Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Αν εβγαινε αυριο μια και εδινε εστω την ιδια προσφορα καπακι ολοι οι πελατες της προτεργια θα πηγαιναν εκει 

Εννοειται ρε φιλε, το καλυτερο προμο, εγω εχω φτασει τις 10 συστασεις δηλ. 550ευρω μαζι με τη συσταση που πηρα οταν πηγα. ουτε δωροεπιταγες ουτε σουπερ μαρκετ, μειωση στο λογαριασμο του εχει αναγκη ο αλλος, αρκει να εχεις χρονο να εισαι εδω ωστε να δωσεις. Και ειναι και πανεξυπνο γτ ολοι οι πελατες γινονται πωλητες. 

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Να δούμε πόσο θα κρατήσει γιατί αν πιάσει το μερίδιο της αγοράς που θέλει, προφανώς δεν θα κάτσει να χαρίζει 50αρικα και κάποιοι πελάτες να τους βγαίνει τζάμπα. Προφανώς οι περισσότεροι δεν είναι σε φορουμ ώστε να κάνουν συστάσεις φουλ. Η πλειοψηφία θα κάνει 1-2 το πολύ. Αλλά και πάλι είναι χαμένα λεφτά για την εταιρία.

Σιγα που ειναι χαμενα λεφτα, για καθε νεο πελατη δινει 100 ευρω συνολικα. Και πωλητης συνεργαζομενος να ησουνα περισσοτερα θα επαιρνες για ενα συμβολαιο που θα εκανες στην εταιρια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, 1comment said:

Να δούμε πόσο θα κρατήσει γιατί αν πιάσει το μερίδιο της αγοράς που θέλει, προφανώς δεν θα κάτσει να χαρίζει 50αρικα και κάποιοι πελάτες να τους βγαίνει τζάμπα. Προφανώς οι περισσότεροι δεν είναι σε φορουμ ώστε να κάνουν συστάσεις φουλ. Η πλειοψηφία θα κάνει 1-2 το πολύ. Αλλά και πάλι είναι χαμένα λεφτά για την εταιρία.

Χαμενα λεφτα δεν ειναι και δεν μπαινει μεσα σιγουρα. Καθετοποιημενος ειναι και το ρευμα το πουλαει πανακριβα οταν το κοστος υπολογιζεται με την τελευταια ακριβη μοναδα λχ ΦΑ που μπορει να εχει απειροελαχιστη συμμετοχη. Επισης εχει το προβαδισμα πλεον στους εταιρικους αν θυμαμαι καλα (βιομηχανια).

Με δεδομενο οτι οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται με φορουμς στην καλυτερη θα δωσουν 1-2 συστασεις σε συγγενεις/φιλους ή θα πανε αλλη μια παροχη τους απο δευτερο σπιτι (λχ εξοχικο/χωριο) και μονο εφοσον συμφερει καποιο προγραμμα.

Προσωπικα δεν εχω δωσει καμια συσταση σε συγγενη/φιλο ακομα και νεους σε ηλικια μεταξυ 35-45 γιατι κανενας δεν ενδιαφερεται/πειθεται να φυγει απο τη ΔΕΗ. Ακομη και οσοι το σκεφτηκαν και ηταν κοντα τελικα επηρεαστηκαν απο αλλον στην οικογενεια τους (συζυγο, γονεις, πεθερικα κτλ) και τελικα δεν εκαναν το βημα να φυγουν απο τη "σιγουρια" της ΔΕΗ.

Ποιο ευκολο να δωσεις συσταση σε φορουμ οπου εμφανιζεται η ζητηση μονη της και εσυ την καλυπτεις με προσφορα παρα να προσπαθεις να πεισεις ανθρωπους που δεν θα αλλαξουν ποτέ τη ΔΕΗ ακομα και αν παγωσει η κολαση να τους δωσεις συσταση αρα να προσπαθεις και να δημιουργησεις τη ζητηση και να την καλυψεις.

