Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Strategos είπε

ε κανε τα μαθηματικα kwh * κοστος kwh + παγιο. long story short αν δινουν κανα δωρακι αξίζει το reward zero fee αν καις κατω απο 200.

διάβασα κάμποσο την σύμβαση και προσπαθώ να καταλάβω εάν της elpedison 1) δεν έχει όριο στην κατανάλωση κιλοβατώρας και 2) εάν πράγματι δεν έχει παγιο όπως πχ έχει η δεη τα 3,5€. Υποθέτω το πρόγραμμά της reward maximum 12 απευθύνεται σε μεγαλύτερες καταναλώσεις για να δικαιολογείται το πάγιο, σωστά; 

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 minutes ago, whosethere said:

διάβασα κάμποσο την σύμβαση και προσπαθώ να καταλάβω εάν της elpedison 1) δεν έχει όριο στην κατανάλωση κιλοβατώρας και 2) εάν πράγματι δεν έχει παγιο όπως πχ έχει η δεη τα 3,5€. Υποθέτω το πρόγραμμά της reward maximum 12 απευθύνεται σε μεγαλύτερες καταναλώσεις για να δικαιολογείται το πάγιο, σωστά; 

αυτη που λεει ειναι η τιμή απλα αν ξεχασεις να το πληρωσεις στην ωρα του στον επομενο σου βάζει 15 λεπτα την kwh καπέλο. ε ναι κατω απο 250 συμφερει το zero , πανω συμφερει το maximum. αν εχεις συστάσεις συμφερει το κιτρινο protergia στα κατω απο 300.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/6/2025 στις 9:37 ΜΜ, Seldon40 είπε

Δεν ειναι και απο τα ποιο οικονομικα παντως. 

Αν ειχες οπως λες 50 ευρω χρεωση προμηθειας, αρα να υποθεσω καπου 300kw +;

Δεν ξερω αν εχεις διαθεση για κιτρινο ωστε να παρακολουθεις καθε μηνα τιμες μηπως αλλαξει κατι, αλλα επειδη εγω ειμαι στο κιτρινο protergia swiftontime, θα στο προτεινα. Για 300kw θα ειχες χρεωση προμηθεια μαζι δηλ με το παγιο 32,28 ευρω και αν επερνες συσταση θα ειχες -10 για 5μηνες δηλ. 22,28.

Εαν παλι πηγαινες στο σταθερο της προτεργια value secure 12m θα πληρωνες για χρεωση προμηθειας μαζι με το παγιο 39,60 ευρω και με συσταση τους 5 απο τους 12 μηνες θα πληρωνες 29,60.

ναι οκ για τη προτεργια την έχω και κοντά μου αλλά ηθυμα ρωτήσω οι άλλες χρεώσεις εκτός ρεύματος πάνε σύμφωνα με τα τετραγωνικά του σπιτιού ή όχι και αν πάω στη προτεργια θα πλήρωνα για αυτά τα ίδια? ευχαριστώ 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nhn είπε

ναι οκ για τη προτεργια την έχω και κοντά μου αλλά ηθυμα ρωτήσω οι άλλες χρεώσεις εκτός ρεύματος πάνε σύμφωνα με τα τετραγωνικά του σπιτιού ή όχι και αν πάω στη προτεργια θα πλήρωνα για αυτά τα ίδια? ευχαριστώ 

Τα τετραγωνικα παιζουν ρολο στα Δημοτικα τελη και ναι και τα δημοτικα τελη και ολες οι αλλες οι χρεωσεις ιδιες θα ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια! Απο οτι βλεπω για καποιον που δεν θελει δεσμευση το καλυτερο προγραμμα ειναι αυτο της Protergia Value Swift On Time. Παρακαλω πολυ για μια συσταση ευχαριστω !

Καλυφθηκα ευχαριστω !

Επεξ/σία από axengeor21
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. 
Μια σύσταση για Protergia παρακαλώ, όποιος διαθέτει.

Καλύφθηκα. Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από OTIS88
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 28/6/2025 στις 8:17 ΜΜ, Demetroula είπε

Kαλησπέρα παιδιά, ξεχάστηκα στο κίτρινο One του Ήρων που ανέβηκε αρκετά τον τελευταίο μήνα. 

Με πήραν τηλ για σταθερό elpe με πάγιο 12.90, 0.8 λεπτά η kwh με έκπτωση συνέπειας και δωροεπιταγή 70 ευρώ Σκλαβενίτη.

Καμία πρόταση που να πάω;

Μήπως θυμάσαι από ποια εταιρεία σου πρόσφεραν το 70αρι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Μια σύσταση για Protergia θα ήθελα αν κάποιος διαθέτει.

Ευχαριστώ

Καλύφθηκα 

Επεξ/σία από pmark
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ερώτηση. Τελειώνει σε 4 μέρες το συμβόλαιο μου με την προτεργια ήμουν στο 6μηνο το μπλε. Σκέφτομαι να πάω Ήρων στο φοιτητικό κίτρινο. Γνωρίζετε τι φάση ακριβώς ; Είδα ότι με ηλεκτρονική αίτηση έχω -50€ και το φοιτητικό έχει επιπλέον δώρο -20€. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Καλησπέρα. Ερώτηση. Τελειώνει σε 4 μέρες το συμβόλαιο μου με την προτεργια ήμουν στο 6μηνο το μπλε. Σκέφτομαι να πάω Ήρων στο φοιτητικό κίτρινο. Γνωρίζετε τι φάση ακριβώς ; Είδα ότι με ηλεκτρονική αίτηση έχω -50€ και το φοιτητικό έχει επιπλέον δώρο -20€. 

Ναι 70€ είναι σύνολο ή έκπτωση που θα δεις στον πρώτο λογαριασμο. Απλά η τιμή του δεν είναι ιδιαίτερα καλή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά για φοιτητικό συμβόλαιο τί θεωρείτε πιο τίμιο-συμφέρον αυτή την εποχή;

Επεξ/σία από Joe22
Δημοσ.

Καλημέρα, για εξοχικά που πας μονο 1-2 μηνες το χρονο, τι θα προτείνατε;
Υπάρχει κάποιο συμφέρον κίτρινο χωρίς πάγιο;
Προτιμώ να βάλω ενα και να μην ασχοληθώ, δεν είμαι για τουρισμό :)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giannos91 είπε

Καλημέρα, για εξοχικά που πας μονο 1-2 μηνες το χρονο, τι θα προτείνατε;
Υπάρχει κάποιο συμφέρον κίτρινο χωρίς πάγιο;
Προτιμώ να βάλω ενα και να μην ασχοληθώ, δεν είμαι για τουρισμό :)

της πρωτεργια το value lite ειναι με 0 παγιο αλλα εχει 0.14 τιμη και ειναι κιτρινο.Κια μεσω συστασης θα εχεις ενα 5χ10 .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...