Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, skylouros είπε

Το πρώτο είναι 0,091 χωρίς ρήτρες και μηχανισμούς διακύμανσης? Η έκπτωση συνέπειας πόσο είναι? Ώστε στο τέλος να ξέρω πόσο θα φτάσει η τιμή αν δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας. Ήρων ξαναπέρασα πριν 2 μήνες 

Επίσης το 5 μήνες 5x10 δεν το βλέπω στο site τους

Ναι, είναι κλειδωμένο κίτρινο. Δες εδω:https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/. Κάθε 1η του μηνός ανακοινωνεται η τιμή (στην πράξη αρκετα νωριτερα) για τον τρέχοντα μηνα. Δεν χάνεις την έκπτωση συνέπειας στον τελικό, όπως στον Ήρωνα.

Το 5χ10 είναι προωθητικη ενέργεια μέσω συστασης απο υφιστάμενο πελάτη. Η σύσταση ειναι με την μορφή συνδέσμου από υφιστάμενο πελάτη, τον ανοίγεις, καταχωρείς τα στοιχεία που σου ζητούνται και αναμένεις επικοινωνία απο την Προτέργια.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/5/2025 στις 3:55 ΜΜ, messinia3 είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται για σταθερό, ας ρίξει μία ματιά στο νέο promo της elpedison...δυστυχως οι τουρίστες μένουμε στην απέξω.

100-ΕΧΤΡΑ PROMO 2 ΜΑΙΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΑΛΒΕΝΙΤΗΣ 100€_e4d70095-ce9b-4944-b943-24ed7d4ed78c.pdf 125.06 kB · 143 downloads

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ THΛ MOY ΛΕΝΕ ΓΙΑ 50EYRO MONO

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, skylouros είπε

Το πρώτο είναι 0,091 χωρίς ρήτρες και μηχανισμούς διακύμανσης? Η έκπτωση συνέπειας πόσο είναι? Ώστε στο τέλος να ξέρω πόσο θα φτάσει η τιμή αν δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας. Ήρων ξαναπέρασα πριν 2 μήνες 

Επίσης το 5 μήνες 5x10 δεν το βλέπω στο site τους

https://www.protergia.gr/protergiaapp/

Εδω θα βρεις για το 5χ10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, Dimperor said:

Σε κατάστημα το δίνουν. Την επιταγή θα πρέπει να την παραλάβεις από εκεί (θα σε πάρουν τηλεφωνο όταν έρθει). edit: Ουπς, άκυρο. Κάτι αναφέρθηκε για teleraise... δε ξέρω τι είναι αυτό. 

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σε κατάστημα το δίνουν. Την επιταγή θα πρέπει να την παραλάβεις από εκεί (θα σε πάρουν τηλεφωνο όταν έρθει). edit: Ουπς, άκυρο. Κάτι αναφέρθηκε για teleraise... δε ξέρω τι είναι αυτό. 

Teleraise:κανάλι πωλήσεων της elpedison

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sap00 είπε

Αν κάποιος φύγει από το μπλε Zenith (power home direct plus) στον 9ο μήνα για να πάει στο νέο μπλε 12μηνο της ίδιας εταιρείας (power home secure 2),  αυτό θεωρείται "λύση σύμβασης" που επιβαρύνεται με "τέλος πρόωρης λύσης" ?  

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να το συζητήσεις,πολλές φορές γίνεται αζημιως μιας και θα εξακολουθείς να είσαι πελάτης τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αν δεν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης ή αν έχεις κάνει διακανονισμό (που μετά δεν τηρήσεις) δε φαίνεσαι ληξιπροθεσμος. 

Η εξόφληση λογαριασμού είναι προϋπόθεση για τον επόμενο πάροχο, συνήθως για να σου δώσει μηδενική εγγύηση.