Μεγαλυτερη επιτυχια θα εχεις ως τηλευαγγελιστης στις ΗΠΑ 😋 παρα να πεισεις συγγενικο/φιλικο προσωπο στην Ελλαδα το 2025 να φυγει απο τη ΔΕΗ.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 7
  • Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sebu είπε

Χαμενα λεφτα δεν ειναι και δεν μπαινει μεσα σιγουρα. Καθετοποιημενος ειναι και το ρευμα το πουλαει πανακριβα οταν το κοστος υπολογιζεται με την τελευταια ακριβη μοναδα λχ ΦΑ που μπορει να εχει απειροελαχιστη συμμετοχη. Επισης εχει το προβαδισμα πλεον στους εταιρικους αν θυμαμαι καλα (βιομηχανια).

Με δεδομενο οτι οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται με φορουμς στην καλυτερη θα δωσουν 1-2 συστασεις σε συγγενεις/φιλους ή θα πανε αλλη μια παροχη τους απο δευτερο σπιτι (λχ εξοχικο/χωριο) και μονο εφοσον συμφερει καποιο προγραμμα.

Προσωπικα δεν εχω δωσει καμια συσταση σε συγγενη/φιλο ακομα και νεους σε ηλικια μεταξυ 35-45 γιατι κανενας δεν ενδιαφερεται/πειθεται να φυγει απο τη ΔΕΗ. Ακομη και οσοι το σκεφτηκαν και ηταν κοντα τελικα επηρεαστηκαν απο αλλον στην οικογενεια τους (συζυγο, γονεις, πεθερικα κτλ) και τελικα δεν εκαναν το βημα να φυγουν απο τη "σιγουρια" της ΔΕΗ.

Ποιο ευκολο να δωσεις συσταση σε φορουμ οπου εμφανιζεται η ζητηση μονη της και εσυ την καλυπτεις με προσφορα παρα να προσπαθεις να πεισεις ανθρωπους που δεν θα αλλαξουν ποτέ τη ΔΕΗ ακομα και αν παγωσει η κολαση να τους δωσεις συσταση αρα να προσπαθεις και να δημιουργησεις τη ζητηση και να την καλυψεις.

Μεγαλυτερη επιτυχια θα εχεις ως τηλευαγγελιστης στις ΗΠΑ 😋 παρα να πεισεις συγγενικο/φιλικο προσωπο στην Ελλαδα το 2025 να φυγει απο τη ΔΕΗ.

ΜΙα χαρά τα είπες

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sebu είπε

Καλα και τις 10 συστασεις να δωσουν σημαινει οτι θα φερουν 10 πελατες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αφου οι αλλες εταιρειες κοιμουνται ορθιες 

Αν εβγαινε αυριο μια και εδινε εστω την ιδια προσφορα καπακι ολοι οι πελατες της προτεργια θα πηγαιναν εκει 

Για πόσο καιρό?

1 εβδομάδα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sebu είπε

xaxaxaxaxaxax

Δημοσ.
2 minutes ago, Sebu said:

Ναι ρε φίλε, τους μιλάς και είναι σα να βλέπουν τον Αλέφαντο να έχει βγάλει το σουμπούτεο και να τους αναλύει το 4-4-2 ρόμβος και πως θα κάνει το εξτρέμ οβερλάπ και αυτοί μένουν με ΔΕΗ μπετόν αρμέ άμυνα όλοι πίσω απο το κέντρο έτσι το πήρε και ο Ρεχάγκελ, ένα πράμα.
Συντάσσομαι.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη πεις σε γερο (αλλα δυστυχως βλεπω και νεοτερους) να φυγουν απο ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΘΝΙΚΗ

Θα σε γδαρουν ζωντανο 

Σου λενε και αν μου κοπει το ρευμα ? 

