Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Δες και προτεργια (9.90 κ 0,099), ζενιθ (9,90 κ 0.099), ελπεντισον ultra (9.90 κ 0,098). Γτ ειδικα nrg;

Δεν το έψαξα πάρα πολύ (τώρα κάνω έρευνα), απλά είδα μια πρώτη ματιά ότι έχει καλή τιμή (0,088 το πρώτο 3μηνο και 0,099 τους υπόλοιπους, με την έκπτωση συνέπειας) και μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kaykis27 είπε

Δεν το έψαξα πάρα πολύ (τώρα κάνω έρευνα), απλά είδα μια πρώτη ματιά ότι έχει καλή τιμή (0,088 το πρώτο 3μηνο και 0,099 τους υπόλοιπους, με την έκπτωση συνέπειας) και μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Εαν το δεις μεμονομενα οπως το λες ναι, αλλα εαν το δεις ετησια στο συνολο, εσυ θα καψεις περιπου 900kw το 3μηνο x 0,011 που ειναι η εκπτωση = 9.90 συνολικα το κερδος, εαν παρεις συσταση για προτεργια 10Χ5μηνες=50ευρω το συνολικο δωρο. Επιπλεον η προτεργια προκαταβαλει την εκπτωση συνεπειας ενω η nrg την δινει στον επομενο λογαριασμο. 

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, kaykis27 said:

Το επόμενο τρίμηνο είναι χαμηλή γενικά η κατανάλωση των νοικοκυριών. Θα σε συμφέρει να πας NRG αρχές καλοκαιριού που δουλευουν τα κλιματιστικά ή αρχές χειμώνα αν ζεστενεσαι με ρεύμα. Και η δική μου άποψη είναι να πας στο κυμαινόμενο της προτεργια, ειδικά αν υπάρχει και παροχή την οποία μπορείς να συστήσεις αργότερα εσύ. Απλώς μια ματιά αρχές κάθε μήνα να αλλάξεις πρόγραμμα εάν υπάρξει κάποια αύξηση τιμης.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμιτες, ειμαι protergia κίτρινο απο 5/6 και πριν κάνω την αλλαγή με είχαν διαβεβαιώσει οτι εφόσον είμαι στο πρόγραμμα μηνιαίας καταμέτρησης, οι λογαριασμοί θα βγαίνουν εκκαθαριστικοί όπως και στην ΔΕΗ.

Τον Ιούνιο δεν έγινε η καταμέτρηση γιατί όπως μου είπαν από τον ΔΕΔΔΗΕ υπήρξε κάποιο θέμα στην τηλεμέτρηση και άρα ο λογαριασμός βγήκε έναντι για το διάστημα 5/6 με 5/7.

Τον Ιούλιο έγινε καταμέτρηση στις 21/7 ωστόσο πάλι ο λογαριασμός βγήκε έναντι για περίοδο κατανάλωσης 5/7 με 5/8.

Δε θα έπρεπε να βγεί εκκαθαριστικός για την περίοδο 5/6 με 21/7;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psaras33 είπε

Καλησπέρα συμφορουμιτες, ειμαι protergia κίτρινο απο 5/6 και πριν κάνω την αλλαγή με είχαν διαβεβαιώσει οτι εφόσον είμαι στο πρόγραμμα μηνιαίας καταμέτρησης, οι λογαριασμοί θα βγαίνουν εκκαθαριστικοί όπως και στην ΔΕΗ.

Τον Ιούνιο δεν έγινε η καταμέτρηση γιατί όπως μου είπαν από τον ΔΕΔΔΗΕ υπήρξε κάποιο θέμα στην τηλεμέτρηση και άρα ο λογαριασμός βγήκε έναντι για το διάστημα 5/6 με 5/7.

Τον Ιούλιο έγινε καταμέτρηση στις 21/7 ωστόσο πάλι ο λογαριασμός βγήκε έναντι για περίοδο κατανάλωσης 5/7 με 5/8.

Απο οτι φαινεται εισαι στο πρωτο κυκλο τιμολογησης, κακως ομως εμπιστευτηκες τον ΔΕΔΔΗΕ, επρεπε να δινεις μετρησεις στην προτεργια, ωστε να εκδιδονται εκκαθαριστικοι με δικη σου ενδειξη. Καθε 5 του μηνος θα εκδιδεται ο λογαριασμος σου.

Δημοσ.
1 minute ago, Psaras33 said:

Κι εμένα είχε κολλήσει το σύστημα της Protergia και κατέληξαν να μου βγάλουν 3μηνο και 4μηνο εκκαθαριστικό το χειμώνα ενώ είχα μηνιαίες καταμετρήσεις.

Στείλε email στο [email protected] και ζήτα ο επόμενος να είναι εκκαθαριστικός οπωσδήποτε. Κι αν δεν απαντήσουν σε 10 εργάσιμες τάραξε τους στα τηλέφωνα.

