Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κυμαινόμενο τύπου smart night δεν υφίσταται πλέον.Εως τώρα το καλύτερο κυμαινόμενο ήταν της protergia,αλλά μας τα κάνε λίγο μαντάρα το τελευταίο δίμηνο με τις διαδοχικές αλλαγές ονόματος στο φθηνο της κίτρινο.

Σε σταθερά υπάρχουν επιλογές,  π.χ. elpedison,protergia,zenith με κάποια δώρα.

Επειδή έρχεται και ΔΕΘ πλέον εάν θες  περίμενε κάποιες ημέρες μήπως δώσουν κάνα δωράκι  εκει και το προωθήσουν και παραέξω οι κλεφτοπαροχοι.

Ναι είδα και του ηρώων μπορεί να πάω εκεί για έναν μήνα και μετά να δω τι γίνετε από Οκτώβρη 

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα μια παροχή ΗΡΩΝ με το solar, πήγα για το 50ρικο, έφυγα για Protergia και μου έστειλαν χρέωση ΕΝ.Α. 72 ευρώ. Πήρα τηλ, μου είπαν ότι δεν τα πιστώνουν και έστειλα μέσω ΡΑΕ ότι δεν τα πιστώσουν θα μιλήσω με συνήγορο καταναλωτή και τον δικηγόρο μου για να καταθέσει αγωγή. Ε, σήμερα απάντησαν ότι και καλά σε ένδειξη της καλής μας συνεργασίας θα τα πιστώσουν. Να τους κυνηγάμε, μην τους αφήνουμε. Τώρα, έκανα καταγγελία στην Protergia για την ηλιθιότητα με τις αλλαγές προγραμμάτων ζητώντας 50 ευρώ αποζημίωση για να μην φύγω και να μην κάνω καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή. Επίσης, έκοψε συγγενικό μου πρόσωπο ένα σταθερό μπλε που είχε, γιατί του είπαν από την εξυπηρέτηση ότι δεν έχει πέναλτι, ενώ έχει. Εχει κρατήσει ημερομηνία κλήσης, ώρα και ονοματεπώνυμο υπαλλήλου. Επίσης δεν του έχουν δώσει τα 50 ευρώ από το bring a friend που πρότεινε κάποιον, ενώ η παροχή του έχει ενεργοποιηθεί εδώ και έναν μήνα. Εγώ έχω ήδη κινηθεί και έχω ζητήσει τις συνομιλίες τις ηχογραφημένες και σκοπεύω να στείλω και καταγγελία μέσω ΡΑΕ ζητώντας να αφαιρεθεί το πέναλτι των 100 ευρώ, αλλά και την πίστωση του 50 ευρου από το bring a friend βασιζόμενος σε αυτά που του ανέφερε ο υπάλληλος. Έχω πιθανότητες να πιστωθεί το πέναλτι;

Δημοσ.

Κοιτάζοντας λίγο στο energy cost το πιο φθηνό σταθερό για 230 κιλοβατώρες βγαίνει το EUNICE HOME EDGE. Γνωρίζει κανείς για αυτή την εταιρία, πρώτη φορά την ακούω; 

επισης, η ELPEDISON δίνει κάνα δώρο αυτό τον καιρό; Μου βγαίνει λίγο πιο ακριβό το reward zero fee αλλά ήμουν ικανοποιημένος πιο παλιά που ήμουν πελάτης. Και με την κάρτα της εθνικής παίρνεις και ένα 5% πίσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Τσέκαρε ΥΔΕ ,μόλις γίνεις πελάτης τους ζητά εγγράφως μέσω της φόρμας επικοινωνίας να μεταβεις στο νέο πρόγραμμα. 

Υγ.Ριξε μια ματιά μήπως σε βοηθήσει το link:

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

Εμένα σε αυτό το link μου βγαζει "μη έγκυρος αριθμός παροχής". Τον ίδιο αριθμό που βάζω και στο site για να δω το ψηφίο και τον δέχεται!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Εμένα σε αυτό το link μου βγαζει "μη έγκυρος αριθμός παροχής". Τον ίδιο αριθμό που βάζω και στο site για να δω το ψηφίο και τον δέχεται!