Δεν πειραζει ας πληρωνω διπλα

Οποτε δεν ασχολεισαι με τετοια χαπατα

Επεξ/σία από adi32
  • Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ρε φιλε περιεγραψες ακριβως την κατασταση. Μονο για να πεισω τη συζυγο μου να φυγουμε απο ΔΕΗ ειδα κι επαθα (καλα τωρα που ειδε τη διαφορα εχει παρει 180 μοιρες στροφη), να φανταστεις την πρωτη μερα που εγινε η πρωτη αλλαγη παροχης, επεσε ο γενικος απο μια συσκευη που καηκε και επειδη δεν ειχε καταλαβει οτι επεσε λογω της συσκευης αρχιζε να μου λεει: εσυ φταις, φυγαμε απο τη ΔΕΗ και μας εκοψαν το ρευμα, μιλαμε το γελιο.  Απο τοτε μεχρι σημερα δεν υπαρχει ουτε ενας γνωστος ή συγγενης να πειστει για να φυγει απο ΔΕΗ, τους τα εξηγω ολα καλα μ λενε αλλα στο τελος οχι: αυτην ξερω αυτην εμπιστευομαι, και μετα λεω με το μυαλο μου καλα σας κανει αφου και 1 ευρω να παει η kw δεν προκειται να φυγετε. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι μονο οι ηλικιωμενοι που στο κατω-κατω δεν περιμενεις να αλλαξουν σκεψη σε αυτη την ηλικια, ειναι και νεοι ανθρωποι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, adi32 said:

Μη πεις σε γερο (αλλα δυστυχως βλεπω και νεοτερους) να φυγουν απο ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΘΝΙΚΗ

Θα σε γδαρουν ζωντανο 

Σου λενε και αν μου κοπει το ρευμα ? 

Δεν πειραζει ας πληρωνω διπλα

Οποτε δεν ασχολεισαι με τετοια χαπατα

Ενταξει μετα απο πολλα χρονια επεισα τον αδερφο μου να φυγει απο ΟΤΕ που πληρωνε χρυσο και του ζηταγαν και ενα νεφρο ακομα για οπτικη.

Να φυγει απο ΔΕΗ δεν τον εχω πεισει ακομα αλλα φαινεται οτι για τον παροχο ρευματος η ΔΕΗ εχει καλες συστασεις στην κρεβατομουρμουρα οποτε ως παροχος κερδιζει στις συζυγους 😅

7 minutes ago, Seldon40 said:

Ρε φιλε περιεγραψες ακριβως την κατασταση. Μονο για να πεισω τη συζυγο μου να φυγουμε απο ΔΕΗ ειδα κι επαθα (καλα τωρα που ειδε τη διαφορα εχει παρει 180 μοιρες στροφη), να φανταστεις την πρωτη μερα που εγινε η πρωτη αλλαγη παροχης, επεσε ο γενικος απο μια συσκευη που καηκε και επειδη δεν ειχε καταλαβει οτι επεσε λογω της συσκευης αρχιζε να μου λεει: εσυ φταις, φυγαμε απο τη ΔΕΗ και μας εκοψαν το ρευμα, μιλαμε το γελιο.  Απο τοτε μεχρι σημερα δεν υπαρχει ουτε ενας γνωστος ή συγγενης να πειστει για να φυγει απο ΔΕΗ, τους τα εξηγω ολα καλα μ λενε αλλα στο τελος οχι: αυτην ξερω αυτην εμπιστευομαι, και μετα λεω με το μυαλο μου καλα σας κανει αφου και 1 ευρω να παει η kw δεν προκειται να φυγετε. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι μονο οι ηλικιωμενοι που στο κατω-κατω δεν περιμενεις να αλλαξουν σκεψη σε αυτη την ηλικια, ειναι και νεοι ανθρωποι.

Τα ιδια η νυφη μου 😋

Μαλλον οι γυναικες εχουν μεγαλυτερο κολλημα με τη ΔΕΗ απο οτι τα γεροντια.

Μπας και εχουν μετοχες δωρο και δεν το λενε?

Και η πλακα ειναι οτι σε τηλεφωνια/ιντερνετ αναλογικα το κοστος ειναι μικρο και φλατ ανεξαρτητως καταναλωσης αρα κλάιν που θα πας, στο ρευμα μπορει να σε γδαρουν και παρολα αυτα σου λενε ΔΕΗ πρασινο και Θερμοπυλες.

15 minutes ago, GREGORYMO said:

Για πόσο καιρό?

