Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Protergia το value swift on time δεν φαίνεται εμπορικά διαθέσιμο στην ιστοσελίδα τους.

Δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο, οσοι το εχουν απο παλια μονο.

4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Προσωπικά δεν με ενοχλεί. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Και ίσως να έχουν όφελος εάν έχουν δύο τρεις παροχές με διαφορετικό αφμ. Στην οικογένεια τους.

Αν εχουν 2-3 παροχες ενταξει, απλως μην τις δινουν τζαμπα και χανονται 50αρικα

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

απλως μην τις δινουν τζαμπα και χανονται 50αρικα

Δεν υπάρχει δικαιολογία,να τις δίνουν τζάμπα.

Εκτός, εάν έχει μολυνθεί το φόρουμ με τίποτα τσιράκια του Μυτιληναίου για να κερδίσει 50ευρα 🤔

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω ΔΕΗ πράσινο Γ1 και μου έκανε προσφορά η Volton το Volton Yellow Flat με 0,099 με τρεις μήνες δώρο τα πάγια. Τι λέτε αξίζει η μετάβαση μέχρι να βρω κάτι σε σταθερό πρόγραμμα ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pakiskos είπε

Καλησπέρα σε όλους, έχω ΔΕΗ πράσινο Γ1 και μου έκανε προσφορά η Volton το Volton Yellow Flat με 0,099 με τρεις μήνες δώρο τα πάγια. Τι λέτε αξίζει η μετάβαση μέχρι να βρω κάτι σε σταθερό πρόγραμμα ?

θα εχεις μεγαλη διαφορα οπου και να πας εκτος δεη και ειδικα πρασινο.αναλογα και τις kw καις αλλα οπως και να χει θεωρω θα χεις κερδος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nk9 είπε

Όσοι πήγατε στην Elledison τον Μάιο έχετε παραλάβει τις διατακτικές των 100€ του Σκλαβενίτη;

Εάν ναι, σε πόσο καιρό από την αλλαγή εκπροσώπησης της παροχής; 

Εξαντλήθηκε το δίμηνο που αναφέρουν οι όροι της προσφοράς;

Συγγενής μου μία πενηντάρα επιταγή την πήρε μέσα του δεύτερου μήνα (σταθερό πρόγραμμα). Σήμερα που ρώτησα στο κατάστημα  Εlpe Καλλιθέας για την πενηντάρα που δίνουν στο σταθερό τώρα, μου είπε ότι όσοι κλείσουν αρχές Ιουλίου θα τους έρθει τέλη Αυγούστου.

Επεξ/σία από Demetroula
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nk9 είπε

Όσοι πήγατε στην Elledison τον Μάιο έχετε παραλάβει τις διατακτικές των 100€ του Σκλαβενίτη;

Εάν ναι, σε πόσο καιρό από την αλλαγή εκπροσώπησης της παροχής; 

Εξαντλήθηκε το δίμηνο που αναφέρουν οι όροι της προσφοράς;

Αν ήταν να τις παραλάβεις στο κατάστημα όπως έχω ξαναπεί και παλαιότερα σεεμένα είχανε παραμείνει εκεί και δεν έδινε κανείς σημασία αν δεν περνούσα εγώ ούτε καν θα τις βλέπανε. 

Αν είναι να στις στείλουν ταχυδρομικά τότε παίρνε τηλέφωνα και κυνήγα τους ή αλλιώς myrae.

• Like 2
Δημοσ.

Αίτηση μεταφοράς στην NRG από ΔΕΗ που τελείωσε το παλιό online συμβόλαιο Ιούνιο και πήγα σε 4all εδώ και πόσες ημέρες δεν έχουν κάνει τίποτα και γενικά βλέπω μια αδιαφορία..

Είναι η protergia πιο γρήγορη; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Αίτηση μεταφοράς στην NRG από ΔΕΗ που τελείωσε το παλιό online συμβόλαιο Ιούνιο και πήγα σε 4all εδώ και πόσες ημέρες δεν έχουν κάνει τίποτα και γενικά βλέπω μια αδιαφορία..

Είναι η protergia πιο γρήγορη; 

H Nrg είναι οριακά η πιο ακριβή. Πώς και την επέλεξες; Η διάρκεια αλλαγής δεν έχει να κάνει τόσο με τον πάροχο αλλά με το δεδδηε και το πότε θα έρθει να μετρήσει. Ο πάροχος σπάνια ευθύνεται.

Δημοσ.
3 hours ago, 1comment said:

Με αφορμή αυτό, να ρωτήσω. Αν κάποιος φτάσει τις 10 συστάσεις, μπορεί να εξακολουθεί να στέλνει το λινκ (εξάλλου ίδιο είναι) κι ας μην έχει οικονομικό όφελος; 

Το να στείλεις 10 συστάσεις, δε σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθούν και οι 10. Πολλοί αλλάζουν γνώμη λόγω σημαντικών καθυστερήσεων, ή επειδή μεσολαβεί επιτόπια και κολλάει η αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ κλπ.

Αν λοιπόν φτάσεις 10 ενεργοποιήσεις παροχών, ναι μπορείς να συνεχίσεις να στέλνεις. Σ'αυτή τη περίπτωση αυτός που προσκαλεί δε παίρνει τίποτα επιπλέον, ενώ ο νέος πελάτης παίρνει κανονικά 5 * 10.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 1comment είπε

H Nrg είναι οριακά η πιο ακριβή. Πώς και την επέλεξες; Η διάρκεια αλλαγής δεν έχει να κάνει τόσο με τον πάροχο αλλά με το δεδδηε και το πότε θα έρθει να μετρήσει. Ο πάροχος σπάνια ευθύνεται.