Βάζεις τον αριθμό παροχής οπως στον εχουν στειλει στο viber?

24 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Είχα μια παροχή ΗΡΩΝ με το solar, πήγα για το 50ρικο, έφυγα για Protergia και μου έστειλαν χρέωση ΕΝ.Α. 72 ευρώ. Πήρα τηλ, μου είπαν ότι δεν τα πιστώνουν και έστειλα μέσω ΡΑΕ ότι δεν τα πιστώσουν θα μιλήσω με συνήγορο καταναλωτή και τον δικηγόρο μου για να καταθέσει αγωγή. Ε, σήμερα απάντησαν ότι και καλά σε ένδειξη της καλής μας συνεργασίας θα τα πιστώσουν. Να τους κυνηγάμε, μην τους αφήνουμε. Τώρα, έκανα καταγγελία στην Protergia για την ηλιθιότητα με τις αλλαγές προγραμμάτων ζητώντας 50 ευρώ αποζημίωση για να μην φύγω και να μην κάνω καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή. Επίσης, έκοψε συγγενικό μου πρόσωπο ένα σταθερό μπλε που είχε, γιατί του είπαν από την εξυπηρέτηση ότι δεν έχει πέναλτι, ενώ έχει. Εχει κρατήσει ημερομηνία κλήσης, ώρα και ονοματεπώνυμο υπαλλήλου. Επίσης δεν του έχουν δώσει τα 50 ευρώ από το bring a friend που πρότεινε κάποιον, ενώ η παροχή του έχει ενεργοποιηθεί εδώ και έναν μήνα. Εγώ έχω ήδη κινηθεί και έχω ζητήσει τις συνομιλίες τις ηχογραφημένες και σκοπεύω να στείλω και καταγγελία μέσω ΡΑΕ ζητώντας να αφαιρεθεί το πέναλτι των 100 ευρώ, αλλά και την πίστωση του 50 ευρου από το bring a friend βασιζόμενος σε αυτά που του ανέφερε ο υπάλληλος. Έχω πιθανότητες να πιστωθεί το πέναλτι;

Είσαι σίγουρος ότι του είπαν από την εξυπηρέτηση πελατων της protergia οτι δεν υπάρχει πέναλτι σε σταθερό πρόγραμμα?Πιο πιθανό μου ακούγεται να του τον είπαν από το νέο παροχο που επέλεξε. 

Εάν ειναι σίγουρος και έχει κρατήσει τα πάντα,οπως γράφεις κακως το συζητάμε.Επρεπε ήδη να έχει κάνει αμφισβήτηση λογαριασμού και αναφορά στη ΡΑΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύνολο Κατανάλωσης με ΖΕΝΙΘ smart night -40% μετά από ένα 12μηνο ( 19.08.2024 ως 19.08.2025 ) 

( τα στοιχεία είναι μέσα από το app myzneith - εξαιρετικη εφαρμογή αν θέλετε λεπτομερή ανάλυση )

Σύνολο-1193 Euro για 5892kwh. 

Σχετιζόμενες με κατανάλωση -  844,15euro ή 0,1433euro/kwh ( !!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ !!!!! )

Προμήθεια ενέργειας - 539,23euro ή 0.0915 Euro/kwh ( !!!!!! ) 

Ρυθμιζόμενες χρεώσεις - 304,92euro. 

Τα υπόλοιπα είναι Δημοτικά Τέλη/ΕΡΤ.

Να σημειωθεί δεν είχε πάγιο. 

