείωσε το συμβόλαιο για έναν χρόνο που είχα στην πρωτεργεια, από 0,0945 κλπ που είχα μου το ανεβάζουν στο 0,099 κλπ την κιλοβατώρα, περίπου τέσσερα τρίλεπτα του ευρώ αύξηση, τώρα αυτό τι επίπτωση έχει στο συνολικό ποσό του λογαριασμού μου δεν ξέρω ακριβώς...κοιτάω πάντα για σταθερό επειδή για τέσσερις με πέντε μήνες το χρόνο δεν πέφτω κάτω από 850 κιλοβατώρες το μήνα.

Καμία καλή...ιδέα; 😎

Η αύξηση που σου κάνουν είναι 0,0045 δηλαδή κάτι λιγότερο από μισό λεπτό του ευρώ. Οπότε για 850 κιλοβατώρες η αύξηση που θα δεις είναι 3,82€ στο λογαριασμό σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα είχα κάνει ένα περίεργο ευνοϊκό πράσινο εξάμηνο στην ζενίθ και λήγει στα κοντά μου λένε δεν ανανεώνει σε ίδιο. Θέλω να ρωτήσω γιατί έχω χάσει επεισόδια. 

1)Πως πάει ο ενεργειακός τουρισμός? Γενικά συνεχίζει σαν κονσεπτ? 

2)αν ναι μπορείται να μου πείτε τι παίζει αυτό το διάστημα. Το 50ευρω Ηρών το είχα πάρει πιο πριν κάνα άλλο υπάρχει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, costacurta είπε

Παίδες καλησπέρα είχα κάνει ένα περίεργο ευνοϊκό πράσινο εξάμηνο στην ζενίθ και λήγει στα κοντά μου λένε δεν ανανεώνει σε ίδιο. Θέλω να ρωτήσω γιατί έχω χάσει επεισόδια. 

1)Πως πάει ο ενεργειακός τουρισμός? Γενικά συνεχίζει σαν κονσεπτ? 

2)αν ναι μπορείται να μου πείτε τι παίζει αυτό το διάστημα. Το 50ευρω Ηρών το είχα πάρει πιο πριν κάνα άλλο υπάρχει? 

Έχει περιορισθεί πολύ. Protergia swift on time με συσταση 5χ10 ευρώ

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Έχει περιορισθεί πολύ. Protergia swift on time με συσταση 5χ10 ευρώ

Το 0,09€/KWh είναι με έκπτωση συνέπειας, σωστά;

Στον πρώτο λογαριασμό που δε θα έχεις έκπτωση συνέπειας θα είναι 0,14;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Όχι και ο πρώτος  με έκπτωση συνέπειας και ο τελικός. Στην προτεργια μπαίνει προκαταβολικά η έκπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Λολ τι έγινε ρε παιδιά μπήκα να ρωτήσω για τουρισμό καμία προσφορά κάνα κουπόνι και έχω σε μισή μέρα 8 μήνυματα να κάνω σύσταση.. Χαχαχα

• Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, costacurta είπε

Λολ τι έγινε ρε παιδιά μπήκα να ρωτήσω για τουρισμό καμία προσφορά κάνα κουπόνι και έχω σε μισή μέρα 8 μήνυματα να κάνω σύσταση.. Χαχαχα

Ε δεν τα ρωτανε ουτε για αστεια αυτα τα πραγματα.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, costacurta είπε

Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα, οι πρόθυμοι που στέλνετε συστάσεις χωρίς να ζητήσει κανείς, έχετε υπόψη σας πως, αν δεχτούμε διαμαρτυρία, θα έχετε συνέπειες.

Όσοι, δε, έχετε παρατηρηθεί στο παρελθόν για αποστολή συστάσεων χωρίς να σας ζητηθεί, θα οδεύσετε προς την έξοδο.

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

0.091 είναι με έκπτωση και ισχύει και για τον πρώτο. Απλώς πρέπει κάθε τέλος του μήνα να ρίχνεις μια ματιά μήπως το αλλάξουν (είτε την τιμή είτε το όνομα)

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, costacurta said:

Φίλε η σύσταση Protergia είναι και επίσημα το ντικ πικ του ινσόμνια και γενικά της ενέργειας. Δεν κάνουμε σχόλια που προκαλούν 😁

• Haha 8
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Φίλε η σύσταση Protergia είναι και επίσημα το ντικ πικ του ινσόμνια και γενικά της ενέργειας. Δεν κάνουμε σχόλια που προκαλούν 😁

Τι να πω πριν κάνα 8μηνο που ξεκίνησα τουρισμό εδώ δεν είχαν αφήσει κουπόνι Σκλαβενίτη παμπλικ και επιστροφή go for more(όπως αρμόζει στο νήμα) . Τώρα έχει γυρίσει σε συστάσεις. Ο άλλος μου έστειλε και εμοτζι ευχών και παρακαλητα ότι θα το εκτιμήσει. Μόνο ένα σκρινσοτ του ξανθοπουλου έλειπε 

• Haha 3
Δημοσ.

Την όρεξη και τον χρόνο για να κάνετε τουρισμό για ψευτοδωράκια που την βρίσκετε ήθελα να 'ξερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

Την όρεξη και τον χρόνο για να κάνετε τουρισμό για ψευτοδωράκια που την βρίσκετε ήθελα να 'ξερα.

Μια χαρά είχαμε με το να πηδάμε από πάροχο σε πάροχο και αυτή μας την έκοψαν με τα μπλε τιμολόγια :P 

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...