Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στις 1/2 μπηκα στη Προτεργια στο 6μηνο τοτε μπλε, αρα θα επρεπε να το εχω εως 1/8 νομιζω.

Με παιρνουν για ανανεωση μου λενε οτι ληγει το συμβολαιο στις 25/7

και στο λογαριασμο μου πανω γραφει "Υπολειπόμενη Διάρκεια Σύµβασης έως 23 Σεπτεμβρίου 2025"

Εχει κανεις καμια ιδεα ποια ημερομηνια απο ολες ισχυει?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, StormGr είπε

Καλημερα στις 1/2 μπηκα στη Προτεργια στο 6μηνο τοτε μπλε, αρα θα επρεπε να το εχω εως 1/8 νομιζω.

και στο λογαριασμο μου πανω γραφει "Υπολειπόμενη Διάρκεια Σύµβασης έως 23 Σεπτεμβρίου 2025"

Καλημερα... Θα παρεις τον Δεδδηε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις απο ποτε εισαι ενεργος στον παροχο... Ημερομηνια.. Και θα βαλεις μετα το εξαμηνο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, StormGr said:

Η Protergia έδωσε σε όλους παράταση 2 μηνών στα σταθερά. Εγώ είχα κάνει και ερώτημα μέσω ΡΑΕ (μετά από 3 μήνες απάντησαν οι αργόσχολοι), κι έγραψαν ότι δεσμεύονται να τιμολογήσουν το έξτρα διμηνο με την τιμή που είχαμε υπογράψει.

Κανονικά θα έπρεπε να είχαν στείλει ειδοποιήσεις αλλά επειδή η παράταση προγράμματος είναι μονομερής τροποποίηση, θα υπήρχε θέμα με τη ραε. Οπότε έκαναν τις παρατάσεις στα μουλωχτά.

Κάτσε όπως είσαι.

Όσο για την πωλήτρια που σου είπε το αντίθετο... λογικό, καθως παίρνει προμήθεια για κάθε νέα σύμβαση. Και μάλλον δουλεύει σε εξωτερικό συνεργάτη (εταιρία πωλήσεων) για λογαριασμό της προτεργια.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Η Protergia έδωσε σε όλους παράταση 2 μηνών στα σταθερά. Εγώ είχα κάνει και ερώτημα μέσω ΡΑΕ (μετά από 3 μήνες απάντησαν οι αργόσχολοι), κι έγραψαν ότι δεσμεύονται να τιμολογήσουν το έξτρα διμηνο με την τιμή που είχαμε υπογράψει.

Κανονικά θα έπρεπε να είχαν στείλει ειδοποιήσεις αλλά επειδή η παράταση προγράμματος είναι μονομερής τροποποίηση, θα υπήρχε θέμα με τη ραε. Οπότε έκαναν τις παρατάσεις στα μουλωχτά.

Κάτσε όπως είσαι.

Όσο για την πωλήτρια που σου είπε το αντίθετο... λογικό, καθως παίρνει προμήθεια για κάθε νέα σύμβαση. Και μάλλον δουλεύει σε εξωτερικό συνεργάτη (εταιρία πωλήσεων) για λογαριασμό της προτεργια.

Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, αυτό δεν θα το μάθαινα από τη πωλήτρια στα σίγουρα.

Οπότε κάθομαι 2 μήνες ακόμα εδώ και βλέπουμε 

Δημοσ.
21 hours ago, konstantin79 said:

Καλησπέρα!

Έπειτα από καιρό εγκατέλειψα τη ΔΕΗ για Protergia επιτέλους, μιας και δεν το επαιρνα απόφαση.