Πάντως αυτό το μήνα δε γίνεται να κάνουν διόρθωση και να στείλουν εκκαθαριστικό. Ένα απ'τα πολλά κουλά της Protergia, τίποτα δε διορθώνεται άμεσα αλλά στον επόμενο μήνα τιμολόγησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι δημιουργοί του εξελ να μου στείλουν ώστε να το καταλάβω, ευχαριστώ 

Μην κουράζω άλλο το νήμα 

Επεξ/σία από TechWeirdo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδεύομαι πόση ώρα και δεν βγάζω άκρη. Είμαστε στη ΔΕΗ τόσο σε ρεύμα όσο και φυσικό αέριο, ρεύμα πράσινο, αέριο μπλε. Σκεφτόμαστε να πάμε σε μπλε και στο ρεύμα. Γενικά είμαστε χαμηλά στην κατανάλωση ρεύματος, μέση κατανάλωση στο τελευταίο 4μήνο είναι στα 130, με μέγιστη μέτρηση στις 183 kwh. Στο αέριο έχουμε σταθερή τιμή στα 0.55 και μας ειδοποίησαν ότι θα πάει στα 0.45. Στο αέριο η υψηλότερη κατανάλωση είναι στις 1000kwh για 62 μέρες κατανάλωση (Δεκέμβρης με Φλεβάρης). 

Βλέπω για NRG συνδυαστικό αλλά κάπου διάβασα ότι η χαμηλή τιμή των 0.88 είναι για 4 μήνες, καθώς επίσης δεν βγάζω άκρη τι παίζει με το πάγιο που έλεγε 9.9€ αν θα είναι για τον έναν λογαριασμό ή και για τους δύο (δηλαδή 20€ το μήνα σε πάγιο). 

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Ola150
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

έχω καιρό να μπω για σοβαρά οικογενειακά. 

Έχω 2 παροχές στην προτέργια και μία ηρων. 

λεω να παω τον ηρων προτεργια για το 50ρικο και τα 10x 5

την μία προτέργια να την πάω ελπέ για 100 ευρώ befon?γίνεται αυτό; παρακαλώ ενημερώστε σε pm. 
ή να την πάω volton 28 ημέρες? 28 ημέρες είναι στάνταρ οκ αν υπογράψω αλλού; ή θα καθυστερήσουν και θα μας χρεώσουτν τον μήνα; Να το πάω 25 μερες;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

την μία προτέργια να την πάω ελπέ για 100 ευρώ befon?γίνεται αυτό; παρακαλώ ενημερώστε σε pm. 
ή να την πάω volton 28 ημέρες? 28 ημέρες είναι στάνταρ οκ αν υπογράψω αλλού; ή θα καθυστερήσουν και θα μας χρεώσουτν τον μήνα; Να το πάω 25 μερες;

Επειδή δεν κατάλαβα, η befon δίνει 100€;

Δημοσ.
5 hours ago, Ola150 said:

Βλέπω για NRG συνδυαστικό αλλά κάπου διάβασα ότι η χαμηλή τιμή των 0.88 είναι για 4 μήνες, καθώς επίσης δεν βγάζω άκρη τι παίζει με το πάγιο που έλεγε 9.9€ αν θα είναι για τον έναν λογαριασμό ή και για τους δύο (δηλαδή 20€ το μήνα σε πάγιο)

Οι καταναλώσεις σου είναι πολύ χαμηλες. Στην θέση σου θα κοιτούσα για προγράμματα με μικρό ή καθόλου πάγιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Cmg__ said:

Ηρων μέσω econtract είναι το ευκολότερο αν βολεύουν καθημερινές. Πχ την 28η μέσα κάνεις αίτηση econtact. Tην ίδια μέρα ή την επόμενη θα λάβεις τη σύμβαση στο email. To πρωί της 30ης κάνεις αποδοχή στο.email και πάντα την ίδια μέρα στέλνουν στο ΔΕΔΔΗΕ. 

Οι άλλοι πάροχοι είναι λοταρία. Εννοείται μετά θα πρέπει να φύγεις κι από τον ΗΡΩΝ άμεσα 

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
3 ώρες πριν, George! είπε

Επειδή δεν κατάλαβα, η befon δίνει 100€;

Nομιζω σε οσους ηταν παλια ελπε και επιστρεφουν, winback στα ελληνικα. 😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Nομιζω σε οσους ηταν παλια ελπε και επιστρεφουν, winback στα ελληνικα. 😂

Και πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για αυτό; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο; 

Ήμουν ΕΛΠΕ πριν μετακομίσω στη Ζενίθ που δυστυχώς λήγει στις 22/8 και ψάχνω το επόμενο βήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...