Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεκτό αλλά και πάλι δεν ξέρω τι πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εμένα.... κοιτούσα και το value lite, αλλά επειδή δεν ξέρω τι παίζει πλέον με το ρεύμα δεν θέλω να μου έρθει φουσκωμένος ο λογαριασμός.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Συστάσεις έχω δικές μου, άλλες δυο παροχές έχουμε προτέργια. Ναι είχαν μείνει με το ειδικό της nrg, δεν έδιναν σημασία γιατί ήταν χαμηλοί οι λογ/σμοι λόγω μη κατανάλωσης. Είδα τις χρεώσεις τώρα στον εκκαθαριστικό και θα τους το γυρίσω για να επωφεληθώ και το 50αρικο στην παροχή μου.

Για μηδενικη καταναλωση με 3,5 παγιο ενταξει ειναι, αλλα το καλοκαιρι καταλαβανω εχεις καποια καταναλωση, οποτε ασυμφορο. Παντως αν εχεις δικη σου συσταση ακομα καλυτερα θα παρεις και τα δυο 50αρικα.

1 λεπτό πριν, SIP1995 είπε

Δεκτό αλλά και πάλι δεν ξέρω τι πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εμένα.... κοιτούσα και το value lite, αλλά επειδή δεν ξέρω τι παίζει πλέον με το ρεύμα δεν θέλω να μου έρθει φουσκωμένος ο λογαριασμός.

Αν επιλεξεις κιτρινο προτιμησε το deal (5 παγιο κ 0,09093/kw), απλως στο κιτρινο μην ξεχαστεις καθε 1η του μηνος μπες στο φορουμ να ρωτησεις αν συνεχιζεται η τιμη στα ιδια. To lite ειναι για εξοχικα και κλειστα σπιτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aρα όπως είναι τώρα τα πράγματα αν κάποιος ήταν στο smart night 40 της ζενίθ αν φύγει και πάει στο deal της protergia με δεδομένο ότι θα πάρει 50 ευρώ σύνολο αν τον συστήσει κάποιος από εδώ και πες ότι δεν έχει να συστήσει ο ίδιος δικά του άτομα, ποια θα πρέπει να είναι η ανταπάντηση της ζενίθ κατά τη γνώμη σας ώστε να παραμείνεις σε δικό τους πρόγραμμα;δηλ.αν του δώσουν 100 ευρώ στο αντίστοιχο κίτρινο της ζενίθ παραμενει ζενίθ;και επίσης πόσες μέρες πιο πριν πρέπει να κάνεις την αίτηση στην protergia από τότε που λήγει το συμβόλαιο στη ζενίθ ώστε ακριβώς μόλις λήξει να ενεργοποιηθείς στην protergia στο deal?

Επεξ/σία από vassilis211973
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει εν τέλη κατέληξα στο deal της Protergia. 

Ξέρουμε πόσες μέρες κάνει ο Δεδηε να συνδέσει το ρεύμα ?

Επεξ/σία από SIP1995
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Aρα όπως είναι τώρα τα πράγματα αν κάποιος ήταν στο smart night 40 της ζενίθ αν φύγει και πάει στο deal της protergia με δεδομένο ότι θα πάρει 50 ευρώ σύνολο αν τον συστήσει κάποιος από εδώ και πες ότι δεν έχει να συστήσει ο ίδιος δικά του άτομα, ποια θα πρέπει να είναι η ανταπάντηση της ζενίθ κατά τη γνώμη σας ώστε να παραμείνεις σε δικό τους πρόγραμμα;δηλ.αν του δώσουν 100 ευρώ στο αντίστοιχο κίτρινο της ζενίθ παραμενει ζενίθ;και επίσης πόσες μέρες πιο πριν πρέπει να κάνεις την αίτηση στην protergia από τότε που λήγει το συμβόλαιο στη ζενίθ ώστε ακριβώς μόλις λήξει να ενεργοποιηθείς στην protergia στο deal?

Καταρχας τι προγραμμα εχει η ζενιθ; ρωταω γτ δεν ξερω. περα ομως απο το δωρο που πιστευω 100 ευρω ειναι καλο, θα πρεπει να ειναι καλο και το προγραμμα γτ αν ειναι πανακριβη η τιμη γτ να το δεχθει καποιος;

Οσο για την αλλαγη, νομιζω εξαρταται πολυ και απο τον τοπικο ΔΕΔΔΗΕ, εγω απο ηρων για προτεργια, Πεμπτη βραδυ 3/4 συμπληρωσα την φορμα απο συσταση, Παρασκευη πηρανε τηλ και αυθημερον μου στειλανε το συμβολαιο το οποιο υπεγραψα, και Τρίτη 8/4 εγινε αλλαγη παρόχου (μεσολαβουσε και Σαββατοκυριακο). Θελεις να το πας μεχρι τελους; μην σε ριξουν σε κανενα ακριβο οταν ληξει το συμβολαιο σου.