όταν με κάλεσε μια κυρία για το συμβολαιο μου είπε οτι επειδή στη ΔΕΗ δεν είχα εγγύηση, δεν θα μου χρεώσουν ούτε εκείνοι εγγυηση και οτι δεν χρειάζεται να βάλω πάγια εντολή. Όντως στο συμβόλαιο γράφει 0 στο ποσό εγγυησης. όσοι το είστε protergia τι σας έγραφε?(πιο πολύ για να ξέρω τι να περιμένω)

Ps. Μου έγραψαν ασχετη παροχή στο συμβόλαιο αντι για τη δική μου 😆. Αναμενόμενο, στον παράξενο όλα

Εμένα όλα σωστά είναι ευτυχώς με εγγύηση 68 ευρώ, αν και έχω βάλει πάγια εντολή που θα γίνει αργότερα.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Elpedison για κιτρινο σε ποιο παμε;

Με πήρε σήμερα μια και μου ανέφερε για 50 ευρώ Σκλαβενίτη, πάγιο 0 και τιμή κάτι σαν 11.9. δε ξέρω πως λέγεται. Κλασσικά μου είπε ότι έχει περιορισμένο αριθμό δωροεπιταγων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Mε δωρο τα παγια ειναι πολυ καλη περιπτωση.

Ηταν off-record κατα τη τηλεφωνικη επικοινωνια και καλυπτε μονο 9.90 κ οχι αμιγως ολο το παγιο. Αλλα κ παλι, ειναι για ενα 6μηνο, δλδ αν κανεις τ επιλεξει τωρα, ληγει μεσα στη καρδια του κρυου Φλεβαρη με οτι και να συνεπαγεται αυτο για καποιον που καιει ρευμα να ζεσταθει. Αααα, επισης αναφερθηκε οτι παιρνει επιδοτηση. Να υποθεσω θεω3ητικα το εννοουσε, καθως προκειται για κιτρινο. Εγω θυμαμαι οτι βγαλανε ΦΕΚ οτι eligible για επιδοτηση ηταν οτιδηποτε ξεπερνουσε τα 0.15/kwh. Αλλαξε κατι?!  

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Ηταν off-record κατα τη τηλεφωνικη επικοινωνια και καλυπτε μονο 9.90 κ οχι αμιγως ολο το παγιο. Αλλα κ παλι, ειναι για ενα 6μηνο, δλδ αν κανεις τ επιλεξει τωρα, ληγει μεσα στη καρδια του κρυου Φλεβαρη με οτι και να συνεπαγεται αυτο για καποιον που καιει ρευμα να ζεσταθει. Αααα, επισης αναφερθηκε οτι παιρνει επιδοτηση. Να υποθεσω θεω3ητικα το εννοουσε, καθως προκειται για κιτρινο. Εγω θυμαμαι οτι βγαλανε ΦΕΚ οτι eligible για επιδοτηση ηταν οτιδηποτε ξεπερνουσε τα 0.15/kwh. Αλλαξε κατι?!  

Εξαμηνο ειναι αλλα κιτρινο, δεν εχει ρητρα αποχωρησης οποτε μπορεις να φυγεις και νωριτερα, αν τυχει μεσα στο φθινοπωρο κατι καλο σε σταθερο. Ενταξει το θεμα εκπτωση συνεπειας ειναι αλλη συζητηση, μονο με το σκεπτικο οτι θα εισαι συνεπης αλλιως αστο ειναι σφαγειο οι τιμες χωρις συνεπεια.

Τελος το θεμα επιδοτηση ειναι εκτος περιοδου, δεν νομιζω πριν το χειμωνα να υπαρξει κατι τετοιο, και σιγουρα θεωρητικα το ελεγε οπως λες. Αν υπαρξει επιδοτηση, αν εχει οριο τα 0,15, αν, αν, αν...

• Like 1
Δημοσ.

Αθήνα έχω φωτοβολταϊκά απο το 2018.

Στο εξοχικό που είναι διαμέρισμα δεν μπορώ να βάλω.

Η ΔΕΗ μου ήρθε στο εξοχικό  95€ με κιλοβατώρες 44€ !!!!

*Είναι ενοικιαζόμενο στην βραχυχρόνια.

Στο κίτρινο της προτεργια θα έχει κάποια διαφορά????

Δημοσ.

Εννοείται οτι θα έχει διαφορά, το κίτρινο της προτέργια αυτή τη στιγμή είναι πολύ συμφέρον (κάνε τους υπολογισμούς με 0,093€/KWh και θα δεις), αλλά θέλει παρακολούθηση κάθε αρχές του μήνα . Επίσης με σύσταση παίρνεις 5Χ10€ Δώρο.

