Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Παιρνω και περιμενω 8 λεπτα στην αναμονη με τραγουδια και κλεινει.

ισως ειναι μεχρι τις 8

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, HERTHAN said:

Λογικα οπως λεει και ο adi μαλλον ειναι μεχρι τις 8 το τηλεφωνικο κεντρο.

Δοκιμαζεις αυριο ξανα και περιμενουμε ευχαριστα νεα σου.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Λογικά έχουν scoring συστήμα, όπως και οι τράπεζες. Ανάλογα με το αποτέλεσμα κάποιος μπαίνει ή όχι στην λίστα.

Άλλο κάποιος που έχει κατανάλωση 500 kw το μήνα και είναι συνεπής και άλλο κάποιος που έχει 100 kw και πληρώνει οπότε θυμάται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχουν scoring εμεις οι τουρίστες, που εχουμε αλλαξει 50 φορές εταιρία για να εκμεταλλευτουμε την παραμικρη προσφορά, είμαστε ολοι στον "Τειρεσία" τους😛

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Trikala_city είπε

Άλλο κάποιος που έχει κατανάλωση 500 kw το μήνα και είναι συνεπής και άλλο κάποιος που έχει 100 kw και πληρώνει οπότε θυμάται.

Εχω πανω απο 500 οποτε ειμαι στην λιστα.:P

Ειμαι σιγουρος οτι ειμαι στην λιστα.:)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω μηνιαία κατανάλωση περίπου 700 kWh και ειμαι μεταξύ των προγραμμάτων ELPEDISON Bright 12M και Protergia Οικιακό Value Secure 12M.

Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας με το ποιο πρόγραμμα θεωρείτε καλυτερο. Αυτό που με προβληματίζει στην περίπτωση της Protergia είναι ότι σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής εστω και κατα λαθος, χάνεται η έκπτωση συνέπειας.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 minutes ago, Invunche said:

Καλησπέρα σας,

Έχω μηνιαία κατανάλωση περίπου 700 kWh και ειμαι μεταξύ των προγραμμάτων ELPEDISON Bright 12M και Protergia Οικιακό Value Secure 12M.

Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας με το ποιο πρόγραμμα θεωρείτε καλυτερο. Αυτό που με προβληματίζει στην περίπτωση της Protergia είναι ότι σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής εστω και κατα λαθος, χάνεται η έκπτωση συνέπειας.

Ευχαριστώ 

Υπάρχει και το Ζενίθ με 0,09€. Αν μπορείς να στείλεις συστάσεις το Protergia υπερέχει. Αν όχι, το Ζενίθ είναι το πιο φθηνό, αν πάλι ξεχνιέσαι με λογαριασμούς και χάνεις συνέπεια, Ελπέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Invunche είπε

σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής εστω και κατα λαθος, χάνεται η έκπτωση συνέπειας.

Μονο η ΔΕΗ και η ελπεντισον δεν εχουν εκπτωση συνεπειας. 

9 λεπτά πριν, Invunche είπε

ποιο πρόγραμμα θεωρείτε καλυτερο

Τα καλυτερα εχουν εκπτωση συνεπειας, οποτε η θα επιλεξεις συνεπεια ή θα παραμεινεις ελπε.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Invunche είπε

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστώ 

Βάζεις πάγια εντολή ώστε να μην χαθεί η συνέπεια. Αρκεί να έχεις χρήματα βέβαια στο λογαριασμό πριν λήξει 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, adi32 είπε

Εγω ανανεωσα αφου μου ειπαν και 6 παγια δωρο 

Αν κανω και καμια  συσταση δε νομιζω οτι θα υπαρξει κατι καλυτερο

Αν βγει κατι πολυ καλο Ιουνιο ακυρωνω μεσα σε 14 μερες

Επειδή δεν παρακολούθησα την συζήτηση, πως ανανέωσες με 6 πάγια δώρο 🎁 Έχεις καμία επαφή να την μοιραστείς μαζί μας;

Ευχαριστω πολύ!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Invunche είπε

Έχω μηνιαία κατανάλωση περίπου 700 kWh

55 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εχω πανω απο 500 οποτε ειμαι στην λιστα.:P

700 ? 

500 ? 

Kwh το μήνα; 🧐

Μήπως έχετε πολύ παλιές συσκευές; Γιατί τόσο μεγάλη κατανάλωση; 

Είστε πολυμελής οικογένεια;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Free_xariz είπε

500 ? 

Kwh το μήνα; 🧐

Μήπως έχετε πολύ παλιές συσκευές; Γιατί τόσο μεγάλη κατανάλωση; 

Είστε πολυμελής οικογένεια;

Ε ναι κιλοβατωρες τι αλλο.

Ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων και καταστασεων.Ειχα και περισσοτερες στο παρελθον αλλα μην το ψαχνεις ξερω πως να κινηθω στα του ρευματος κλπ.;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, madwalker είπε

Επειδή δεν παρακολούθησα την συζήτηση, πως ανανέωσες με 6 πάγια δώρο 🎁 Έχεις καμία επαφή να την μοιραστείς μαζί μας;

Ευχαριστω πολύ!

Εδώ πάρε  21 1188 3039 αύριο τηλ να ρωτήσεις αν είσαι στη λίστα που κερδίζει την προσφορά. 

Βγάζουν κάθε λίγες μέρες κάποιους που τους τη δίνουν. Αυτό αλλάζει 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ε ναι κιλοβατωρες τι αλλο.

Ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων και καταστασεων.Ειχα και περισσοτερες στο παρελθον αλλα μην το ψαχνεις ξερω πως να κινηθω στα του ρευματος κλπ.;)

Ok 👍

Δημοσ.
2 hours ago, HERTHAN said:

Μπορει να ειμαι στην λιστα και να μην το ξερω γιατι ειχα καμια 15αρια κλησεις τις τελευταιες 3 ημερες απο διαφορους και δεν σηκωσα καμια.Μπορει να με πηραν κι απο Protergia.

Uα παρω ενα τηλεφωνο αργοτερα να δω τι παιζει και θα τα ζητησω αν ειναι να δω τι θα μου πουνε.

Aν δεν κανω λαθος πρεπει να τον ειχα ρωτησει οταν το ειχε αναφερει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος,

Θα το τσεκαρω.

Δεν εχω κάποιο ερώτημα.

Ακριβώς πάντως, έφυγα και μόλις είδαν το αίτημα έκαναν αντιπρόταση.

Αυτό που γράφετε για λίστες περί τινος πρόκειται;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...