44 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

δηλ.αν του δώσουν 100 ευρώ στο αντίστοιχο κίτρινο της ζενίθ παραμενει ζενίθ;

Εγω ας πουμε οταν εφυγα απο μπλε ηρων για κιτρινο προτεργια, με πηραν απο ηρων και μ εδιναν 100 για το σταθερο τους, αλλα αν και το παγιο σχεδον θα μηδενιζοταν δεν ηθελα αρχικη τιμη κιλοβατωρας 0,19, να πληρωσω πανακριβο τον πρωτο λογαριασμο και να περιμενω να παρω την εκπτωση συνεπειας τον αλλο μηνα και στο τελος να μ φανε και την εκπτωση του τελικου.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Γειά σας παίδες. Να ρωτήσω και εγώ κάτι μέ την σειρά μου. Μένω σε ένα σπίτι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε 3 έως 6 μήνες να μετακομίσω, γιαυτό σκέφθηκα να αποφύγω το μπλε τιμολόγιο τό οποίο είναι κλειστό ετήσιο η διετές και σε περίπτωση φυγής έχει συνήθως ακριβή ρήτρα αποδέσμευσης. Τώρα είμαι στην Ηρών, πριν ήμουν ΔΕΗ, ήρθα Ηρών απλά και μόνο γιατί έδιναν ένα μπόνους εγγραφής, στα λεφτά που πληρώνω τον μήνα νομίζω πάνω κάτω τα ίδια πληρώνω με πριν. Κάπου στο 180 με 200 καίω. 

Έχετε καμία καλή πρόταση για κανέναν πάροχο? Να παραμείνω εδώ που είμαι? Σε πράσινο ή κίτρινο τι συμφέρει περισσότερο στις μέρες μας και ας μην έχει δωροεπιταγες η κουπόνια 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Έχετε καμία καλή πρόταση για κανέναν πάροχο? Να παραμείνω εδώ που είμαι? Σε πράσινο ή κίτρινο τι συμφέρει περισσότερο στις μέρες μας και ας μην έχει δωροεπιταγες η κουπόνια 

το deal protergia κιτρινο χωρις δεσμευση και ρητρα αποχωρησης. ληγει το σταθερο που ησουν;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Γειά σας παίδες. Να ρωτήσω και εγώ κάτι μέ την σειρά μου. Μένω σε ένα σπίτι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε 3 έως 6 μήνες να μετακομίσω, γιαυτό σκέφθηκα να αποφύγω το μπλε τιμολόγιο τό οποίο είναι κλειστό ετήσιο η διετές και σε περίπτωση φυγής έχει συνήθως ακριβή ρήτρα αποδέσμευσης. Τώρα είμαι στην Ηρών, πριν ήμουν ΔΕΗ, ήρθα Ηρών απλά και μόνο γιατί έδιναν ένα μπόνους εγγραφής, στα λεφτά που πληρώνω τον μήνα νομίζω πάνω κάτω τα ίδια πληρώνω με πριν. Κάπου στο 180 με 200 καίω. 

Αφου δεν θέλεις μπλε η καλύτερη επιλογή είναι το Protergia Value Swift OnTime Deal με 0,09093 και 5€ πάγιο. Με σύσταση

θα έχεις εκπτωση 10€ επι 5 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Καταρχας τι προγραμμα εχει η ζενιθ; ρωταω γτ δεν ξερω. περα ομως απο το δωρο που πιστευω 100 ευρω ειναι καλο, θα πρεπει να ειναι καλο και το προγραμμα γτ αν ειναι πανακριβη η τιμη γτ να το δεχθει καποιος;

Οσο για την αλλαγη, νομιζω εξαρταται πολυ και απο τον τοπικο ΔΕΔΔΗΕ, εγω απο ηρων για προτεργια, Πεμπτη βραδυ 3/4 συμπληρωσα την φορμα απο συσταση, Παρασκευη πηρανε τηλ και αυθημερον μου στειλανε το συμβολαιο το οποιο υπεγραψα, και Τρίτη 8/4 εγινε αλλαγη παρόχου (μεσολαβουσε και Σαββατοκυριακο). Θελεις να το πας μεχρι τελους; μην σε ριξουν σε κανενα ακριβο οταν ληξει το συμβολαιο σου.

Εγω ας πουμε οταν εφυγα απο μπλε ηρων για κιτρινο προτεργια, με πηραν απο ηρων και μ εδιναν 100 για το σταθερο τους, αλλα αν και το παγιο σχεδον θα μηδενιζοταν δεν ηθελα αρχικη τιμη κιλοβατωρας 0,19, να πληρωσω πανακριβο τον πρωτο λογαριασμο και να περιμενω να παρω την εκπτωση συνεπειας τον αλλο μηνα και στο τελος να μ φανε και την εκπτωση του τελικου.

