Therempant Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 44 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Υπόψιν ότι η γενική για παραλαβη-παραδοση στο κατάστημα για μέγεθος μέχρι κουτί παπουτσιών χρεώνει 3μιση ευρώ Στέλνω κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρεώσεις για νησιά η επαρχιακά δρομολόγια Ποτε το έκαναν αυτό? Θυμάμαι πριν κάνα χρόνο είχα δώσει κοντά στα 11 ευρώ για μικρό δέμα.
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Υπόψιν ότι η γενική για παραλαβη-παραδοση στο κατάστημα για μέγεθος μέχρι κουτί παπουτσιών χρεώνει 3μιση ευρώ Στέλνω κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρεώσεις για νησιά η επαρχιακά δρομολόγια Εγώ δεν βλέπω αυτή την τιμή, εγώ βλέπω 14 ευρώ! Επεξ/σία 30 Μαϊου από lefta_yparxoun
zacharias99 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, lefta_yparxoun said: Εγώ δεν βλέπω αυτή την τιμή, εγώ βλέπω 14 ευρώ! Τα 7 ευρώ της γενικής δεν υπαρχουν πλέον. Ότι έχω στείλει τον τελευταίο χρόνο με γενική ή ΕΛΤΑ κούριερ Μ βγαίνει 14-15 και πάνω. Και δε μιλάω για βαριά / μεγάλα δέματα. Απλά πακετακια. Boxnow μέχρι να δύσει ο ήλιος !!! Επεξ/σία 30 Μαϊου από zacharias99 1
Therempant Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 4 ώρες πριν, xameleon7 είπε Υπόψιν ότι η γενική για παραλαβη-παραδοση στο κατάστημα για μέγεθος μέχρι κουτί παπουτσιών χρεώνει 3μιση ευρώ Στέλνω κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρεώσεις για νησιά η επαρχιακά δρομολόγια Αν στέλνεις με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο η είσαι επιχείρηση πες το μας να φαίνεται γιατί οι τιμές του είναι υπερβολικές.
learner Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Προφανώς το παληκάρι εννοεί την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής που λέγεται: Door 2 Service Point (D2SP) Όντως έχει δίκιο και κοστίζει 3,5 ευρώ. Το πας στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομική, το παραδίδεις και μετά πάει ο άλλος σε καταστήμα Γενικής Ταχυδρομικής και το παραλαμβάει. Σαν θυρίδα - θυρίδα του ελτα κούριερ. 3
xameleon7 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 3 ώρες πριν, learner είπε Προφανώς το παληκάρι εννοεί την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής που λέγεται: Door 2 Service Point (D2SP) Όντως έχει δίκιο και κοστίζει 3,5 ευρώ. Το πας στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομική, το παραδίδεις και μετά πάει ο άλλος σε καταστήμα Γενικής Ταχυδρομικής και το παραλαμβάει. Σαν θυρίδα - θυρίδα του ελτα κούριερ. Ναι συγγνώμη ξέχασα να το αναφέρω αυτήν ακριβώς εννοώ Από κατάστημα σε κατάστημα Σε περίπτωση παραλαβής η παράδοσης εκτός καταστήματος η τιμή εκτοξεύεται στα 14-17€ 7 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε Εγώ δεν βλέπω αυτή την τιμή, εγώ βλέπω 14 ευρώ! 4 ώρες πριν, Therempant είπε Αν στέλνεις με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο η είσαι επιχείρηση πες το μας να φαίνεται γιατί οι τιμές του είναι υπερβολικές. Μιλάω για την υπηρεσία d2sp που είναι παράδοση-παραλαβή από κατάστημα Για 30λεπτα διαφορα(με την έκπτωση) από boxnow αξίζει φουλ ξέροντας ότι την άλλη μέρα θα είναι εκεί το δέμα
Doubt Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Γιατί μπερδεύεστε; door to sevice point από το χώρο του αποστολέα στο κατάστημα της περιοχής του παραλήπτη. Από κατάστημα σε κατάστημα θα πρέπει να λέγεται SP To SP https://www.taxydromiki.com/d2sp
xameleon7 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 11 ώρες πριν, Doubt είπε Γιατί μπερδεύεστε; door to sevice point από το χώρο του αποστολέα στο κατάστημα της περιοχής του παραλήπτη. Από κατάστημα σε κατάστημα θα πρέπει να λέγεται SP To SP https://www.taxydromiki.com/d2sp Οτι ειναι τέλος πάντων Σημασία έχει ότι κάνει 3μιση ευρώ !!
neced2 Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου BP9BN40 Δίνει -50% στη Μεσαία, δηλαδή 2.00€ Εάν λήξει μέχρι να το χρησιμοποιήστε, θα βρείτε νέους κωδικούς έκπτωσης στην Ομάδα "Box Now Κουπόνια" στο FB. Αξίζει και αντί της Μικρής με το Thanks30, που βγαίνει 2.10€ Η Μεγάλη θυρίδα, σταθερά -20% με το Lidl20. 3 5
Nana09 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Το κουπόνι πως μπαίνει??? Δεν υπάρχει κάποιο κελί. Ούτε στην εφαρμογή ούτε στην σελίδα τους
neced2 Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 11 minutes ago, Nana09 said: Το κουπόνι πως μπαίνει??? Δεν υπάρχει κάποιο κελί. Ούτε στην εφαρμογή ούτε στην σελίδα τους Υπάρχει μόνο στη σελίδα τους, λίγο πριν τη πληρωμή, το κελί "Κωδικός Promo" 1
neced2 Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) BOX!N50 δίνει -50% στη Μικρή, έως σήμερα το βράδυ. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από neced2 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα