Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα. Στο excel που βλεπω , βαζω 2200kw στο ετησιο και στο προγραμμα elpedison bright 12M βγαινει 295. Θεωρω πως τα 50€ του σκλαβενιτη ειναι ηδη μεσα αλλα κανοντας τις πραξεις δεν μου βγαινει το ποσο.
2200*0,1049=230€ + 96€ παγια 326€ - 50€ δωρο βγαινει 276€.
Τι υπολογιζω λάθος ;

Ειμαι ΔΕΗ και τελειωνει το συμβολαιο 28 ιουνιου οποτε και θα παω αλλου. Ή προτεργια ή Ελπε με βαζι το εξελ , αλλα λογικα με βλεπω για ελπε λογο του παραπανω 50.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Καλησπερα. Στο excel που βλεπω , βαζω 2200kw στο ετησιο και στο προγραμμα elpedison bright 12M βγαινει 295. Θεωρω πως τα 50€ του σκλαβενιτη ειναι ηδη μεσα αλλα κανοντας τις πραξεις δεν μου βγαινει το ποσο.
Τι υπολογιζω λάθος ;

Ειμαι ΔΕΗ και τελειωνει το συμβολαιο 28 ιουνιου οποτε και θα παω αλλου. Ή προτεργια ή Ελπε με βαζι το εξελ , αλλα λογικα με βλεπω για ελπε λογο του παραπανω 50.

Καλησπέρα! Δεν είναι μέσα τα 50. Σωστά τα υπολογίζεις. 287 η προτέργια. Αν δεν έχεις προοπτική για καποια συσταση, πας προς Ελπε.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Τι υπολογιζω λάθος ;

Επίσης elpedison είναι 100€ Σκλαβενίτη το δώρο για πελάτες ΔΕΗ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, vklon said:

Επίσης elpedison είναι 100€ Σκλαβενίτη το δώρο για πελάτες ΔΕΗ 

Ναι το γνωριζω και γι αυτο εκανα την πραξη, για να δω αν ειναι τα 50 μεσα ή τα 100. Ευχαριστω

31 minutes ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Καλησπέρα! Δεν είναι μέσα τα 50. Σωστά τα υπολογίζεις. 287 η προτέργια. Αν δεν έχεις προοπτική για καποια συσταση, πας προς Ελπε.

ναι αλλα το εξελ βγαζει 295 βαζοντας της KW

ΥΓ. Παιδια ηρεμα με τις συστασεις, δεν ζητησα τιποτα.

Επεξ/σία από Lewnidas1995
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Κι εγώ είμαι από αυτούς που λήγει το συμβόλαιο μου στην ΔΕΗ το επόμενο διάστημα και προσανατολίζομαι μάλλον σε Elpedison, κυρίως επειδή είναι βασική τιμή ενώ στους άλλους φοβάμαι το ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά με την πάγια εντολή, να μην εξοφληθεί ο λογαριασμός και να χρεωθώ την υψηλότερη τιμή στο τέλος.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, CakeNet είπε

φοβάμαι το ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά με την πάγια εντολή, να μην εξοφληθεί ο λογαριασμός και να χρεωθώ την υψηλότερη τιμή στο τέλος.

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνον αν δεν έχει επαρκές υπόλοιπο στον λογαριασμό. Φυσικά πάντα μπορείς να πληρώνεις με τον "κλασσικό" τρόπο αρκετά πριν την λήξη.

Δημοσ.

Καλήσπερα πέραν του Ηρών, γιατί έκει είμαι τώρα, και το 50ευρω που δίνει, υπάρχει αυτή τη περίοδο κάτι σε μπόνους δώρο νέου πελάτη για πράσινο ή κίτρινο? 

Μένω σε σπίτι 40τμ χωρίς 'βαριές' ηλεκτρικές συσκευές και πολλές ώρες λείπω δουλειά είτε είμαι στο πατρικό έτσι δεν καιω ιδιαίτερα για να κοιτάξω μπλε. 

Αν δεν υπάρχει κάτι σέ μπόνους να παραμείνω εκεί η να πάω σε κάνα άλλο πάροχο (υποθέτω παντού τα ίδια θα δίνω πάνω κάτω στις προϋποθέσεις μου) 

Δημοσ.
17 minutes ago, costacurta said:

Καλήσπερα πέραν του Ηρών, γιατί έκει είμαι τώρα, και το 50ευρω που δίνει, υπάρχει αυτή τη περίοδο κάτι σε μπόνους δώρο νέου πελάτη για πράσινο ή κίτρινο? 

Μένω σε σπίτι 40τμ χωρίς 'βαριές' ηλεκτρικές συσκευές και πολλές ώρες λείπω δουλειά είτε είμαι στο πατρικό έτσι δεν καιω ιδιαίτερα για να κοιτάξω μπλε. 

Αν δεν υπάρχει κάτι σέ μπόνους να παραμείνω εκεί η να πάω σε κάνα άλλο πάροχο (υποθέτω παντού τα ίδια θα δίνω πάνω κάτω στις προϋποθέσεις μου) 

Υπάρχει ακόμα το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime σε κίτρινο και με σύσταση παίρνεις απο 10€ για 5 μήνες και τη δυνατότητα για δικές σου συστάσεις με +50€ έκαστη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Υπάρχει και το Volton Smart να κάτσεις ακριβώς 1 Μήνα έχεις δωρεάν ρεύμα μέχρι 550 kWh (ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξεις) και πάγιο. Για 40τμ επέλεξε το 250kwh.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vklon είπε

Υπάρχει και το Volton Smart να κάτσεις ακριβώς 1 Μήνα έχεις δωρεάν ρεύμα μέχρι 550 kWh (ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξεις) και πάγιο. Για 40τμ επέλεξε το 250kwh.

Είσαι τέλειος θα το ελέγξω asap 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Είσαι τέλειος θα το ελέγξω asap 

Πριν την εκάστοτε ενασχόλησή σου με την Βόλτον, πίνε ένα ποτάκι ή κάτι που σε χαλαρώνει. Θα σου χρειασθεί!

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα πήγαινα ποτέ ξανά volton. Τραγικοί χρόνοι ανταπόκρισης και άθλιο λογιστήριο που χρεώνει ό,τι να ναι.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...