Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα από nrg σε ζενίθ σταθερό με αίτηση από το "αλλάζω ρεύμα" πριν από λίγο βγήκε ο πρώτος λογαριασμός αλλά δεν έχει το μπόνους των 30€, θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να τα δώσουν;

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Η τιμή που σε χρέωσαν είναι χωρίς έκπτωση συνέπειας. Προηγούμενος λογαριασμός πληρώθηκε μετά την λήξη;

Οχι μιλησα με τη εξυπηρετηση πελατων ενω εγινε η πληρωμη εμπροθεσμα και μεσω εφαρμογης για το ποσο 35.40 τον προηγ μηνα για καποιο λογο αντι για 35.40 πηρε 35.39 και φανηκε σαν απληρωτος και καλα(ενω φαινοταν πληρωμενος στην εφαρμογη)!!! Τι αλλο θα ακουσουμε.. Καινουργιος ηρωνας μας προεκυψε...

Επισης δεν μου ειχαν πιστωσει 50 ευρω απο συσταση φιλου .Τα σημειωσε και τα δυο προβλημα σαν αναφορα και οπως μου ειπε ελπιζει να πιστωθουν τον επομενο μηνα...Ιδωμεν..

• Like 1
Δημοσ.

9,57:134=0,071 

Smart night 45% για 2 μήνες ακόμη δεν πάμε πουθενά.Απο Σεπτέμβριο βγαίνουμε στο κυνήγι πάλι μετά από 1 χρόνο χαλάρωσης🔫 😁

Screenshot_20250628-085911~3.png

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, KOSTASMOUS said:

Οχι μιλησα με τη εξυπηρετηση πελατων ενω εγινε η πληρωμη εμπροθεσμα και μεσω εφαρμογης για το ποσο 35.40 τον προηγ μηνα για καποιο λογο αντι για 35.40 πηρε 35.39 και φανηκε σαν απληρωτος και καλα(ενω φαινοταν πληρωμενος στην εφαρμογη)!!!  

Έχεις το αντίγραφο πληρωμής από τη worldline (email) ή το αποδεικτικό του e-banking; 35.40 λέει;

Αν και ο λογαριασμός σου βγήκε λάθος... υπόψιν θα πρέπει να τον πληρώσεις εμπροθεσμα ώστε να μη χάσεις τη συνέπεια και στον επόμενο! 

Εγώ σταμάτησα να πληρώνω στις πλατφόρμες τώρα που έγιναν δωρεάν οι πληρωμές μέσω ebanking.

Παλιά μου είχε τύχει να κολλήσει συναλλαγή στο epos και προχώρησε η πληρωμή μετά από 1 βδομάδα.

Τώρα που έχουν όλα συνέπεια, δε μας παίρνει να γίνονται λάθη.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Επηρεάζει κάπως η ύπαρξη Φ/Β την "συμβατότητα" με εναλλακτικούς παρόχους; Ή είναι εντελώς διαφορετικό συμβόλαιο;

Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα εξελακια που κυκλοφορούσαν εδώ μέχρι πρότινως; Ψάχνω το χαμηλότερο σταθερό.

Δημοσ.

Μόνο εμένα από ζενίθ με παίρνουν τηλ για να με πουν να μην κουνηθώ από το smart night 45%;

Από τι διαβάζω εσάς θέλουν να σας διώξουν από το smart night :D

Για άλλη παροχή αν έχω μου κάναν της γνωστές προτάσεις..

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα εξελακια που κυκλοφορούσαν εδώ μέχρι πρότινως; Ψάχνω το χαμηλότερο σταθερό.

Στο σαητ της ραευ υπάρχουν όλες οι τιμές. Πάτα στο γκουγκλ τιμές ραευ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...