Τα παραθέτω καθώς την αποκαλούμε προγραμματαρα, αλλά ας υπάρχει και μια αντικειμενική εικόνα με τους συγκεκριμένους αριθμούς που μας ενδιαφέρουν περισσότερο, δλδ τιμή kwh σε τιμη προμηθειας αλλα και σε συνδιασμο με τις ρυθμιζομενες, για να δούμε που κυμαινόμασταν πραγματικά με την ''προγραμματαρα''. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Σύνολο Κατανάλωσης με ΖΕΝΙΘ smart night -40% μετά από ένα 12μηνο ( 19.08.2024 ως 19.08.2025 ) 

( τα στοιχεία είναι μέσα από το app myzneith - εξαιρετικη εφαρμογή αν θέλετε λεπτομερή ανάλυση )

Σύνολο-1193 Euro για 5892kwh. 

Σχετιζόμενες με κατανάλωση -  844,15euro ή 0,1433euro/kwh ( !!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ !!!!! )

Προμήθεια ενέργειας - 539,23euro ή 0.0915 Euro/kwh ( !!!!!! ) 

Ρυθμιζόμενες χρεώσεις - 304,92euro. 

Τα υπόλοιπα είναι Δημοτικά Τέλη/ΕΡΤ.

Να σημειωθεί δεν είχε πάγιο. 

Τα παραθέτω καθώς την αποκαλούμε προγραμματαρα, αλλά ας υπάρχει και μια αντικειμενική εικόνα με τους συγκεκριμένους αριθμούς που μας ενδιαφέρουν περισσότερο τιμή kwh σε τιμη προμηθειας αλλα και σε συνδιασμο με τις ρυθμιζομενες, για να δούμε που κυμαινόμασταν πραγματικά με την ''προγραμματαρα''.   

Προγραμματαρα για οσους δεν ασχολουνται με τουρισμό! (Πήρες παράταση να υποθέσω εσύ τυχερούλη ε και είπες να μας κάνεις πλακιτσα?)

Οι ρυθμιζομενες βέβαια θα ήταν ίδιες σε όποιον παροχο και εάν ήσουν.Ομως η τιμή kwh και το μηδενικό πάγιο δε συγκρίνονται. 

Εκτός εάν κάποιος ήταν hardcore τουρίστας και πρόλαβε τα 100ρικα,85 ευρώ,κλπ που μοιράστηκαν τις καλές εποχές....εκεί φιλαράκι εμείς πλερωσαμε λιγότερα!

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Προγραμματαρα για οσους δεν ασχολουνται με τουρισμό! (Πήρες παράταση να υποθέσω εσύ τυχερούλη ε και είπες να μας κάνεις πλακιτσα?)

Οι ρυθμιζομενες βέβαια θα ήταν ίδιες σε όποιον παροχο και εάν ήσουν.Ομως η τιμή kwh και το μηδενικό πάγιο δε συγκρίνονται. 

Εκτός εάν κάποιος ήταν hardcore τουρίστας και πρόλαβε τα 100ρικα,85 ευρώ,κλπ που μοιράστηκαν τις καλές εποχές....εκεί φιλαράκι εμείς πλερωσαμε λιγότερα!

Καθολου απιθανο με τη συλλογη δωρων να μειωνεται κατα πολυ. Δεν θα διαφωνησω σ αυτο. Αλλα περισσοτερο ηθελα να υπαρχουν καποια στοιχεια σαν σημεια αναφορας μιας κ κοιταζουμε τη τιμη kwh κ επιλεγουμε προγραμματα. Και μιας κ ηταν μακροπροθεσμα super κυμαινομενο το συγκεκριμενο προγραμμα διχως σταθερη τιμη, ηθελα να δω κ εγω ο ιδιος πως αυτο μεταφραστηκε στους συντελεστες που πραγματικα μας ενδιαφερουν σαν καταναλωτες ( τιμη προμηθειας, τιμη προμηθειας+ρυθμιζομενες μιας κ η συγκριση σε ευρωπαικο επιπεδο παιζεται με τον συγκεκριμενο αριθμο κυριως κ οχι με την τιμη προμηθειας ). 