Ε όχι και σπάνια ευθύνεται ο παροχος για καθυστερήσεις σε αλλαγές εκπροσώπησης...συμβαίνει συχνά εγώ θα έλεγα (και εννοώ να στείλει π.χ. ο παροχος το αίτημα μετά από 3 ημέρες)

Επίσης δε χρειάζεται απαραίτητα να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσει.Αρκουν οι δικές μας μετρήσεις, με την προϋπόθεση ότι θα κυλήσει ομαλά ομη η διαδικασία. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Σε αυτό θέλω να πάω

https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-fixed-ontime-advanced-promo

Με ενδιαφέρουν μόνο τα σταθερά τιμολόγια (θα γίνει και μεταφορά αερίου επίσης σε σταθερό)

Νομίζω πως δεν είναι ακριβό εκτός εάν μου διαφεύγει κάτι;

Βλέπω να τρώω όλο τον Ιούλιο στο 4all με 1000kw/μήνα... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Σε αυτό θέλω να πάω

Με ενδιαφέρουν μόνο τα σταθερά τιμολόγια (θα γίνει και μεταφορά αερίου επίσης σε σταθερό)

Εαν πηγαινες παντως προτεργια με συσταση ιδια τιμη και 5 παγια θα σου ερχοταν δωρο μονο με τη συσταση που θα επαιρνες.

Παντως 3 μερες απο την υπογραφη επρεπε να παρεις τον ΔΕΔΔΗΕ να ρωτησεις αν εχει παει το αιτημα απο την nrg. αν δεν πηγε φταει η nrg, αν πηγε και δεν εγινε ακομη η αλλαγη φταει ο ΔΕΔΔΗΕ ο οποιος οφειλει με βαση τη φωτο που εστειλες εντος 2 ημερων να κανει δεκτη την αιτηση. 

Παρε τηλ πρωτα τον ΔΕΔΔΗΕ και μετα nrg. εγω προτεργια σε 2 μερες ειχε γινει αλλαγη, δεν ξερω αν φταει η εταιρια ή ο ΔΕΔΔΗΕ

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Σε αυτό θέλω να πάω

Η τιμή διαμορφώνεται στα 0,099€/kWh από τον 4ο έως τον 12ο μήνα με την Έκπτωση Συνέπειας.

Δεν είναι ακριβό, αλλά ούτε και πιο φτηνό από τον ανταγωνισμό. Έχει και πάγιο 9,90 όπου με προτέργια για 5 μήνες δεν έχεις πάγιο κι επίσης με εξτρα συστάσεις θα έχεις 50Ε για καθεμία. Δηλαδή μπορεί να μην πληρώσεις και καθόλου ρεύμα κάνοντας 10 συστάσεις (550Ε δώρο). 

Υπάρχει επίσης με 7Ε πάγιο, ίδια τιμή κιλ/ώρα στην eunice energy.

Προσωπικά δεν θέλω ούτε να ακούω nrg γιατί τα κίτρινα τα έχει πανάκριβα και δεν σε αφήνει να το κάνεις μπλε (με φτηνή τιμή), παρά μόνο να φύγεις. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα ρεύμα σε ΔΕΗ σταθερό που τον Ιούνιο έληξε και έγινε αυτόματα κίτρινο και ΦΑ στην Elpedison. Με ενδιαφέρει πάλι κάτι σε σταθερό (δεν έχω το χρόνο για τουρισμό και ψάξιμο) και συνδυαστικά ΦΑ & ρεύμα. Είδα το 24Μ σταθερό συνδυαστικό της Ελινοιλ και φαίνεται ενδιαφέρον. Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρότεινε κάποιος αντί αυτού; Αν ναι, γιατί; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 hours ago, scharal said:

Καλησπέρα. Είχα ρεύμα σε ΔΕΗ σταθερό που τον Ιούνιο έληξε και έγινε αυτόματα κίτρινο και ΦΑ στην Elpedison. Με ενδιαφέρει πάλι κάτι σε σταθερό (δεν έχω το χρόνο για τουρισμό και ψάξιμο) και συνδυαστικά ΦΑ & ρεύμα. Είδα το 24Μ σταθερό συνδυαστικό της Ελινοιλ και φαίνεται ενδιαφέρον. Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρότεινε κάποιος αντί αυτού; Αν ναι, γιατί; 

Ευχαριστώ 

Απο την δικη μου ερευνα που εχω κανει σε μπλε ειναι αναλογα την kwh που καις:

1- Protergia με 0.99 9.90 παγιο και απο λινκ συστασης παιρνεις 50 ευρω εκπτωση απο τον λογαριασμο συν 50 για οποιον κανεις εσυ συσταση.

2-Elpedison 0.88 με 12.90 παγιο αλλα εχει μεγαλυτερη ρητρα αποχώρησης και αν δεν το πληρωσεις στην ωρα του.

3-Elpedison reward zero με 0.139 αλλα 0 παγιο, αυτο εχει πάλι μεγαλη ρητρα αποχωρησης και αν δεν το πληρωσεις στην ωρα του αλλα συμφερει για χαμηλες καταναλώσεις κατω απο 200kwh τον μήνα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...