Εγώ πήγα σε αυτό πριν λίγες μέρες γιατί έχει πολύ καλή χρέωση 0,093 €/KWh και χαμηλό πάγιο 5€ και θα το παρακολουθώ κάθε αρχές του μήνα και αν ανέβει θα το γυρίσω άμεσα σε σταθερό ή εφόσον είναι χωρίς δέσμευση θα πάω όπου με συμφέρει. Επίσης μπορείς κι εσύ να δίνεις συστάσεις μετά (έως 10) και να κερδίζεις

Δημοσ.

Εγώ αυτή την στιγμή είμαι στης ζενίθ με την 45% έκπτωση και μου βγαίνει αυτούς τους μήνες από 7μιση έως 10 λεπτά η kwh με μηδενικό πάγιο. Από ότι βλέπω είμαι σε πολύ φτηνό πρόγραμμα σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν τώρα. Ποια είναι η "καλύτερη" επιλογή για καταναλώσεις έως 250kwh τον μήνα; Σε 2-3 μήνες αλλάζω σπίτι οπότε σιγά σιγά θα αρχίσω να παρακολουθώ την αγορά να δω μήπως παίξει πάλι κστι αντίστοιχο όπως αυτό που πήραμε πέρσι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Η ΔΕΗ μου ήρθε στο εξοχικό  95€ με κιλοβατώρες 44€ !!!!

Στο πράσινο της ΔΕΗ; 44 κιλοβατωρες 95 ευρω; το εξοχικο καταλαβαινω δεν εχει καταναλωση, μονο καλοκαιρι εχεις; Εννοειται προτεργια καλυτερα θα εισαι, να παρεις συσταση απο το φορουμ. 

Εαν εχεις καταναλωση μονο τρεις μηνες το καλοκαιρι και μετα 9 μηνες κλειστο θα παιξεις με δυο τιμολογια. Την περιοδο που εχεις καταναλωση θα βαλεις το protergia value swift on time deal (5ευρω παγιο + 0,09093/kw) και την περιοδο που ειναι κλειστο protergia value lite (0 παγιο και 0,14-0,15/κβ).

Και τα δυο τιμολογια ειναι κιτρινα, χωρις ρητρα αποχωρησης. Απλως το deal πρεπει να το παρακολουθεις αν καθε μηνα εχει χαμηλη τιμη.

Σε περιπτωση που δυσκολευεσαι στο να βλεπεις τιμες καθε μηνα ή δεν εχεις το χρονο και τη διαθεση, εχει σταθερο η ελπεντισον με μηδενικο παγιο και 0,1395/κβ, για χαμηλες καταναλωσεις ειναι καλο.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skylouros είπε

Με πήρε σήμερα μια και μου ανέφερε για 50 ευρώ Σκλαβενίτη, πάγιο 0 και τιμή κάτι σαν 11.9. δε ξέρω πως λέγεται. Κλασσικά μου είπε ότι έχει περιορισμένο αριθμό δωροεπιταγων.

Για δώσε λεπτομέρειες.... Υπάρχει ενδιαφέρον 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vaggy είπε

Εννοείται οτι θα έχει διαφορά, το κίτρινο της προτέργια αυτή τη στιγμή είναι πολύ συμφέρον (κάνε τους υπολογισμούς με 0,093€/KWh και θα δεις), αλλά θέλει παρακολούθηση κάθε αρχές του μήνα . Επίσης με σύσταση παίρνεις 5Χ10€ Δώρο.

Εγώ πήγα σε αυτό πριν λίγες μέρες γιατί έχει πολύ καλή χρέωση 0,093 €/KWh και χαμηλό πάγιο 5€ και θα το παρακολουθώ κάθε αρχές του μήνα και αν ανέβει θα το γυρίσω άμεσα σε σταθερό ή εφόσον είναι χωρίς δέσμευση θα πάω όπου με συμφέρει. Επίσης μπορείς κι εσύ να δίνεις συστάσεις μετά (έως 10) και να κερδίζεις

Διορθώνω, η τιμή είναι 0,09093 €/ΚWh (ευχαριστώ @Seldon40)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...