1 εβδομάδα?

Ουτε καν, εκτιμω οτι σε επιπεδο αξιοπιστιας και σοβαροτητας, μετα τη ΔΕΗ ειναι η Προτεργια και μετα το χαος.

Οχι πως ΔΕΗ και Προτεργια ειναι τιποτα Εκκλησιαστικα Κολλεγια ή Ουρσουλινες αλλα ολοι οι υπολοιποι ειναι προφεσορες μπροστα στον Αλι Μπαμπα και τους 40 Κλεφτες. Στην Φυλης αν πας μια βολτα μεγαλυτερη οργανωση και σοβαροτητα θα βρεις στα εκει "μαγαζια" απο το μεσο παροχο ενεργειας στην Ελλαδα δυστυχως. Παντα με τις ευλογιες και τη σφραγιδα του Εποπτη (ΡΑΕ) φυσικα.

Επεξ/σία από Sebu
  • Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sebu είπε

Και η πλακα ειναι οτι σε τηλεφωνια/ιντερνετ αναλογικα το κοστος ειναι μικρο και φλατ ανεξαρτητως καταναλωσης αρα κλάιν που θα πας, στο ρευμα μπορει να σε γδαρουν και παρολα αυτα σου λενε ΔΕΗ πρασινο και Θερμοπυλες.

Τo τηλεφωνο ειναι αλλιως γτ εγω που ειμαι επαρχια σε χωριο σταθερο μονο η cosmote εχει καλο δικτυο οποτε εισαι πιο περιορισμενος στις επιλογες, μη σου πω και για κινητο το ιδιο. 

Ναι πρασινο τιμολογιο κι αγιος ο Θεός, αφου οταν εδινε 100 ευρω η ΔΕΗ για το μπλε τους ελεγα βαλτε τουλαχιστον το σταθερο, τιποτα.

7 λεπτά πριν, Sebu είπε

Μαλλον οι γυναικες εχουν μεγαλυτερο κολλημα με τη ΔΕΗ απο οτι τα γεροντια.

Ναι και μην φανταστεις ουτε και ακριβως την ειχα πεισει, αλλα επειδη επεμενα πολυ μου λεει στο τελος κανε οτι καταλαβαινεις αλλα κανονισε να μας κοψουν το ρευμα.

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Seldon40 said:

Τo τηλεφωνο ειναι αλλιως γτ εγω που ειμαι επαρχια σε χωριο σταθερο μονο η cosmote εχει καλο δικτυο οποτε εισαι πιο περιορισμενος στις επιλογες, μη σου πω και για κινητο το ιδιο. 

Ναι πρασινο τιμολογιο κι αγιος ο Θεός, αφου οταν εδινε 100 ευρω η ΔΕΗ για το μπλε τους ελεγα βαλτε τουλαχιστον το σταθερο, τιποτα.

Ασε εδωσα μεγαλη μαχη να πεισω τους γονεους τουλαχιστον να αλλαξουν προγραμμα στο χωριο και να πανε απο το Πρασινο στο Μπλε και να παρουν τα 100 ευρω. Τουλαχιστον μετα απο πολυ πιεση απο την πλευρα μου δεχτηκαν και τωρα ειναι σε φαση "τι ωραια που καναμε αλλαγη, τι καλη επιλογη καναμε" 😋 😅

Αν ειχει "στραβωσει" κατι δεν θα με ξεπλενε ουτε ο Αμαζονιος

Μολις ληξει το 12μηνο στο χωριο ισως του ψησω τοτε για κατι καλυτερο ή/και αλλαγη παροχου. Ενα ενα τα βηματα, δυστυχως αποδεικνυεται οτι το να μιλησεις σε ανθρωπους για αλλαγη παροχου ρευματος στην Ελλαδα απαιτει μεγαλη στωικοτητα. Και εμενα μου πηρε χρονια να πειστω να κανω την αλλαγη εκτος ΔΕΗ, βασικα χρειαστηκε να αντιληφθω ποσο μεγαλη επιβαρυνση υπαρχει στην τσεπη μου εναντι εναλλακτικης λυσης αν πετυχαινε (λχ Προτεργια ή Ζενιθ που επαιζε τοτε ενδιαφερον προγραμμα).