Όντως αλλά μου φαίνεται τόσο παράξενο. Χωρίς να ακούγομαι καπιταλιστης (και εγώ ένας εργαζόμενος προλεταριος χαμαλης είμαι σε 2 δουλειές) πως γίνεται να χρωστάνε τόσα πολλά σε ρεύμα και να αλλάζουν πάροχο για να γλυτώσουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dimperor είπε

Κανονικά είναι μόνο για ΔΕΗ και καλά όπως και τα 70€ public πέρσι αλλά κατ’ εξαίρεση ή αν έχει κάποιος 2-3 παροχές το δίνουν που ρώτησα κάποιους πωλητές το πρωί 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dopermann είπε

Καλησπερα σε ολους εγω ημουν προτεργια ενα 6μηνο και ανανεωσα τωρα τηλεφωνικα μου εδωσαν 60 ευρω

Στα έδωσαν τα 60 ευρώ από μόνοι τους ή ζήτησες κάτι εσύ?

Δημοσ.

Καλημέρες στη παρεά, επειδή δεν μπορεσα να βρω καπου το εξελ που επαιζε (και αν παιζει ακομα), έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα (κατά βάση σταθερό); Καταναλωση 600-700Kwh (με θερμανση-ψυξη), 300-400kwh χωρις.

Η τιμη που εχουμε τωρα ειναι 0,19-0,21 και προφανως ειναι χαλια μαυρα. Ξερω οτι και στη τυχη να επιλεξω καποιο θα ναι αρκετα καλυτερα απ οτι τωρα, αλλα θα ηθελα και καμια γνωμη ακομα. 

Δημοσ.
1 hour ago, z3et said:

Καλημέρες στη παρεά, επειδή δεν μπορεσα να βρω καπου το εξελ που επαιζε (και αν παιζει ακομα), έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα (κατά βάση σταθερό); Καταναλωση 600-700Kwh (με θερμανση-ψυξη), 300-400kwh χωρις.

Η τιμη που εχουμε τωρα ειναι 0,19-0,21 και προφανως ειναι χαλια μαυρα. Ξερω οτι και στη τυχη να επιλεξω καποιο θα ναι αρκετα καλυτερα απ οτι τωρα, αλλα θα ηθελα και καμια γνωμη ακομα. 

Protergia Value Secure 12M (0,099€ + 9,9€ πάγιο) μέσω συστάσεως για 5 x10€. Αν έχεις 2η παροχή, πχ εξοχικό,  παίρνεις +50€ και στις 2 παροχές.

2) Zenith Power Home Secure 2 (0,09€ και 9.9 πάγιο) με 3 πάγια δώρο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Στα έδωσαν τα 60 ευρώ από μόνοι τους ή ζήτησες κάτι εσύ?

Με πηρανε στην αρχη και τους λεω δεν ανανεωνω μαζι σας γιατι στο προηγουημενο 6μηνο συμβολαιο ειχα 0.085 και στο τελος του λογαριασμου δεν ξερω γιατι τους πρωτους 3 μηνες πολλαπλασιαζανε με 0.11900 και μετα δεν ξερω το διορθωσανε μαλλον...Μετα ρωτησα ενα παιδι που ξερει απο αυτα και μου λεει παρε αυτη την προσφορα ειναι καλη....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, z3et είπε

Καλημέρα!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

juanjk

Κατά βάσιν ισχύει, εχει καποιες μικροδιαφορές οποτε κανε μια επαληθευση με τα επισημα

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλημέρα!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

juanjk

Κατά βάσιν ισχύει, ισως εχει καποιες μικροδιαφορές οποτε κανε μια επαληθευση με τα επισημα

Νομίζω έχουν καταργηθεί τα δύο 50€ δώρα στα περισσότερα προγράμματα της ΔΕΗ, σωστά?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Νομίζω έχουν καταργηθεί τα δύο 50€ δώρα στα περισσότερα προγράμματα της ΔΕΗ, σωστά?

Ναι, όντως. Θέλει μια επαλήθευση, όπως ανέφερα, αλλά για να πάρει μια ιδέα νομίζω είναι εντάξει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...