Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, xameleon7 είπε

Υπόψιν ότι η γενική για παραλαβη-παραδοση στο κατάστημα για μέγεθος μέχρι κουτί παπουτσιών χρεώνει 3μιση ευρώ 

Στέλνω κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρεώσεις για νησιά η επαρχιακά δρομολόγια 

Ποτε το έκαναν αυτό? Θυμάμαι πριν κάνα χρόνο είχα δώσει κοντά στα 11 ευρώ για μικρό δέμα. 

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xameleon7 είπε

Υπόψιν ότι η γενική για παραλαβη-παραδοση στο κατάστημα για μέγεθος μέχρι κουτί παπουτσιών χρεώνει 3μιση ευρώ 

Στέλνω κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρεώσεις για νησιά η επαρχιακά δρομολόγια 

Εγώ δεν βλέπω αυτή την τιμή, εγώ βλέπω 14 ευρώ!

image.png.688d457bf16b53f785713de37cf0deb2.png

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, lefta_yparxoun said:

Τα 7 ευρώ της γενικής δεν υπαρχουν πλέον. Ότι έχω στείλει τον τελευταίο χρόνο με γενική ή ΕΛΤΑ κούριερ Μ βγαίνει 14-15 και πάνω. Και δε μιλάω για βαριά / μεγάλα δέματα. Απλά πακετακια. Boxnow μέχρι να δύσει ο ήλιος !!!

Επεξ/σία από zacharias99
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xameleon7 είπε

Αν στέλνεις με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο η είσαι επιχείρηση πες το μας να φαίνεται γιατί οι τιμές του είναι υπερβολικές. 

Δημοσ.

Προφανώς το παληκάρι εννοεί την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής που λέγεται:

Door 2 Service Point (D2SP)

Όντως έχει δίκιο και κοστίζει 3,5 ευρώ.

Το πας στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομική, το παραδίδεις και μετά πάει ο άλλος σε καταστήμα Γενικής Ταχυδρομικής και το παραλαμβάει. Σαν θυρίδα - θυρίδα του ελτα κούριερ.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, learner είπε

Προφανώς το παληκάρι εννοεί την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής που λέγεται:

Door 2 Service Point (D2SP)

Όντως έχει δίκιο και κοστίζει 3,5 ευρώ.

Το πας στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομική, το παραδίδεις και μετά πάει ο άλλος σε καταστήμα Γενικής Ταχυδρομικής και το παραλαμβάει. Σαν θυρίδα - θυρίδα του ελτα κούριερ.

Ναι συγγνώμη ξέχασα να το αναφέρω αυτήν ακριβώς εννοώ

Από κατάστημα σε κατάστημα 

Σε περίπτωση παραλαβής η παράδοσης εκτός καταστήματος η τιμή εκτοξεύεται στα 14-17€

7 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

4 ώρες πριν, Therempant είπε

Αν στέλνεις με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο η είσαι επιχείρηση πες το μας να φαίνεται γιατί οι τιμές του είναι υπερβολικές. 

Μιλάω για την υπηρεσία d2sp που είναι παράδοση-παραλαβή από κατάστημα 

Για 30λεπτα διαφορα(με την έκπτωση) από boxnow αξίζει φουλ ξέροντας ότι την άλλη μέρα θα είναι εκεί το δέμα 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Doubt είπε

Γιατί μπερδεύεστε; door to sevice point από το χώρο του αποστολέα στο κατάστημα της περιοχής του παραλήπτη. Από κατάστημα σε κατάστημα θα πρέπει να λέγεται SP To SP

https://www.taxydromiki.com/d2sp

Οτι ειναι τέλος πάντων 

Σημασία έχει ότι κάνει 3μιση ευρώ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...