Αν το ηξερε αυτο ο Επικτητος και ο Μαρκος Αυρηλιος δεν θα ειχαν καν ασχοληθει με αυτο το φιλοσοφικο ρευμα.

Παιζει παντως και bad word of mouth. Λχ συγγενεις ή φιλοι που την πατησαν στο παρελθον και πηγαν σε εναλλακτικους παροχους χωρις να ψαχτουν/μελετησουν και εφαγαν φολα με τις ρητρες που ενεργοποιηθηκαν στα κυμαινομενα και κατεληξαν να πληρωνουν ποιο πολλα απο τη ΔΕΗ οποτε σιχτηρησαν και επεστρεψαν ΔΕΗ και δεν ξαναφευγουν και ας τους γδερνει.

Επεξ/σία από Sebu
  • Haha 2
Δημοσ.
8 minutes ago, Seldon40 said:

Ναι και μην φανταστεις ουτε και ακριβως την ειχα πεισει, αλλα επειδη επεμενα πολυ μου λεει στο τελος κανε οτι καταλαβαινεις αλλα κανονισε να μας κοψουν το ρευμα.

Χαχαχαχαχα κοινως το κριμα στο λαιμο σου και δεν σε γλιτωνουν ουτε ακουστικα F1 απο την κρεβατομουρμουρα αν δεν παει καλα το πειραμα.

Χωρια τα "εγω στα ελεγα", "μια ζωη ξεροκεφαλος", "σε αφησα για να μην λες και να τα αποτελεσματα", "δεν σε ξαναεμπιστευομαι σε σοβαρα ζητηματα" κτλ. 😁

Τελικα η αμεση αλλαγη παροχου ειναι ειδικοδυναμιτικο σπορ κατα βαση για εργενηδες.

Δεν θελω να φανταστω οτι ενεργειακοι τουριστες τυπου Korakiou ειναι παντρεμενοι με παιδια και εχουν αλλαξει 20+ παροχους σε διαστημα 2-3 ετων 😋

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sebu είπε

Αν το ηξερε αυτο ο Επικτητος και ο Μαρκος Αυρηλιος δεν θα ειχαν καν ασχοληθει με αυτο το φιλοσοφικο ρευμα.

Ποσο δικιο εχεις. Εμεις ειμασταν μεχρι Οκτωβριο 2024 στο παλιο στυλ, δεν ειχα ασχοληθει ποτε ποσο εχει η kw τι προγραμμα υπαρχει, ουτε ενδειξεις διναμε, στο διμηνο ερχονταν εναντι και στο 4μηνο ερχοταν ο εκκαθαριστικος, εκει καθοσουνα σε μια καρεκλα επερνες ενα ποτηρι νερο και τρεμοντας τα χερια σου εσκιζες σιγα σιγα το φακελο μεχρι να δεις τι γραφει. Ε καποια στιγμη πηρα αποφαση να δω τι γινεται τι πληρωνουμε τι μπορουμε να κανουμε και οταν ειδα ακριβως την κατασταση τοτε πηρα πρωτα εγω την αποφαση και μετα ηθελα καμια βδομαδα να πεισω τη συζυγο (σε αντιθεση με τον αδερφο σου, σε μας την κρεββατομουρμουρα την ειχε η γυναικα μου). 

1 λεπτό πριν, Sebu είπε

Δεν θελω να φανταστω οτι ενεργειακοι τουριστες τυπου Korakiou ειναι παντρεμενοι με παιδια και εχουν αλλαξει 20+ παροχους σε διαστημα 2-3 ετων 😋

Κοιτα τωρα που ειδε τη διαφορα ειναι οτι πω εγω. Πρωτα ειχα παει 6μηνο σταθερο στον Ηρων, μετα για να παω κιτρινο προτεργια δεν χρειαστηκαν ιδιαιτερα επιχειρηματα, η αλλαγη εγινε με συνοπτικες διαδιακασιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...