Π.χ να μου πούνε για να μη φύγεις από ζενίθ (και επειδή δεν συζητάς για σταθερό) σε βάζουμε στο power home save 2 και σου δίνουμε και 50 ή 100 ευρώ δώρο....θα προτιμούσες να παραμείνεις στη ζενίθ ή να πας στο deal της protergia;

Kαι η άλλη περίπτωση είναι να πάω στο σταθερό power home secure 3 της ζενίθ + 50 ή 100 ευρώ δώρο.Σε αυτήν την περίπτωση θα έμενες ή να θα πήγαινες στο deal της protergia;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Kαι η άλλη περίπτωση είναι να πάω στο σταθερό power home secure 3 της ζενίθ + 50 ή 100 ευρώ δώρο.Σε αυτήν την περίπτωση θα έμενες ή να θα πήγαινες στο deal της protergia;

Νοεμβριο ηταν η πρωτη φορα που εφυγα απο ΔΕΗ και επειδη δεν ηξερα τι παιζει πηγα σε σταθερο ΗΡΩΝ 6μηνο, μεσα σε 5 μηνες ειχα μαθει τι παιζει και ημουνα σιγουρος οτι μπορω να ανταπεξελθω με τα κιτρινα exante (το βασικο ειναι να εχεις χρονο και καθε 1η του μηνα να κοιτας τιμες, μηπως χρειαστει αλλαγη οπως χρειαστηκα τον Ιουλιο να παω στο deal) τωρα που ξερω προτιμω τα κιτρινα που παντα εχουν χαμηλοτερο παγιο απο τα σταθερα. Τωρα οσον αφορα την πρτεργια επαιξα το παιχνιδι με τις συστασεις, δηλ, μια συσταση που πηρα και 10 που εδωσα (550 συνολο), τωρα να φυγω να παω που; αφου με την καταναλωση που εχω με κοβω κανενα χρονο στο τζαμπα, δηλαδη θελω να σου πω δεν μετανοιωσα την αλλαγη που εκανα γτ βγηκα φουλ κερδισμενος. 

Το θεμα μπλε ή κιτρινο ειναι οτι παντα το exante (ανακοινωση τιμης απο 1η του μηνος γτ τα expost ανακοινωνεται μετα το τελος του μηνα εχουν μηχανισμο διακυμανσης) εχουν την χαμηλοτερη τιμη, ειναι ο κραχτης του καθε παροχου οτι εχει καποιο φθηνο τιμολογιο, αυτο λοιπον που παιζει ρολο ειναι αν εσυ εχεις δυνατοτητα να το ελεγχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου κάνει σύσταση σε protergia? Ενδιαφέρομαι για το Protergia Οικιακό Value Swift On time deal.... Αυτή την στιγμή είμαι στην Ζενίθ με το smart home 40% +5% αλλά η σύμβαση λήγει στις 21/8 ...Τί μου προτείνετε να κάνω?

20 λεπτά πριν, mc123gr είπε

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου κάνει σύσταση σε protergia? Ενδιαφέρομαι για το Protergia Οικιακό Value Swift On time deal.... Αυτή την στιγμή είμαι στην Ζενίθ με το smart home 40% +5% αλλά η σύμβαση λήγει στις 21/8 ...Τί μου προτείνετε να κάνω?

Ευχαριστώ παιδιά με καλύψατε

Δημοσ.

Διαβάζω στους όρους του μπλε τιμολογίου 12Μ της protergia πριν υπογράψω...

Στο πεδίο "ελάχιστη διάρκεια ισχύος του ύψους των χρεώσεων" αναγράφει δίπλα "δύναται τροποποίηση από τον 7ο μήνα, με ενημέρωση 60 ημέρες πριν ".   
Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο; Πώς το μεταφράζουμε;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Διαβάζω στους όρους του μπλε τιμολογίου 12Μ της protergia πριν υπογράψω...

Στο πεδίο "ελάχιστη διάρκεια ισχύος του ύψους των χρεώσεων" αναγράφει δίπλα "δύναται τροποποίηση από τον 7ο μήνα, με ενημέρωση 60 ημέρες πριν ".   
Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο; Πώς το μεταφράζουμε;

αν δεν κανω λάθος που δεν νομιζω, ειναι στανταρ ορος. Στην πραγματικότητα ο κάθε πάροχος μπορεί μετά τον 6ο μηνα να σου τροποποιήσει την τιμή και ταυτόγχρονα εσυ εχεις το δικαιωμα να φυγεις. Εξαρτάται πόσο εχει τη διάθεση ο πάροχος να τιμήσει ολόκληρο χρονικό διάστημα. 

Πάντως δεν έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό να μην κάνει χρήση αυτού του όρου η συγκεκριμένη εταιρία. 

ps Και εγω είμαι στη φάση της αναμονής για εναρξη από protergia Μπλε

• Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και πρώτη φορά αλλάζω παροχο υπέγραψα συμβόλαιο 4 Ιουλίου στη protergia και μου στείλανε μήνυμα την ίδια μέρα ότι μέχρι 11 του μήνα θα έχω συνδεθεί. Από ότι βλέπω πήρε μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ 9/7(αν και με καινούργιο μετρητή που έχω θεωρώ θα έπρεπε να ήταν πιο άμεσο) και ακόμα τίποτα.  Πρέπει να επικοινωνήσω με προτεργια ή ΔΕΔΔΗΕ μπας και γίνει πιο άμεσα ή απλά περιμένω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...