Να σημειωθει πως απο το 2026 ο διαχειριστης του δικτυου, δλδ ο ΔΕΔΔΗΕ θα βγει στο χρηματιστηριο, κ σιγα σιγα θα μπουν κ αλλοι παιχτες στο παιχνιδι. Αναφορικα στη Γερμανια υπαρχουν 4 5 διαχειριστες για τις υψηλες τασεις ενω 840 περιπου για χαμηλη κ μεσαια ταση. Ελλαδα βαρια να φτασει τον 2ψηφιο εκτιμω και αν.  Ας εχουμε μια εικονα πιο λεπτομερη απο νωρις, δε βλαπτει εξαλλου, γιατι θα μας πιασουν παλι στον υπνο οπως και με τις προμηθειες. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Βάζεις τον αριθμό παροχής οπως στον εχουν στειλει στο viber?

Είσαι σίγουρος ότι του είπαν από την εξυπηρέτηση πελατων της protergia οτι δεν υπάρχει πέναλτι σε σταθερό πρόγραμμα?Πιο πιθανό μου ακούγεται να του τον είπαν από το νέο παροχο που επέλεξε. 

Εάν ειναι σίγουρος και έχει κρατήσει τα πάντα,οπως γράφεις κακως το συζητάμε.Επρεπε ήδη να έχει κάνει αμφισβήτηση λογαριασμού και αναφορά στη ΡΑΕ.

Είναι σίγουρος ότι του το είπαν. Και είμαι και εγώ, γιατί ήμουν μπροστά στο τηλεφώνημα. Θα κινήσω διαδικασίες μέσω ΡΑΕ και ελπίζω να το σβήσουν. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Θύμησε λίγο το τηλ για εσωτερική αλλαγή στην πρωτεργια 

2111883014 ή 2103448500

Δημοσ.
1 ώρα πριν, colombiano747 είπε

Κοιτάζοντας λίγο στο energy cost το πιο φθηνό σταθερό για 230 κιλοβατώρες βγαίνει το EUNICE HOME EDGE. Γνωρίζει κανείς για αυτή την εταιρία, πρώτη φορά την ακούω; 

επισης, η ELPEDISON δίνει κάνα δώρο αυτό τον καιρό; Μου βγαίνει λίγο πιο ακριβό το reward zero fee αλλά ήμουν ικανοποιημένος πιο παλιά που ήμουν πελάτης. Και με την κάρτα της εθνικής παίρνεις και ένα 5% πίσω.

Δεν έχω υπάρξει πελάτης της,αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι ιδιαίτερα αρνητικό.

Εάν δεν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα πάντως θυμάμαι ότι είναι από τις εταιρείες που δεν προκαταβαλλει την έκπτωση συνέπειας. 

6 λεπτά πριν, cgioris είπε

Παιδιά protergia θα μου στείλει κάποιος μία πρόσκληση; Ήρθε η ώρα να αφήσω την πανάκριβη ΔΕΗ.

Σε ποιο πρόγραμμα έχεις καταληξει να πας?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δεν έχω υπάρξει πελάτης της,αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι ιδιαίτερα αρνητικό.

Εάν δεν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα πάντως θυμάμαι ότι είναι από τις εταιρείες που δεν προκαταβαλλει την έκπτωση συνέπειας. 

Σε ποιο πρόγραμμα έχεις καταληξει να πας?

Στο κίτρινο το καινούριο, https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-deal-ontime/

Κατανάλωση από 250-500 κιλοβατώρες ανάλογα την περίοδο. Δε με πειράζει να αλλάζω κάθε μήνα. Υπάρχει κάποιο άλλο πιο αξιόλογο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cgioris είπε

Κατανάλωση από 250-500 κιλοβατώρες ανάλογα την περίοδο. Δε με πειράζει να αλλάζω κάθε μήνα. Υπάρχει κάποιο άλλο πιο αξιόλογο;

Με 9cent/KWh και 5 ευρώ πάγιο γι αυτές τις καταναλώσεις δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερο. Αρκεί να το παρακολουθείς κάθε αρχή του μηνός την τιμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...