Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Λήγει το συμβόλαιο με την protergia και κοιτάω τι μπορώ να κάνω. Σκέφτομαι να πάω στην nrg (fixed on time advanced promo). Έχει κανείς εμπειρία απο την nrg? Ποια η άποψή σας;

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το προτεργια Value Swift OnTime Deal που λέει τιμή 0,09 είναι τελική χωρίς εξτρα χρεώσεις; Το σκέφτομαι για το εξοχικό των γονιών μου που δεν πάνε συχνά, μόνο καλοκαίρι οπότε δεν χρειάζονται κάποιο σταθερό. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Το προτεργια Value Swift OnTime Deal που λέει τιμή 0,09 είναι τελική χωρίς εξτρα χρεώσεις; Το σκέφτομαι για το εξοχικό των γονιών μου που δεν πάνε συχνά, μόνο καλοκαίρι οπότε δεν χρειάζονται κάποιο σταθερό. 

Μπορεις το καλοκαιρι που θα εχει καταναλωση να βαλεις το deal, 5ευρω πάγιο 0,09093/kw ειναι με εκπτωση συνεπειας (δεν εχει κρυφες χρεωσεις ουτε μηχανισμο διακυμανσης, απλως ως κιτρινο που ειναι κοιταζει καθε μηνα τιμη, μην ακριβυνει), και απο σεπτεμβριο που δεν εχεις καθολου καταναλωση το γυριζεις στο lite που ειναι με μηδενικο παγιο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Μπορεις το καλοκαιρι που θα εχει καταναλωση να βαλεις το deal, 5ευρω πάγιο 0,09093/kw ειναι με εκπτωση συνεπειας (δεν εχει κρυφες χρεωσεις ουτε μηχανισμο διακυμανσης, απλως ως κιτρινο που ειναι κοιταζει καθε μηνα τιμη, μην ακριβυνει), και απο σεπτεμβριο που δεν εχεις καθολου καταναλωση το γυριζεις στο lite που ειναι με μηδενικο παγιο. 

Ακόμα και το lite είναι πολύ πιο φτηνό από τις χρεώσεις που βλέπω στο ειδικό της nrg (συν το πάγιο). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ακόμα και το lite είναι πολύ πιο φτηνό από τις χρεώσεις που βλέπω στο ειδικό της nrg (συν το πάγιο). 

Αν ομως εχεις καταναλωση το καλοκαιρι να προτιμησεις το deal για τους μηνες που μενετε εκει, μετα με ενα τηλ. αλλαζεις προγραμμα, και τα δυο κιτρινα ειναι. Εννοιτε να παρεις και συσταση, που ειμαι σιγουρος θα σου εχουν στειλει ηδη.

nrg ειδικο εχεις τωρα; μονο για μηδενικη καταναλωση ειναι με 3,5 παγιο, γτ με την κιλοβατωρα 0,20 κλεψιμο ειναι.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Παιδιά θέλω βοήθεια, γιατί έχω πελαγώσει με όλα τα προγράμματα και τιμολόγια που υπάρχουν.

Έχω νοικιάσει σπίτι τώρα 23τμ μόνος μου, που 12 με 10 κάθε μέρα θα λείπω από το σπίτι και πραγματικά δεν ξέρω τι συμφέρει περισσότερο και τι όχι. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Έχω νοικιάσει σπίτι τώρα 23τμ μόνος μου, που 12 με 10 κάθε μέρα θα λείπω από το σπίτι και πραγματικά δεν ξέρω τι συμφέρει περισσότερο και τι όχι. 

Δηλαδη πως βλεπεις την καταναλωση το μηνα; 100-150; λιγοτερο; περισσοτερο;

Δημοσ.
1 minute ago, Seldon40 said:

Δηλαδη πως βλεπεις την καταναλωση το μηνα; 100-150; λιγοτερο; περισσοτερο;

O προηγούμενος που έμενε κάνε κοντά στα 100 kWh,  τωρά εγώ άντε να πάω στα 120 μια που θα λείπω αρκετες ώρες από το σπίτι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SIP1995 είπε

O προηγούμενος που έμενε κάνε κοντά στα 100 kWh,  τωρά εγώ άντε να πάω στα 120 μια που θα λείπω αρκετες ώρες από το σπίτι. 

Θες σταθερό πρόγραμμα ή δεν έχεις θέμα να αλλάζεις πάροχο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Αν θες κιτρινο θα προτεινα προτεργια deal με συσταση, αν θες σταθερο ελπεντισον με μηδενικο παγιο.

