Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, skylouros είπε

Ναι αυτό εννοώ. Κάτι για να φύγω μέχρι να ξαναέρθω ΕΛΠΕ. Διότι σαν νυν πελάτης, ούτε το προμο δε δικαιούμαι 

Τα γνωστά:

α) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,091/κβ με συνέπεια) + 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση).

β) Ήρων yellow one home (0,109/κβ με συνέπεια) + 50 ευρώ μέσω e-contract. Προϋπόθεση να μην ήσουν πελάτης το τελευταίο εξάμηνο. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας

γ) Nrg simple 3 (0,099/κβ) χωρίς όμως δώρο

Μιας και οδεύουμε στα τέλη του μηνός, οπωσδηποτε έλεγχος τιμής (ειδικά στον Ήρωνα), πλην του γ) που ισχύει μεχρι 30/6

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vklon είπε

Το ίδιο πράγμα λες ότι έχουν περιοριστεί τα δώρα στην elpedison που είναι η μοναδική εταιρία που έδινε μεγάλα δώρα και σου κακοφαίνεται το 40€ τώρα . Στους υπόλοιπους παρόχους υπάρχουν επιλογές και στον ΗΡΩΝ μέχρι αν πας στους 3-4 μήνες δεν θα έχεις θέμα αν σε ενοχλεί η «κατάχρηση» όπως λες. Εμένα το μηναίο όφελος μου από την elpedison έχει αντισταθμιστεί από την protergia. Στην elpedison από την σύσταση έπαιρνες 20€ ενώ στην protergia 50€. Μόνο μια σύσταση να κάνεις τον μήνα το έχεις βγάλει το κέρδος σου χωρίς να κάνεις ούτε μια αλλαγή. Πάντα λύσεις υπάρχουν

40 για μια παροχή σε κυμαινόμενο πρόγραμμα προσωπικά δε γνωρίζω να παίζει αυτό το διάστημα σε κανένα κανάλι πώλησης της elpedison για μια παροχή. 

Για το υπόλοιπο της συζήτησης προφανώς και θεωρώ ότι έχουν μειωθεί πολύ τα δωρα στα κυμαινομενα προγράμματα για πολλούς λόγους,συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης ορισμένων πελατών. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Τα γνωστά:

α) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,091/κβ με συνέπεια) + 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση).

β) Ήρων yellow one home (0,109/κβ με συνέπεια) + 50 ευρώ μέσω e-contract. Προϋπόθεση να μην ήσουν πελάτης το τελευταίο εξάμηνο. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας

Μιας και οδεύουμε στα τέλη του μηνός, οπωσδηποτε έλεγχος τιμής (ειδικά στον Ήρωνα), πλην του γ) που ισχύει μεχρι 30/6

Το πρώτο είναι 0,091 χωρίς ρήτρες και μηχανισμούς διακύμανσης? Η έκπτωση συνέπειας πόσο είναι? Ώστε στο τέλος να ξέρω πόσο θα φτάσει η τιμή αν δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας. Ήρων ξαναπέρασα πριν 2 μήνες 

25 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Τα γνωστά:

Επίσης το 5 μήνες 5x10 δεν το βλέπω στο site τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, skylouros είπε

Το πρώτο είναι 0,091 χωρίς ρήτρες και μηχανισμούς διακύμανσης? Η έκπτωση συνέπειας πόσο είναι? Ώστε στο τέλος να ξέρω πόσο θα φτάσει η τιμή αν δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας. Ήρων ξαναπέρασα πριν 2 μήνες 

Ναι, είναι κλειδωμένο κίτρινο. Δες εδω:https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/. Κάθε 1η του μηνός ανακοινωνεται η τιμή (στην πράξη αρκετα νωριτερα) για τον τρέχοντα μηνα. Δεν χάνεις την έκπτωση συνέπειας στον τελικό, όπως στον Ήρωνα.

Το 5χ10 είναι προωθητικη ενέργεια μέσω συστασης απο υφιστάμενο πελάτη. Η σύσταση ειναι με την μορφή συνδέσμου από υφιστάμενο πελάτη, τον ανοίγεις, καταχωρείς τα στοιχεία που σου ζητούνται και αναμένεις επικοινωνία απο την Προτέργια.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/5/2025 στις 3:55 ΜΜ, messinia3 είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται για σταθερό, ας ρίξει μία ματιά στο νέο promo της elpedison...δυστυχως οι τουρίστες μένουμε στην απέξω.

100-ΕΧΤΡΑ PROMO 2 ΜΑΙΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΑΛΒΕΝΙΤΗΣ 100€_e4d70095-ce9b-4944-b943-24ed7d4ed78c.pdf 125.06 kB · 143 downloads

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ THΛ MOY ΛΕΝΕ ΓΙΑ 50EYRO MONO

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, skylouros είπε

https://www.protergia.gr/protergiaapp/

Εδω θα βρεις για το 5χ10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, Dimperor said:

Σε κατάστημα το δίνουν. Την επιταγή θα πρέπει να την παραλάβεις από εκεί (θα σε πάρουν τηλεφωνο όταν έρθει). edit: Ουπς, άκυρο. Κάτι αναφέρθηκε για teleraise... δε ξέρω τι είναι αυτό. 

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σε κατάστημα το δίνουν. Την επιταγή θα πρέπει να την παραλάβεις από εκεί (θα σε πάρουν τηλεφωνο όταν έρθει). edit: Ουπς, άκυρο. Κάτι αναφέρθηκε για teleraise... δε ξέρω τι είναι αυτό. 

Teleraise:κανάλι πωλήσεων της elpedison

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sap00 είπε

Αν κάποιος φύγει από το μπλε Zenith (power home direct plus) στον 9ο μήνα για να πάει στο νέο μπλε 12μηνο της ίδιας εταιρείας (power home secure 2),  αυτό θεωρείται "λύση σύμβασης" που επιβαρύνεται με "τέλος πρόωρης λύσης" ?  

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να το συζητήσεις,πολλές φορές γίνεται αζημιως μιας και θα εξακολουθείς να είσαι πελάτης τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αν δεν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης ή αν έχεις κάνει διακανονισμό (που μετά δεν τηρήσεις) δε φαίνεσαι ληξιπροθεσμος. 

Η εξόφληση λογαριασμού είναι προϋπόθεση για τον επόμενο πάροχο, συνήθως για να σου δώσει μηδενική εγγύηση.

Όντως αλλά μου φαίνεται τόσο παράξενο. Χωρίς να ακούγομαι καπιταλιστης (και εγώ ένας εργαζόμενος προλεταριος χαμαλης είμαι σε 2 δουλειές) πως γίνεται να χρωστάνε τόσα πολλά σε ρεύμα και να αλλάζουν πάροχο για να γλυτώσουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dimperor είπε

Κανονικά είναι μόνο για ΔΕΗ και καλά όπως και τα 70€ public πέρσι αλλά κατ’ εξαίρεση ή αν έχει κάποιος 2-3 παροχές το δίνουν που ρώτησα κάποιους πωλητές το πρωί 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dopermann είπε

Καλησπερα σε ολους εγω ημουν προτεργια ενα 6μηνο και ανανεωσα τωρα τηλεφωνικα μου εδωσαν 60 ευρω

Στα έδωσαν τα 60 ευρώ από μόνοι τους ή ζήτησες κάτι εσύ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...