Με 120kw πανω-κατω τα ιδια θα πληρωσεις απλως προτεργια θα εχεις με τη συσταση 10χ5=50 δωρο, επισης αν εξασκηθεις στο σπορ των συστασεων πολυ περισσοτερα, αν δεν θες να ψαχνεσαι για συστασεις ή να κοιταζεις καθε μηνα τιμες για το κιτρινο, πας ελπεντισον και του χρονου ξαναβλεπεις.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ειναι αυτο με τις συστασεις που λετε? Βεβαια δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου, να πω την αληθεια, απλά τώρα ξεκινησα να κοιταζω το thread μηπως αξιζει να αλλαξω παροχο μιας και εχω μεινει πανω απο χρονο στην protergia και δινω καθε μηνα ενα 50αρικο στο ρευμα σε ενα σπιτι 45τμ.

Επεξ/σία από GeorgeGK
Δημοσ.
23 minutes ago, alexander098 said:

Θες σταθερό πρόγραμμα ή δεν έχεις θέμα να αλλάζεις πάροχο;

Το σπίτι τώρα δεν έχει ρεύμα οπότε μπορώ να πάω σε ότι πάροχο και πρόγραμμα θέλω, δεν έχω θέμα με αυτό.

21 minutes ago, Seldon40 said:

Αν θες κιτρινο θα προτεινα προτεργια deal με συσταση, αν θες σταθερο ελπεντισον με μηδενικο παγιο.

Με 120kw πανω-κατω τα ιδια θα πληρωσεις απλως προτεργια θα εχεις με τη συσταση 10χ5=50 δωρο, επισης αν εξασκηθεις στο σπορ των συστασεων πολυ περισσοτερα, αν δεν θες να ψαχνεσαι για συστασεις ή να κοιταζεις καθε μηνα τιμες για το κιτρινο, πας ελπεντισον και του χρονου ξαναβλεπεις.

Η αλήθεια είναι αυτό με τις συστάσεις δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Το σπίτι τώρα δεν έχει ρεύμα οπότε μπορώ να πάω σε ότι πάροχο και πρόγραμμα θέλω, δεν έχω θέμα με αυτό.

Αν κάνεις τουρισμό υπάρχουν οι συστάσεις της προτεργια, υπάρχει ο ηρών με τα 50€ στον πρώτο λογαριασμο, καμία φορά η elpedison βγάζει προσφορές

Οι συστάσεις στην προτεργια. Λεμε πας στη προτεργια συστημένος από ένα μέλος του φόρουμ. Εσύ θα πάρεις 10€ σε 5 λογαριασμούς και το μέλος 50€. Αφού γίνεις πελάτης προτεργια μπορείς να συστήσεις εσύ άτομα για να κερδίσεις 50€ τα οποία εξαργυρώνεις μέσα από το app και αφαιρούνται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

ισως δεν προλαβεις να ρωτησεις και θα σου εχουν στειλει πανω 3-4. ενα λινκ ειναι που το πατας μπαινεις σε μια φορμα συμπληρωνεις τα στοιχεια σου και αυριο σε καλουν να επιλεξεις ποιο προγραμμα θελεις και να υπογραψεις το συμβολαιο, αυτος που σου εδωσε συσταση θα κερδισει 50ευρω κι εσυ 10x5μηνες=50 συνολο. οταν ενεργοποιηθει η δικη σου παροχη στην πρτεργια μπορεις να δωσεις μεχρι 10 συστασεις.

16 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ειναι αυτο με τις συστασεις που λετε? Βεβαια δεν το εχω ψαξει σχεδον καθολου, να πω την αληθεια, απλά τώρα ξεκινησα να κοιταζω το thread μηπως αξιζει να αλλαξω παροχο μιας και εχω μεινει πανω απο χρονο στην protergia και δινω καθε μηνα ενα 50αρικο στο ρευμα σε ενα σπιτι 45τμ.

Σε ποιο προγραμμα; και τι καταναλωσεις εχεις;

Αν εισαι ηδη πελατης προτεργια δεν μπορεις να παρεις συσταση, μπορεις ομως να δωσεις 10 συστασεις και να παρεις 500 ευρω. Οπως εξηγησα και παραπανω.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Αν ομως εχεις καταναλωση το καλοκαιρι να προτιμησεις το deal για τους μηνες που μενετε εκει, μετα με ενα τηλ. αλλαζεις προγραμμα, και τα δυο κιτρινα ειναι. Εννοιτε να παρεις και συσταση, που ειμαι σιγουρος θα σου εχουν στειλει ηδη.

nrg ειδικο εχεις τωρα; μονο για μηδενικη καταναλωση ειναι με 3,5 παγιο, γτ με την κιλοβατωρα 0,20 κλεψιμο ειναι.

Συστάσεις έχω δικές μου, άλλες δυο παροχές έχουμε προτέργια. Ναι είχαν μείνει με το ειδικό της nrg, δεν έδιναν σημασία γιατί ήταν χαμηλοί οι λογ/σμοι λόγω μη κατανάλωσης. Είδα τις χρεώσεις τώρα στον εκκαθαριστικό και θα τους το γυρίσω για να επωφεληθώ και το 50αρικο στην παροχή μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...